Ότι να 'ναι!!!!!
- paok nafplio
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
Μας αφηνουν μονους μας να χαιρομαστε την ομορφια μας...ποιος θα αντεξει την συγκριση μαζι μας???
- Paokintepo
εγω και εσυ μονοι μας τον οτι να ναι πλανητη...ουτε μια νυχτα στο παλερμο δεν μπορουμε να παιξουμε τοσοι λιγοι που ειμαστε ....δεν θελω μ πρεπει...θα σ αφησω μονο..θα παω για αλλου!!να αντεξεις συφωνοι??να φανεις δυνατος!!
- paok nafplio
- dreamwarrior
Μπαίνω μέσα σήμερα έχοντα υπ όψιν μου ότι είμαστε στη σελίδα 801 .........
Και βλέπω όχι και τόσο έκπληκτος ότι είμαστε στην 807 !!!!!!!!!!!
Πάω να διαβάσω......
Βλέπω επεξηγήσεις στο νέο μας μέλος το τι εστί ότι να 'ναι και στο τέλος.....
ΦΙΛΟΦΡΟΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΜΟΡΦΟΣ-Η ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Και βλέπω όχι και τόσο έκπληκτος ότι είμαστε στην 807 !!!!!!!!!!!
Πάω να διαβάσω......
Βλέπω επεξηγήσεις στο νέο μας μέλος το τι εστί ότι να 'ναι και στο τέλος.....
ΦΙΛΟΦΡΟΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΜΟΡΦΟΣ-Η ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
τελικα καλα λενε οτι η Θ4 εχει γινει πασαρελλα...αμα παταει εκει μεσα ο paok nafplio και η paokintepo τι να ειναι αυτη η θυρα...τοσα κιλα ομορφιας μονο σε επιδειξη του κοτεντου!!!μαζευτειτε λαιμαι
ΥΓ γατι ποιον ειπες μικρο????

ΥΓ γατι ποιον ειπες μικρο????
- dreamwarrior
Το γατάκι σε είπε μικρό ρε μαν;;;
Δήλωσε συμμετοχή κι εσύ στην κυβέρνησή μας και στείλε την Α/Μούλα πρόορες συνταξιοδοτικές διακοπές !!!!
Δήλωσε συμμετοχή κι εσύ στην κυβέρνησή μας και στείλε την Α/Μούλα πρόορες συνταξιοδοτικές διακοπές !!!!
- Paokintepo
πασαρελα εγω και ο ναυπλιο.?ΝΑΥΠΛΙΩΤΗ ΜΙΛΑ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ(μη χεσω)
μικρε την αλλη φορα ελα μαζι μας να μας θαυμασεις απο κοντα!!
μικρε την αλλη φορα ελα μαζι μας να μας θαυμασεις απο κοντα!!
Πέρα από την πλάκα δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ ποδοσφαιρικό αγώνα με τον Ναύπλιο... Επόμενο εντός με το ερπετό έχουμε;;; Ντεπό-Ναύπλιο-Φριξο και λοιποί ψήνεστε για μια πανοτινανική συνάντηση στο φρατέλι και μία όμορφη βραδιά με πολλά γκολ του Μπαλάφα στο γήπεδο;
Φυσικά στο φρατέλι θα είναι και ο ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ πρθυπυοργός μας, αλλά δεν τον ανέφερα γιατί στο γλέντι κατά τη διάρκεια του ματς πάει σε φλώρικες κερκίδες... 
- Paokintepo
- Paokintepo
poor gika poor gika laimai!!!το ματσ στις 30 ειναι το ευρωπαικο και μετα με τον ρουλη παιζουμε κυριακη στις 8 αν θυμαμαι καλα !!!
Α για το ματς με την Ντιναμο λες...
Εμ εγώ δεν θα είμαι..... Για αυτό λέω, για τον ρούλη... Καθημερινές δεν έχω την πολυτέλεια να βγαίνω και να λείπω κανα τετράωρο απ το σπίτι μαμώ τα φροντηστήρια...
Εμ εγώ δεν θα είμαι..... Για αυτό λέω, για τον ρούλη... Καθημερινές δεν έχω την πολυτέλεια να βγαίνω και να λείπω κανα τετράωρο απ το σπίτι μαμώ τα φροντηστήρια...
- Paokintepo