11. Δημήτρης Καλαϊτζίδης

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Sera4
Δημοσιεύσεις: 13935
Εγγραφή: Τετ 06 Αύγ 2008, 15:43

Re: 11. Δημήτρης Καλαϊτζίδης

Δημοσίευση από Sera4 »

ειναι προς το παρον στο ροστερ για δεν ειναι να τον λουκεταρω να πανε τα μυαλα μας στη θεση τους??? :ugeek: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Elessar
Δημοσιεύσεις: 124
Εγγραφή: Παρ 04 Δεκ 2009, 21:12
Τοποθεσία: Άνω Τούμπα,Θεσσαλονίκη

Re: 11. Δημήτρης Καλαϊτζίδης

Δημοσίευση από Elessar »

Μα ναι ρε παιδιά. Το τόπικ είναι στο ρόστερ, έχει αριθμό φανέλας, λογικό είναι να νομίζουμε ότι είναι μέλος της ομάδας!!! Στο φιλικό με τον γαύρο πάντως δεν τον είδα στη σύνθεση της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
Sera4
Δημοσιεύσεις: 13935
Εγγραφή: Τετ 06 Αύγ 2008, 15:43

Re: 11. Δημήτρης Καλαϊτζίδης

Δημοσίευση από Sera4 »

εφοσον και στο φιλικο με το γαυρο δεν ειναι στη συνθεση το παρον τοπικ κλειδωνεται προς το παρον και ελπιζουμε να παραμεινει και προς το μελλον... 8-) 8-)
Άβαταρ μέλους
Sera4
Δημοσιεύσεις: 13935
Εγγραφή: Τετ 06 Αύγ 2008, 15:43

Re: 11. Δημήτρης Καλαϊτζίδης

Δημοσίευση από Sera4 »

ΑΠΟΕΛ – Έκλεισε ο Καλαϊτζίδης

Στην Κύπρο θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Ο 25άχρονος γκαρντ συμφώνησε σε όλα με το ΑΠΟΕΛ και σήμερα(23/9) μετέβη στην Λάρνακα για να ξεκινήσει προπονήσεις με τον τη νέα του ομάδα. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει κατευθείαν προπονήσεις καθώς στις 28 του μήνα το συγκρότημα του Γιάννη Χριστόπουλου αντιμετωπίζει την Μπενετόν για τα προκριματικά του Eurocup.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καλαϊτζίδης έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Ηρακλή, Ολυμπιακό, Ολυμπιάδα Πατρών και Πανελλήνιο. Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες ενώ στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στο κυπριακό πρωτάθλημα. Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου και οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ έδειξαν ότι με ήθελαν πολύ».

σπορτνετ

στο καλο.. :ugeek:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Α1 2009-2010”