Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Ελπιζω,τουλαχιστον,οι αστειοι εκει στην μπουτικ να εβγαλαν απο τη βιτρινα την φανελα με την ΔΕΠΑ...........
- pagotatzis
εμενα μου ήρθε εχθές και όπως ήταν την έστειλα πίσω
είναι παρα πολύ στενή παρότι φοράω M /L
θα μου στείλουν λέει σε XL
είναι παρα πολύ ωραία φανέλα
είναι παρα πολύ στενή παρότι φοράω M /L
θα μου στείλουν λέει σε XL
είναι παρα πολύ ωραία φανέλα
- pagotatzis
οποιοι την παραγγείλετε τηλεφωνικά από την boutik μας η sportarena.gr να την πάρετε ένα νούμερο μεγαλύτερη από την περσινή.
είναι σε πολύ στενό σχέδιο!
είναι σε πολύ στενό σχέδιο!
- PAOKfanAthens
Περνωντας απο το περιπτερο του ΠΑΟΚ στην εκθεση διαπιστωσα οτι οι τυποι εμπορευονται ακομα περσινες φανελες με χορηγο τη δεπα αλλα και προπερσινεες χωρις χορηγο ενω δεν υπηρχαν ουτε για δειγμα οι καινουριες. Προκειται για πραγματικη καταντια και ειναι πραγματικα αξιο αποριας πως οι υπευθυνοι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι απλα χανουν εσοδα. Δεν θα σχολιασω καν το γεγονος οτι η ομαδα εχει την ιδια ριγε φανελα για δευτερο χρονο...Δεν με απασχολει αν υπευθυνη για ολα αυτα ειναι η πουμα η οχι...Αυτο που βλεπω εγω ειναι τεραστιος ερασιτεχνισμος..Γιατι οι λεπτομερειες ειναι αυτες που διαχωριζουν τις μεγαλες ομαδες απο το σωρο.....
Δεν με χάλασε η ριγέ χθες! Όντως ο χορηγός ενσωματώθηκε σωστά.
Θα μπορούμε να κοτσάρουμε και το σηματάκι του Europa League πάνω ή δεν θα έχουμε αυτό το δικαίωμα?
Θα μπορούμε να κοτσάρουμε και το σηματάκι του Europa League πάνω ή δεν θα έχουμε αυτό το δικαίωμα?
- PAOKfanAthens
Οχι,αυτο ειναι μονο για τους αγωνες στο europa league.Αλλωστε στο πρωταθλημα εχουμε το σημα της σουπερ λιγδας στην ιδια θεση,το ιδιο και στο κυπελλο...Billy4 έγραψε:
Μετά το Χ στην Τρίπολη οι φανέλες του ΠΑΟΚ πήραν και 2ο Χ εκτός έδρας, στο Μπρουζ αυτή τη φορά.
Και τα αποτελέσματα δικαιώνουν όσους λένε ότι είναι καλύτερες από τις περσινές.
Μένει να δούμε πως θα τα πάει και η ομάδα.
Και τα αποτελέσματα δικαιώνουν όσους λένε ότι είναι καλύτερες από τις περσινές.

Μένει να δούμε πως θα τα πάει και η ομάδα.
Είχανε και τις 3 φανέλες αμέσως μόλις έμπαινες. Έπαθα πλάκα με τη μαύρη, που μάλλον θα τσιμπήσω την Πέμπτη γιατί όταν πήγα χθές γινόταν χαμός και ήταν αδύνατο να δοκιμάσω. Η μαύρη είναι κορυφή, και σε ύφασμα και σε σχέδιο, πολύ σοβαρή και μετρημένη. Η ριγέ επίσης καλή, αλλά η άσπρη δε λέει πολλά. Ειδικά η διαφάνεια που έχει στον δεξί ώμο είναι κίνδυνος θάνατος για τους τριχωτούς
!!
Οι άλλες δύο αξίζουν να μπούνε σε συλλογές με τη μάυρη να είναι ότι καλύτερο έχω δει σε φανέλα μας τα τελευταία χρόνια!

Οι άλλες δύο αξίζουν να μπούνε σε συλλογές με τη μάυρη να είναι ότι καλύτερο έχω δει σε φανέλα μας τα τελευταία χρόνια!