ενδιαφερον αποψη...αλλα το μπετον αρμε ειναι κακιουλα..κατα τα αλλα ενδιαφερον αποψη,,μακαρι να ειναι ετσιDC έγραψε:Πέρυσι τέτοιες μέρες βλέπαμε το Εuropa από τον καναπέ, αποκλεισμένοι από κάποια .... Χέρενφεν, την οποία ο Σάντος την έπαιξε σαν την Μπαρτσελόνα και αφού μας λαχτάρισε και η ψαραγορά της βαλερέγκα.
Φέτος ο Δέρμι παραλίγο να στείλει τον Άγιαξ και έστειλε κανονικά την φενέρ.
Μην περιμένετε το μπετόν αρμέ του Πορτογάλου. Πέρυσι πόσα φάγαμε στην κόντρα;
Δεν θεωρώ ότι οι παίκτες είναι καμένοι. Πιστεύω ότι βλέπουμε τον περσυνό ΠΑΟΚ στην ίδια χρονική περίοδο (το ίδιο ντεφορμάρισμα από τους ίδιους παίκτες, για θυμηθείτε) και περιμένω-ελπίζω η ομάδα να φορμαριστεί (με τις λιγότερες απώλειες) σε κανένα μήνα.
Ή μόνη διαφορά είναι ότι πέρυσι βγήκε ο Θόδωρος και είπε να κάνουμε υπομονή. Φέτος δεν βγήκε ακόμα και αυτό με ρίχνει ψυχολογικά.
Club Brugge KV - P.A.O.K. FC 1-1 Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Club Brugge KV - PAOK FC 1-1 Σχόλια & παραλειπόμενα
Περίμενα περισσότερα...
...ειδικά απο την Atletico!
...ειδικά απο την Atletico!
Εγώ λέω να χτυπήστε λίγο το κεφάλι σας στον τοίχο! Τί να βγεί να πεί ο Θόδωρος ;; "ΕΕ παιδιά η ομάδα είναι μέσα σε όλους τους στόχους της, απλά έκανε δυο μέτρια ματς και δεν κέρδισε με 3-0 χαλαρά σε δυο εκτός έδρας εμφανίσεις στο ξεκίνημα της χρονιάς, όπως άλλωστε μας είχε συνηθίσει, αρα είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας ζητήσω να κάνετε υπομονή για να αρχίσουν τα τρίμπαλα.." ;;; ΕΛΕΟΣ.
Η ομάδα πράγματι έχει κακή εικόνα, αλλά νομίζω οτι οφείλεται κυρίως σε ντεφορμάρισμα, καθώς ο Ιβιτς και ο Βιτόλο αδυνατούν έστω να κοντρολάρουν τη μπάλα, συμπαρασέρνοντας και τον Πάμπλο σε μια μετριότητα, ενώ και ο Βιερίνια δείχνει έξω απ τα νερά του. Αράχτε.
Ο Ελ Ζαρ μ αρεσε. Έδειξε να ξέρει όντως ΜΠΑΛΑ, και να έχει και πολύ καλή σωματοδομή για τη θέση του. Νομίζω οτι αν ηρεμήσει λίγο και ο τρόπος ανάπτυξης της ομάδας, και με το φορμάρισμα κάποιων παικτών, αλλά και με λίγη προσοχή παραπάνω απο Δερμι, όλα θα πάνε καλά.
Την Κυριακή θέλει στήριξη η ομάδα..
Η ομάδα πράγματι έχει κακή εικόνα, αλλά νομίζω οτι οφείλεται κυρίως σε ντεφορμάρισμα, καθώς ο Ιβιτς και ο Βιτόλο αδυνατούν έστω να κοντρολάρουν τη μπάλα, συμπαρασέρνοντας και τον Πάμπλο σε μια μετριότητα, ενώ και ο Βιερίνια δείχνει έξω απ τα νερά του. Αράχτε.
Ο Ελ Ζαρ μ αρεσε. Έδειξε να ξέρει όντως ΜΠΑΛΑ, και να έχει και πολύ καλή σωματοδομή για τη θέση του. Νομίζω οτι αν ηρεμήσει λίγο και ο τρόπος ανάπτυξης της ομάδας, και με το φορμάρισμα κάποιων παικτών, αλλά και με λίγη προσοχή παραπάνω απο Δερμι, όλα θα πάνε καλά.
Μόλις βάψαμε το σπίτι ρε καρντάση. Άσε που θα ματώσω και θα το κάνω σαν την φανέλα του γάβρου.rainmaker έγραψε:Εγώ λέω να χτυπήστε λίγο το κεφάλι σας στον τοίχο!
Anyway, δώσε με το δικαίωμα τουλάχιστον να πέφτω ψυχολογικά και να είμαι και λίγο προληπτικός. Ε;

Ελα ντε....Lord_GayrosSlayer έγραψε:Πάντως μέχρι και τα χτυπήματα από τα στημένα ήτανε....
++++++++rainmaker έγραψε:Εγώ λέω να χτυπήστε λίγο το κεφάλι σας στον τοίχο! Τί να βγεί να πεί ο Θόδωρος ;; "ΕΕ παιδιά η ομάδα είναι μέσα σε όλους τους στόχους της, απλά έκανε δυο μέτρια ματς και δεν κέρδισε με 3-0 χαλαρά σε δυο εκτός έδρας εμφανίσεις στο ξεκίνημα της χρονιάς, όπως άλλωστε μας είχε συνηθίσει, αρα είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας ζητήσω να κάνετε υπομονή για να αρχίσουν τα τρίμπαλα.." ;;; ΕΛΕΟΣ.

