Club Brugge KV - P.A.O.K. FC 1-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Re: Club Brugge KV - P.A.O.K. FC 1-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από teod1980 »

Πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς...θα βρει το δρόμο της η ομάδα...
Και η Μπριζ θα είναι αξιόμαχο σύνολο...Το Χ ως αποτέλεσμα σε όμιλο 4 ομάδων εκτός έδρας είναι πολύτιμο.
Αρκεί να εκμεταλλευτείς την έδρα σου...
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Εντάξει οι απαιτήσεις από την ομάδα μας έχουν ανέβει πολύ αλλά καλό θα είναι να μην την αδικούμε ...

Είναι προφανές ότι η ομάδα είναι ντεφορμέ ... έκανε ίδια εμφάνιση με την Τρίπολη ...

Δυστηχώς το ίδιο είχε συμβεί και πέρσι την ίδια ακριβώς περίοδο ... Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση ... Βέβαια δεν χρειάζεται πανικός ...

Διαφωνώ κάθετα με το κράξιμο στον Παπάζογλου αφού ελάχιστες φορές εχθές κάναμε ορθολογική ανάπτυξη ... Υπήρχαν πολλοί χειρότεροι από αυτόν ... Βιερίνια, Ίβιτς, Σάλπι, Βιτόλο κακοί, οι υπόλοιποι μέτριοι εκτός του Μαλεζά.

Είμαστε σίγουρα πολύ πιο ποιοτική και καλή ομάδα από την Μπριζ και αυτό φάνηκε από το ότι παρά το γεγονός ότι είμαστε τραγικοί έχουμε συνοχή και δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε εύκολα τέτοιου επιπέδου ομάδες ...

Σε άλλη περίπτωση θα πέρναμε εύκολο διπλό και αυτό είναι που πονάει και εκνευρίζει ...

Στα πολύ θετικά ο Ελ ζαρ τον οποίο περίμενα με μικρό καλάθι αλλά μου έδειξε ότι είναι κοντρολαρισμένος και αρκετά ολοκληρωμένος. Δεν είναι ένας απλός σπρίντερ όπως έλεγε ο Σπυρόπουλος. Έχει να δώσει πολλά ... και δίνει την δυνατότητα στον Δερμιτζάκη να παίξει πλέον είτε με τρεις είτε με τέσσερις σαίτες μπροστά.

Αυτό είναι πολύ καλό για την χημεία και τις δυνατότητες της ομάδες στην αντιμετώπιση είτε κλειστών αμυνών είτε στην κόντρα.

Μακάρι να είναι όλοι γεροί και να φορμαριστούν γρήγορα ...

Τα επόμενα δύο ματς καθορίζουν το αν περάσουμε ... Πιστεύω ακράδαντα ότι είμαστε καλύτεροι από όλες τις ομάδες αρκεί να έχουμε και λίγο τύχη ...

Αυτό το λέω για το σουτ του Βιερίνια και το πλασέ του Φωτάκη ...

υπ. Βιερίνια και Κούτσια αφήστε τις γκόμενες και τα τσιγάρα ... Είναι κρίμα να χαραμίσετε εσείς το ταλέντο σας και εμείς τους κόπους τόσων χρόνων ...
black death

Δημοσίευση από black death »

Κύριοι κι εμείς εκνευριστήκαμε αλλά δεν κάνουμε έτσι. Διαβάζω κάτι τρελά ότι η δευτεραθλήτρια Βελγίου είναι χωριό και ότι έπρεπε να της ρίξουμε 3 για πλάκα εκτός έδρας, όταν η ομάδα που βγήκε 9η στο Βέλγιο και καμιά 20αριά βαθμούς πίσω απ' τη Μπρυζ , η Σταντάρ, έκανε πλάκα πέρσι στο βάζελο, τον απέκλεισε με νίκες μέσα έξω και έφτασε, αν δεν κάνω λάθος, στον ημιτελικό της διοργάνωσης! Προσγειωθείτε κάποιοι πριν προσγειωθεί απότομα η ομάδα...

