Σύλληψη και παράνομη κράτηση οπαδών του ΠΑΟΚ

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
mpalaxamila

Re: Σύλληψη και παράνομη κράτηση οπαδών του ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από mpalaxamila »

Δεν πουλάω πνευμα και κρατα την επιθετικότητα σου μην σε αρχίσω και εγώ στις @@ριες
Θετω θέμα καθαρά...απο που και ως που μας παρακινείται να πιέσουμε για μια συγκεκριμένη απόφαση τους δικαστές.
Τι θα πει πρώτο ποστ γραφτηκα γιατί διαβάζω μπαρμπούτσαλα εδω μέσα..μηπως θα έπρεπε πρώτα να βάλω το χέρι μου και να ορκιστώ πίστη στην γνώμη σου στο πρώτο πόστ?
Για διαβάστε εδώ απόψεις.Η μήπως απαγορεύεται να έχουμε άλλες? Πόσο φασισμός είναι αυτό ?

Και ποιος από εσάς θα κάνει καλύτερα την δουλειά του δικαστή ? Η μήπως ο δικαστής πρέπει να σας ρωτήσει για να βγάλει απόφαση....όπως και εγώ για να έχω την δική μου άποψη.Ο δικαστής που εκπαιδευτηκε 15 χρόνια δεν ξέρει και ξέρουμε εμείς .....Αλλά πως να συμφωνήσετε με αυτόν.
Εδώ επειδή δεν γραφω τα ίδια με εσάς είμαι και....... περίεργος.

Έξι συνολικά οπαδοί του ΠΑΟΚ συνελλήφθησαν και πέρασαν από την αυτόφωρη διαδικασία, από το Τμήμα Πρόληψης Οργανωμένης Αθλητικής Βίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται κατηγορίες για παραβάσεις σχετικά με τις εκρηκτικές ύλες, ληστεία σε βάρος φιλάθλων του Άρη, ενώ δύο εξ αυτών θεωρούνται κατηγορούμενοι για συμμετοχή στα επεισόδια της 25-03-2010, στο Δημοτικό Στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» της Καβάλας.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν την 03-09-2010, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και έπειτα από μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης Οργανωμένης Αθλητικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 6 ημεδαποί, ηλικίας 21, 22, 27, 24, 17 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τις κατά περίπτωση παραβάσεις της «Απόπειρας επικίνδυνων σωματικών βλαβών», «Διατάραξης κοινής ειρήνης», «Διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς», για παραβάσεις σχετικά με τις «εκρηκτικές ύλες», για παράβαση του «Νόμου περί Όπλων», για «Αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις» και για «Ληστεία».

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την Προανάκριση, την 00.20 ώρα της 02-09-2010, ο 17χρονος, εφοδιασμένος με βόμβα μολότοφ την οποία είχε κατασκευάσει νωρίτερα με τη βοήθεια 2 συνεργών του και συνοδευμένος από τους υπόλοιπους συλληφθέντες και άλλα άτομα που αναζητούνται, μετέβησαν στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου, όπου με πέτρες, ξύλα, μπουκάλια και μολότοφ, επιτέθηκαν κατά οπαδών που βρίσκονταν στα γραφεία του συνδέσμου φιλάθλων του Αρη.

Από τη ρίψη μολότοφ και την εκτόξευση των διαφόρων αντικειμένων, προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην εξωτερική τοιχοποιία παρακείμενης οικίας, θραύση υαλοπίνακα παρκαρισμένου οχήματος και φθορές στη βιτρίνα καταστήματος σιδερικών-χρωμάτων.

