Σύλληψη και παράνομη κράτηση οπαδών του ΠΑΟΚ

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
mpalaxamila

Re: Σύλληψη και παράνομη κράτηση οπαδών του ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από mpalaxamila »

Λοιπον ας τα πάρουμε ένα ένα ο φίλος mpafos λεει ότι επειδή δεν πιάσαν τους γαυρους δεν δεχομαι να πιασουν ΠΑΟΚτσηδες

Και άρανα ελευθερώσουν τα παοκια και όταν αυριο θα κανουν φασαρίες τα χανούμια δεν πρέπει να τα πιάσουν γιατί δεν πιάσαν τα παοκια και όταν κανουν φασαρίες τα σκουλίκια δεν πρέπει να τα πιάσουν γιατί δεν πιάσαν τα χανούμια και όταν τα σπάσουν οι βάζελοι δεν πρέπει .....δηλαδή το βλέπετε αυτό λογική?

και μην βγεί κάποιος και πει ας ξεκινήσουν από άλλους ας κρατήσουμε ένα επίπεδο λογικής.
θα τα πάρουμε ένα ένα...για να καταλάβω πόσο κουτόχορτο τρώω
Απαντήστε το βλέπετε αυτό λογική ελευθέρωσης ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Πέμ 23 Σεπ 2010, 15:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ΠΑΟΚ οχι παοκ
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ρε συ αδερφε μην μας τρελαινεις μεσημεριατικα...σε ρωταω λοιπον εγω κατι απλο...το στορυ το ξερεις???τα παιδια τα ξερεις???πηγες στο δικαστηριο να κουσεις τις καηγοριες ή τους λογους που προφυλακιστηκαν??την συνεντευξη μπηκες στον κοπο να την ακουσεις???σε παρακαλω πολυ μονολεκτικα με φτανει αυτο για να καλυφθω προσωπικα... :ugeek: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

καλά κάθεστε και συζητάτε γιατί ο ήλιος ανατέλλει από την ανατολή.
μαρέσει που χρησιμοποιείτε επιχείρήματα στον περίεργο που ευαισθητοποιήθηκε για την ¨καϋμενούλα¨ την ελληνική δικαιοσύνη.
τετοιες συζητήσεις εδώ μέσα προκαλούν το ΠΑΟΚτσήδικο αίσθημα και πρέπει να διαολοστέλνονται.

ρε συ πως σε λένε, άντε και...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Πέμ 23 Σεπ 2010, 15:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ψυχραιμια οπλαρχηγε....χωρις χαρακτηρισμους..
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Και επειδη,εγω δεν βρισκω ΚΑΜΜΙΑ λογικη μεσα στον ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ που ζω,ουτε μπορω να τον αλλαξω.....ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥΣ!!!!!

ΟΣΟ ΔΕΝ ΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ,ΟΠΩΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΘΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ,ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΟΣ-ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ!!!

Με αυτα που λεω δεν θελω να σου χαλασω τον,αγγελικα πλασμενο,κοσμο που ζεις......αλλωστε,οπως λες και συ, εχω και γω την αποψη μου!
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Μα ξεκινησαν οι συλληψεις. Και ξεκινησαν απ τα 5 παιδια. Μονο που δε συνεχιζονται. Άρα δε ζητάμε να ξεκινήσει από κάποιον άλλο, όπως αναφέρεις.... ;)

Το πρόβλημα δεν είναι (μόνο) ότι πιάσαν τα παιδιά. Το θέμα είναι ότι τα κρατάνε μέσα χωρίς κανένα λόγο!! Μιλάμε για στοιχεία που θα καταπέσουν άμεσα στη δίκη... Κάτι που γνωρίζουν όλοι. Ποια θα ναι η διαφορά όμως?? Θα χουν χάσει τόσο καιρό απ τη ζωή τους τα παιδιά που βρίσκονται ακόμα μέσα στη φυλακή?? Γιατί δεν ορίζεται εγγύηση όπως συμβαίνει σε όλες τις παρόμοιες περιπτώσεις??
mpalaxamila έγραψε: θα τα πάρουμε ένα ένα...για να καταλάβω πόσο κουτόχορτο τρώω
Πες μας τι πιστευεις, να σ απαντησω... Εικόνα
kos

Δημοσίευση από kos »

mpalaxamila έγραψε:Λοιπον ας τα πάρουμε ένα ένα ο φίλος mpafos λεει ότι επειδή δεν πιάσαν τους γαυρους δεν δεχομαι να πιασουν παοκια.

