19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
Re: 19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
Με την Μπαρτσα ειναι κατι διαφορετικο..ειναι η μονη που το κατεφερνει αυτο..γιατι εχει τους καλυτερους παικτες στον κοσμο και ο αντιπαλος απλα δεν μπορει αν τις παρει την μπαλα..Ξερει τι εχει να δειξει και κανει τα παντα να οδηγησει τα ματσ στα στοιχεια που θελει..Οι μεσι,Ινιεστα(χαφ που παιζει στα εξτρεμ) τσαβι και φυσικα Βιγια εχουν την ικανοτητα να κρατανε την μπαλα ευκολα..Παρολαυατα θεωρω πως με φορ τον Ντρογκμπα δεν θα εχαναν ποτε,πουθενα και απο κανεναν..
Εαν ο Ελ ζαρ αποδειχθει Ινιεστα.ο Βασιλης μεσι,ο Σαλπι Βιγια, και βιερινια τσαβι τοτε ολα καλα...

Εαν ο Ελ ζαρ αποδειχθει Ινιεστα.ο Βασιλης μεσι,ο Σαλπι Βιγια, και βιερινια τσαβι τοτε ολα καλα...

Εγώ νομίζω μπορούμε να παίξουμε έτσι αλλά φυσικά σε χαμηλότερο επίπεδο...

φυσικα και μπορουμε..απλα εξαρταται και απο αντιπαλο..δλδ τουμπα με βολο ναι..φευγουμε ομως απο το θεμα που ειναι ο Βασιλης
- PaOkArAsIrAkLiO
Λοιπον, πιστευω οτι στο αυριανο παιχνιδι ο Βασιλακης θα κανει το παιχνιδι της ζωης του και θα κλεισει πολλα στοματα, δικαιωνοντας τον εαυτο του (και εμενα φυσικα
).Αυτη ειναι η πιο σημαντικη ευκαιρια που του δινεται.Αν δεν την γραπωσει απο τα μαλλια...θα ειμαι ο πρωτος που θα πω ΟΥΣΤ!!!

Παλι θα ερθει κανενας μαγος του μπετον αρμε(Μουρινιο) και θα ψαχνονταιD.A.A.T. έγραψε:Με την Μπαρτσα ειναι κατι διαφορετικο..ειναι η μονη που το κατεφερνει αυτο..γιατι εχει τους καλυτερους παικτες στον κοσμο και ο αντιπαλος απλα δεν μπορει αν τις παρει την μπαλα..Ξερει τι εχει να δειξει και κανει τα παντα να οδηγησει τα ματσ στα στοιχεια που θελει..Οι μεσι,Ινιεστα(χαφ που παιζει στα εξτρεμ) τσαβι και φυσικα Βιγια εχουν την ικανοτητα να κρατανε την μπαλα ευκολα..Παρολαυατα θεωρω πως με φορ τον Ντρογκμπα δεν θα εχαναν ποτε,πουθενα και απο κανεναν..
Εαν ο Ελ ζαρ αποδειχθει Ινιεστα.ο Βασιλης μεσι,ο Σαλπι Βιγια, και βιερινια τσαβι τοτε ολα καλα...![]()
![]()

