Tο PAOKmania και στα σχολεία!!

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
Lord

Re: Tο PAOKmania και στα σχολεία!!

Δημοσίευση από Lord »

Ανάμεσα σε αυτό και του Μαθιουδάκη είμαι..
Αδερφέ πώς το είδες το βιβλίο??
Έμεινες ικανοποιημένος?? :pano:
Άβαταρ μέλους
paokakiG4

Δημοσίευση από paokakiG4 »

λορδε εγω δεν εκανα μαθιουδακη αλλα απ'οσα παιδια εκαναν με ειπαν οτι ειναι πολυ καλο(και φανηκε και εκ του αποτελεσματος :? )!!!!!!να ξερεις ομως παιζει ρολο τοσο ο καθηγητης που θα εχεις ιδιαιτερο/φροντ...οσο και το ποσο διαβασμα θα ριξεις(κυριως αυτο)!!!!
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Μαθιουδάκης Παναγιωτακόπουλος απλα κορυφαία βοήθημα... Έχει τα πάντα.... Εγώ αυτό έχω.... Και Μαθ Κατ, Μπάρλας κλασσικά ;)
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Οπότε μάλλον πάω για Μαθιουδάκη..
Κοίτα ο καθηγητής είναι πολύ καλός,δεν έχω πρόβλημα και όρεξη για διάβασμα(μέχρι στιγμής :mrgreen: ) έχω..
Οπότε εμπρός.. :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Βσκ,θεωρώ πώς από θεωρία είμαι καλυμένος.Πιο πολύ με ενδιαφέρει η επίλυση επιπλέον ασκήσεων..
Οπότε λες να είναι καλύτερο να προμηθευτώ του Παναγιωτακόπουλου?? :pano:
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Αχ,νομιζω οτι αυτο ειναι το καταλληλο τοπικ για να εκφρασω τον καημο μου.Πηγαινω σημερα το απογευμα ωραιος ωραιος στο φροντιστηριο, αραζω στο θρανιο, πιανω κουβεντα με την παρεα και ερχονται καποια στιγμη και μας λενε οτι εχει ερθει καινουργιος μαθητης.Τον επωνυμο του εχει καταληξη -ιδης (δεν γραφω επωνυμα για ευνοητους λογους) και λεω "ωραια βρηκαμε πατριωτη, αν ειναι και παοκτσακι την καναμε λαχειο!".Χτυπαει το κουδουνι και εμφανιζεται στην πορτα ο "ιδης" με μπλουζα SUPER 3!!! Ναι εφτασαν και στην Κρητη!!! Φυσικα αδειασα θεση διπλα μου για αυτον για να εχω ολη τη χρονια μια ευκαιρια για πολιτισμενη αντιπαραθεση (λεμε τωρα...).Η πεμπτη αγωνιστικη κοντευει.Για να δουμε...Παντως εγω αυριο θα σκασω με μπλουζακι "ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ"!!! :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Οκ..
Αν δεν κάνω λάθος αναφέρεσαι σε αυτό http://www.pediabooks.gr/pr/104244??
Σκεφτόμουνα και αυτό http://www.pediabooks.gr/pr/222110..
Ποια είναι η άποψη σου??
Ευχαριστώ.. :pano:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Μεταγραφη ΧΘΕΣ!!! :lol: :lol: :lol:

«Διώξτε τη δασκάλα, θα τυφλωθούν τα παιδιά μας!»

Εξαγριωμένες μητέρες, των οποίων τα παιδιά φοιτούν σε ένα από τα διασημότερα γυμνάσια της Ιταλίας, ζητούν να απολυθεί η δασκάλα του σχολείου, καθώς τη θεωρούν… too much σέξι.

Η είδηση θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας και μάλιστα μελοδραματικής. Αν, ωστόσο, στο όλο στόρι υπήρχε και ένας αλανάκος μαθητής, απ’ αυτούς που επιδιώκουν και μαθήματα -όχι ιδιαίτερα, αλλά- στα… «ιδιαίτερα» μέρη του σχολείου, τότε τουλάχιστον τρία όσκαρ θα τα είχε στο τσεπάκι!

Επειδή όμως δεν πρόκειται για χολιγουντιανό σκηνικό, αλλά για την πραγματικότητα, σε αυτήν, τις τελευταίες ημέρες στη γειτονική χώρα μύρισε… Μεσαίωνας.

