Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Μονο στα ακρα πρεπει να παιζει.....Θεωρω δεδομενο οτι κοντρα στον Ολυμπιακο Βολου θα πραγματοποιησει μια εμφανιση αναλογη της τεραστιας αξιας του.......
Προσπαθει να βελτιωσει νεες πτυχες στο παιγχνιδι του .
Γι αυτο καποιες φορες χανει τη μπαλα (ενω ειχε εναλλακτικες λυσεις)
Μην κραζετε, παρατηρηστε το, και θα καταλαβετε.
Συνεχισε παληκαρι μου.
Γι αυτο καποιες φορες χανει τη μπαλα (ενω ειχε εναλλακτικες λυσεις)
Μην κραζετε, παρατηρηστε το, και θα καταλαβετε.
Συνεχισε παληκαρι μου.
Adelino θέλω 2 γκόλ σήμερα αλάνι!
Επειδή το κατέχεις όχι τίποτα άλλο..μόνος σου(άντε μαζί με λίγο βοήθεια απο τον El Zhar..) μπορείς να κάνεις άνω-κάτω την άμυνα τους..το έχεις αποδείξει άλλωστε..τέτοια ματσάκια στην Τούμπα πρέπει να τα καθαρίζεις μόνος σου(αν χρειαστεί!!!)..Ίσως είμαι υπερβολικός αλλά έχω πολλές απαιτήσεις απο σ'ένα..Πέταξε ένα τεμάχιο και μία assist στο πρώτο ημίχρονο και πάμε σπίτια μας να ησυχάσουμε..
Επειδή το κατέχεις όχι τίποτα άλλο..μόνος σου(άντε μαζί με λίγο βοήθεια απο τον El Zhar..) μπορείς να κάνεις άνω-κάτω την άμυνα τους..το έχεις αποδείξει άλλωστε..τέτοια ματσάκια στην Τούμπα πρέπει να τα καθαρίζεις μόνος σου(αν χρειαστεί!!!)..Ίσως είμαι υπερβολικός αλλά έχω πολλές απαιτήσεις απο σ'ένα..Πέταξε ένα τεμάχιο και μία assist στο πρώτο ημίχρονο και πάμε σπίτια μας να ησυχάσουμε..
κατι τετοια ματσακι πρεπει να τα καθαριζεις μονος σου...οπως εκανες με τα σερρας...ατομικη ενεργεια και γκολακι....οπως το λεω μονος σου...εχουμε απαιτησεις γιατι εχεις την κλαση.....πολυ μετριος για αυτα που μπορεις να κανεις....για 3ο συνεχομενο παιχνιδι...
- navigator11
λιγοτερο εκνευριστικος σε σχεση με τριπολη και βέλγο αλλά ανουσιος και σημερα.ενα ωραιο σουτ-παρ'ολιγον γκολ και άλλο τιποτα ...
τα τακουνακια δινουν και παιρνουν...
τα τακουνακια δινουν και παιρνουν...
όπως και τα κραυγαλέα πεσίματα και τα νευράκια.
Πρέπει το κεφάλι να χαμηλώσει αισθητά.
- Aureliano Buendia
Όχι τόσο άφαντος όσο με Τρίπολη.
Στο Α' ήταν καλός για ένα διάστημα.
Ηρεμία, προσήλωση, αυτοσυγκέντρωση και ολίγη μετριοφροσύνη αγαπητέ Αντελίνο.
Όχι τπτ άλλο, σε θεωρώ by far τον καλύτερο παίκτη του πρωταθλήματος, είναι αμαρτία να μη φαίνεται στο χορτάρι
Στο Α' ήταν καλός για ένα διάστημα.
Ηρεμία, προσήλωση, αυτοσυγκέντρωση και ολίγη μετριοφροσύνη αγαπητέ Αντελίνο.
Όχι τπτ άλλο, σε θεωρώ by far τον καλύτερο παίκτη του πρωταθλήματος, είναι αμαρτία να μη φαίνεται στο χορτάρι
- navigator11
ετσι εχουν τα πραγματα.εχει αρχισει να επιδεικνυει "αρετες" παιχτων του παλαι ποτέ παντοδυναμου κοκκαλιακου!Bono έγραψε:όπως και τα κραυγαλέα πεσίματα και τα νευράκια.
Ο μόνος που ζητούσε μπάλα...Κοντρόλαρε, τρίπλαρε και προσπαθούσε να πασάρει στο σωστό χρόνο και τόπο...
Δε κρύφτηκε....ψάχτηκε αλλά δε του βγήκε...
Δε κρύφτηκε....ψάχτηκε αλλά δε του βγήκε...
δειτε ποσες κλωτσιες εφαγε...λογικο να εχει νευρα....τουλαχιστον αυτος προσπαθει...και δεν το παιζει βεντετα να εχει νευρα με τους συμπαιχτες του κλπ.....αλλα τα ειχε με τον διαιτητη και τον εποπτη που εδωσε κορνερ αντι για αουτ....δεν εχω δει κανεναν μα κανεναν παιχτη με την τεχνικη του...να πηδαει ετσι για να κοψει με κεφαλια...να κανει τακλιν να τα δινει ολα για την ομαδα με τοσο παθος.....το μοναδικο βεντετιστικο χαρακτηριστικο του ειναι τα τακουνακια και τα τσαλιμακια που κανει....ελεος δλδ
- navigator11
εγω φιλε τον βλεπω επι 3 αγωνες σερι συνεχως να διαμαρτυρεται!αν κανεις μια αναδρομη στην περσινη χρονια και βαλεις κατω το τι ξυλο ετρωγε συνεχως,χωρις αυτο να τιμωρειται απο τα κορακια,θα καταλαβεις οτι κατι εχει αλλαξει ...
- sourmenetes
- Moderator
Ναβι σημερα εφαγε πολυ...Και ασχημο ξυλο...Και ο βιτολακος εφαγε 2-3 δυνατες...Ειναι εκνευριστικο παντως συνεχεια..Σπαζεσαι πιστευω σαν παιχτης καθε λιγο σηκωμα απο πισω..
- ΑποστόληςΑ
Αη Ποντ απο ψηλά βλέπει ίδιο.navigator11 έγραψε:εγω φιλε τον βλεπω επι 3 αγωνες σερι συνεχως να διαμαρτυρεται!αν κανεις μια αναδρομη στην περσινη χρονια και βαλεις κατω το τι ξυλο ετρωγε συνεχως,χωρις αυτο να τιμωρειται απο τα κορακια,θα καταλαβεις οτι κατι εχει αλλαξει ...
Αη Ποντ στείλει επίπληξη
Πρέπει πάρει ίσιο δρόμο αρετής διαλογιστεί πρώτα σωστά ζητήσει ταπεινή συγχώρεση ξεπλύνει αμαρτίες τακουνάκια και πάψει νεύρα χαλαρώσει μυς.
Βρει δρόμο Βηθλεέμ Τούμπας.