Από εκεί και πέρα το ξέρουμε όλοι ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει καλύτερα απ' ότι έπαιξε χθες, κυρίως αμυντικά.
Μπροστά φάνηκε η απουσία του Μπους γιατί, κακά τα ψέματα, όταν δίνεις τη μπάλα στο δεύτερο μισό του γηπέδου στο Μίρο είναι σαν να την πετάς πλάγιο και ενώ είναι καλός στο man to man, χθές από τη στιγμή που ανοιχτήκαμε δεν τον πήγαινε το παιχνίδι γιατί δεν έχει την ταχύτητα να προλάβει το εξτρέμ στο χώρο, πόσο μάλλον αυτά τα άλογα που έπαιζαν χθες.
Επίσης και η κουτσή Μαρία έχει καταλάβει πλέον ότι αν πιέσεις τον Γκαρσία μας δημιουργείς μεγάλο πρόβλημα στην ανάπτυξη και η ομάδα ψάχνεται. Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά ο Μαλεζάς στο 2ο ημίχρονο κατέβαινε στο χώρο με τη μπάλα και έψαχνε παίχτη κάτι που μου άρεσε έστω και σαν αντίδραση.
Εκεί που τρελαίνομαι είναι στα πουλήματα της μπάλας λίγο έξω απ' την περιοχή μας, προσοχή σε αυτό το θέμα.

giapas έγραψε:Εγώ θέλω την ΙΔΙΑ αμυντική λειτουργία επί Σάντος ΚΑΙ την ίδια επιθετική λειτουργία όπως την είδα στο πρώτο ημίχρονο με Φενερ+Αγιαξ.

Καταλαβαίνεις φυσικά ότι απ' τη στιγμή που μια ομάδα γίνεται πιο επιθετική, αυτό έχει επίπτωση στην αμυντική της λειτουργία. Η κατάλληλη ισορροπία χρειάζεται για κάθε ματς.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Club Brugge KV - PAOK FC 1-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Sera4 έγραψε:ο παπαζογλου στο α ημιχρονο ηταν ο κορυφαιος απο τους 3 μπροστα...ο μονος που κερδισε μαχες και εσπασε μπαλες...το μεγαλο προβλημα πιστευω ξεκιναει αποτ ην 3αδα στο κεντρο βιτολο και ιβιτς κακιστοι και γκαρσια πεθαμενος...εκει καπου κοπηκαμε στα 2...σε συνδιασμο και με τον κοντρερας που ηταν πολυ κακος δειξαμε αυτη την εικονα...

για το επομενο ματσακι θα ηθελα να δω λιγο ιβιτς (ή γκαρσια) και επαγγελματια παγκο για ανασες και ελ ζαρ φωτακη μεσα...και επισης χαλκια αντι κρεσιτς..:ugeek:

υγ μβπ χαλαρα μαλεζας και οχι για το γκολ...

Παλικάρι μου συμφωνούμε πολύ.
Κατά ΤΗν άποψή μου ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με λάθος του Δερμιτζάκη που σε έναν Εκτός έδρας αγώνα που πηγαίναμε πρωτίστως για την ισοπαλία κατέβασε βαρύ σχήμα, με Παπάζογλου, χωρίς να υπάρχει λόγος.
Τον Παπάζογλου μπορείς να τον εκμεταλλευθείς ΜΟΝΟΝ όταν πιέζεις την αντίπαλη άμυνα. Παρ' όλα αυτά το παιδί έτρεξε φιλότιμα και προσπάθησε, αλλά ένα φορ δεν μπορεί να κατεβάζει μπάλα, ο ρόλος του είναι να τελειώνει φάσεις. Αλλά με την πλήρη ανυπαρξια των εξτρέμ (Vieirinha και Σαλπιγγίδη) του πρώτου ημιχρόνου "κάηκε" στην κυριολεξία και βγήκαν κάποια μέλη μας και μίλησαν για ανυπαρξία Παπάζολου. Προφανώς δεν γνωρίζουν ποιός είναι ο ρόλος του βαρέος σέντερ.
Τα χαφ μας ήταν σε πολύ μέτριο επίπεδο, δυστυχώς, και αυτό σήμαινε μέτρια κυκλοφορία και λίγες καλέ μπαλιές προς τα εξτρέμ. Τα δύο σουτ του Garcia, προς το τέλος, έξω από την περιοχή και όντας αμαρκάριστος, δεν τα κάνει ούτε παιδί 12 ετών!
Πέραν των αμυντικών, ο πλέον κακός (χειρότερος και από τα χαφ) ήταν ο Βιερι τουλάχιστον τα πρώτα 70 λεπτά. Στο β' μέρος ξεπέρασε και τον Σαλπιγγίδη που ναι μεν δεν πρόσεφερε πολλά, αλλά τουλάχιστον προσπαθούσε. Αυτός σε μια φάση, στο β΄ μέρος, με εκνεύρισε με τα τακουνάκια και τα τσαλιμάκια του! Μόνο στο τέλος φάνηκε.
Ο Παπάζογλου κακώς μπήκε από την αρχή και κακώς αντικαταστάθηκε, όταν αρχίζαμε την πίεση στην αντίπαλη άμυνα και χρειαζόμασταν τους κεφαλοσφαιριστές. Τυχεροί είμασταν που βρέθηκε ο Μαλεζάς και σκόραρε! Σε τόσα απανωτά κόρνερ και φάουλ που κερδίσαμε δεν είχαμε σέντερ να πάρει κεφαλιά! Κατά την άποψή μου θα έπρεπε να φύγει ο κακός Βιερίνια (δευτερευόντως, ο μέτριος και κουρασμένος Σάλπι) και όχι ο Σάκης. Στο τέλος αναγκάστηκε ο Παύλος να βάλει τον Φιλομένο.
Ο Ελ Ζαρ έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Και ταχύτητα έχει ΚΑΙ εκρηκτικότητα ΚΑΙ μπορεί να βοηθήσει στην κυκλοφορία της μπάλας.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Bono έγραψε:
giapas έγραψε:
Καλά μιλάμε ότι είσαι πολύ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ.
Τι είναι αυτά που γράφεις ????????

