Ότι να 'ναι!!!!!
- Paokintepo
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
νοβι γιατι σε εχουν ρε τετοια εμπαθεια?τι τους εχεις κανει?ομολογα τα ουουουλα!
Ο νόβι είναι ΑΠΩΝ.... Σ' αυτό το τόπικ όπως είπε κι ο πρωθυπουργός, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ... 
- Paokintepo
- dreamwarrior
Εχθές κατά τη διάρκεια του καφέ μου (freddo capuchinno μέτριο με αφρόγαλο γιατί τέτοιο πίναμε στο χωριο μου) εμφανίστηκε δίπλα μου αρσενικός ξανθός μελι-μάτης με θεληματικό πηγούνι και καλογραμμωμένο σώμα ωσάν αρχαίου
Ελληνα......
Ε ναι λοιπόν.....ο Τούλης ήταν μαζί με το αδερφάκι του το οποίο ακόμη δεν έχω καταλάβει πως δεν τον έχει αφορήσει!!!!!
Πρέπει να σας πω ότι είμαι ακόμη συγκλονισμένος και συγκινημένος από την παρουσία του ........
Ελληνα......
Ε ναι λοιπόν.....ο Τούλης ήταν μαζί με το αδερφάκι του το οποίο ακόμη δεν έχω καταλάβει πως δεν τον έχει αφορήσει!!!!!
Πρέπει να σας πω ότι είμαι ακόμη συγκλονισμένος και συγκινημένος από την παρουσία του ........
υ.γ. ρε μπας και τον λαδωνω και δε το χω παρει πρεφα?? τι κριση καλοσυνης ειναι αυτη??
- dreamwarrior
Πρεσβύτερε Νοβι, βάλε τα γυαλιά πρεσβυωπίας..
Για τον σμολ μπράδερ λέει, όχι για τον μπιγκ!
Για τον σμολ μπράδερ λέει, όχι για τον μπιγκ!
dreamwarrior έγραψε:Εχθές κατά τη διάρκεια του καφέ μου (freddo capuchinno μέτριο με αφρόγαλο γιατί τέτοιο πίναμε στο χωριο μου) εμφανίστηκε δίπλα μου αρσενικός ξανθός μελι-μάτης με θεληματικό πηγούνι και καλογραμμωμένο σώμα ωσάν αρχαίου
Ελληνα......
Παρακαλείται ο Δόκτωρας να δώσει τα φώτα του!!!
Κάποιος την έχει ψωνίσει άσχημα!

Κάποιος την έχει ψωνίσει άσχημα!
παιδια ασχετο αλλα ξερετε ποσο παει μια μπαταρια sony esvisson??γιατι η μπανκα δεν ειναι και στα καλυτερα της

- paok nafplio
Ρωτα το παοκιντεπο!!!χαχα
κανα 15ευρο αλλα στο ιντερνετ οχι σε πλαισιο κ γερμανο κ τετοια μαγαζια εχει κανα 30αρι.
κανα 15ευρο αλλα στο ιντερνετ οχι σε πλαισιο κ γερμανο κ τετοια μαγαζια εχει κανα 30αρι.
Μια βόλτα σε Λεωφ. Νίκης ή στη Ναυαρίνου με Εγνατία ένα σαββατο απόγευμα -καθώς και λίγα παζάρια στους μαύρους- θα σε κάνει να την βρεις γύρω στα 5€....
μαλλον με το νοκια το 5210 θα την βγαλω ναυπλιο
γκικα στα 65 χλμ μακρια λιγο δυσκολο να την τσιμπησω απο μαυρο
thx παντως μαγκες
γκικα στα 65 χλμ μακρια λιγο δυσκολο να την τσιμπησω απο μαυρο
thx παντως μαγκες