Παύλος Δερμιτζάκης

Άβαταρ μέλους
stephanos

Re: Παύλος Δερμιτζάκης

Δημοσίευση από stephanos »

Σιγά ρε παιδιά, από τα μούτρα τον πήρατε! Την άποψή του λέει ο άνθρωπος, άλλο που διαφωνούμε σχεδόν σε όλα.

Αυτοματισμούς έχουμε δει ακόμη και στο ματς με τον Αστέρα, κίνηση-ξεμαρκάρισμα-σέντρα του Λίνο στα πρώτα λεπτά, όπως και ταχύτατη αντεπίθεση Βιεϊρίνια-Ίβιτς-Σάλπι που σταμάτησε με φάουλ-κάρτα είναι οι πιο χαρακτηριστικές. Δεν τις έχει διδάξει ο Δερμιτζάκης (κάτι έκανε και ο Πορτογάλος... :P ), αλλά δεν νομίζω να περιμένουμε κάτι τέτοιο από προπονητή που βρίσκεται ένα μήνα στην ομάδα και δεν έκανε ούτε προετοιμασία.
Γενικά, προς το παρόν μπορούμε να τον κρίνουμε μόνο ως προς το κοουτσάρισμα.

Υπομονή.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

στεφανε αυτο που κανει ο paoklar δεν ειναι κριτικη σχολια γεματα εμπαθεια ειναι .....μεχρι και οτι προσφερε ο μπερεττα ειπε που δεν ηταν καν 20 μερες στην ομαδα ενω ο δερμιτζακης που ηρθε με το πιστολι στον κροταφο ηδη ειναι κατ αυτον αποτυχημενος.....ελεος......

παντως paoklar 28-9-2009 εκανες τελευταιο σχολιο μετα το στραπατσο με χερενβειν και 13-9-2010 τα επομενα τρια σχολια με κραξιμο δερμιτζακη ουτε καν η τεραστια προκριση με φενερ δεν σε συγκινησε να γραψεις ενα μυνημα ?
ενα χρονο μετα θυμηθηκες να γραψεις και αυτο ηταν κραξιμο πολυ αδικο για μενα και πολυ νωρις για δερμιτζακη?
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

"«Μια ωραία διαδικασία»
14 Σεπ 2010 09:09, Από Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Ένα ωραίο ταξίδι ξεκινά για τον ΠΑΟΚ, που μετά από πέντε χρόνια, επιστρέφει στην φάση των ομίλων μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για το Βέλγιο, ο Παύλος Δερμιτζάκης στάθηκε σ΄ αυτό το ταξίδι, που ξεκινά και μίλησε και για το παιχνίδι της πρεμιέρας στο Μπριζ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ :

Για το ξεκίνημα του Γιουρόπα Λιγκ…
«Στο Γιουρόπα Λιγκ, έχουμε μπροστά μας δύσκολα, αλλά ωραία παιχνίδια. Ο πρώτος στόχος μας ήταν να μπούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, τώρα μπαίνουμε σε μια ωραία διαδικασία, όλη η ομάδα το γουστάρει αυτό. Φυσικά ο στόχος, όπως πάντα, είναι να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να φέρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το πρώτο παιχνίδι δεν κρίνει τίποτα, είναι έξι παιχνίδια με βαθμολογία, αλλά η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Σαν ομάδα έχουμε τις δυνατότητες να φέρουμε κάτι θετικό».

Για την εμφάνιση με τον Αστέρα…
«Δεν πρέπει να συσχετίζουμε το ένα παιχνίδι, μ΄ αυτό, που έρχεται. Αυτό το παιχνίδι είναι κάτι ιδιαίτερο, υπάρχει ένα μεγάλο κίνητρο και η ομάδα θα δώσει τα δείγματα γραφής, που έδωσε στα προηγούμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Μέσα απ΄ αυτά τα παιχνίδια, αναδεικνύεται και ψήνεται η ομάδα, αλλά και χτίζει το όνομα του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη».

Για την Μπριζ…
«Η Μπριζ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Αν και δεν πάει καλά στο βελγικό πρωτάθλημα, έχει ένα πολύ καλό ρόστερ. Την έχουμε μελετήσει, θα την μελετήσουμε κι άλλο. Σ΄ αυτό το επίπεδο, όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές και θέλουν την ανάλογη προσοχή»."