Επιπρόσθετα, σε βάρος του 27χρονου συλληφθέντα, σχηματίστηκε δικογραφία εκτός των ορίων του αυτοφώρου, για επίθεση και ληστεία σε βάρος 4 φιλάθλων του ΑΡΗ, πράξη η οποία έλαβε χώρα την 24-04-2010 στην περιοχή του Κορδελιού. Από την επίθεση είχαν τότε τραυματιστεί δύο άτομα, ενώ οι δράστες είχαν αφαιρέσει έναν σταυρό και δύο τσαντάκια των παθόντων, τα οποία περιείχαν το χρηματικό ποσό των 1.320 ευρώ.

Επίσης,

* Σε βάρος του 24χρονου και ενός εκ των 21χρονων, έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για «Συμπλοκή, Σύσταση και Συμμορία», «Διακεκριμένη περίπτωση Φθοράς», «Απρόκλητες, Επικίνδυνες και βαριές Σωματικές Βλάβες», παράβαση «Ν. περί Όπλων» και για «αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις», πράξεις που έλαβαν χώρα την 07-10-2009 στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα,

* ο 24χρονος και ο 27χρονος συμμετείχαν στα επεισόδια που έγιναν την 25-03-2010, στο Δημοτικό Στάδιο ¨ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ¨ της Καβάλας και σε βάρος τους έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας, για «Συγκρότηση Εγκληματικής Οργάνωσης», «Απρόκλητες, Επικίνδυνες Σωματικές Βλάβες», «Διακεκριμένες περιπτώσεις Φθοράς», παράβαση «Ν. περί Όπλων» και για «αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις».
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και ακολούθως παραπέμφθηκαν στον κ. Ανακριτή.

http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... E%9F%CE%9A

Απο δω και πέρα δεν θα επιτρέπονται ποσταρισματα μονο με link καποιας σελιδας, χωρις το πλήρες κείμενο/ρεπορτάζ, για ευνόητους λόγους. Το paokmania δεν αποτελεί μέσο διαφήμισης για καμμία σελίδα! Ποσταρίσματα που θα περιέχουν μόνο link θα τροποποιούνται αρχικά, ενω αν εξακολουθεί κάποιος χρήστης να αγνοεί τον κανόνα, θα μπανάρεται.
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 26#p303026
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Πέμ 23 Σεπ 2010, 15:46, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Λόγος: φρονιμα
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

ακόμα δεν την έκανες ρε?
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

mpalaxamila για μας ειναι αθωοι μεχρι να αποδειχτει το αντιθετο. Μεχρι τοτε δε δεχομαστε τιποτα διαφορετικο. Αν ακουγεται καπως, δε φταιμε εμεις. Δε θα βαλουμε δημοσιευματα και φημες πανω απ τα οσα λενε συνοπαδοι μας....
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

Εικόνα

Η βλακεία κάποιων να το παίζουν έξυπνοι ενώ δεν βλέπουν πέρα από τα ΜΜΕ είναι απαράδεκτη...δεν κάθομαι να ασχοληθώ καν με τέτοιου είδους άτομα!
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Nαι,φιλε,εισαι περιεργος οταν,ΣΙΓΟΥΡΑ,δεν εχεις διαβασει ή ακουσει τι εχει παιχτει με αυτα τα 5 παιδια!!!!Γιατι,διαφορετικα,εαν το εχεις κανει και γραφεις ολα αυτα...τοτε περνας σε αλλη κατηγορια-καλυτερα να μην την μαθεις........

Οσο για το πρωτο ποστ,που ανεφερα,θελω να σε ενημερωσω πως,κατα καιρους,εμφανιζονται διαφοροι που γραφουν οτι να'ναι και μετα εξαφανιζονται.....αρα επετρεψε μου να ειμαι καχυποπτος και επιφυλακτικος!

Επισης,κοψτε αυτην την εκφραση "πισω απο το πληκτρολογιο" γιατι το ιδιο κανουμε ολοι!

