Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Trikaliotis

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Trikaliotis »

palok έγραψε:Και ΝΑΙ ξέρουνε οτι αν παίρνανε τον blackney και λέγανε πάμε για ευρωλίγκα θα πουλούσανε 4 χιλιάρικα για πλάκα...
Είναι αυτό που λέω από την αρχή γι' αυτη τη διοίκηση. Κακή επικοινωνιακή πολιτική! Ένα κλικ θέλει ο κόσμος δε το βλέπουν? Παίρνεις έναν παίχτη που κάνει γκελ στον κόσμο (εδώ σε χρόνο-ρεκόρ μου έμαθαν όλοι τον Ντέλι!) και βγάζεις τη μεταγραφή του από τα διαρκείας! Αυτοί όμως αποφεύγουν τη λέξη "Ευρωλίγκα" (τζίζ, πιπέρι στο στόμα!) όπως ο διάολος το λιβάνι. Μα καλά δε βλέπανε ότι με τις μέχρι τώρα κινήσεις ήμασταν το απόλυτο φαβορί? Τώρα όμως βάλαμε στο παιχνίδι και τον Άρη. Ευκαρία ήταν, δεν υπήρχε άλλος..Ποιό Μαρούσι και ποιός Πανελλήνιος και Πανιώνιος φέτος..Αλλά εμείς τίποτα.."Να κάνουμε μια καλή πορεία." Αφού μέχρι κι ο Λάζαρος είπε ότι στόχος μας είναι να πάμε καλύτερα από πέρυσι, αλλά δε μπορούμε να πούμε για Ευρωλίγκα ακόμα..Δηλαδή 4οι που λέει κι ο Κώστας!
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

άσε με μωρέ τώρα. βγήκαμε 5οι ισόβαθμοι με τον πανελλήνιο που είχε μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς (ο οποίος βέβαια μας κέρασε καλά στα pLayoffs) και είανι τρομερή επιτυχία αλλά δε λέμε ποιούς περάσαμε? τον ρίζο (τον κολοσσό της ρόδου) τον ρούλη με τη διπλή προσωπικότητα στην περιφέρεια σαν τον depp στο μυστικό παράθυρο, την κούλα και τον νίωνιο.!!!!! αυτό ειναι κατόρθωμα!!!! άσε με τώρα. και τώρα που είσαι 5ος, το μαρούσι δεν έχει ρόστερ και ο αντ1 το ίδιο πριν 10 μέρες, φοβάσαι (εγώ πράγματι έχω αρχίσει να πιστεύω σε περίεργα παιχνίδια της ψυχανάλυσης για τοςυ διοικούντες) να πάρεις τον Blackney και να πεις πάω για ευρωλίγκα και τελικά να τους πεις οριστικά ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

PS: τα νούμερα (4.000) είναι τυχαία και ενδεικτικά ... άμεσως εσύ !!!!(ξεκίνα να μετράς σωστά τα γκολάκια που θα αρπάξετε από τις 15:30 και δώθε beatle!!!)!!
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Ρε σκύλε United είσαι; :o
Trikaliotis

Τώρα που είπες Beatles..τι έγινε ρε, το 6ο σκαθάρι (το 5ο ήταν ο Τζωρτζ Μπεστ) μας έλεγε όλο το καλοκαίρι ότι η ομάδα θα αποκτήσει και θα στηριχτεί σε ποιοτικούς έλληνες παίχτες. Και θυμάμαι που υπογράμμισε ότι "εντάξει δε μπορούμε να πάρουμε παίχτες της εθνικής, αλλά κάθε καλός έλληνας μας ενδιαφέρει!"

Κι έχουμε και λέμε: Βεργίνης, Χαραλαμπίδης, Ταπούτος, Κουμπούρας που πήγαν στον Ρούλη, Καρύδας, Μπατής, Παπανικολόπουλος (που 2η αγωνιστική θα μας πετάει τα 3ποντάκια!) και τόσοι άλλοι που χάθηκαν και βαριέμαι να αναφέρω, δεν είναι καλοί έλληνες?