να συμφωνησω πως το παιχνιδι εναντιον της μπρουζ ειναι τελειως διαφορετικο σε σχεση με αυτο στην τριπολη.αυτο το περι ... μεγαλου κινητρου και ιδιαιτεροτητας του μεθαυριανου ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ αγωνα εν συσχετισει με της τριπολης ομως δεν μου ακουστηκε πολυ καλα.τί ακριβως εννοει ο ποιητης;οτι υπαρχει ενθουσιασμος για τα ευρωπαϊκα παιχνιδια (λογικο δεν αμφιβαλλω) και ... ξενερα-ελλειψη κινητρου στους αγωνες με τα εγχωρια "καφενεια";κρατω παντα επιφυλαξεις για το πως μεταφερονται τα λογια του παυλου,αρα και εν προκειμενω,αν ομως οντως ειπωθηκε αυτο το πραγμα,προσωπικα στα ματια μου αφηνει καπως εκθετο τον προπονητη (τετοιες δηλωσεις καλο ειναι να αποφευγονται,γιατι κι αν ακομα ο δερμι δεν εννοει αυτο,που εγω αντιληφθηκα,οπως το αντιληφθηκα,ειναι παρερμηνευσιμες).αν επιθυμουμε εστω να διεκδικησουμε το πρωταθλημα,δε χρειαζεται νομιζω να ειπωθει με ποση θερμη και ... ενθουσιασμο (σιγουρα μεγαλυτερο αυτου του σαββατου) οφειλουμε να αντιμετωπιζουμε καθε αντιπαλο,κυριως αυτους,που με στοιχειωδως υποφερτη αποδοση απο πλευρας μας μπορουν να μας δωσουν παρα πολλους βαθμους :!:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Και γω που το διαβασα το πρωι δεν μου αρεσε...Αλλα πιστευω οτι καπως αλλιως ηπωθηκε.Ο Δερμιτζακης ειναι τοσο ηπιων τονων που δε νομιζω να ειπε κατι τετοιο...Ολες του οι δηλωσεις ειναι μετρημενες μεχρι και στο κομμα που θα βαλει ή την τελεια..
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Δεν ήθελα να γράψω... ειλικρινά σας το λέω!!!

Η μιζέρια έφτασε στο αποκορύφωμα της!!!

Σχόλια και για το πως μιλάει... ε λοιπόν ΕΛΕΟΣ!!!

Με όλο τον σεβασμό και την αγάπη που σας έχω αδέρφια!

Να σχολιάσουμε το παιχνίδι και πως το είδαμε δεν αντιλέγω. Αλλά εμείς γίναμε κριτές του λόγου! (και εγώ μέσα)

Καλή επιτυχία και με την νίκη Παλικαρά Δερμιτζάκη. Είμαι ένας από αυτούς που δεν σε θέλανε στην ομάδα!!!
Άβαταρ μέλους
navigator11

sourmenetes αναφερα "κρατω παντα επιφυλαξεις για το πως μεταφερονται τα λογια του παυλου,αρα και εν προκειμενω".

realcon,δεν καταλαβα για ποιο λογο να μη σχολιασω;θεωρησα ατυχη τη συγκεκριμενη δηλωση του παυλου,ιδιως μετα απο μια κακιστη εμφανιση στην τριπολη,οπου ειμαστε πληρως ασοβαροι εντος αγωνιστικου χωρου.και το τονιζω,εξακολουθω να διατηρω επιφυλαξεις για το τι ακριβως ελεχθη απο μερους του.απλα,διαβαζοντας ντοπια και μη μμε,τα ιδια φερεται να ειπε.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ήμαρτοοοον
:ugeek:

http://olapaok.gr/podosfairo/Europe/pame_gia_na_goystaroyme.526599.html
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Navi ακουσε τις δηλωσεις με προσοχη και δες πως εχουν γραφτει αυτα που λεει...Θα με καταλαβεις οταν τις ακουσεις..
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Το πρώτο παιχνίδι δεν κρίνει τίποτα. Είναι μία διαδικασία έξι παιχνιδιών. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός
το πρωτο παιχνιδι δε κρινει τιποτα,αλλα κατα τα αλλα ειναι το ημισυ του παντως :lol: :lol: .....
δεμιρτζακη αφου δε κανεις για ρητορας,κανε τα μαγικα σου με τους βελγους να γουσταρουμε :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
navigator11