Και άρανα ελευθερώσουν τα παοκια και όταν αυριο θα κανουν φασαρίες τα χανούμια δεν πρέπει να τα πιάσουν γιατί δεν πιάσαν τα παοκια και όταν κανουν φασαρίες τα σκουλίκια δεν πρέπει να τα πιάσουν γιατί δεν πιάσαν τα χανούμια και όταν τα σπάσουν οι βάζελοι δεν πρέπει .....δηλαδή το βλέπετε αυτό λογική?

και μην βγεί κάποιος και πει ας ξεκινήσουν από άλλους ας κρατήσουμε ένα επίπεδο λογικής.
θα τα πάρουμε ένα ένα...για να καταλάβω πόσο κουτόχορτο τρώω
Απαντήστε το βλέπετε αυτό λογική ελευθέρωσης ?
εισαι στον δρομο για αθηνα. εξω απο την λαρισα που εχει μεγαλο και καλο δρομο το πας πανω απο 180.
σε καποια φαση βγαινει απο ενα σημειο ο τροχονομος και σου κανει σημα να πιασεις στην ακρη.
την ωρα που πας στην ακρη περναει απο διπλα σου με πανω απο 200 χιλιομετρα μια μαυρη αμαξαρα με πινακιδες "ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ". ο μπατσος κανει οτι δεν το βλεπει.
την ωρα που σου κοβει την κληση περναει ενα αλλο αυτοκινητο με 200 χιλιομετρα που γραφει "ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ". βλεπεις τον τροχονομο να κατεβαζει το ρανταρ και να κανει την παπια.

εσυ ρε φιλε εαν θελεις μην μιλας. πες στον τροχονομο "τους ειδες να τρεχουν και εκανες την παπια. επειδη ομως ετρεχα και εγω καλα κανεις και με γραφεις"
εγω και φανταζομαι αρκετοι αλλοι θα του πουμε "καλα ρε αδερφε πλακα μας κανεις? για αυτους δεν ισχυει ο νομος?" ή θα του πουμε "ρε φιλαρακι εμεις απο κωλο βγηκαμε και μας γραφεις?"
mpalaxamila

Δημοσίευση από mpalaxamila »

Ας ξεκινήσω να απαντάω και εγώ .....

Το στόρι δεν μπορώ να το ξέρω γιατι δεν ήμουν πρωταγωνιστής των συμβάντων.
Πληροφορήθηκα όπως και όλοι σας (εκτός και αν κάποιος είναι μάρτυρας γεγονότων) από διάφορες πηγές την ιστορία.Οι διάφορες πηγές είναι : ο 103 fm ο 95,5 τα σπόρια τα αθλητικά νέα η μακεδονία και το ιντερνετ.Ναι την άκουσα live την συνεντευξη.

Ξεκινώ να απαντώ για την ισονομία.

Καταρχήν να ευχαριστήσω τον συναγωνιστή κολοκοτρώνη που με βοήθησε.
Παρακαλώ τον novito να παρει θέση μου είπε ότι αν ξαναβρίσω θα διαγραφώ σούμπιτος.Ξερω ότι βρίσκομαι σε ένα δίκαιο και ισόνομο φόρουμ.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

O τρόπος που τη πέφτετε όλοι σε κάποιον που έχει μια "αιρετική" άποψη για το θέμα είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ.

Επίσης εκπληκτικός είναι ο τρόπος που οι admin παρατηρούν με το παραμικρό τις αιρετικές απόψεις και αγνοούν αντίστοιχους χαρακτηρισμούς από τους μη-αιρετικούς. Τρομερός.

Η ταμπακέρια λέει ότι δε συμφωνώ με το τύπο , αλλά μόνο και μόνο το ότι την πέφτετε όλοι σας , δίνει σε κάποιον 3ο ΠΟΛΥ άσχημη εντύπωση.

