Σύλληψη και παράνομη κράτηση οπαδών του ΠΑΟΚ

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Σύλληψη και παράνομη κράτηση οπαδών του ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από gika »

Επειδή θα ξεφύγω και θα γράψω χοντράδες, θα προσπαθήσω να πω λίγα και θα σταματήσω...

Τα Σπορ του Βορρά είναι η ΜΟΝΗ ΠΑΟΚτσήδικη εφημερίδα που κυκλοφορεί. Μακάρι να υπήρχαν κι άλλες και να δυνάμωνε η φωνή μας. Αλλά δεν υπάρχει. Και με τα καλά και με τα κακά της είναι μονο αυτή. Και με το να την εξισώνεις με την "Μ" -τρομάρα τους- και την εφημερίδα του Σκόρδα μειώνει το σωματείο που αγαπάω, και κατα συνέπεια τους οπαδούς του σωματειου.

Άμα θεωρείς πιο έμπιστη πηγή εφημερίδα που αναφέρεται αποκλειστικά σε οπαδούς του Άρη, για τα νέα του ΠΑΟΚ, κάτι δεν πάει καλά. Θα έπαιρνε κανένας αριανός το ΠΑΟΚ μάγκαζιν να διαβάσει για τα νέα της ομάδας του; Αν λέγεσαι ΠΑΟΚτσής και δίνεις τα λεφτά σου σε παράγοντες που μειώνουν συνέχεια τον ΠΑΟΚ και μας τα πρήζουν για την ομάδα τους που είναι σαν την Μπαρτσελόνα, κάτι δεν πάει καλά.

Αν πιστεύεις ότι το να είσαι ΠΑΟΚ δεν συνεπάγεται και υποστήριξη μιας ιδεολογίας, κάτι δεν πάει καλά.

Μάλλον δεν ξές ότι ΠΑΟΚ για εμάς σημαίνει ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ. Μάλλον δεν έχεις ακούσει για τα ιδανικά των ιδρυτών μας και για την προσφυγιά. Αν όλα αυτά δεν τα θεωρείς αλληλένδετα με τον ΠΑΟΚ κάτι δεν πάει καλά.

Με το να έχεις καταδικάσει ανθρώπους ότι είναι ένοχοι ενώ δεν έχει καν γίνει το δικαστήριο, κάτι δεν πάει καλά.

Με το να αναιρείς το "ο καθένας είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου" ενώ υποστηρίζεις φανατικά τον νόμο, τους μπάτσους -το φιλαράκι σου όπως εσύ είπες- κτλ, κάτι δεν πάει καλά.

Μάλλον δεν είσουν εκεί στο ματς με τον γαύρο, που μας πετούσαν τα ληγμένα τα φιλαράκια σου. Εκεί που πέταξαν δακρυγόνο ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ και έβλεπες τα παιδάκια 5-6 χρονών με τους μπαμπάδες τους να κλαίνε και να τσούζουν τα μάτια τους. Μάλλον πρόπερσυ στις 6 Δεκεμβρίου σε είχαν απαγάγει εξωγήινοι και δεν άκουσες για φόνο ενός 16χρονου από αστυνομικό ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. Μάλλον δεν έχεις ακούσει τίποτα για βουλευτες που τα παίρνουνε, για μίζες, για βατοπαίδια, ζίμενς και την ατιμωρισία που υπάρχει σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΟΧΟΥΣ.

Δεν ξέρω τι άλλο να πω.... ΕΙλικρινά το σταματάω εδώ γιατί θα φύγω μπαναρισμένος αν γράψω αυτά που σκέφτομαι...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

giapas από μυαλοπώλες και ηθικολογίες έχουμε μπουχτίσει.
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

