Μεταγραφές 2010-2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
palok

Re: Μεταγραφές 2010-2011

Δημοσίευση από palok »

μην αρπάζεσαι ρε. δεν απευθυνόμουν σε σένα
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Δεν αρπαχτηκα ρε :D
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

οι εβραιοι ανακοινωσαν χαραλαμπιδη,κουμπουρα,βεργινη. καλη ενισχυση.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

palok έγραψε:πάντως θα το ξαναπώ και ας γίνομαι κουραστικός (ας το κάνω τώρα γιατί μόλις ολοκληρωθεί το ρόστερ δεν έχει νόημα να γκρινιάζω) για να φτιάξεις καλό μουσακά θέλεις καλή μπεσαμέλ, καλή μελιτζάνα, καλό κιμά, καλή πατάτα. ΟΛΑ τα συστατικά. ακόμα και αυτά που έχουν τη λιγότερη σημασία (επειδή πολύς λόγος γίνεται για χημεία της ομάδας ας δεί κάποιος τη σημασία που έχει και η παραμικρή λεπτομέρεια για την επιτυχία μιας αντίδρασης)...
τώρα να μου λένε είχαμε τόσα, πήραμε 8 παίκτες και δεν φτάνει για άλλους 2, είναι να χαμε να λέγαμε ... ας έπαιρνες ένα combo τριάρι με 70 χιλιάρικα και όχι τον marshall με 110 (γιατί έναν συμπληρωματικό ψηλός με τη διαφορά των 40Κ βρίσκεις οκτώβρη μήνα φαντάζομαι)...
Είσαι καταπληκτικός, είχες ξανακάνει πέρσι ανάλογη παρομοίωση, με χωριάτικη σαλάτα όμως, λέγοντας πως ακόμη και αν έχεις τα φρεσκότερα ζαρζαβατικά, αν έχεις φτηνιάρα φέτα, δουλειά δεν γίνεται! :lol: :mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Aureliano Buendia έγραψε:σιγά μην μας πανικοβάλει η ... "αρπαγή" του αιώνα του Βεργίνη.
δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση για την μπασκετική του αξία ή μη, αλλά εγώ τάσσομαι υπέρ του ομπανεμπανε.
δεν τον έχω σε καμία μα καμία εκτίμηση.
αλλά αυτό δεν είναι το σημαντικό.
αν ήταν άλλος παίκτης και όχι παλιός δικός μας και...αρχηγός :shock: :shock: :shock:
ούτε που θα το συζητούσαμε σε αυτούς τους τόνους.
έχει υπάρξει μία καθυστέρηση ομολογουμένως και το βασικό 2άρι θα πρέπει να κλείσει πολύ σύντομα, αποκλειστικά και μόνο λόγω του ευρωπαϊκού παιχνιδιού που πλησιάζει.
είμαι αισιόδοξος ότι εκτός από το βασικό 2άρι θα παρθούν 2 παίκτες ακόμη (μακάρι να ήταν 3 κατ' εμέ) και ότι θα είμαστε πολύ καλά, τουλάχιστον όσον αφορά τους πρωτους 7 παίκτες σε λεπτά συμμετοχής.
Ας παρουμε επιτελους ενα βασικο 2 και για τα αλλα βλεπουμε......

Υ.Γ.Besuch,στη διοικηση του Αρη το ελεγα :D .....Μεγαλο παρταλι ο Βεργινης κατα τη γνωμη μου......
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Aπάντα deli μας έχει πρήξει τα ούμπαλα. Can you hear me, major Tom?