Ροδάνι η γλώσσα κ κουραφέξαλα. Σα κάτι μαθητούδια. Σου την είπα κ μου την είπες.

1) Στη μπάλα ο σκοπός είναι να νικήσεις . Αν κρατήσεις το 0 , έχεις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ πιθανότητες να το κάνεις. Ο Μουρίνιο μάλλον μ@λ@κ@ς είναι .

2) Τί μπερδεύεις το κόσμο λέγοντας για τριετίες Σάντος ? Να μας αποδείξεις τί???? Ο ΠΑΟΚ είναι ένας . Και οι γνώση μου από μπάλα ( έστω κ αν ξέρω πως ΔΕΝ αναφέρεσαι σε μένα ) είναι ΛΙΓΕΣ. Μακάρι να ήταν αρκετές ώστε να καταλάβω γιατί έχασα ΔΟΜΙΚΑ στοιχεία του παιχνίδιου μου από τη μια μέρα στην άλλη .

3) Η χτεσινή Μπριζ ήταν επιπέδου μεσαίας Ελληνικής ομάδας. Δεν απαιτείς να νικήσεις εκτός , αλλά θες μια καλή εμφάνιση .

4) Το πρόβλημα είναι επιθετικό? Ναι αλλά η κακή άμυνα ΚΟΣΤΙΖΕΙ πολύ περισσότερο από μια κακή επίθεση.

Η πλάκα είναι ρε φίλε ότι πλεόν φοβόμαστε να κριτικάρουμε την ομάδα , μόνο και μόνο μη βγει κάποιος σαν εσένα και μας κατηγορήσεί ότι είμαστε κολλημένοι με το Σάντος. Που δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο.

Έλεος δηλαδή με τις προσωπικές αντιπαραθέσεις. οριτζιναλ θα γίνουμε στο τέλος.

Αντε να συνεχίσουμε έτσι και να βγάλουμε στο τέλος του πρωταθλήματος MVP το τερματοφύλακά μας.

Ναι ίσως είμαι πολύ προκλητικός όμως το ίδιο είναι πολλοί άλλοι που γράφουν για τραγική,άθλια και απαράδεκτη εμφάνιση όπως και για ομάδα που είναι σε αποσύνθεση...αυτά δεν σου φανηκαν προκλητικά???
Εχει γεμίσει το φόρουμ απ' αυτά,μη μου πεις πως δεν τα είδες...
Απευθύνσου λοιπόν πρώτα εκεί και μετά σε μένα.
Οσα έγραψα ισχύουν στο 100% όχι φυσικά για όλους αλλά γι' αυτούς που λένε κάτι τέτοια.
Η κριτική φυσικά και πρέπει να γίνει και την έκανα και γω.
Κάποιοι όμως που πέρυσι βάφτιζαν εχθρούς του ΠΑΟΚ και σκουλήκια όποιους ψέλιζαν το παραμικρό πέρυσι,καλά θα κάνουν να τουμπεκιαστούν σήμερα και να προσέχουν τις εκφράσεις τους.