mpalaxamila έγραψε:
Όταν λοιπον κάποιος πιστευει στην Αναρχία που είναι κατα την γνώμη μου δικαίωμα του,ας μην μιλάει για ΠΑΟΚ ....δεν δικαιούτε να χρησιμοποιεί το όνομα του ΠΑΟΚ για να προωθήσει την ιδεολογία του.
Ας βγει να πει είμαι αναρχικός και δεν πιστευω σε αυτον τον τρόπο διακυβέρνησης.Όχι όμως ότι οι δικαστές είναι σκουλίκια ή γαυροι και πολεμάνε τον ΠΑΟΚ.Η γνώμη μου είναι ότι δεν κυνηγούν ΠΑΟΚια κυνηγούν την άλλη ιδιότητα που έχουν αυτά τα ΠΑΟΚια .
Φίλε mpalaxamila πρόσεχε τι γράφεις, γιατί αρχίζεις και γίνεσαι πραγματικά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. Είναι δικαίωμα καθενός να πιστεύει στην αναρχία, αλλά οι (όλοι αλάνθαστοι και ανυστερόβουλοι κατά τη γνώμη σου) δικαστές δικαιολογημένα τους ΠΡΟφυλακίζουν από τη στιγμή που τους περνάνε για αναρχικούς? Πέρα από την ενοχή, κολλάς αυθαίρετα στα παιδιά και την ταμπέλα του αναρχικού? Και όλα αυτά για να δικαιολογήσεις κάποιους υπάνθρωπους που ψηφίζουν "ιδιώνυμα" και κάποιους άλλους που καταχρώνται την εξουσία που τους έχουμε παραχωρήσει και εφαρμόζουν τη νομοθεσία κατά το δοκούν?
Έχεις καταλάβει πραγματικά ποια είναι η ουσία της συγκεκριμένης ενέργειας?
Μπορείς να καταλάβεις πως τουλάχιστον οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι ΚΑΤΑ της βίας, παρότι έχουν αντίθετη "άποψη" από τη δική σου στο συγκεκριμένο θέμα?
Έβαλα το "άποψη" σε εισαγωγικά, γιατί εσύ υποστήριξες ότι έχεις μία (άποψη και όχι κ@@, για να παραπέμψω και στη γνωστή ρήση του Eastwood), χωρίς να έχεις ενημερωθεί στο ελάχιστο για το θέμα.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

mpalaxamila έγραψε:Η γνώμη μου είναι ότι δεν κυνηγούν ΠΑΟΚια κυνηγούν την άλλη ιδιότητα που έχουν αυτά τα ΠΑΟΚια
αδερφε νομιζω τα εχεις μπερδεψει λιγο στο μυαλο σου καταρχην...πως καταφερες και κολλησες την αναρχια με τα παιδια δεν το καταλαβα...κατα δευτερον ειναι φανερο οτι δεν ξερεις τα γεγονοτα...κανε τον κοπο και ακουσε τη συνεντευξη στην κεντρικη για να παρεις μια ιδεα...κατα τριτον αν δεν θελει να εθελοτυφλει καποιος δεν θα κατσει να ακουσει ολες τις προπαγανδες αλλα θα κατσει να ψαξει την αληθεια...

τελος για τους μπατσους που λες και το φιλαρακι σου μαλλον παρουσιαζεσαι λιγο οφ σαιντ ξερεις...υπαρχει ο ορος του αστυνομικου και ο ορος του μπατσου...ο ορος του μπατσου βγηκε για συγκεκριμενα ατομα τα οποια μην κανοντας σωστα τη δουλεια τους για την οποια εδωσαν και ορκο την ειδαν πολυ γαμαουα και ξαφνικα νομιζοντας πως εχουν καποια εξουσια εκαναν καταχρηση αυτης στους πολιτες...αποτελεσμα ο ορος του αστυφυλακα(που σε ελευθερη μεταφραση σημαινει φυλαξη του πολιτη) να εχει μετατραπει σε εναν τυπο που την εχει δει πολυ γαμαουα...με λιγα λογια το μπατσος απο μονο του ειναι κατι το απαξιωτικο και αναφερεται σε αυτα τα συγκεκριμενα ατομα..δεν ξερω σε ποια απο τις 2 κατηγοριες ειναι το φιλαρακι σου ουτε με νοιαζει μπορω να σου πω με σιγουρια ομως οτι αυτη την ''προστασια'' την εχω νιωσει καλα στο πετσι μου αναιτια και εγω και πολλοι αλλοι οχι οπαδοι γενικα(μεχρι και ηλικιωμενοι)...οποτε αστο καλυτερα...

οταν γραφεις την αποψη σου βασιζομενος σε προπαγανδα οπως ο ιδιος αναφερεις μην περιμενεις να τη λαβουμε και σοβαρα...

