15. Pablo Andrés Contreras Fica

Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica

Δημοσίευση από Sera4 »

πεστα ρε γκασιδη και αυτα ειναι πολυ λιγα μπροστα σε ολα οσα ειχαν γραφτει...ξεχναμε οτι καποιοι παρακαλουσαν να κανει εξαιρετικο μουντιαλ για να ανεβασει την τιμη του μιας και τον ειχαν ηδη με μαζεμενες βαλιτσες??? :redcard: :redcard:

τι εχετε να πειτε τωρα κυριοι αρδ???ξερω τα γνωστα θεματα εσωτερικα και μη μιλησω τωρα και ρχισω να λεω και ο ζησης το ενα και ο θοδωρας το αλλου και σου μου του...ρε δεν πατε στο διαολο????

αληθεια το θεμα χαλκια με το γαυρο ποιος το δημιουργησε??? :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Σέρα βαριέμαι να βάλω όλα τα Link αντικειμενικής ενημέρωσης που μιλούσαν για την μεταγραφή Κοντρέρας. 8-)
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Και να θες , δε μπορείς ( από άποψη όγκου )
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ο ίδιος μίλησε για τις δικες του σκέψεις και δεν αναφέρθηκε για το τι σκέφτονταν η διοίκηση (πιθανως να μην ξέρει κιόλας). Αρα αν λοιπον υπήρξε καποια σκέψη ή θεμα πώλησης ήταν απο τη μεριά της ομάδας και όχι του παίχτη...

Πολλά σενάρια είναι όντως μούφα ή προσπαθεια δημιουργίας κλίματος...Αλλά όμως ειναι βάσιμα, υπαρκτά και δεν υπάρχει λόγος να κατηγορουμε κανεναν δημοσιογραφο οτι θελει να περασει κλίμα...

Θυμιζω την περιπτωση Σαντος... Ζαλιστηκε ολο το φορουμ 3-4 μηνες με καταρες για οσους δημοσιογραφους τολμουσαν και εγραφαν οτι ο Σαντος δεν θα συνεχισει... "πολεμο κανουν στον ΠΑΟΚ", "θελουν να ταραξουν την ηρεμια μας" κλπ κλπ... Τελίκα ο Σαντος εφυγε και επιβεβαωθηκαν οι αρδ...

Ετσι και με το θεμα Κοντρερας... Κανεις δεν μου εγγυαται οτι δεν περασε η σκεψη πωλησης απο τη πλευρα της διοικησης και για αυτο βγηκε προς τα εξω το θεμα... Και προφήτες δεν μπορουμε να γινουμε αλλά αν δεν περναγαμε την Φενερμπαχτσε, θα συζηταγαμε σε αλλη βαση τωρα,πιθανως (μαλλον δηλαδη) και να πουλαγαμε καποιον... ετσι πανε αυτα... Περασες στους ομιλους, πηρες παιχτη... Δεν περασες στους ομιλους, πουλας παιχτη...
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Pablo Contreras έγραψε: «Όταν ήμουν στο Μουντιάλ μου ήρθε μήνυμα από ένα δημοσιογράφο που έγραφε ότι εγώ θέλω να φύγω από τον ΠΑΟΚ και αυτό μου φάνηκε περίεργο γιατί εγώ και η οικογένεια μου είμαστε ευχαριστημένοι εδώ. Μίλησα και με τον Βρύζα και με τον Μπερέτα για να το ξεκαθαρίσω, τότε. Ισως να κατάλαβαν ότι ήθελα να φύγω από τον ΠΑΟΚ για οικονομικούς λόγους αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση»

:shock: :shock:
Ουδέν σχόλιον.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Pablo Contreras έγραψε: «Όταν ήμουν στο Μουντιάλ μου ήρθε μήνυμα από ένα δημοσιογράφο που έγραφε ότι εγώ θέλω να φύγω από τον ΠΑΟΚ...»
:o :shock: Παω στοιχημα οτι ηταν ο Κολκας! :lol:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

σαν να μην μπηκε ποτε σημερα ο παυλος...πολυ κακος και αμυντικα και οργανωτικα... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ανύπαρκτος...
:pano:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Από τα χειρότερα παιχνίδια του, που έχω δει.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

μετρια ταινιουλα... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Ο καλυτερος σεντερ μπακ της σουπερλιγκ.. με διαφορα.
Υστερει λιγο προς το παρων σε φυσικη κατασταση αλλα θα στρωσει σε 2-3 βδομαδες.
Μαζι με Μαλεζινιο σκιζουν.... Τα στατιστικα μιλανε απο μονα τους
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Να προσθεσω μονο οτι εμφανισιακα, αλλα και με διαφορες.. κινησεις μεχρι σημερα με κανει να σιγουρευομαι ολο και περισσοτερο οτι εχει συγγενεια με τον τσακι τσαν.

Περιμενω καποια στιγμη καποιος αδερφος να αναλαβει να κανει βιντεο με στιγμιοτυπα απ τις... ικανοτητες του.
Άβαταρ μέλους
rasputin

Δημοσίευση από rasputin »

Μολις ειδα τις δηλωσεις του κοντρερας μετα το ματς με τον βολο. Λοιπον, αρχηγε, δεν ειναι καπελο αυτο για χιλιανο. καπελακι baseball? ειναι δυνατον?

Θερμη παρακληση στην ΠΑΕ, οταν ο παμπλο ειναι να κανει δηλωσεις, να του δινουμε ενα τετοιo:
http://www.travelblog.org/Photos/2290612
(και το αλογο δεν με χαλαει)
Εχουμε και ενα κουτελο. Ευχαριστω προκαταβολικα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

μεχρι κι αυτος θυμιζε σημερα κατι απο επαγγελματια ποδοσφαιριστη.με τρικυμιωδεις απομακρυνσεις της μπαλας,που δεν μας εχει συνηθισει.δεν ειχε τη συνηθισμενη ηρεμια στο παιχνιδι του.θα μου πειτε ποιος την ειχε,αλλά αυτος ειναι κλαση και περιμενα περισσοτερα σε σχεση με το μαλεζα ας πουμε ...

θα μου πειτε κατα δηλωση του ιδιου ΕΦΤΑΙΞΕ και η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ του μπερεττα,στην οποια ουτως ή αλλως ο ΙΔΙΟΣ δεν συμμετειχε,οπως δεν επροκειτο να συμμετεχει οποιος κι αν ηταν στη θεση του μπερεττα!πραγματικα να απορει κανεις ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”