Ευτυχως προλαβαμε και καναμε ρεκορ καποτε στην αμυνα και για να μας βαλουν γκολ επρεπε να κανουν αιτηση..
Τωρα εχουν αναθαρησει και ελπιζουν και οι "πεθαμενοι" ..

Υπομονη..

η αμυνα και περσι στις αρχες δεχοταν γκολ......αλλα το γκολ που φαγααμε θυνιζει αλλες εποχες ........κακη νοοτροπια...και αιτια για την κακη εικονα τα ντεφορμε χαφ μας.........μεχρι να φορμαριστουν...δε θα μαστε καλοι....ο φωτακης μπορει να δωσει λυσεις αλλα ειναι ο μονος αξιοπιστος απο πισω.....
η μπριζ σε πολλα σημεια του αγωνα εκανε κτ που επρεπε εμεις να κανουμε υποτιθεται να χτυπησει στην κοντρα...μας περιμενανε και χτυπουσαν στην κοντρα κτ που με προβληματισε..
η μπριζ σε πολλα σημεια του αγωνα εκανε κτ που επρεπε εμεις να κανουμε υποτιθεται να χτυπησει στην κοντρα...μας περιμενανε και χτυπουσαν στην κοντρα κτ που με προβληματισε..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Πέμ 16 Σεπ 2010, 23:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
νταξ δεν κανουμε κανενα διαγωνισμο αμυνας ή επιθεσης...ας παρω πρωταθλημα και ας μην εχω ουτε την καλυτερη αμυνα ουτε την καλυτερη επιθεση... :ugeek: :ugeek:
Δεν είδα το παιχνίδι και δε μπορώ να ξέρω πόσο χάλια παίξαμε.
Από ότι μου είπανε και διαβάζω πολύ χάλια...
Προσοχή μη φάμε κάνα χαστούκι εκεί που δεν πρέπει...Η ήττα θα έρθει απλά να μη μας κοστίσει...
Παίκτη στο κέντρο αμυντικό χαφ χρειαζόμαστε...ή να παίζει ο Φωτάκης για να ξεκουράσει τα δύο άλλα παιδιά στο κέντρο...Δε βλέπω το λόγο να μην παίζει σε ένα rotation και ο Φωτάκης...
Όπως και ο επαγγελματίας πρέπει να πάει πάγκο και να πάρει παιχνίδια συνεχόμενα και ο Λούσιο....
Ο Σέρβος θα ανοίξει μετά το τέλος Οκτωβρίου, γιατί έτσι είναι το σκαρί του νομίζω...
Άλλοι βρίσκουν ρυθμό αμέσως κι άλλοι θέλουν χρόνο...
Από ότι μου είπανε και διαβάζω πολύ χάλια...
Προσοχή μη φάμε κάνα χαστούκι εκεί που δεν πρέπει...Η ήττα θα έρθει απλά να μη μας κοστίσει...
Παίκτη στο κέντρο αμυντικό χαφ χρειαζόμαστε...ή να παίζει ο Φωτάκης για να ξεκουράσει τα δύο άλλα παιδιά στο κέντρο...Δε βλέπω το λόγο να μην παίζει σε ένα rotation και ο Φωτάκης...
Όπως και ο επαγγελματίας πρέπει να πάει πάγκο και να πάρει παιχνίδια συνεχόμενα και ο Λούσιο....
Ο Σέρβος θα ανοίξει μετά το τέλος Οκτωβρίου, γιατί έτσι είναι το σκαρί του νομίζω...
Άλλοι βρίσκουν ρυθμό αμέσως κι άλλοι θέλουν χρόνο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Πέμ 16 Σεπ 2010, 23:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ε ναι, κανείς δε πήρε τίτλο από τα στατιστικά και μόνο...Sera4 έγραψε:νταξ δεν κανουμε κανενα διαγωνισμο αμυνας ή επιθεσης...ας παρω πρωταθλημα και ας μην εχω ουτε την καλυτερη αμυνα ουτε την καλυτερη επιθεση... :ugeek: :ugeek:
Sera4 έγραψε:νταξ δεν κανουμε κανενα διαγωνισμο αμυνας ή επιθεσης...ας παρω πρωταθλημα και ας μην εχω ουτε την καλυτερη αμυνα ουτε την καλυτερη επιθεση... :ugeek: :ugeek:
Ποτε δεν προκειται να παρεις πρωταθλημα Σερα αν δεν εχεις ενα απο τα 2 και κυριως το πρωτο
Δεν παιζουμε Playstation.. :ugeek:
πρεπει να παρει ο φωτακης οντως καποια παιχνιδια ξεκουραζοντας εναλλαξ ιβιτς και γκαρσια πιστευω...
Κακιούλα; Καμία σχέση. Πιστεύω ότι είναι θέμα φιλοσοφίας προπονητή. (δες την επιλογή του αντικαταστάτη του Σορλέν όπως και το βασικό δεξί μπακ σε σχέση με το περσυνό)D.A.A.T. έγραψε:ενδιαφερον αποψη...αλλα το μπετον αρμε ειναι κακιουλα..κατα τα αλλα ενδιαφερον αποψη,,μακαρι να ειναι ετσιDC έγραψε:Πέρυσι τέτοιες μέρες βλέπαμε το Εuropa από τον καναπέ, αποκλεισμένοι από κάποια .... Χέρενφεν, την οποία ο Σάντος την έπαιξε σαν την Μπαρτσελόνα και αφού μας λαχτάρισε και η ψαραγορά της βαλερέγκα.
Φέτος ο Δέρμι παραλίγο να στείλει τον Άγιαξ και έστειλε κανονικά την φενέρ.
Μην περιμένετε το μπετόν αρμέ του Πορτογάλου. Πέρυσι πόσα φάγαμε στην κόντρα;
Δεν θεωρώ ότι οι παίκτες είναι καμένοι. Πιστεύω ότι βλέπουμε τον περσυνό ΠΑΟΚ στην ίδια χρονική περίοδο (το ίδιο ντεφορμάρισμα από τους ίδιους παίκτες, για θυμηθείτε) και περιμένω-ελπίζω η ομάδα να φορμαριστεί (με τις λιγότερες απώλειες) σε κανένα μήνα.
Ή μόνη διαφορά είναι ότι πέρυσι βγήκε ο Θόδωρος και είπε να κάνουμε υπομονή. Φέτος δεν βγήκε ακόμα και αυτό με ρίχνει ψυχολογικά.
Σεβαστές και οι δύο.
@ μοϊκανέ, όπως βλέπεις δεν πέρασε στα ψιλά.