τα παιδια δεν εχουν καμια αναγκη προστασιας απο τα γραφομενα μας πιστεψτε το...εμεις τα προστατευουμε απο την προπαγανδα και απο καθε λαθεμενη εικονα που προσπαθουν να πλασαρουν καποια ατομα...αυτα τα ολιγα :ugeek: :ugeek:

υγ οπλαρχηγε και γιαπα πμ απο εδω και περα αν θελετε να συνεχισετε το ''συγκεκριμενο διαλογο''... ;)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Θέμα έχει σχέση παράνομη κράτηση οπαδών ΠΑΟΚ
gash04 έγραψε:
novito έγραψε:Εικόνα

Kυκλοφόρησαν τα μπλουζάκια για την οικονομική ενίσχυση των αδερφών μας και ελάχιστο χρέος όλων των ΠΑΟΚτσήδων είναι να τα προμηθευτούν και να βοηθήσουν έτσι οικονομικά το δικαστικό αγώνα των παιδιών.Μπλουζάκια θα υπάρχουνε την Κυριακή στην ΤΟΥΜΠΑ.Επίσης απο βδομάδα θα υπάρχουνε και σχεδόν σε όλους τους Σ.Φ.
ΤΙΜΗ:10E
Για παραγγελία επικοινωνήστε με email στο thomazomartios@yahoo.gr
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

σωστος ο gash το θεμα μας ειναι η αδικη προφυλακιση(ποινη πριν την ποινη)των 5 αδερφων μας και τιποτα αλλο.

και για να καταλαβουνε καποιοι που δεν γνωριζουνε το θεμα η προφυλακιση εγινε μονο για τα γεγονοτα(κανενας τραυματιας,0 ζημιες κτλ,τιποτα δηλαδη) του αγιου αθανασιου που χρεωνονται τα παιδια(οι αλλες κατηγοριες που εχουνε για παλαιοτερα επεισοδια δεν εχουνε εξεταστει ακομα).
τα μονα στοιχεια για τον αγιο αθανασιο ειναι η μαρτυρια ενος που και αυτην την πηρανε οι αστΕΙΟΙνομικοι με σωματικη και ψυχολογικη βια μετα απο 14-15ωρες ανακρισης
φυσικα οπως ολοι ξερετε ο μαρτυρας οταν περασε ανακριτη ανακαλεσε ολα αυτα που ειχε πει στους αστειοινομικους και εξηγησε και τον τροπο που του πηρανε την μαρτυρια

τα πραγματα ειναι παρα πολυ απλα και οποιος θελει τα καταλαβενει,οποιος δεν θελει να πα να αγαπηθει

ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
mpalaxamila

Δημοσίευση από mpalaxamila »

kos έγραψε:mpalaxamila φιλε μου εχω μια απορια.
γιατι μπορεις να δεχτεις οτι η αστυνομια κανει τα στραβα ματια στους αλλους και δεν μπορεις να δεχτεις οτι ειναι υπερβολικη οταν αντιμετωπιζει οπαδους του ΠΑΟΚ?
απο την στιγμη που ξερεις οτι δεν λειτουργει με το γραμμα του νομου, τι ειναι αυτο που σε κανει να πιστευεις οτι ξεφευγει μονο απο την μια πλευρα και οχι και προς την αλλη.

γιατι εαν δεν το εχεις καταλαβει, αυτο ειναι το κλιμα που υπαρχει στους οπαδους του ΠΑΟΚ.
οτι κανει τουμπεκι με τους αλλους και οτι το ξευτιλιζει οταν εχει απεναντι της οπαδους του ΠΑΟΚ.
εσυ γιατι την εχεις ικανη μονο για το πρωτο?
Συνοπαδέ Κος ξέρεις γιατί δεν μπορώ να το δεχτώ ? Για αυτόν το λόγο

15/4/2010
Οι συλληφθέντες φέρονται από την αστυνομία ως φανατικοί οπαδοί της ΑΕΚ, με συμμετοχή σε επεισόδια και παράλληλα χαρακτηρίζονται αντιεξουσιαστές «E» 15/4
Ορίτζιναλ... βομβιστές και γιάφκα με «γουρούνες» έπιασε χτες η αστυνομία, που παραπέμπει στον εφέτη ανακριτή τρεις νέους και την 52χρονη μητέρα του ενός, με την υπόνοια της συμμετοχής στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

25/4/2010
Τριαντατέσσερις συλλήψεις πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (25-4-2010) - Express.gr
Τριαντατέσσερα άτομα οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα μετά τη σύλληψή τους στο Ολυμπιακό Στάδιο, πριν από την έναρξη του χθεσινού τελικού Κυπέλλου Ελλάδας. Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, οι 18 είναι οπαδοί οι οποίοι συνελήφθησαν για συμμετοχή στα επεισόδια και κατοχή βεγγαλικών, κροτίδων και άλλων αντικειμένων.