Ρε,bob,-sorry για το ρε-σταματα και συ να μιλας ετσι..........
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

mpalaxamila έγραψε:... γιατί διαβάζω μπαρμπούτσαλα εδω μέσα......
δε σε υποχρεώνει κανείς να τα διαβάζεις... μπορείς να διαβάσεις και να ενστερνιστείς δεκάδες δημοσιεύματα απ τους αρδ, που δειχνεις να τους έχεις σε τόσο μεγάλη εκτίμηση.... :redcard:
kos

Δημοσίευση από kos »

παντως εχω συγκλονιστει με τον 13χρονο. μεγαλη αμαρτια.
mpalaxamila

Δεν σου ζήτησα να συμφωνήσεις μαζί μου ... Διαφωνώ και έχω δικαιωμα να το λέω.
Αυτο που δεν προκειται να δεχτώ ποτέ είναι ένα φασίστα του πληκτρολογίου που θα μου πει τι άποψη πρέπει να έχω .
Δεν είμαστε όλοι Ρομποτάκια για να βάλει κάποιος κασέτα.

Το λινκ δεν αφορα το δημοσίευμα αφορά τα σχόλια που έχει απο κάτω.Εκεί διαβάζεις και ΠΑΟΚτσηδες που λένε ότι επιτέλους πρέπει να ξεβρωμίσουμε. Βγάλε το λίνκ να μην γίνει διαφήμιση βγ'αλε και το κείμενο αν θέλεις βάλε τα σχόλια όμως για ακούγονται όλες οι απόψεις.Την άποψη του άλλου φίλε είσαι υποχρεωμένος να την δεχτείς και ας μην την υποστηρίζεις.Το αν θα την υποστηρίξεις αυτό είναι δικαίωμα σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Πέμ 23 Σεπ 2010, 15:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ΠΑΟΚ οχι παοκ
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

mpalaxamila έγραψε: Αυτο που δεν προκειται να δεχτώ ποτέ είναι ένα φασίστα του πληκτρολογίου
Στην επομενη που θα προσβαλλεις μελος του φορουμ εχεις φυγει με συνοπτικες διαδικασιες.

mpalaxamila έγραψε:....Εκεί διαβάζεις και παοκια που λένε ότι επιτέλους πρέπει να ξεβρωμίσουμε.....
άτομα που λένε ότι είναι ΠΑΟΚια... έχει μεγάλη διαφορά το ένα απ το άλλο. Και εδώ μέσα έχουμε δει κατά καιρούς αρκετούς τέτοιους .... ;)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Αη Ποντ είναι εδώ υπενθυμίσει ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ και κυρία Μπουρμπουλίθρα κάτοικο Κορυδαλού σήμερα ανακρίτρια bubble-bubble game BATMAN βάρος Ανθρωπότητας Χ.Α.-ΧΑ!

θυμίσει εισαγγελέα Σανιδά υπόθεση Βατού πεδίου μίζενς κα.

θυμίσει γραμματείς πάει μετρό δουλειά του αυτόφωρο μια ώρα ελεύθερο μετά.

θυμίζει λίγο μετά γραμματείς πιτσιρίκια είναι κελί αιχμάλωτα έτσι θέλω όχι πρώτη φορά ακόμα και λαμπάδα άναμα παλιά για Θεο ΠΑΟΚ!

θυμίσει μήνυση Αρχιεπισκόπου Ζαγοράκη χθες απο Φαρισαίο πόλης!

θυμίσει βρέφος φυλακή για ομολογίες.

παρατηρεί απο ψηλά αδικία μαρτύρια ΜΟΝΟ Θεό ΠΑΟΚ απο Sατανικές Sιωνιστικές δυνάμεις (SS).

Θεός ΠΑΟΚ συγχωρεί ωσαν πρόβατο σφαγής αιώνα τώρα Λαός Θεού ΠΑΟΚ δε συγχωρεί ποτέ αδικία!

