Η ομάδα θα είχε μία ολόκληρη μέρα extra για ξεκούραση-προπόνηση...

Που είναι το παράξενο....εφιάλτης λέμε!!rainmaker έγραψε:Πωπω τελικά ΜΟΝΟ τον ΠΑΟΚ σκέφτονται τα λιμά..
Billy4 έγραψε:Όποιος γνωρίζει που μπορώ να βρω 2 εισιτήρια μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι για να πάω στην Ξάνθη μεμονωμένα ας μου στείλει ένα pm. Αν η τιμή της εκδρομής είναι χαμηλή (20-30 ευρώ χωρίς το εισιτήριο), μπορώ να πληρώσω και για την εκδρομή κι ας πάω μεμονωμένα, αρκεί να εξασφαλίσω τα εισιτήρια για τον αγώνα.
Το μόνο που θέλω είναι να έχω το εισιτήριο μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι γιατί μετά θα ξεκινήσω για Ξάνθη έτσι κι αλλιώς.
Κάθε συμβουλή ή ιδέα δεκτή, ευχαριστώ.
Δυστυχως η ΠΑΕ γι ακομα ενα εκτος καταφερε να κανει οτι χειροτερο μπορουσε οποτε εισιτηρια μονο σε ελαχιστους σφ και αν....scorpio4 έγραψε:ναι παιδια και γω θα ηθελα αλλα 2..γενικα οποιος εχει ειτε αχρειαστα εισητηρια ειτε καποια ιδεα απο που να τα προμηθευτουμε ας ενημερωσει..thanx
Αφού πέρασα από δύο συνδέσμους και δεν μπόρεσα να βρώ 2 μαγικά χαρτάκια, πάω σήμερα στην ΠΑΕ στο γραφείο που δίναν και τα διαρκείας και λέω στην κοπέλα: "Υπάρχει κάποιος τρόπος να προμηθευτούμε εισιτήριο για τον αγώνα με την ξάνθη εκτός από αυτά των συνδέσμων"?novito έγραψε:Billy4 έγραψε:Όποιος γνωρίζει που μπορώ να βρω 2 εισιτήρια μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι για να πάω στην Ξάνθη μεμονωμένα ας μου στείλει ένα pm. Αν η τιμή της εκδρομής είναι χαμηλή (20-30 ευρώ χωρίς το εισιτήριο), μπορώ να πληρώσω και για την εκδρομή κι ας πάω μεμονωμένα, αρκεί να εξασφαλίσω τα εισιτήρια για τον αγώνα.
Το μόνο που θέλω είναι να έχω το εισιτήριο μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι γιατί μετά θα ξεκινήσω για Ξάνθη έτσι κι αλλιώς.
Κάθε συμβουλή ή ιδέα δεκτή, ευχαριστώ.Δυστυχως η ΠΑΕ γι ακομα ενα εκτος καταφερε να κανει οτι χειροτερο μπορουσε οποτε εισιτηρια μονο σε ελαχιστους σφ και αν....scorpio4 έγραψε:ναι παιδια και γω θα ηθελα αλλα 2..γενικα οποιος εχει ειτε αχρειαστα εισητηρια ειτε καποια ιδεα απο που να τα προμηθευτουμε ας ενημερωσει..thanx![]()
Εμεις παντως σα παρεα ξεκιναμε ετσι και στα @ρχιδια μας στην τελικη....