ξέρεις πόσα τέτοια υπάρχουν στο δίκτιο ?δεν θέλω να βάλω διευθήνσεις γιατι δέχτηκα παρατήρηση για διαφήμιση.Το όνομα της σελίδας όμως πρέπει να μπεί για να μην έχει πρόβλημα το φόρουμ.

Όποιον πιάνουν πιστευει και λέει ότι πιάνουν μόνο αυτόν !

Επαναλαμβάνω άλλο ΠΑΟΚ και άλλο πολιτικές θέσεις όπως η Αναρχία ή Αντιεξουσιασμός.Το ένα δεν συνεπάγεται το άλλο.

Φίλε διαβάζω όλες τις απόψεις δεν σημαίνει διαβάζω όλες τις παοκτσίδικες εφημερίδες ..ούτε αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις ?

Σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι τα παιδιά που είναι μέσα είναι αναρχικοί.Λέω ότι δεν τους πιάσαν επειδή είναι ΠΑΟΚ ,τους πιάσαν για το υπόλοιπο που είναι ότι και αν είναι αυτό,όπως πιάσαν και τους παραπάνω από τις άλλες ομάδες.
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΦ ΤΟΠΙΚ
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δεν καταλαβες καλα...μπορεις να βαζεις την πηγη αλλα θα ποστερεις και το κειμενο σκετο το λινκ δεν επιτρεπεται... 8-)

αλλα αν το καταλαβες καλα εισαι οφ τοπικ που κολλανε αυτα με τη συλληψη των 5 παιδιων??
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

από giapas » 06 Σεπ 2010 14:48
giapas έγραψε:Πάντως στους συγκεκριμένους έχουν φορτώσει πάρα πολλά.
Ελπίζω τα παιδιά , αν είναι αθώοι , να βρούνε τρόπο να ξεμπλέξουνε κ να γυρίσουν σπίτια τους.
giapas έτσι έξηγείται η σημερινή σου στάση.

εψαξα στα post σου, να βρω έστω ένα μήνυμα συμπαράστασης προς τα παιδιά!

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ! Δεν το αξίζουν κατά τη γνώμη σου ε?

Ο περίεργος όμως που μπήκε σήμερα αξίζει την υποστήριξη. Κατά τ'αλλα σου φταίνε οι κραυγές.

Για μένα έχεις θράσος. Πολύ θράσος. Σου αξίζει η κόκκινη. :redcard:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

novito έγραψε:Εικόνα

Kυκλοφόρησαν τα μπλουζάκια για την οικονομική ενίσχυση των αδερφών μας και ελάχιστο χρέος όλων των ΠΑΟΚτσήδων είναι να τα προμηθευτούν και να βοηθήσουν έτσι οικονομικά το δικαστικό αγώνα των παιδιών.Μπλουζάκια θα υπάρχουνε την Κυριακή στην ΤΟΥΜΠΑ.Επίσης απο βδομάδα θα υπάρχουνε και σχεδόν σε όλους τους Σ.Φ.
ΤΙΜΗ:10E
Για παραγγελία επικοινωνήστε με email στο thomazomartios@yahoo.gr
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Sera4 έγραψε:υγ οπλαρχηγε και γιαπα πμ απο εδω και περα αν θελετε να συνεχισετε το ''συγκεκριμενο διαλογο''... ;)
Πάντως εγώ καλύφθηκα, δε θα πάρω άλλο :lol:
mpalaxamila

Δημοσίευση από mpalaxamila »

Γράφοντας το τελευταίο για σήμερα ποστ ελπίζω να ηρεμήσουν πολλοί συνοπαδοί που διαφωνούν μαζί μου.
Όλα τα ποστ που έγραψα αναφερονται στο θέμα της σύλληψης των συνοπαδών,στο αν θεωρώ παρανομη την κράτηση τους στο αν αυτό γίνεται και στους υπόλοιπους οπαδούς και σε όσα ρωτήθηκα ενδιάμεσα.Το τι γνωρίζω για την υπόθεση το ξέρω μόνο εγώ και δεν νομίζω ότι θα με ανακρίνει κάποιος εδω μέσα. Ευχαριστώ που εως τώρα δέχεστε την άποψη μου που όσο έχω διαπιστώσει και σε άλλα άρθρα άλλων σελίδων ...δεν είναι καθόλου αιρετική.Έυχομαι δικαιοσύνη στα παιδιά που είναι μέσα.Δεν είμαι δικαστής να κρίνω την προφυλάκιση και την καταδίκη ή ελευθερία τους.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Και,επειδη,οταν σε φτυνουν νομιζεις οτι βρεχει,θα σου πω πως ΗΔΗ η "δικαιοσυνη" εχει φερθει ΑΔΙΚΑ σε αυτα τα παιδια!!!!!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