Επειδη οι γνωσεις σου απο ποδοσφαιρο και απο Π.Α.Ο.Κ δεν περιοριζονται μονο στην 3ετια Σαντος που συνεχως αναφερεις μιας και η ξεφτιλα δεν ξεχνιεται, μαλλον θα εισαι ικανοποιημενος απο την χθεσινη εμφανιση..
Αλλα το λιγοτερο ασχετος εισαι σιγουρα..
Για να νικησεις πρεπει να δεχτεις ενα γκολ λιγοτερο, στο λεω γιατι κατι εχεις μπερδεψει...
Το γκολ που ειναι copy paste στο πρωτο δοκαρι ,ειναι "δουλεια" του Δερμιτζακη γιατι εγω θυμαμαι τον βιειρνια να εχει πετυχει γκολ με τον γαυρο, με τον αγιαξ ,με τις σερρες στην ιδια φαση ..Απλα χθες ηταν ο Μαλεζας..
Αυτα δεν τα ειδες ή τουμπεκι κανεις . .?
Δεν ειδες οτι οι παικτες πηγαινοερχονται σαν μλακες απο την μια πλευρα στην αλλη συνεχεια.?
Χάλαρωσε λιγο, και ο ρουλης κερδισε την κατοχο του ουεφα και παιζοντας μισος αλλα θα τον δουμε στην συνεχεια..

Ποτε προλαβε ο Δερμιτζακης να δειξει εργο..? Περιμενε λιγο ,γιατι απαξ και δεν κερδισουμε την Κυριακη τον μπεο ,εκει να δεις πανηγυρια...!!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

kos έγραψε:
giapas έγραψε:Εγώ θέλω την ΙΔΙΑ αμυντική λειτουργία επί Σάντος ΚΑΙ την ίδια επιθετική λειτουργία όπως την είδα στο πρώτο ημίχρονο με Φενερ+Αγιαξ.

Τίποτα λιγότερο , καμία έκπτωση.

εγω θελω την ζιζελ. και εαν εχει εκπτωσεις την αντριανα λιμα :lol:

αυτα που λες δεν μπορουν να γινουν. για να τα δεις βγαλε διαρκειας στη βαρκελωνη.

Καμία σχέση με Μπαρτσελόνα που λές.

Εγραψα κάτι ΑΠΟΛΥΤΑ φυσιολογικό.

Η άμυνα επί Σάντος ήταν καλή για Ελλάδα. Ακόμα κ εδώ , οι καλές επιθέσεις μου δημιουργούσαν ευκαιρίες ( Τούμπα με βάζελο).
Απλά η σοβαρότητα ήταν εξασφαλισμένη και σπάνια σε απειλούσε κάποιος ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ. Θα έπρεπε να ήταν πολύ καλύτερος.

Που βλέπεις την υπερβολή? Τι ξαναλέω. Η άμυνα ήταν καλή για Ελλάδα. Στην Ευρώπη θα δυσκολευόταν να σταθεί.

Οσο για την επίθεση , με τους παίκτες μπροστά έχω απατήσεις.

Δηλαδή θεωρείς υπερβολή , τη σοβαρότητα στην άμυνα , τη σωστή κάλυψη χώρων και ταυτόχρονα τη παραγωγή φάσεων μπροστά?

Αυτός δεν είναι ο ορισμός της καλής ομάδας ?

Ο ΠΑΟΚ όταν πήρε πρωταθλήματα δηλαδή έπαιζε μόνο άμυνα? Η μόνο επίθεση ?
Και τώρα πάω για πρωτάθλημα κ έχω ανάγκη και τα 2.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

teod1980 έγραψε:Παίκτη στο κέντρο αμυντικό χαφ χρειαζόμαστε...ή να παίζει ο Φωτάκης για να ξεκουράσει τα δύο άλλα παιδιά στο κέντρο...Δε βλέπω το λόγο να μην παίζει σε ένα rotation και ο Φωτάκης...

Και ο Φωτάκης, αλλά και ο Σώτος! Ας ξεκουραστουν λίγο, στα Ελληνικά παιχνίδια, και οι Garcia, Vitolo, Ivic, (όχι στο ίδιο παιχνίδι) από τους Σώτο, Γιώργο και Cristiano, όταν με το καλό επανέλθει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

fuzztone έγραψε:Χειρότερος όλων ο Σαλπιγγίδης. Δε φτάνει που δε βλέπεται αγωνιστικά, μας εκνευρίζει αφάνταστα με τα πολλά οφσάιτ που βγαίνει (έλλειψη συγκέντρωσης και μυαλού). Μήπως τελικά βγήκε σε σύνταξη και δεν το ξέρουμε? Μήπως μετεξελίσσεται σε "δημοσιογράφος"?