Και αυτό είναι κακό πρώτα πρώτα για τα παιδιά που είναι μέσα. Εχω την αίσθηση ότι δε χρειάζονται 1.000.000 δικηγόρους.

Η αλήθεια και το δίκιο , όταν είναι ...αλήθεια και δίκιο , λάμπουν μόνα τους και δεν έχουν ανάγκη απο ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ υποστηρικτές.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

mpalaxamila έγραψε:Ας ξεκινήσω να απαντάω και εγώ .....

Το στόρι δεν μπορώ να το ξέρω γιατι δεν ήμουν πρωταγωνιστής των συμβάντων.
Πληροφορήθηκα όπως και όλοι σας (εκτός και αν κάποιος είναι μάρτυρας γεγονότων) από διάφορες πηγές την ιστορία.Οι διάφορες πηγές είναι : ο 103 fm ο 95,5 τα σπόρια τα αθλητικά νέα η μακεδονία και το ιντερνετ.Ναι την άκουσα live την συνεντευξη.

Ξεκινώ να απαντώ για την ισονομία.

Καταρχήν να ευχαριστήσω τον συναγωνιστή κολοκοτρώνη που με βοήθησε.
Παρακαλώ τον novito να παρει θέση μου είπε ότι αν ξαναβρίσω θα διαγραφώ σούμπιτος.Ξερω ότι βρίσκομαι σε ένα δίκαιο και ισόνομο φόρουμ.
ρε φίλε θα σε ρωτήσω στα ίσια .....γιατί κατι μου λέει πως είσαι μπάτσος?

giapas..εσύ δηλ. τι το παίζεις δικηγόρος του περίεργου?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kolokotronis_4 την Πέμ 23 Σεπ 2010, 15:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kos

Δημοσίευση από kos »

mpalaxamila έγραψε:Οι διάφορες πηγές είναι : ο 103 fm ο 95,5 τα σπόρια τα αθλητικά νέα η μακεδονία και το ιντερνετ.Ναι την άκουσα live την συνεντευξη.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
σορι αλλα δεν αντεχω. γελαω απο τωρα με το μπινελικι που θα φας
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Εικόνα

Περίπου 30.000 άνθρωποι κρατούνται χωρίς δίκη και χωρίς πρόσβαση σε δικηγόρους στις ιρακινές φυλακές, καταγγέλλει η Διεθνής Αμνηστία, λέγοντας ότι πολλές φορές οι Αρχές χρησιμοποιούν βασανιστήρια για να αποσπάσουν πληροφορίες από τους κρατούμενους .

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2& ... 13/09/2010

Ελληνική πραγματικότητα

Στην Ελλάδα η κατάσταση είναι τραγική. Από το 1995 έως σήμερα, ο αριθμός των κρατουμένων διπλασιάστηκε. Η Ελλάδα κατέχει την 20ή θέση μεταξύ 165 χώρων όσον αφορά την πληρότητα των σωφρονιστικών καταστημάτων. Παρά τη συμφόρηση η Ελλάδα επιβάλλει τις πιο υψηλές ποινές πανευρωπαϊκά. Η ελάχιστη ποινή για τα κακουργήματα είναι πέντε χρόνια, ενώ στις άλλες χώρες το ένα έτος.
Είναι απαράδεκτο να σκεφτεί κανείς ότι επικρατούν τέτοιες συνθήκες όταν: Ένας στους τρεις κρατούμενους στις ελληνικές φυλακές είναι προφυλακισμένος: χωρίς δίκη, ποινή ή καταδίκη! Η Ελλάδα έχει τον μεγαλύτερο χρόνο προφυλάκισης από όλες τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, που είναι και διπλάσιος του ευρωπαϊκού μέσου όρου. Ακόµη, σύμφωνα με έκθεση του Συμβουλίου τής Ευρώπης είναι η ευρωπαϊκή χώρα με τη μεγαλύτερη πυκνότητα στις φυλακές αφού για κάθε 100 θέσεις αντιστοιχούν 170 κρατούμενοι! Μας ξεπερνάει μόνο η Βουλγαρία!
Εδώ το κράτος θα έρθει να μας απαντήσει με τη λειτουργία 6 νέων φυλακών μέσα στο 2008. Αυτό όμως δεν αποτελεί λύση. Δεν θέλουμε περισσότερες φυλακές αλλά λιγότερους κρατούμενους. Δεν μπορεί να καταστρέφεται η ζωή ενός ανθρώπου για το παραμικρό. Δεν μπορεί να μένει κάποιος 18 μήνες μέσα χωρίς δίκη, κάτι που στους πολιτικούς κρατούμενους ισχύει πάντα.
Επιπλέον ένα μεγάλο ποσοστό (περ.40%) είναι μέσα για ναρκωτικά, κάτι επίσης απαράδεκτο. Εδώ τίθεται και το θέμα της αποποινικοποίησης της χρήσης ουσιών. Δεν είναι δυνατόν ένας χρήστης να αντιμετωπίζει το πρόβλημά του στα κελιά χωρίς καμιά μέριμνα.
http://www.ks-ee.org/old_kseeorg/efim-d ... s_106.html

