Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Β. 1-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Β. 1-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από moican4 »

Βρηκαμε τωρα την καραμελα "προετοιμασια" και την λεμε επειδη ειπε ο Κοντρερας 5 μλκιες ,ειπε και αυτο οταν ο ιδιος ζητουσε ΕΠΙΠΛΕΟΝ αδεια για να ξεκουραστει και ηρθε οταν τελειωσε ή ο Λινο που γυρισε απο διακοπες με καταγμα και ενα μηνα καθοταν..
Οποτε για προετοιμασια να μην μιλαει αυτος και κανενας..
Μια χαρα ηταν η προετοιμασια..Οι μαλακισμενες δικαιολογιες να τις πουνε αλλου..
Εδω κανει μπαμ και το εχουν παρει χαμπαρι ΑΠΑΝΤΕΣ πως αν πιεσεις τον Π.Α.Ο.Κ κοντα στην περιοχη του, θα διωξει την μπαλα με γιομα και οχι ορθολογικα με πασες ,με αποτελεσμα να χανουμε την κατοχη.

Αυτο εκανε ο Βλαχος ,αυτο και ο Τσιωλης..και εγιναν μαγκες..αυτο θα κανει και ο επομενος

Ας μου πει ενας ,ποιο ηταν το αγωνιστικο πλανο σημερα να διασπασουμε την αμυνα του Βολου και να πετυχουμε γκολ...
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Lord_GayrosSlayer έγραψε:
Photis έγραψε:
Lord_GayrosSlayer έγραψε:Και θα βγει τώρα κανένας και θα λέει πώς θα φταίει η προετοιμασία του Μπερέτα.. :evil:
Άρχισαν κιόλας...
:pano:
Αναφέρεσαι στο άρθρο του 25 για τον Κοντό έτσι??
Ρε εγώ σου λέω θα αρχίσουν να λένε κι άλλα,ότι η προβληματική μας ανάπτυξη,η τρύπια άμυνα,όλα είναι ευθύνη Μπερέτα..
Και στην τελική μπορεί ο άνθρωπος να μην έφταιγε σε τίποτε.. :?
O Μπερέτας είδε δηλαδή φως και μπήκε και άρχισε να κάνει προετοιμασία μόνος του;;;; κάποια διοίκηση δεν τον έφερε;;;; λοιπόν εκέι οι ευθύνες και να μην ξαναδώ κάτι άσχημο να γράφεται για τον Μπερέτα..... και δεν εννοώ μόνο από άτομα και φίλους του φόρουμ.... κυρίως στους ΑΡΔ αναφέρομαι...
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

moican4 έγραψε: αν πιεσεις τον Π.Α.Ο.Κ κοντα στην περιοχη του, θα διωξει την μπαλα με γιομα και οχι ορθολογικα με πασες ,με αποτελεσμα να χανουμε την κατοχη.

Αυτο εκανε ο Βλαχος ,αυτο και ο Τσιωλης..και εγιναν μαγκες..αυτο θα κανει και ο επομενος

Ας μου πει ενας ,ποιο ηταν το αγωνιστικο πλανο σημερα να διασπασουμε την αμυνα του Βολου και να πετυχουμε γκολ...

+10000000000000000000000
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

ioanmits έγραψε:O Μπερέτας είδε δηλαδή φως και μπήκε και άρχισε να κάνει προετοιμασία μόνος του;;;; κάποια διοίκηση δεν τον έφερε;;;; λοιπόν εκέι οι ευθύνες και να μην ξαναδώ κάτι άσχημο να γράφεται για τον Μπερέτα..... και δεν εννοώ μόνο από άτομα και φίλους του φόρουμ.... κυρίως στους ΑΡΔ αναφέρομαι...
Αδερφέ δεν είπαμε τίποτα για τον Μπερέτα..
Απλά λέμε ότι ότι στραβό γίνεται φέτος(καλώς ή κακώς,δεν ξέρω) αποδίδεται σε αυτόν..
Και απλά λέμε ότι αυτή η καραμέλα συνεχίζεται..
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

++ στον ioanmits....είτε έκανε καλή προετοιμασία,είτε έπαιζε το πουλάκι του είναι ο τελευταίος που μου φταίει.
Και επειδή κοντεύει κανά 2μηνο από τότε που έφυγε καλά θα ήταν να σταματήσουν οι εντελώς μαλακισμένες δικαιολογίες γιατί το παραμύθι όχι δράκο δεν έχει αλλά ούτε Κοκκινοσκουφίτσα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να πω και κατι αλλο ρε παιδια.θα μας κοστισει ο σακελαριου καπου στα 300.000 φετος για να παιζει ο σναου αριστερα με τον βολο στην τουμπα?Αν δεν κανει γιατι δεν τα δωσαμε να παρουμε ενα αμυντικο χαφ που βλεπεις τον βιτολο και τον γκαρσια και τους λυπασαι.Δεν υπαρχει ουτε ενας παικτης στο κεντρο να ηρεμισει λιγακι το παιχνιδι να βγαλει την ομαδα απο την περιοχη και καποιος να σπασει μια αμυνα απο τον αξονα.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Τελικα η προετοιμασια ηταν καλη η' κακη ??? Εχω μπερδευτει ... 8-)
crabsody