Edit: και για να δούμε και κάτι άλλο, μόνο σε μένα φάνηκε μ@λ@κ@ς ο διαιτητής;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DC την Πέμ 16 Σεπ 2010, 23:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τα μόνα θετικά της ημέρας είναι η ευχάριστη έκπληξη (για μένα) που κανείς δεν ασχολείται με το κοράκι (που δεν έδωσε καθαρό πέναλτι και ίσως το γκολ που φάγαμε ξεκίνησε από φάουλ) και το αποτέλεσμα.
Κατά τα άλλα, τραγική εμφάνιση με νοοτροπία χείριστη.
Χειρότερος όλων ο Σαλπιγγίδης. Δε φτάνει που δε βλέπεται αγωνιστικά, μας εκνευρίζει αφάνταστα με τα πολλά οφσάιτ που βγαίνει (έλλειψη συγκέντρωσης και μυαλού). Μήπως τελικά βγήκε σε σύνταξη και δεν το ξέρουμε? Μήπως μετεξελίσσεται σε "δημοσιογράφος"?
Τραγωδία οι περισσότεροι παίκτες, εκτός από το Μαλεζά και το Βιτόλο ως ένα βαθμό. Ελπιδοφόρα πρώτη εμφάνιση του Ελ Ζαρ.
Για τον προπονητή δεν μπορώ να εκφέρω σοβαρή γνώμη. Θα φανεί στη διάρκεια της χρονιάς από το ποδόσφαιρο που θα παίξει η ομάδα και τα αποτελέσματα.
Επειγόντως ανασύνταξη και συγκέντρωση. Επιβάλλονται κατά τη γνώμη μου αρκετές αλλαγές στον αγώνα με το Βόλο.
Κατά τα άλλα, τραγική εμφάνιση με νοοτροπία χείριστη.
Χειρότερος όλων ο Σαλπιγγίδης. Δε φτάνει που δε βλέπεται αγωνιστικά, μας εκνευρίζει αφάνταστα με τα πολλά οφσάιτ που βγαίνει (έλλειψη συγκέντρωσης και μυαλού). Μήπως τελικά βγήκε σε σύνταξη και δεν το ξέρουμε? Μήπως μετεξελίσσεται σε "δημοσιογράφος"?
Τραγωδία οι περισσότεροι παίκτες, εκτός από το Μαλεζά και το Βιτόλο ως ένα βαθμό. Ελπιδοφόρα πρώτη εμφάνιση του Ελ Ζαρ.
Για τον προπονητή δεν μπορώ να εκφέρω σοβαρή γνώμη. Θα φανεί στη διάρκεια της χρονιάς από το ποδόσφαιρο που θα παίξει η ομάδα και τα αποτελέσματα.
Επειγόντως ανασύνταξη και συγκέντρωση. Επιβάλλονται κατά τη γνώμη μου αρκετές αλλαγές στον αγώνα με το Βόλο.