[youtube]_i6FrOVn8bU[/youtube]
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Κακα τα ψεματα παντως ο ρουλης γεμισε πολυ την περιφερεια του και αποκτα μεγαλο βαθος με την αποκτηση 3 καλων ελληνων, σιγουρα οχι παικτων που σε τρομαζουν, αλλα σε σχεση με τον δικο μας αστειο παγκο εχουν μεγαλη διαφορα.Μετα την απευθειας εισοδο στους ομιλους που στο χερι μας ειναι να προσθεσει πανω απο 200.000 εσοδα πιστευω οτι σε αντιθεση με τα λεγομενα του Σουλη πλεον δεν συζηταμε για αποκτηση ψηλου και για μενα σιγουρα θα πρεπει να κινηθουμε για 2 περιφεριακους.Γινομαι βαρετος αλλα τρεμω στην ιδεα αυτου του παγκου που εχουμε μεχρι στιγμης.
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Αντε Ντελι τωρα που μπηκαμε και ομιλους Eurocup εχεις και εξτρα κινητρο για να συνεχισεις σε εμας.Παντως συμφωνω με τον joshua , χρειαζομαστε περιφερειακους για τον παγκο αλλιως η χρονια θα βγει μετα κοπων και βασανων!!
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Ρε παιδιά χαλαρώστε. Ξέρει ο Σούλης τι πρέπει να κάνει αλλά κυρίως τι ΜΠΟΡΕΙ να πάρει. Έτσι και στην αρχή τα χώναμε που χάλασε ο κορμός της ομάδας, που μας έφυγαν όλοι οι παίκτες, που δεν κάναμε καμία μεταγραφή κλπ αλλά τώρα υπάρχει μία ικανοποίηση για τις μέχρι τώρα κινήσεις. Όλα θα γίνουν. Ή εμπιστευόμαστε τον Σούλη ή όχι.
Εμείς ζητάμε (αυτή είναι η "δουλειά" μας) αλλά ο Σούλης ξέρει ;)
Υ.Γ. PaOkArAsIrAkLiO ωραίο το νέο σου αβαταρ. Από το Λίντο είναι? (μπαααα :mrgreen: )
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Συν Σούλη και χείρα κίνει ρε κώστα!!!

PS: συμφωνώ κι εγώ για τα του συμπολίτη. τα 2 προηγούμενα χρόνια χάναμε τσάμπα νίκες στο αλεξάνδρειο εξαιτίας της έλλειψης ικανού πάγκου...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Το θέμα είναι που οφείλεται αυτή η έλλειψη ικανού πάγκου. Στην ανικανότητα του τεχνικού τιμ και της διοίκησης ή στην έλλειψη χρημάτων?
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

αυτή τη στιγμή ειλικρινά δεν με απασχολεί. ας φτιάχνανε μπάτζετ με 12 παίκτες στα 900 χιλιάρικα να τελειώναμε γρήγορα. θέλουμε παίκτες και τους θέλουμε τώρα για να είμαστε πανέτοιμοι στις προκλήσεις της Α1 και του Eurocup. Έχω λάζο φέτος (από την αρχή) λαίμαι!!!! :mrgreen: :opaokara: :nairepaok:

PS: ρε τι σας ζητάω ρε? που λέει και ο κωνσταντάρας, ΄'εναν Blackney, έναν Blackney ρε παιδιά, θα πνιγεί ο πατέρας σας. Έναν blackney και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ όλοι σας!!!! bertomeu πες αλεύρι!!!!
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

παιδιά πείτε με αισιόδοξο αλλά βλέπω τον Ντέλι να έρχεται τώρα πια...άλλη πρόταση δεν έχει όπως είπε.
και αν είναι να πάρουμε έναν ακόμη φθηνό παίκτη προτιμώ ακόμη έναν παίκτη ρακέτας παρά άλλον 1 περιφερειακό...
και αυτό γιατί με το μακρυνό σουτ των Δέδα-Γκετσέφσκι και ίσως του Σιμς, οι 2 θέσεις των γκαρντ με τον μαυράκο και τον Ντέλι καλύπτονται, με αλλαγή τον Αποστολίδη(έχει να δώσει περισσότερα απ'όσα περιμένετε, καλή άμυνα-οργάνωση-ρυθμο και συμπαθητική επίθεση) και ολιγόλεπτα συμμετοχής Γιαννακίδη σε ειδικούς ρόλους και σουτ από τις γωνίες μετά από σύστημα γι'αυτόν(!).
Εντάξει άλλος ένας σκοριγκ-γκαρντ καλά θα ήταν ως αλλαγή του Γκρέι, αλλά επειδή το σκορ από το 2 δεν θα μας λείψει με τον Μάρσαλ στο 3 και τον Ντέλι στο 1, προτιμώ ανάσες για τον βαρύ Λάζο,τον μη-αθλητικό Σκοπιανό και τον απειρο Αμερικανό μας(και αντιμετώπιση της φ(αουλ)θοράς των ψηλών)...
Αν είχε μείνει το λίκι και παίρναμε και Κυρίτση θα ήμουν 100% που λέει κι ένας μποξερ... :opaokara:
(edit: γαμ..ο αυτό αναιρεί τα παραπάνω...)
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Eγω παντως ξαναλεω πιστευω οτι ειναι πιο ετοιμος ο Καλλες να δωσει 4-5 ποιοτικα λεπτα παρα ο Γιαννακιδης να δωσει 15 με αλλα λογια? Χρειαζομαστε περισσοτερο 2ο γκαρντ παρα 4ο ψηλο
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Και εμένα ο δεύτερος γκαρντ μου φαίνεται πολύ πιο απαραίτητος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”