Δημοσίευση από crabsody »

Δεν έχουμε roster ούτε έχουμε κάνει προετοιμασία για τόσα ματς. Ο ΠΑΟΚ για μένα πρέπει να παραμελήσει την Ευρώπη αν θέλει να πάει μπροστά φέτος. Αλοίμονο αν βάλει Garcia, Ivic, Lino, Σαλπιγγίδη βασικούς με Dynamo και μετά από 2 μέρες να παίξει με σκουλήκι. Ο ΠΑΟΚ καλώς ή κακώς πρέπει να ρίξει το βάρος του στον έναν στόχο. Για τον σημερινό αγώνα έχω να πω ότι ο Δερμιτζάκης έκανε σορεία λαθών. Δεν είναι δυνατόν να βάζεις στο Μπριζ τον Παπάζογλου κορυφή και εδώ Σάλπι. Ανάποδα τα έκανες μεγάλε. Ο Filomeno ήταν τραγικός στην Τρίπολη αλλά είναι φανερό ότι είναι από τους λίγους που μπορούν να βοηθήσουν. Τί μου βγάζεις Ιvic και μου βάζεις Garcia; Με ποιά λογική; Βάλε τουλάχιστον Filomeno. Με τον Βόλο παίζεις όχι με τη Barca. Τραγικοί σήμερα οι περισσότεροι παίκτες. Ο Φωτάκης πάντως έκανε καλή εμφάνιση και δίνει ελπίδα. Ο Kresic μας έσωσε ενώ ο Bussaidi ήταν μαχητής και δεν έχασε ούτε μία κόντρα.

Υ.Γ: Τεράστιο ρόλο παίζει και ο αγωνιστικός χώρος. Είναι μεγάλο ντεζαβανταζ για την ομάδα....
Υ.Γ2: Για ποιο στραβοπάτημα μιλάς Παύλε; Για αυτό στην Τρίπολη; Για την εμφάνιση στο Μπριζ; Η για το σημερινό; Δεν είναι στραβοπατήματα αυτά. Μας έχει γίνει συνήθεια...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Εγω δεν ειδα εφαρμογη συστηματος ή εστω καποιας στρατηγικης.
Ελλειψη αυτοματισμων.
Ελλειψη φαντασιας και δημιουργικοτητας στο παιγχνιδι.
Απειθαρχια.

Στα θετικα η προσπαθεια του ιβιτς και η παρουσια του ελ ζαρ.

Οι παιχτες ειναι απληρωτοι και ειναι και αυτο μια αιτια που δεν επαιξαν τοσο οσο θα μπορουσαν.
Οποιος κι αν ηταν 2-3 μηνες απληρωτος και του χρωστουσαν και πριμ, καπου θα του κοβοταν η ορεξη.

Φυσικα και θα τους τα δωσουν , και φυσικα και δεν τους δικαιολογω, αλλα αιτιολογω.

Επισης ο δερμιτζακης ηθελε να ξεκουρασει καποιους παικτες οπως λινο και γκαρσια.
Η ομαδα δεν εχει σεντερ φορ περαν του μουσλι.
Αν και σημερα ο παπαζογλου προσπαθησε....δε μπορει.
Ειναι λιγο αργος στη σκεψη.

Θα βελτιωθει, αλλα οχι οσο μας το παρουσιαζουν και θα θελαμε.

Επισης.
Κατω τα χερια απο τον δερμιτζακη.
ΕΛΕΟΣ.
Διαβασα ακομα και καποιους που τον καλεσαν να παραιτηθει.
Την παλευετε ρε?

Ο δερμι προσπαθει να στησει επιθετικα την ομαδα..
Να την αλλαξει.
Ειμαστε στο σταδιο της αλλαγης.
Εννοειτε πως αυτο δεν διακιολογει τον ενα βαθμο με τον γαυρο βολου στη τουμπα.

Η αμυνα θελει δεσιμο.
Πρεπει να τους παρει απο κοντα ο δερμι.
Ενας απο τους λογους που μπαζαμε ήταν εκτος απο το οτι ο μαλεζας αρκετες φορες πετουσε χαρταετο, τα μπακ μας(μπουσαιντι σναουτσνερ) πρωτη φορα επαιξαν μαζι.
Ναι, παιζει ρολο.

Ο σαλπι δε μπορει για σεντερ φορ.
Μονο για δευτερος.

Μη σας πω οτι τον προτιμαω δεξια, με βιερινια αριστερα και ελζαρ για 10ρι, και μπροστα μουσλι.