Ο Σάλπι πρεπει να παίζει στο όριο. Το ότι βγαίνει off-side μπορεί να οφείλεται σε κακή συνεννόηση με τα χαφ, γιατί αν η μπαλιά αργήσει να έρθει προς αυτόν, έστω και ένα δευτερόλεπτο, βρίσκεται εκτεθειμένος. Μπορεί λοιπόν να φταίει ο ίδιος, ή μπορεί να φταίει αυτός που του κάνει την πάσα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

tsou έγραψε:Ορισμός:1. αβάντα:
Υποστήριξη σε κάποιον(που δεν την αξίζει) για συγκεκριμένο θέμα, συνήθως αθόρυβα αλλά με ικανά αποτελέσματα.
Εκ του λατινογενούς «advantage».
Π.Χ.:
1.
-Τελικά την έριξες τη Μαρία ρε;
-Μπααα. Αφού ρε ο κολλητός της, έκανε αβάντα στον Χρήστο. Οπότε την έφαγε ο Χρήστος.

2.
Σταύρος Κόλκας έγραψε:Παπάζογλου: Ήταν σοβαρός, δικαίωσε τον Δερμιτζάκη για την επιλογή του να τον χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα. Σε ένα παιχνίδι που χρειαζόταν χαρακτήρα, ήταν θετικός, χωρίς να κάνει κάτι το συγκλονιστικό

Αν εννοείς ότι έφταιγε ο Παπάζογλου χθες μάλλον δεν ξέρεις το ρόλο του σέντερ-φορ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

teod1980 έγραψε:Πολύ θετικό πως σε όσα ματς φάγαμε γκολ πρώτοι, αντιδράσαμε και φανήκαμε καλύτεροι, με εξαίρεση κάποια λεπτά μετά το γκολ, όταν κι έχει ο αντίπαλος ψυχολογικό αβαντάζ...

Σωστό κι αυτό!
Άβαταρ μέλους
toursounidis

Δημοσίευση από toursounidis »

Kαι για του λογου το αληθες:

Συγκεκριμένα ο Μαροκινός μέσος της Μπριζ, δήλωσε:

"Είμαι απογοητευμένος. Προηγούμασταν 1-0, αλλά στη συνέχεια, χωρίς λόγο, ο φόβος κυρίευσε την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ, ύστερα, άρχισε να παίζει καλά και πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε. Θέλαμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά η απόδοσή μας έπεσε μετά το πρώτο τέταρτο. Δεχτήκαμε ένα γκολ σε μια στατική φάση. Οι Έλληνες μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχαν δημιουργήσει φάσεις, αλλά καθίσαμε πίσω και κάναμε την δουλειά τους πιο εύκολη".
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αποστολη θεωρω πως δεν μπορουσε να ξεκινησει με καποιον αλλον εκτος παπαζογλου.Ο κουτσια σε τετοιο αγωνιστικο χωρο θα ηταν ανυπαρκτος,ο φιλομενο δυσκολο να παιξει οπουδηποτε και ο ελ ζαρ δεν ηξερε σε τι ετοιμοτητα ητανε..
Ας χαλαρωσουμε ολοι λιγο εδω μεσα με τις ποδοσφαιρικες μας γνωσεις και ας περιμενουμε να περασει το ντεφορμαρισμα της ομαδας γιατι γινεται κουραστικη η κατασταση..
Ολοι εχουμε μια αποψη και εχουμε δικαιωμα να την εκφραζουμε με κοσμιο τροπο...
Η ομαδα θελει δυο τρεις εβδομαδες για να επανελθει και πιστευω με την προσθηκη ελ ζαρ και μουσλι η πενταδα μπροστα θα θυμισει μεγαλες ομαδες...

Υ.Γ.Εκτος απο μας που βλεπουμε και σχολιαζουμε τα τεκτενομενα υπαρχουν και αλλοι ανθρωποι πολυ κοντα στην ομαδα που εχουν παιξει και μπαλα σε επιπεδο πολυ πιο υψηλο απο μας...
ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ....ΛΙΓΟ....
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Deja Vu, Flashback, οπως θελετε πειτε το....η μαλλον ανακαλυψαμε τη μηχανη του χρονου και ειμαι παλι στο Σεπτεμβριο του 2009.....τοτε που τα σχολια ηταν:
1. Ηττοπαθης ο Σαντος\
2. Ο Ιβιτς δεν κανει για τον ΠΑΟΚ
3. Η ομαδα δεν βλεπεται
4. Σφιξτε τους τα λουρια
5. Διωξτε τους
6. Αποκεφαλιστε τους
7. Εκτελεστε τους
κλπ κλπ...