sourmenetes έγραψε:Navi ακουσε τις δηλωσεις με προσοχη και δες πως εχουν γραφτει αυτα που λεει...Θα με καταλαβεις οταν τις ακουσεις..
τις ακουσα φιλε μου.δεν αντιληφθηκα να εχει αλλοιωθει κατι εξ οσων ειπε.σχεδον πιστη αποδοση εγινε.οπως και να'χει το συγκεκριμενο σχολιο του το βρισκω ατυχες.οφειλουμε να αντιμετωπιζουμε καθε παιχνιδι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΙΝΗΤΡΟΥ με την ιδια παντα ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΣΥΝΗ.το ονομα του ΠΑΟΚ με σποραδικες επιτυχιες στην ευρωπη δεν τυπωθηκε στο μυαλο του ευρωπαιου και μη φιλαθλου,με εξαιρεση ισως "ενδοξες" στιγμες βγαλμενες απο το μακρινο 1992.σιγουρα καλοδεχουμενες και οι επιτυχιες στην ευρωπη ωστοσο οι απαιτησεις πλεον στις εγχωριες διοργανωσεις ειναι πολυ αυξημενες σε σχεση με το κοντινο παρελθον.και για να ελαχιστοποιηθουν οι ... απροσμενες απωλειες χρειαζεται,μεταξυ πολλων ακομα,ΚΑΙ πολυ μεγαλο "ψηστηρι" στους παιχτες για να ειναι αυτοι που ΠΡΕΠΕΙ στη γιατονπ@@*#ολιγκ ...

να τονισω οτι για την πεμπτη εχω πιστη,μην πω σιγουρια,οτι η ομαδα θα σταθει οπως θελει καθε παοκτσης ...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θέλει να πει να ξεχάσουμε την μιζέρια και τα προβλήματα του Ελληνικού πρωταθλήματος και ΜΕ ΝΕΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, ανεπηρέαστη από όλα τα εν Ελλάδι δρώμενα, να παίξουμε καλή μπάλλα στο Βέλγιο!
Ναι, έκανε μια μικρή υπερβολή όσον αφορά στα κίνητρα, αλλά δεν έχει νόημα να εστιάζουμε εκει.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

"Καπνίζεις περισσότερο από την ημέρα που ανέλαβες τον ΠΑΟΚ;". Ο Παύλος Δερμιτζάκης στάθηκε λίγο σαν να ήθελε να σταθμίσει την ερώτηση και μετά χαμογέλασε. "Όχι, το ίδιο. Το κάπνισμα το άρχισα πριν από τρία χρόνια. Μέχρι τότε δεν είχα βάλει τσιγάρο στο στόμα μου. Τώρα πώς να το κόψω, η πίεση είναι μεγάλη".
paoklar

Δημοσίευση από paoklar »

Παίκτες....

Σαβίνι. Δεν εμπνέει καθόλου. Δεν τον κρίνω ακόμα όμως γιατί ήταν τραυματίας μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας και γιατί δεν παίζει στη φυσική του θέση.

Γκαρσία. Τον κριτικάρετε σηήμερα αρκετοι, όμως ο άνθρωπος είναι κόφτης που διαβάζει το παιχνίδι, κερδίζει μπαλίες και μονομαχίες και το παιχνίδι του είναι 80% χώρις τη μπαλα. Δεν είναι αριστερο χαφ.

Ιβιτς. Νο 1 πηγή εκνευρισμού σε κάθε αγώνα. 8 στις 10 φορές που θα πάρει την μπαλα θα την χάσει. Απελπιστικά αργός. Αυτός είναι επιτελικός χαφ? Τι έχει δηλαδή? Ντριπλα? Ψηλη μπαλιά? Σούτ? Ασσιστ? Σκοράρισμα? Βγαζει μπροστά την ομάδα? Κρατάει μπαλα? Και του δίνουμε και 300-400 το χρόνο? Εκτός αν τον κρατάμε για δημόσιες σχέσεις. Αλλά ας τον πληρώνουν για να κάθεται, τουλάχιστον μην μας βγάζει από τα ρούχα μας.

Μουσλιμοβιτς. Χρειάζεται ανταγωνισμό. Να κάτσει 3-4 ματς στον πάγκο και να μπεί αλλαγή στο '88. Τότε θα δούμε τον πραγματικό Μουσλίμοιβιτς. Και επιτέλους πρέπει να κόψει αυτές τις βούτες και ξάπλες. Ειίναι μεγάλος παίκτης για να γίνεται καραγκίοζης.

Αναστασάκος. Συμπαθητικό παιδί (δεν βγάζουμε κακίες για κανέναν, παρά μόνο για παλιοχαρακτήρες. όλοι κάνουν αυτό που μπορούν και μέχρι εκεί που φτάνουν). Αντικειμενικά όμως δεν είναι παίκτης για Α' Εθνική. Το παιδί δεν μπορεί στοιχειωδως να κάνει κοντρολ τη μπαλα. Δεν έχει κάτι να περιμένει ο ΠΑΟΚ. Τη στιγμή που δεν προσφέρει κάτι ιδιαίτερο καλύτερα ας βάζει καποιο μικρο να εξελισσεται.