Αυτό που μου τη δίνει δεν είναι ότι πήραμε έναν μέτριο παίχτη. Το έχουμε ξανακάνει με Καυκή, Καλαϊτζίδη, Χέλιγουελ κτλ..Το θέμα είναι ότι τον πήραμε για βασικό και πρωταγωνιστικό ρόλο. Άντε πάρτε και Παπαϊωακείμ να ολοκληρωθεί το ρόστερ..
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

O Παπαιωακειμ παντως διαβαζει τωρα για το πανεπιστημιο μαλλον κρεμαει τα παπουτσια
Trikaliotis

Πάντως για να μη κράζουμε μόνο και σχετικά με αυτά που έλεγα για απόκτηση κάποιου παίχτη που να κάνει γκελ στον κόσμο τώρα στο τέλος, προφανώς αυτό το έκανε ήδη η διοίκηση με την απόκτηση του Λάζαρου, όταν όλοι τον θεωρούσαν παρελθόν. Εντάξει, να μην είμαστε και αχάριστοι, την έκανε την υπέρβαση, περίμενε κάποια ανταπόκριση από τα διαρκείας για να καλύψει το άνοιγμα, δεν την είδε και μάλλον είπε "αφού δεν πήραν ούτε τώρα διαρκείας με τον Λάζο, γιατί να κάνουμε επιπλέον άνοιγμα και με τον γκαρντ?"..
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Σωστός, μιας και πέρυσι έγιναν υπερβάσεις αλλά από προσέλευση δεν νομίζω να τα πήγαμε όπως τα περιμέναμε, αν και είχαμε και πολύ καλή αγωνιστική πορεία (ισόβαθμοι στην 4η θέση δεν το βλέπουμε συχνά στην σύγχρονη ιστορία μας)
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ε τότε ρε παιδιά τι καθόμαστε και συζητάμε εδώ μέσα με τις ώρες και προβληματιζόμαστε? 5οι στην Α1 και πολύ μας πάει!! Ας μας περάσει φέτος ο ρούλης κι ο ant1 Που έκανε πριν 10 μέρες ομάδα. οπότε και του χρόνου 5οι!!!! 2η συνεχόμενη επιτυχία για την ομάδα.... τώρα ποιούς περνάμε δεν το λέμε!!! μόνο οτι οι από πάνω έχουνε μεγαλύτερο μπάτζετ ... anyway, ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. εγώ γι αυτό πιστεύω οτι παλεύουμε πολλοί εδώ μέσα...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Συμφωνούμε. Όλοι το καλύτερο θέλουμε (και στην συγκεκριμένη περίπτωση την τρίτη θέση). Απλά, η προσέλευση του κόσμου δεν είναι η αναμενόμενη. Η περσινή χρονιά ήταν μετά από χρόνια, πολύ πετυχημένη αλλά όπως είδες το γήπεδο δεν είχε τον κόσμο που θα έπρεπε. Μαζί στεναχωριόμασταν με αυτό το θέμα. ;)
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

το θέμα κόσμου το ξέρεις πολύ καλά. είναι πονεμένη ιστορία. εγώ λέω όμως πρέπει να βρούμε λύση χτες! ας πάμε στους συνδέσμους και να συζητήσουμε (εννοοώ η διοίκηση, ο ποικιλίδης δεν ξέρω ποιός.) τι θέλετε για να ρθετε στο γήπεδο? τι θέλετε για να ενισχύσετε την ομάδα με ένα 100ρικο το χρόνο? μαζικά μιλάω πάντα (>4000, δεν συζητάω για μικρότερο νούμερο, ΠΑΟΚ είσαι). έχω γράψει και σε αυτό το θέμα κανα δύο ιδέες. δεν ξέρω.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Ναι Θωμά, τα έχουμε πει. Αλλά δεν γίνεται τίποτα. Δεν χρειάζεται να ψάχνουμε να δούμε τι φταίει. Μας νίκησε κατά κράτος το ποδόσφαιρο. Τέλος. Κανένας δεν ασχολείται με το μπάσκετ. Όσο κι αν προσπάθησαν οι διοικήσεις να πλησιάσουν τους συνδέσμους δεν κατάφεραν τίποτα. Καλή η θεωρία αλλά στην πράξη το γήπεδο θα έχει κανένα 2χίλιαρο στην καλύτερη. Κατά τα άλλα μιλάμε για μεγάλο ΠΑΟΚ. Μα εμείς οι ίδιοι τον μικραίνουμε με την μη προσέλευσή μας.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