η μπαρτσελονα δείχνει αυτό ακριβώς ότι η ταχύτητα και η τεχνική είναι τα βασικά στοιχεία που κάνουν την διαφοράPhotis έγραψε:Η μπαρτσελόνα πως παίζει?Αν δεν κάνω λάθος παίζει με 4 κοντούς μπροστα...
![]()
το ύψος όπως και άλλα χαρακτηριστικά(δύναμη κτλ) παίζουν βέβαια ρόλο αλλά πιο πολύ σε συγκεκριμένες θέσεις(στόπερ κυρίως και φορ)
πέρυσι ας πούμε η μπάρτσα είχε τον ιμπραίμοβιτς και τον έδιωξε για να πάρει τον κοντό επίσης βίγια
δηλαδή ακόμα και στα φορ αμφισβητεί ο γκουαρδιόλα ότι χρειάζεται ύψος
και μάλλον έχει δίκιο για μένα
τα ειπε ο Μπορμποκαρος ,βαριεμαι να τα λεω και εγω..οι περισσοτεροι της μπαρτσα δεν ειναι καν γρηγοροι..τεχνικη,χημεια ,και γρηγορες πασες..εκει στηριζονται...παμτως αστειο να περνεται η μπαρτσα για προτυπο...ποσοι ειναι σαν τον μεσσι και τον ινιεστα...και απο ποτε δουλευουν ετσι για να το βγαλουν αυτο..
για να κανει καποιος αυτο που κανει θελει 20 χρονια..\
οποιος νομιζει πως θα βαλει 6 γρηγορους 1.60 και θα παιξει μπαλαρα ειναι γελασμενος..τοσες ομαδες στην ευρωπη δεν κοιμουνται για να τους ξυπμησουμε εμεις..
για να κανει καποιος αυτο που κανει θελει 20 χρονια..\
οποιος νομιζει πως θα βαλει 6 γρηγορους 1.60 και θα παιξει μπαλαρα ειναι γελασμενος..τοσες ομαδες στην ευρωπη δεν κοιμουνται για να τους ξυπμησουμε εμεις..
τον άκουσα και εγώ τον μπορμπόκη τώρα
αλλά διαφωνώ ότι ο ινιέστα ας πούμε δεν είναι γρήγορος
μπορεί να μην έιναι σφαίρα αλλά είναι γρήγορος
ο μέσι, ο πέδρο,ο βίγια είναι σφαίρες
καλά εννοείται ότι δεν θα μάθουμε εμείς την ευρώπη τι παίχτες χρειάζονται σε κάθε θέση αλλά η μπαρτσελόνα του γκουαρδιόλα ίσως το κάνει
και ο ΠΑΟΚ φέτος σε αυτό το πρότυπο έχει πάει με τις μεταγραφές των κοντών σάλπι,ελ ζαρ που προστίθενται στον βιειρίνια,τον βιτόλο,τον κουτσιανικούλη,τον κριστιάνο
εγώ δεν λέω ότι το ύψος είναι αρνητικό
απλά λέω ότι είναι ένα στοιχείο που δεν είναι τόσο απαραίτητο
μπορεί ένας ψηλός να έχει πολύ καλή τεχνική και ταχύτητα και να είναι σούπερ
αλλά διαφωνώ ότι ο ινιέστα ας πούμε δεν είναι γρήγορος
μπορεί να μην έιναι σφαίρα αλλά είναι γρήγορος
ο μέσι, ο πέδρο,ο βίγια είναι σφαίρες
καλά εννοείται ότι δεν θα μάθουμε εμείς την ευρώπη τι παίχτες χρειάζονται σε κάθε θέση αλλά η μπαρτσελόνα του γκουαρδιόλα ίσως το κάνει
και ο ΠΑΟΚ φέτος σε αυτό το πρότυπο έχει πάει με τις μεταγραφές των κοντών σάλπι,ελ ζαρ που προστίθενται στον βιειρίνια,τον βιτόλο,τον κουτσιανικούλη,τον κριστιάνο
εγώ δεν λέω ότι το ύψος είναι αρνητικό
απλά λέω ότι είναι ένα στοιχείο που δεν είναι τόσο απαραίτητο
μπορεί ένας ψηλός να έχει πολύ καλή τεχνική και ταχύτητα και να είναι σούπερ
συνεχιζω με πμ γιατι θα ποσταρει ο κουτσια και θα μας στειλει
εκτος απο σφαιρες εχουν και τεχνικη απιστευτοι και ορισμενοι απο τους δικους μας ουτε στα ονειρα τους δεν την βλεπουν..
εκτος απο σφαιρες εχουν και τεχνικη απιστευτοι και ορισμενοι απο τους δικους μας ουτε στα ονειρα τους δεν την βλεπουν..
Όντως ξεφύγαμε..D.A.A.T. έγραψε:συνεχιζω με πμ γιατι θα ποσταρει ο κουτσια και θα μας στειλει

- ΑποστόληςΑ
Σήμερα μία αθλητική εφημερίδα (Sportday) έλεγε ότι ο Βασίλης θα ξεκινήσει το παιχνίδι. Μιά άλλη όμως (Goalnews) έλεγε ότι παίζει να ξεκινήσει ο Παπάζογλου ή ο Ελ Ζαρ.