Λοιπά,

Δεν καταλαβαίνω πως μερικοί βγάλατε ήδη το συμπέρασμα ότι η ομάδα είναι χειρότερη απο πέρυσι.
Εμένα προσωπικά με εμπνέει πολύ περισσότερο και πιστεύω ότι θα τους κοντράρουμε πολύ καλύτερα απο πέρυσι.

Για να πετύχουμε πρέπει πρώτα απο όλα να ξέρουμε ποιοι είμαστε. Ας συμφωνήσουμε πρωτα σε αυτό.
Οπότε θα ζητάμε πραγματα ρεαλιστικα και όχι αυτά που δεν μπορούν να γίνουν.

Τα παραπάνω έγραψα σε περυσινό μου post μετά τον αποκλεισμό από την Herenveen
paoklar

Δημοσίευση από paoklar »

...συνέχεια

Τα παραπάνω έγραψα μετά τον αποκλλεισμό από την Herenvven πέρυσι.
Οι περισσότεροι τότε βγαζανε κραυγές και βρίζανε τους πάντες.

Ο λόγος που το παραθέτω, δεν είναι για να δείξω σε τι είχα δίκιο και σε τί είχα άδικο, αλλά για να αποδείξω ότι δεν κατέχομαι από κάποιο σύνδρομο τυφλής κριτικής και μηδενισμού. Σύμφωνα με την αντίληψη μου για το ποδόσφαιρο , αυτά έβλεπα, αυτά έγραφα. Όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα χωρίς εμπαθεια και στείρο αρνητισμό.

Και αντίθετα από τους περισσότερους, παρά το πολύ ασχημο αποτέλεσμα και τον αποκλεισμό έβγαλα κάποιο συμέρασμα το οποίο ήταν μάλλον θετικό για την μετέπειτα πορεία της ομάδας.

Φέτος αντιθέτως παρά τα πετυχημένα αποτελέσματα και την μεγάλη και ηρωϊκή πρόκριση (που για μένα η πρόκρισή αυτή επειδή ήρθε μέσα στο "σπίτι μας" είναι με μεγάλη διαφορά η μεγαλυτερη επιτυχία στην ιστορία της ομάδας, γιατί εκτός από το αγωνιστίκο περιείχε και πολλούς συμβολικούς και συναισθηματικούς παράγοντες), η ομάδα δεν με πείθει.

Τα επιχειρήματά μου τα παρέθεσα και ήταν σε ποδοσφαιρίκη βάση. Από τις απαντήσεις ωστόσο, πολύ λίγες ήταν σε ποδοσφαιρική βάση και με αντίστοιχα επιχειρήματα. Αντιθέτα τα περισσότερα ασχολήθηκαν με το αν έχω δικάιωμα να κρίνω, αν, επειδή απαγορεύεται προφανώς να έχουμε επιφυλακτική στάση, είμαι οπαδός άλλης ομάδας (η λογική μερικών ότι μπορεί κάποιος να παρακολουθεί όλους τους αγώνες μιας αντίπαλης όμαδας για να μπεί μετα στο φόρουμ και να καθήσει να γράψει όλόκλήρα κατεβατά επι ώρα, λες και δεν έχει τι να κάνει το χρόνο του, δεν χρήζει απάντησης), και πολλες συστάσεις που καταλήγουν στο "μη μιλας και να έχεις τυφλή εμπιστοσύνη στον Δερμιτζάκη".

Σε όλους απαντώ ότι οι απόψεις μου, βασίζονται σε αυτά που βλεπω όπως τα αντιλαμβάνομαι με αντικειμενική διάθεση. Δέν έχω κανένα λόγο να είμαι και δέν είμαι εμπαθής με τον προπονητή μας. Δεν μπορώ να ξέρω τι θα κάνει (ελπίζω τα καλύτερα), δεν μπορείς να ξέρεις μετα από 5-6 αγώνες, αλλά προσπαθώ να ατιληφθώ το τι ΘΕΛΕΙ να κάνει. Πανω σε αυτό δεν με πείθει, και αυτό δήλωσα.

Θα χαρώ πολύ να κάνω λάθος και να έχω άδικο.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην ομάδα αύριο.
crabsody

Δημοσίευση από crabsody »

Kαι μένα δεν μου άρεσαν οι δηλώσεις Δερμιτζάκη. Πρέπει να τα επισημαίνουμε. Κι αυτός άνθρωπος είναι. Κάνει λάθη και ίσως τον βοηθήσουμε να τα αντιληφθεί.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”