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

kos έγραψε:
mpalaxamila έγραψε:Οι διάφορες πηγές είναι : ο 103 fm ο 95,5 τα σπόρια τα αθλητικά νέα η μακεδονία και το ιντερνετ.Ναι την άκουσα live την συνεντευξη.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
σορι αλλα δεν αντεχω. γελαω απο τωρα με το μπινελικι που θα φας

ο αρηθ fm γιατι δεν ειναι στα παραπανω?? :roll:

ε σορρυ ρε συ mpalaxamila, αλλα οταν με λες για αθλ. νεα τι αλλο να πω.... :roll:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

giapas έγραψε: Η αλήθεια και το δίκιο , όταν είναι ...αλήθεια και δίκιο , λάμπουν μόνα τους και δεν έχουν ανάγκη απο ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ υποστηρικτές.
αυτα σε μια ιδανικη κοινωνια οχι στο ελλαδα εδω ειναι ουτοπια...

λοιπον απο εδω και περα οποιος δεν κρατησει τη συζητηση σε κοσμια επιπεδα θα μπαναρεται χωρις προειδοποιηση...χαρακτηρισμοι απο ολες τις μεριες διαγραφηκαν...γιαπα δε νομιζω να εχουμε δωσει δικαιωματα τοσο καιρο για επιλεγμενες συμπεριφορες...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Kolokotronis_4 έγραψε: giapas..εσύ δηλ. τι το παίζεις δικηγόρος του περίεργου?
Εσύ τί το παίζεις?
Ο τιμωρός του περίεργου?
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

giapas έγραψε:O τρόπος που τη πέφτετε όλοι σε κάποιον που έχει μια "αιρετική" άποψη για το θέμα είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ.

Επίσης εκπληκτικός είναι ο τρόπος που οι admin παρατηρούν με το παραμικρό τις αιρετικές απόψεις και αγνοούν αντίστοιχους χαρακτηρισμούς από τους μη-αιρετικούς. Τρομερός.

Η ταμπακέρια λέει ότι δε συμφωνώ με το τύπο , αλλά μόνο και μόνο το ότι την πέφτετε όλοι σας , δίνει σε κάποιον 3ο ΠΟΛΥ άσχημη εντύπωση.

Και αυτό είναι κακό πρώτα πρώτα για τα παιδιά που είναι μέσα. Εχω την αίσθηση ότι δε χρειάζονται 1.000.000 δικηγόρους.

Η αλήθεια και το δίκιο , όταν είναι ...αλήθεια και δίκιο , λάμπουν μόνα τους και δεν έχουν ανάγκη απο ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ υποστηρικτές.
Μεχρι τωρα,μιλαω ηρεμα με εναν τυπο που με ειπε φασιστα! :twisted: Καταλαβαινεις,λοιπον,πως το ποστ σου με εκνευρισε!

Οσο για την αληθεια και το δικαιο,θα συμφωνουσα απολυτα μαζι σου εαν ζουσα σε ενα κρατος δικαιου,οπου η ισονομια θα ηταν το Α και το Ω.Εκτος,εαν εννοεις αληθεια και δικαιο αυτα των Τσουκατου και Μαντελη.......
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”