Ε αφου εγινα και μιζερος και μουρμουρης (θυμιζει και ρουλη αυτο), τα εχω ακουσει ολα σε αυτο το φορουμ 3 χρονια τωρα... Παντως να ξερεις εχω τη φημη του λιβανιστη(βλ. Σαντος, Ζαγορακη, Βρυζα και δε συμμαζευεται), με εξαιρεσεις βεβαια!vouts_charis έγραψε:Καλά ρε φίλε πλακα μας κάνεις???Τι ήθελες να πει??Εύχομαι κακ'η επιτυχία στην Μπριζ??Αυτά είναι κάποια στερεότυπα που δηλώνουν σχεδόν όλοι οι προπονητές...Tetradje έγραψε:Πολυ ντεφορμε ησουν Κοουτς... Το να αλλαζεις συνεχεια πλευρες τον Σαλπιγγιδη με τον Βιερινια δεν προσφερει κατι το ουσιαστικο νομιζω και η απορια μου ειναι η εξης: Πως γινεται μια ομαδα με τοσο κακη αποδοση να κανει μονο μια αλλαγη? Πριν εναν μηνα πατησες Αγιαξ και Φενερ και τωρα κανεις καθυστερησεις με τον Κουεμαχα?
Οσο δεν εχουμε απαιτησεις και ειμαστε της λογικης θα το διασκεδασουμε και ο,τι βγει, θα μενουμε στασιμοι! Ο ΠΑΟΚ υποχρεουται να περασει στους 32 και να ξεφυγει απο το 100φευγα της βαθμολογιας της Ουεφα!
Οι δηλωσεις σου θυμισαν ευχετηρια καρτα... Ακου εκει καλη επιτυχια στην Ευρωπη για την Μπριζ... Δηλ αν χασουμε στην Τουμπα θα εχει πραγματοποιηθει η ευχη!
Κακη παρενθεση, συνεχιζουμε...
Φτανει πια με τις μιζεριες σας και τις μουρμουρες...
Εγω σαν μιζερος, πρωην λιβανιστης, δε γουσταρω στερεοτυπα γιατι αισθανομαι μ@λακας και που καθομαι να ακουσω συνεντευξεις! Και εδω που τα λεμε ειναι χαζο, αν οχι υποκριτικο, να ευχεσαι καλη επιτυχια σε ανταγωνιστη σου...
Βεβαια ας τα παει καλα σαν προπονητης και ας λεει ο,τι γουσταρει, δεν τον εχουμε για να κανει δηλωσεις!Πολυ μικρη σημασια εχει αλλα και γω που εγραψα μια σειρα την ωρα που ακουσα τη δηλωση ελπιζω να μην διαταραξα τις ισορροπιες στο ποδοσφαιρικο τμημα του ΠΑΟΚ...
ΥΓ Pablo, τεραστιε παιχταρα μου οι δηλωσεις 'οι οπαδοι του ΠΑΟΚ εχουν @ρχιδια" και "θα ειμαι με το μαχαιρι στο στομα" δεν ειναι στερεοτυπες! Και χανεις στο Savoir Vivre να ξερεις...