Ενα χρονο μετα, η ομαδα ειναι μεσα σε ολους τους στοχους της, μετεχει στους ομιλους Ευρωπαικης διοργανωσης μετα απο ν χρονια και φυσικα η μιρλα συνεχιζεται μετα απο δυο μετριες εμφανισεις και κακα αποτελεσματα...γιατι φυσικα εχουμε πλεον γινει Man United και πρεπει να κερδιζουμε ολα τα ματς, ανεξαρτητως που παιζουμε...μεσα - εξω...ποια Brugge τωρα...χωριο ειναι...καφενειο....ομαδουλα...εμεις ειμαστε κολοσσοι....

Δεν διαφωνω οτι η ομαδα μπορει να παιξει πολυ καλυτερα....της λειπει η πειθαρχια, το καθαρο μυαλο και η σταθερη αποδοση....αλλα αυτο που εχει γνει μετα απο δυο παιχνιδια με μετριες εμφανισεις δεν δικαιολογειται....λιγο δεν πρεπει να διδαχτουμε απο το παρελθον? οχι το μακρινο...περυσι...που τετοια εποχη αραζαμε αναπαυτικα στον καναπε για να δουμε το γαυρο και το βαζελο....

Ποσες φορες πρεπει να πουμε οτι ο Ιβιτς μετα τον Οκτωβριο στρωνει? Το ιδιο και ο Βιερινια....δεν πρεπει η ομαδα να βρει την ισορροπια της μετα τη φυγη του Σορλεν και τις προσθηκες Σαλπι και Ελ Ζαρ?

Παιδια υπομονη και μην τρελλαινεστε....ειναι πολυ νωρις ακομη....εχουμε μια γεματη χρονια μπροστα μας...στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

tad έγραψε:Εντάξει οι απαιτήσεις από την ομάδα μας έχουν ανέβει πολύ αλλά καλό θα είναι να μην την αδικούμε ...

Είναι προφανές ότι η ομάδα είναι ντεφορμέ ... έκανε ίδια εμφάνιση με την Τρίπολη ...

Δυστηχώς το ίδιο είχε συμβεί και πέρσι την ίδια ακριβώς περίοδο ... Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση ... Βέβαια δεν χρειάζεται πανικός ...

Διαφωνώ κάθετα με το κράξιμο στον Παπάζογλου αφού ελάχιστες φορές εχθές κάναμε ορθολογική ανάπτυξη ... Υπήρχαν πολλοί χειρότεροι από αυτόν ... Βιερίνια, Ίβιτς, Σάλπι, Βιτόλο κακοί, οι υπόλοιποι μέτριοι εκτός του Μαλεζά.

Νομίζω ότι είμαστε υπερβολικοί. Ο Αστέρας Τρίπολης δεν είναι επ' ουδενί στο ύψος της Brugge (ο άσχετος σπήκερ την έλεγε Μπρουζ), ούτε και πιστεύω ότι θα περάσουν εύκολα οι υπόλοιποι στο Βέλγιο. Δεν με φοβίζει όμως η απόδοση της ομάδας, γιατί και πέρυσι ΔΕΝ είμασταν καλύτεροι, αυτή τη χρονική στιγμή. Το μόνο που έχει αλλάξει προς το χειρότερο είναι η αλληλοκάλυψη των μετόπισθεν, που οφείλεται στην αλλγή τακτικής που έχει γίνει πιο επιθετική. Και επιτέλους να μάθει ο Παύλος πως ο Σνάουτσνερ ΔΕΝ πρέπει να ανεβαίνει επιθετικά, γιατί δεν έχει επιθεικές δυνατότητες και γρήγορες επιστροφές. Θα συμφωνήσω με την κριτική σου στους παίκτες.
Άβαταρ μέλους
toursounidis

Δημοσίευση από toursounidis »

Αντε παλι αρχισε το κουραστικο,οι μεν χαλαρωστε με την κριτικη οι δε χαλαρωστε που δε μας αφηνετε να κανουμε κριτικη..Παιδια πειτε την αποψη σας για το ματς και αφηστε τους mod να επεμβουν σε σχολια και να κρινουν ποιος ξεφευγει..Κατανταει κουραστικο και γινεται συνεχως,οπως και καποιες προσωπικες αντιπαραθεσεις που τραβιουνται απο τα μαλλια..Ειναι παρακληση και συγνωμη για την καπως ασχετη παρεμβαση..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”