«Και ήλθε ένας από τους εφτά αγγέλους που είχαν τις εφτά μπουκάλες και μίλησε μαζί μου λέγοντας: Έλα να σου δείξω την καταδίκη της μεγάλης πόρνης, που κάθεται πάνω σε πολλά νερά, με την οποία πόρνεψαν οι βασιλιάδες της γης και μεθύσανε οι κάτοικοι της γης από το κρασί της πορνείας της. Και με έφερε σε έρημο με το πνεύμα μου και είδα μια γυναίκα να κάθεται πάνω στο κόκκινο θηρίο, γεμάτο βλάσφημα ονόματα. Το θηρίο είχε εφτά κεφάλια και δέκα κέρατα.
Και η γυναίκα ήταν ντυμένη με πορφυρά και κόκκινα στολισμένα με χρυσάφι και λίθο τίμιο και μαργαριτάρια. Κρατούσε ένα χρυσό ποτήρι στο χέρι που ήταν γεμάτο με τα βρωμερά υγρά της πορνείας όλης της γης.
Και πάνω στο μέτωπό της υπήρχε όνομα γραμμένο: «Μυστήριο, η Μεγάλη Βαβυλώνα η μητέρα των πορνών και των βρωμερών πραγμάτων όλης της γης». Και είδα τη γυναίκα να μεθοκοπάει πίνοντας το αίμα των αγίων και των μαρτύρων του Ιησού και αφού είδα θαύμασα με μεγάλο θαυμασμό.
Και μου είπε ο άγγελος: Γιατί θαύμασες;
Εγώ θα σου θα σου εξηγήσω το μυστήριο της γυναίκας και του θηρίου που τη σηκώνει που έχει εφτά κεφάλια και δέκα κέρατα. Το θηρίο που είδες ήταν και δεν υπάρχει και μέλλει να ανεβαίνει από την άβυσσο και να πηγαίνει στην καταστροφή. Και θα θαυμάσουν οι κάτοικοι της γης, αυτοί που δεν έχει γραφτεί το όνομα στο βιβλίο της ζωής πριν γίνει ο κόσμος, βλέποντας ότι το θηρίο υπήρχε και δεν υπάρχει και θα είναι παρόν.
Εδώ είναι ο νους που έχει σοφία. Οι εφτά κεφαλές είναι επτά βουνά όπου κάθεται η γυναίκα πάνω τους και είναι εφτά βασιλιάδες.
Οι πέντε έπεσαν, ο ένας υπάρχει ο άλλος δεν ήρθε ακόμα και όταν έλθει πρέπει να μείνει λίγο. Και το θηρίο που ήταν και δεν υπάρχει και αυτός είναι ο όγδοος βασιλιάς και είναι ένας από τους εφτά και πηγαίνει στην καταστροφή.
Και τα δέκα κέρατα που είδες δέκα βασιλιάδες είναι οι οποίοι δεν έλαβαν ακόμα τη βασιλεία αλλά παίρνουν από το θηρίο την εξουσία για μια ώρα σαν βασιλιάδες 13 Και αυτοί έχουν μια γνώμη και τη δύναμη και την εξουσία έδωσαν στο θηρίο.
Αυτοί θα πολεμήσουν με το Αρνάκι και το Αρνάκι θα τους νικήσει, γιατί είναι κύριος των κυρίων και βασιλιάς των βασιλιάδων και οι οπαδοί του είναι καλεσμένοι, εκλεκτοί και πιστοί.
Και μου λέει: Τα νερά που είδες πάνω στα οποία κάθεται η πόρνη είναι λαοί και όχλοι και έθνη και αλλόγλωσσοι. Και τα δέκα κέρατα που είδες και το θηρίο, αυτοί θα μισήσουν την πόρνη και θα την εγκαταλείψουν γυμνή και θα φάνε το κρέας της και την ίδια θα την κάψουν με φωτιά, διότι ο θεός έδωκε στις καρδιές τους να κάμουν το θέλημα του και να έχουν μια γνώμη και να δώσουν τη βασιλεία τους στο θηρίο, μέχρι να τελεσθούν οι λόγοι του θεού. Και η γυναίκα που είδες είναι η μεγάλη Πόλη που έχει εξουσία πάνω στους βασιλιάδες της γης».
Αποκάλυψις 17, 1-18

:ugeek:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

mpalaxamila έγραψε:Δεν σου ζήτησα να συμφωνήσεις μαζί μου ... Διαφωνώ και έχω δικαιωμα να το λέω.
Αυτο που δεν προκειται να δεχτώ ποτέ είναι ένα φασίστα του πληκτρολογίου που θα μου πει τι άποψη πρέπει να έχω .
Δεν είμαστε όλοι Ρομποτάκια για να βάλει κάποιος κασέτα.