Ενα λαθος που εκανε σημερα ηταν που αργησε να κανει αλλαγη.
Πρεπει να μαθουμε να παιζουμε με τη μπαλα κατω, και να παιζουμε με γρηγορη εναλλαγη μπαλας.
Οχι πια σεντρες και γιομες.
Χορτασαμε.

Εχουμε γρηγορους περιφερειακους σαλπι ελ ζαρ βιερινια και καλι θα ηταν να αξιοποιηθουν σε αυτο το θεμα.

Πρεπει να επιβληθει αμεσα αγωνιστικη πειθαρχεια στην ομαδα, καθως και να επιταχυνουμε την εκμαθηση της νεας επιθετικης νοοτροπιας που θελουμε να εφαρμοσουμε στο παιγχνιδι μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Κυρ 19 Σεπ 2010, 20:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ntinos »

Η ομάδα στα 3 τελευταία ματς δεν είχε καλή απόδοση. Επειδή έχει καλύτερους παίκτες φέτος δίνει την αντύπωση ότι ακομά και όταν δεν παίζει καλά ότι θα πάρει τα ματς. Όμως αυτό δεν είναι δυνατόν να γίνεται πάντα. Έτσι λοιπόν αργά ή γρήγορα θα ερχόταν ένα αποτέλεσμα όπως το σημερινό. Μπορεί και στην Τρίπολη να φέραμε Χ αλλά εκείνο ήταν εκτός οπότε δεν είναι το ίδιο. Κάποιοι άρχισαν να κατηγορούν το Δερμιτζάκη. Αν έχουν δίκιο ή άδικο δεν το ξέρει κανείς γιατί είναι πάρα πολύ νωρίς. Εκείνο όμως που είναι σίγουρο είναι ότι ενώ οι παίκτες φαίνονται να έχουν διάθεση, δεν μπορούν να βγάλουν το δυναμισμό και το νεύρο που επιβάλλεται για να κερδίσεις τις μονομαχίες και κατά συνέπεια να έχεις το πλεονέκτημα και να πάρεις τα ματς. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι πιστεύω το άθροισμα ενός συνόλου παραγόντων όπως η ηλικια μερικών παικτών σε συνδιασμό με την κούραση από τα συνεχόμενα ματς, η έλλειψη συγκέντρωσης στην τήρηση της τακτικής και η φυγή του Σορλεν που ήταν ισορροπημένος επιθετικα-αμυντικά, στοιχείο που μετέφερε και στη λειτουργία της ομάδας.

Τώρα τι μπορεί να γίνει. Προπονητής δεν είμαι , όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτά τα προβλήματα λύνονται. Δεν είναι απροσπέλαστα. Και ο Παύλος και ο Σάντος αλλά ακόμα και ο Τσιώλης και ο Παπακώστας θα μπορούσαν να τα λύσουν γιατί είναι στοιχειώδη. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη τύχη στα επόμενα 2 ματς και μετά από 3 βδομάδες με την προπόνηση και τη δουλεία το πράμα θα έχει βελτιωθεί αρκετα.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΚΟΜΑ.

:nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ntinos την Κυρ 19 Σεπ 2010, 20:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

ζαγορ κατέβα και βάλε κανα πρόστιμο...

παύλε τράβα αυτιά...

απογοητευτική εμφάνιση για αυτόν τον ΠΑΟΚ η σημερινή
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΑΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ; :redcard:
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Απο την χαρα τους. 8-)
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Ποιο ντεφορμαρισμα ρε σεις που δεν μπορουμε να κανουμε μια φαση σε 3 παιχνιδια?
Η ομαδα πασχει δημιουργικα,ουτε ο Βιτολο ουτε ο Γκαρσια μπορουν να φτιαξουν φασεις ενω για τον Ιβιτς ουτε λογος...
Στην επιθεση ειναι ο Βιειρινια και κανενας αλλος...
Ο επαγγελματιας απο την Πολιχνη δεν ξερω τι ρολο εχει στην ομαδα...
Ο Φιλομενο πιο πολυ για αποτυχημενη μεταγραφη μου φαινεται...
Για τον Παπαζογλου ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου να μην μιλησω μετα την φαση της Τουμπας με την φενερ...
Για τον Ζλαταν περιμενουμε ποτε θα ξαναεπανελθει για να ξανατραυματιστει...
Ετσι περιμενουμε απο τον Μαροκινο,τον Κοντρερας και τον Λινο να φτιαξουν παιχνιδι!!!

Μιζερος,γκρινιαρης και ξερω γω τι αλλο ειμαι αλλα αμα βλεπετε να εχω καπου αδικο διορθωστε με...
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Μάγκες μην αρχίζετε τα περυσινά με τον Σάντος.....όταν η ομάδα είναι για τον πούτσο, είναι για τον πούτσο.
Και η ευθύνη είναι ΚΑΙ του προπονητή.
Τελεία και παύλα.

Με το να ομορφαίνεις καταστάσεις δεν κερδίζεις τίποτε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνων”