

τι εχετε να πειτε τωρα κυριοι αρδ???ξερω τα γνωστα θεματα εσωτερικα και μη μιλησω τωρα και ρχισω να λεω και ο ζησης το ενα και ο θοδωρας το αλλου και σου μου του...ρε δεν πατε στο διαολο????
αληθεια το θεμα χαλκια με το γαυρο ποιος το δημιουργησε???


Pablo Contreras έγραψε: «Όταν ήμουν στο Μουντιάλ μου ήρθε μήνυμα από ένα δημοσιογράφο που έγραφε ότι εγώ θέλω να φύγω από τον ΠΑΟΚ και αυτό μου φάνηκε περίεργο γιατί εγώ και η οικογένεια μου είμαστε ευχαριστημένοι εδώ. Μίλησα και με τον Βρύζα και με τον Μπερέτα για να το ξεκαθαρίσω, τότε. Ισως να κατάλαβαν ότι ήθελα να φύγω από τον ΠΑΟΚ για οικονομικούς λόγους αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση»
Pablo Contreras έγραψε: «Όταν ήμουν στο Μουντιάλ μου ήρθε μήνυμα από ένα δημοσιογράφο που έγραφε ότι εγώ θέλω να φύγω από τον ΠΑΟΚ...»