Το λινκ δεν αφορα το δημοσίευμα αφορά τα σχόλια που έχει απο κάτω.Εκεί διαβάζεις και παοκια που λένε ότι επιτέλους πρέπει να ξεβρωμίσουμε. Βγάλε το λίνκ να μην γίνει διαφήμιση βγ'αλε και το κείμενο αν θέλεις βάλε τα σχόλια όμως για ακούγονται όλες οι απόψεις.Την άποψη του άλλου φίλε είσαι υποχρεωμένος να την δεχτείς και ας μην την υποστηρίζεις.Το αν θα την υποστηρίξεις αυτό είναι δικαίωμα σου.
Η αποψη του καθενος,ομως,κρινεται!!!!!Γιατι,μπορει να εχεις την αποψη πως μπορεις να πεταξεις απο τη μια πολυκατοικια στην αλλη.Σεβαστο!Σιγουρα,δεν θα σε εμποδισω να το κανεις και θα χαρω πολυ να το δω!Αλλα η αποψη σου θα ειναι για γελια!

Και για να επανελθω......ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!

Ή μαλλον υπαρχει........ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ!!!!
mpalaxamila

Ας πουμε λοιπον ότι δεν έχω καταλάβει καλά και εγώ και οι δικαστές.
Υπάρχουν κάμερες στην καβαλα που έχουν κάποια από τα παιδιά?

Μπορεί να τα ξέρω λάθος ,πείτε μου να μάθω.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

mpalaxamila έγραψε: Υπάρχουν κάμερες στην καβαλα που έχουν κάποια από τα παιδιά?
όχι. Τίποτα απολύτως. Ούτε μία φωτογραφία. Ούτε ένα βίντεο...
Άκου τα βίντεο εδώ, που εξηγούν τα πάντα 2 συνοπαδοί... ;)
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Εννοειται πως οχι......Αν υπηρχαν καμερες που τους δειχνουν θα μπορουσαν να μιλανε καποιοι δικαιολογημενα για αποδειξεις.......Η ολη υποθεση βασιζεται σε μια μαρτυρια ανηλικου που αλλαξε την καταθεση του την επομενη μερα!!!!!!Καποιοι θελουν να δειξουν οτι παραγουν εργο και εχουν φορτωσει στους συγκεκριμενους 5 χωρις αποδειξεις καθε εγλημα που εχει γινει τον τελευταιο καιρο στη Θεσσαλονικη και στην υπολοιπη Μακεδονια......
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Μαθε,λοιπον,μια και μιλας για Καβαλα.....πως το Σαββατο,καποιοι-δεν με νοιαζει ποιοι-εκαψαν ενα περιπολικο και εκαναν επεισοδια.......Καμμια συλληψη??Ουτε ενας φυλακη?????Παραξενο.......

Την Κυριακη,καποιοι-δεν με ενδιαφερει ποιοι-εσπασαν τα μισα μαγαζια των Σερρων.....Καμμια συλληψη????Κανεις στη φυλακη????....Παραξενο.......

Και εαν δεν καταλαβες ακομα τι θελω να πω,ακου........ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΟΣΟ ΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ-ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ!!-ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ,ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΩ!!!!!!!

Εαν,αυτο που ζουμε ως λαος του ΠΑΟΚ το λες εσυ ισονομια....μαλλον,εχεις μαθει λαθος τον ορο!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”