mpalaxamila έγραψε:Γράφοντας το τελευταίο για σήμερα ποστ ελπίζω να ηρεμήσουν πολλοί συνοπαδοί που διαφωνούν μαζί μου.
Όλα τα ποστ που έγραψα αναφερονται στο θέμα της σύλληψης των συνοπαδών,στο αν θεωρώ παρανομη την κράτηση τους στο αν αυτό γίνεται και στους υπόλοιπους οπαδούς και σε όσα ρωτήθηκα ενδιάμεσα.Το τι γνωρίζω για την υπόθεση το ξέρω μόνο εγώ και δεν νομίζω ότι θα με ανακρίνει κάποιος εδω μέσα. Ευχαριστώ που εως τώρα δέχεστε την άποψη μου που όσο έχω διαπιστώσει και σε άλλα άρθρα άλλων σελίδων ...δεν είναι καθόλου αιρετική.Έυχομαι δικαιοσύνη στα παιδιά που είναι μέσα.Δεν είμαι δικαστής να κρίνω την προφυλάκιση και την καταδίκη ή ελευθερία τους.
Τέκνο mpalaxamila ωραίο όνομα γνωρίζει απο αθλητικά νέα?
Γνωρίζει απο μετρό που γραμματέας μετρό γλύτωσε κελί λίγο πριν μάρτυρες Θεού ΠΑΟΚ μαρτυρήσουν απώλεια ελευθερίας?
Γνωρίζει απο ράδιο συμφέροντα?
mpalaxamila ρώτησε μάρτυρες Θεού ΠΑΟΚ πριν κατηγορήσει με σιγουριά?
mpalaxamila ξέρει αλήθεια όλη είναι σίγουρος πρέπει 5-6 άνθρωποι χάσουν ελευθερία?
Κανείς δεν ανακρίνει ωραίο όνομα mpalaxamila αλλά mpalaxamila λέει γνωρίζει.
mpalaxamila μπορεί ανοίξει μάτια τυφλών πιστών Θεού ΠΑΟΚ με γνώση του για στοιχεία?
Εαν δεν ημπορεί mpalaxamila οφείλει πάψει σπέρνει θύελλα.

Πιστοί καθόλου ήρεμοι με κατάσταση.
Πιστοί Θεού ΠΑΟΚ αγανακτισμένοι κατάσταση.
Πιστοί Θεού ΠΑΟΚ ενάντια ΒΙΑ ΠΑΝΤΑ.
Ιερός Ναός Τούμπας χωρίς αστυνομία ήσυχο νεκροταφείο.
Πιστοί Θεού ΠΑΟΚ χρήση μυαλό πρώτα διάλογο μετά.
ΒΙΑ χρήση απο ΖΩΑ μόνο με μεγαλύτερο στόμα.
Πιστοί Θεού ΠΑΟΚ οργισμένοι όταν ΖΩΑ θέλουν κουμάντο σε πιστό λαό.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΛΑΟΥ όχι ΖΩΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
Υπεράσπιση Ζώων συνενοχή!
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ φυλάει ανθρώπους καλούς κυνηγάει κακούς όχι άγρια ΖΩΑ!
Οργή Λαού φοβάται κάθε κύριος.
Πιστοί ΠΑΟΚ δύσκολα βαστάνε ομόθρησκους.
Πιστοί ΠΑΟΚ μαρτυρήσουν πάνε παράδεισο μετά παρέα Σύνδεσμο εκεί.
ΖΩΑ θέλουν μπάχαλο μάλλον συνεχίσουν ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ με άλλοθι.
Πιστοί Θεού ΠΑΟΚ ξέρουν υπάρχουν αστυνομικοί σωστοί
http://www.astinomia.gr/index.php?optio ... =346&lang=
Πιστοί Θεού ΠΑΟΚ γνώση αστυνομικοί όχι πάντα με καλό όμως.
Άποψη ωραίου ονόματος μη αποδεκτή απο πιστούς Θεού ΠΑΟΚ.
Άποψη mpalaxamila αιρετική Θρησκείας ΠΑΟΚ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”