Μεταγραφές 2010-2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
palok

Re: Μεταγραφές 2010-2011

Δημοσίευση από palok »

+1. τα λέω από το Μάη. Πάρε δανεικό έναν εκ των Μπόγρη-Shermandini από βάζελο (8 ψηλούς έχουνε τώρα, δεν μπορεί να μην δώσουνε έστω έναν δανεικό σε ομάδα της Α1!!!!) και έχεις φτιάξεις μία τρομερή front-line (ούτε H fener δεν έχει καλύτερη). ούτε drobnkiak, ούτε τίποτα ...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Μια και η κούλα περιμένει για το πιστοποιητικό, μήπως να της βουτούσαμε κανά Νικολαϊδη??? λέμε τώρα...
kk74

Δημοσίευση από kk74 »

Besuch έγραψε::D Εχεις δικιο οτι παρεξηγησα!
Κατα τα αλλα ομως δεν ημουν επιθετικος ως προς τον μακη, απλα πηρα βαση αυτο που (νομισα οτι) εννοουσε για να απαντησω στην...πεθερα. Μην εκανα ξανα σε 2ο τοπικ παραθεση τον ιδιο γκρινιαρη και του απανταω.

ΥΓ καθαρα ποδοσφαιρικος ειμαι...αλλα πανω απ'ολα ΠΑΟΚ!
:oops:ελα φιλε και αδελφε μου δεν πειραζει να ειμαστε και γκρινιαριδες καμμια φορα.κουβεντα κανουμε και εχουμε ολοι την ιδια αγωνια για την ομαδα μας!αν παλι σε πειραξε συγχωραμε βρε, και οι δυο ΠΑΟΚ! ;)
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

παρεμπιπτόντως, παρατηρώντας τα φιλικά μας και το μπάσκετ που παίζει ο gray, προφανώς και μην περιμένετε Koseoglu (και φυσικά ούτε blackney). ο άνθρωπος που από τον σούλη έχει λάβει στα χέρια του τα κλειδιά της ομάδας (κυρίως) στην επίθεση λέγεται gray (αν και θα προτιμούσα να είχαμε πάρει τον harry gray από το caltech, τον μεγαλύτερο εν ζωή ανόργανο χημικό που δεν έχει βραβευτεί ακόμα με το Nobel :mrgreen: ). υποθέτω λοιπόν οτι αν όχι deli, θα ανακοινώσουμε σύντομα τον owens. ένστικτο και όχι πληροφόρηση, για να μην παρεξηγηθώ...
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Ο Τόμας Ντελινικάιτις σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα "ve.lt", σχετικά με την επιτυχία της Λιθουανίας να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας, αναφέρθηκε και στο μέλλον του. Ο Λιθουανός γκαρντ ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις με την διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για να παραμείνει στην ομάδα, τόνισε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει στα χέρια του προτάσεις από άλλο σύλλογο, ενώ επισήμανε ότι για να γίνουν διαπραγματεύσεις για επέκταση του συμβολαίου του με τον "Δικέφαλο", πρέπει πρώτα να του δοθούν τα οφειλόμενα από την περυσινή σεζόν. Επίσης, δεν έκρυψε την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Λιθουανία, αφού όπως λέει δεν τον ενδιαφέρουν τόσο τα χρήματα, όσο να είναι ευτυχισμένος αυτός και η οικογένειά του.

"Μέχρι στιγμής δεν έχω προτάσεις στα χέρια μου. Είμαι στην αναμονή. Δεν με ενδιαφέρουν τόσο τα χρήματα, όσο να απολαύσω το μπάσκετ. Θέλω η ομάδα που θα παίξω να μου παρέχει τις σωστές συνθήκες.

