Και μη μου πείτε σιγά τον Κουμπούρα και σιγά τον Βεργίνη, γιατί δε βλέπω να έχουμε καλύτερους. 1 μήνα τώρα είμαστε με την καραμέλα να πάρουμε πρώτα το βασικό 2άρι και μετά τους άλλους και περιμένουμε την απάντηση ενός παίχτη που δε του δώσαμε φράγκο πέρυσι και φέτος ζητάει τα 2πλάσια από αυτά που του δίνουμε. Τι περιμένουμε δηλαδή τόσο καιρό? Πόσο πια να ρίξει τις απαιτήσεις του ο άνθρωπος (?), οι οποίες μετά και τις εμφανίσεις που έκανε είναι πιο πιθανό να ανέβουν αντί να πέσουν..Αυτοπαγιδευόμαστε μόνοι μας νομίζω (πλεονασμός), έχουμε μείνει χωρίς 3ο πλέυ-μέικερ (και δε βλέπω και να παίρνουμε, γιατί δεν έμεινε και κανένας-μας χαλούσε ο Δεμερτζής!), ενώ πέρυσι που είχαμε λιγότερες υποχρεώσεις είχαμε 4 (άσχετα αν ήταν όλοι τους κουτσοί).
Που θα πάμε με τέτοιο πάγκο σε 3 διοργανώσεις? Θα παρακαλάμε δηλαδή σε κάθε αγώνα να μη κλατάρουν οι βασικοί ή μη τους βγάλουν με φάουλ για να μη παθαίνουμε ότι πάθαμε με την Αβελίνο? Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια ενώ κάνουμε κάποιες καλές κινήσεις μας λείπει πάντα στο τέλος το κερασάκι στην τούρτα, αυτό το κλικ για να αλλάξουμε επίπεδο. Π.χ όταν είχαμε Μουλαομέροβιτς, Νίλσεν κτλ είχαμε πολύ καλή ομάδα και παίχτες (Βασιλειάδη, Βασιλόπουλο κ.α), αλλά δεν είχαμε προπονητή (Μπάνε).
Πέρυσι που είχαμε προπονητή, δεν είχαμε άσσο! Φέτος που έχουμε και προπονητή και άσσο (?), αλλά και σέντερ, έχουμε ανύπαρκτο πάγκο! Δε ξέρω πως τα καταφέραμε πάλι, θα περιμένω να δω τις επόμενες κινήσεις, αλλά είναι κρίμα γιατί καταφέραμε και κρατήσαμε τον Λάζο και τον Γκετσέφσκι, πήραμε και 3 πολύ καλά αμερικανάκια, ε πάρτε και κάποιους αξιόπιστους από πίσω να ολοκληρωθεί για πρώτη φορά μετά από χρόνια το παζλ και να είμαστε όλοι καλά!
Καθόμαστε και περιμένουμε να πέσουν τα κασέ, αλλά ο ένας παίχτης μετά τον άλλον κλείνουν σε άλλες ομάδες! Δηλαδή για να καταλάβω έχουμε κάβα άλλες 200.000 σωστά? Οι 100 περίπου θα πάνε για το βασικό 2άρι, 60 για τον δεύτερο ψηλό και 40 για το αναπληρωματικό κόμπο. Δε μπορούσαμε να κλείσουμε τον Παπανικολόπουλο και να ξεμπερδεύουμε με αυτό, μετά τον Ντρόμπνιακ και να έχουμε στο τέλος τον Ντέλι? Αφού το μπάτζετ είναι συγκεκριμένο. Ξέρω, δεν υπάρχει μία, αλλά καθόμαστε και περιμένουμε έναν παίχτη και χάνουμε άλλους 10!
Και τέλος όσον αφορά τον Ρούλη της καρδιάς μας τη σκαπουλεύτηκε μάλλον τη δουλειά (αφού πρώτα διάβασε το ποστ μου-τι θέλω και μιλάω?!

Ούφ! Τα 'πα και ξαλάφρωσα, δεν έγραφα κανά βιβλίο καλύτερα? Τσουρέκια σας τα 'κανα λίγο..