Η Ιλεάνα Τατσονέλι είναι μία πολύ σέξι κοπέλα 28 ετών, με τρία πτυχία. Τα τελευταία τρία χρόνια διδάσκει σε ένα διεθνούς φήμης Γυμνάσιο στην Ιταλία, στο οποίο ασκούνται πιέσεις, κυρίως από μητέρες μαθητών, για να απολυθεί.

Εν ολίγοις, ενοχλεί επειδή δεν κρατάει βέργα, δεν φοράει ποδιά και το σημαντικότερο δεν φοράει γυαλιά μυωπίας που στηρίζονται στην άκρη της μύτης και μόνο ένας Θεός ξέρει πώς στον… κόρακα ισορροπούν εκεί!

Στο παρελθόν ήταν μοντέλο, είχε κατακτήσει έναν διαγωνισμό ομορφιάς και είχε συμμετάσχει σε μία κωμική σειρά στην τηλεόραση, στην οποία εμφανιζόταν με τα… απολύτως απαραίτητα.

Όλα αυτά βεβαίως της γύρισαν… μπούμερανγκ! Φωτογραφίες της με εσώρουχα, όπως και λεπτομέρειες για το θέμα της, δημοσιεύτηκαν σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας που ανήκει στην οικογένεια Μπερλουσκόνι.

«Σιγά μην έχει τρία πτυχία αυτή! Δεν περίμενα ό,τι θα συνέβαινε αυτό, σε ένα σχολείο με τη φήμη που έχει το Σαν Κάρλο», δήλωσε μία από τις μητέρες που πήρε το παιδί της από το διάσημο σχολείο και το πήγε αλλού.

Από την πλευρά του το σχολείο, μέσω δηλώσεων του επικεφαλής του, εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στη δασκάλα η οποία τόνισε: «Εδώ και τρία χρόνια δεν μου είχε παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα. Είμαι χαρούμενη, που παρά τη δημοσιοποίηση και την έκταση που πήρε το γεγονός, έχω την στήριξη τόσο του σχολείου όσο και των γωνιών των μαθητών μου».

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.sport-fm.gr/article/300076
Εμείς τυφλωθηκαμε, τα παιδιά λέτε???
Και που να δείτε τα βίντεο!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

“Έμεινε” στην Ιστορία η Θάλεια Δραγώνα…

Το τελευταίο κεφάλαιο της «ιστορίας» της Θάλειας Δραγώνα ως ειδική συμβούλου στο Υπουργείο Παιδείας γράφτηκε σήμερα, καθώς η υπουργός κυρία Άννα Διαμαντοπούλου έκανε δεκτή την παραίτησή της.

Οι κατά καιρούς θέσεις που διατύπωνε η κυρία Δραγώνα προκάλεσαν τη σφοδρή αντίδραση της κοινής γνώμης καθώς και μέρους του πολιτικού κόσμου της χώρας και στάθηκαν αφορμή για την κήρυξη ενός ιδιότυπου «πολέμου αλληλογραφίας» με τον Μίκη Θεοδωράκη.

Ο μεγάλος συνθέτης κατηγόρησε την πρώην ειδική γραμματέα του υπουργείου πως με ορισμένες θέσεις της «αποδομεί τις ιδέες, πεποιθήσεις και τα πιστεύω, σε σχέση με το ελληνικό έθνος και τις ρίζες του».

Εντύπωση είχε προκαλέσει και το δημοσίευμα στο “Πρώτο Θέμα” στις 28 Μαρτίου, σύμφωνα με το οποίο η πρώην, πλέον, ειδική σύμβουλος της υπουργού επιτέθηκε φραστικά στην Ελληνίδα δασκάλα Χαρά Νικοπούλου, στην οποία η ίδια της είχε συστήσει «να προσέχει», αναφερόμενη στην προσπάθειά της να διδάξει τα ελληνικά στα παιδιά των Πομάκων της περιοχής.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι φαίνεται να ήταν, πάντως, η διαρροή της πρότασής της να διδάσκεται η Ιστορία ως προαιρετικό μάθημα στο νέου τύπου Λύκειο που σχεδιάζει το Υπουργείο.

Ένα ζήτημα, δηλαδή, το οποίο ανέδειξε με τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ του το “Πρώτο Θέμα”…

http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=87356
Τον μπουλοοοοοοοοοοοοοοοο
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

φρεε μην αρχισεις να σπαμμαρεις και εδω οτι βρισκεις στο νετ.... δειξε λιγο ελεος.... ;)

υ.γ. εξαπλωνεσαι και παντου παναθεμα σε.... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

+1 υπέρ του free.
Οι άθλιοι που επιδιώκουν συνειδητά την απαξίωση της παιδείας μας πρέπει να είναι δακτυλοδεικτούμενοι. Σαφώς και η παραίτησή της είναι μια ευχάριστη είδηση που έχει θέση στο παρόν topic. Βέβαια υπάρχουν και άλλα φυντάνια, που παραμένουν, αλλά τουλάχιστον κάποιος πήγε σπίτι του.
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Χθες πήραμε βιβλία στο ΑΟΔΕ,που είναι και πανελλαδικώς εξεταζόμενο μάθημα..
Και δεν ήμαστε μόνο εμείς,αλλά η πλειοψηφία των σχολείων είχε ελλείψεις σε βιβλία.
Και σου λέει μετά για Παιδεία.. :evil:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Θεσσαλονίκη ο πιο δημοφιλής προορισμός για πενταήμερες
Cosmo.gr

Μένουν Ελλάδα… η πλειοψηφία των μαθητών στις πενθήμερες εκδρομές της Γ Λυκείου. Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο παιδείας, οι πολυήμερες εκδρομές της Γ΄ Λυκείου πραγματοποιούνται κατά 52% σε προορισμούς του εσωτερικού (με δημοφιλέστερους τη Θεσσαλονίκη, τη Ρόδο, το Ηράκλειο και την Κέρκυρα) και κατά 48% σε προορισμούς του εξωτερικού (με δημοφιλέστερους την Ιταλία, την Ισπανία και την Τσεχία).

Όσον αφορά τις πολυήμερες εκδρομές όλων των τάξεων του λυκείου (διήμερες, τριήμερες και πολυήμερες) πραγματοποιούνται κατά 76% σε προορισμούς του εσωτερικού (με δημοφιλέστερους τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και τα Χανιά) και κατά 24% σε προορισμούς του εξωτερικού (με δημοφιλέστερους την Ιταλία και την Ισπανία).

Οι μετακινήσεις των μαθητών της εκτελούνται στην πλειοψηφία τους με λεωφορείο (131.623 μαθητές) και ακολουθούν οι μετακινήσεις με αεροπλάνο (27.935 μαθητές), με πλοίο (27.721 μαθητές) και με τρένο (6.159 μαθητές).

Το χρονικό διάστημα κατά το οποίο λαμβάνουν χώρα οι μετακινήσεις των μαθητών είναι από τις 22 Φεβρουαρίου 2010 έως τις 31 Μαρτίου 2010. Οι περισσότερες μετακινήσεις πραγματοποιούνται στα μέσα Μαρτίου 2010 και συγκεκριμένα από τις 11 Μαρτίου 2010 έως τις 23 Μαρτίου 2010.

Συνάντηση με τους εκπροσώπους του HATTA (Συνδέσμου των εν Ελλάδι τουριστικών και ταξιδιωτικών γραφείων) θα έχει την Τετάρτη (08/12)) η υπουργός Παιδείας, με σκοπό να αναπτυχθούν συγκεκριμένες δράσεις ώστε οι σχολικές εκδρομές να γίνονται στο εσωτερικό της χώρας.

Η κ. Άννα Διαμαντοπούλου έχει ως στόχο οι μαθητές να επιλέγουν για τις σχολικές εκδρομές τους προορισμούς εντός Ελλάδας, ώστε να γνωρίσουν τις ομορφιές της χώρας μας, αλλά και να ενισχυθεί ο εσωτερικός τουρισμός.

Δημοφιλέστεροι προορισμοί πενθήμερων εκδρομών Γ Λυκείου

ΠΟΛΗ/ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΑΘΗΤΩΝ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 23%

ΙΤΑΛΙΑ 17%

ΙΣΠΑΝΙΑ 14%

ΤΣΕΧΙΑ 9%

ΡΟΔΟΣ 9%

ΗΡΑΚΛΕΙΟ 7%

ΚΕΡΚΥΡΑ 7%

ΓΑΛΛΙΑ 5%

ΙΩΑΝΝΙΝΑ 2%

ΓΕΡΜΑΝΙΑ 2%

ΠΑΤΡΑ 1%

ΡΕΘΥΜΝΟ 1%

ΑΘΗΝΑ 1%

ΒΟΛΟΣ 1%

ΤΟΥΡΚΙΑ 1%

http://www.cosmo.gr/Travel/Hellas/300372.html
Από μικροί θέλουν να ζήσουν το μεγαλείο του ΠΑΟΚ!!! :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Εικόνα

σε ΠΑΟΚτση ρωτας τι σημαινει "Πανιωνιο" και περιμενεις καλυτερη απαντηση.....? :twisted: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”