Τον περασμένο χρόνο αγωνίστηκα και στην Ισπανία (σ.σ. με την φανέλα της Μούρθια). Θέλω η ομάδα που θα παίξω να είναι οργανωμένη για να είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Δεν θέλω να επαναληφθεί η κακή περυσινή εμπειρία μου στην Μούρθια. Προτιμώ να παίρνω λίγο λιγότερα χρήματα και να απολαμβάνω το παιχνίδι. Θα ήθελα να παίξω στη χώρα μου, κάτι το οποίο θα είναι καλό για μένα και την οικογένειά μου", είπε αρχικά ο "Ντέλι" και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ:

"Πριν από την αναχώρηση μου για την Τουρκία γνώριζα ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να με κρατήσει και την επόμενη σεζόν, αλλά δεν υπάρχει εξόφληση προς το πρόσωπό μου, κι έτσι τους είπα ξεκάθαρα ότι πιθανή επέκτασή του συμβολαίου μου θα γίνει μόνο μετά την τακτοποίηση των οφειλών. Δεν πήρα καθόλου χρήματα, αν και δεν έχω παράπονο για τις συνθήκες που συνάντησα. Αυτή την περίοδο απλώς απολαμβάνω την ησυχία με την οικογένειά του".
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Βάζε λινκ paokmaniak!!!
Άβαταρ μέλους
scorpio4

Δημοσίευση από scorpio4 »

Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ασχημα μαντατα απο τον σουλη σε συνεντευξη που δινει αυτη την ωρα στον σπορ fm κατα λεξη οτι ειπε για τις μεταγραφες "εγω προσωπικα θα ηθελα 2 παιχτες τουλαχιστον εναν στη περιφερεια και εναν μεσα στο καλαθι αλλα αυτη τη στιγμη ο ΠΑΟΚ εχει τη δυνατοτητα να παρει μονο εναν και αυτος θα ειναι στη περιφερεια, εχουμε εντοπισει τον παιχτη που θελουμε και περιμενουμε"
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

εντάξει αυτό το "αυτός ο ένας θα είναι στην περιφέρεια" τι μας το λέει? θα παίζαμε με τον γιαννακίδη βασικό shooting guard? :twisted:
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Tωρα ειπε οτι θα περιμενουν και για ψηλο αργοτερα αν μπουμε ομιλους κτλ (ο δημοσιογραφος το ειπε οχι ο Σουλης)
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

πάντως θα το ξαναπώ και ας γίνομαι κουραστικός (ας το κάνω τώρα γιατί μόλις ολοκληρωθεί το ρόστερ δεν έχει νόημα να γκρινιάζω) για να φτιάξεις καλό μουσακά θέλεις καλή μπεσαμέλ, καλή μελιτζάνα, καλό κιμά, καλή πατάτα. ΟΛΑ τα συστατικά. ακόμα και αυτά που έχουν τη λιγότερη σημασία (επειδή πολύς λόγος γίνεται για χημεία της ομάδας ας δεί κάποιος τη σημασία που έχει και η παραμικρή λεπτομέρεια για την επιτυχία μιας αντίδρασης)...
τώρα να μου λένε είχαμε τόσα, πήραμε 8 παίκτες και δεν φτάνει για άλλους 2, είναι να χαμε να λέγαμε ... ας έπαιρνες ένα combo τριάρι με 70 χιλιάρικα και όχι τον marshall με 110 (γιατί έναν συμπληρωματικό ψηλός με τη διαφορά των 40Κ βρίσκεις οκτώβρη μήνα φαντάζομαι)...
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

θα ειναι οτι καλυτερο να μπουμε στους ομιλους του europe cup, ελπιζω να ισχυει οτι προσπαθουμε να παμε χωρις αγωνες γιατι με τιν σπαρτακ δεν νομιζω να εχουμε ελπιδες πολλες.
θα ερθουν και αλλα οικονομικα κερδη στους ομιλους και ισως κανουμε καμια μεταγραφη παραπανω.
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

A κ ο Σειμπουτις που ελεγε ο αλλος στον 103 εχει κλεισει απο χθες στην Τουρκια
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

μα ποιός seibutis ρε παιδιά? αυτός είναι 2-3. αφού θέλουμε (θέλει ο σούλης δηλαδή) 1-2 ...
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

palok έγραψε:μα ποιός seibutis ρε παιδιά? αυτός είναι 2-3. αφού θέλουμε (θέλει ο σούλης δηλαδή) 1-2 ...
E το ειπε ο ΑΡΔ στον 103 και λεω οτι λεει βλακειες γτ εχει κλεισει ηδη (συμφωνω οτι καμια σχεση με οτι θελουμε)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”