μαζί σου 100 % αλλά το ξαναλέω οτι ΜΠΟΡΟΥΜΕ (λίγο τατιάνα το κανα το θέμα...)
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δυστυχώς αλλά αυτό το "μπορούμε" το λέμε μόνο εσύ, εγώ και καναδυό ακόμη.....
Μετά αρχίζει το πρωτάθλημα και σταματάμε να το λέμε κι εμείς πια.
Trikaliotis

palok έγραψε:το θέμα κόσμου το ξέρεις πολύ καλά. είναι πονεμένη ιστορία. εγώ λέω όμως πρέπει να βρούμε λύση χτες! ας πάμε στους συνδέσμους και να συζητήσουμε (εννοοώ η διοίκηση, ο ποικιλίδης δεν ξέρω ποιός.) τι θέλετε για να ρθετε στο γήπεδο? τι θέλετε για να ενισχύσετε την ομάδα με ένα 100ρικο το χρόνο? μαζικά μιλάω πάντα (>4000, δεν συζητάω για μικρότερο νούμερο, ΠΑΟΚ είσαι). έχω γράψει και σε αυτό το θέμα κανα δύο ιδέες. δεν ξέρω.
Ο απλός συνδεσμίτης ποδοσφαιρικός που δε γνωρίζει ούτε από pick 'n' roll, ούτε από Eurocup, ούτε και από μπάτζετ και χρέη θέλει όραμα. Κι επειδή από το μπάσκετ έχει μείνει στη δεκαετία του '90 θέλει να δεί ανθρώπους που να τον εμπνέουν. Όταν του λες πως πρόεδρος στον ΠΑΟΚ είναι ο γερό-Κανώτας και βλέπει στη διοίκηση όλο παππούδες και σου λέει "ποιοί είναι αυτοί ρε μεγάλε εσύ που ασχολείσαι, ξέρεις να μου πείς?" κι εσύ δεν έχεις να πείς τίποτα για να τον πείσεις ότι κάτι γίνεται, κάποιος βάζει λεφτά κτλ, τότε μη περιμένεις να έρθει στο γήπεδο, τα έχουμε ξαναπεί αυτά!

Αν είχαμε πρόεδρο τον Μπάνε (ακόμα και χειρότερος του Κανώτα να ήταν) θα έλεγαν όλοι "η σημαία μας" και "ο Ζαγοράκης του μπάσκετ" και χίλια δυό τέτοια και θα είχαμε για πλάκα 3.000 διαρκείας, γιατί είναι ένας άνθρωπος που τον ξέρει κάθε ΠΑΟΚτσής και κάνει γκελ στον κόσμο. Όλοι αυτοί περιμένουν τον Μπάνε και τον Πέτζα να πάρει την ομάδα ή να πετάει η ομάδα από νίκη σε νίκη και μετά θα έρθουν στο γήπεδο. Τα έχουμε πεί. Εκτός από τους στάνταρ 2.000, υπάρχουν 3.000 ακόμα που περιμένουν να δούν αποτελέσματα για να έρθουν στο γήπεδο και άλλοι 3.000 που είναι και οι λεγόμενοι πανηγυρτζήδες που θα έρθουν μόνο με Ρούλη, γαύρο και βάζελο ή όταν θα πάμε για πρωτάθλημα! Δυστυχώς ότι και να κάνουμε δε μπορούμε να αλλάξουμε κάτι..
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

ρε παιδια δεν ειναι παραλογο! εγω που παιζω μπασκετ ασχολουμε με αυτο σχεδον ολη μερα και γηπεδο δεν παω...ποδοσφαιρο παλι εχω να χασω ματς 2 χρονια σιγουρα...αφου δεν εχουμε οραμα...δεν πηγαινουμε για τπτ....τι να παω να δω?τον καυκη που ειμαι καλυτερος απο αυτον??? ας κανουμε μια καλη χρονια....και θα δειτε πως θα εχει ενα 5000 για πλακα...αλλα να κυνηγαμε κατι....να κοντραρουμε κανα γαυροβαζελο.....οχι να τους κερδισουμε ξερω οτι δεν γινεται...αλλα να ειμαστε κοντα τους.....θυμαστε την χρονια με μουλα βασιλειαδη βασιλοπουλο που καναμε ενα 5χ5 στην αρχη αμα θυμαμαι καλα τι κοσμο ειχε????
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”