19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
Re: 19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
Ειμαι απο αυτους που εχω απογοητευτει με τον Βασιλη ΑΛΛΑ..Υπαραχει ενα αλλα...Μεχρι στιγμης υπηρχε μια ανουσια προστασια για ενα παικτη που πραγματι δε προσφερε τιποτα...Φετος ομως πρεπει να τον ξαναδουμε..Μεχρι τωρα τα πραγματα δεν ειναι τοσο ασχημα..Ας περιμενουμε λιγο ακομα να δουμε ποσο διαφορετικος μπορει να ειναι απο περσυ...
Το ματσ με την Τριπολη ειναι ενα καμπανακι ΑΛΛΑ επιμενω οτι Παπαζογλου και Κουτσιανικουλης ειναι οι τελευατιοι που με εκνευρισαν..χαθηκαν και αυτοι στο γενικο ναυαγιο
Το ματσ με την Τριπολη ειναι ενα καμπανακι ΑΛΛΑ επιμενω οτι Παπαζογλου και Κουτσιανικουλης ειναι οι τελευατιοι που με εκνευρισαν..χαθηκαν και αυτοι στο γενικο ναυαγιο
Γενικα,δεν ειναι μεγαλη απαιτηση......Αλλα στο συγκεκριμενο παιχνιδι ποιος εκανε εστω και μια σωστη ενεργεια?????Μεχρι κι ο Βιειρινια ηταν πολυ χειροτερος απο τον Μπιλυ.......giapas έγραψε:Μήπως να έκανε καμία σωστή πάσα ? Έστω κάτι αυτονόητο και διαφορετικό απο το σύστημα "κουτουλάω όπου βρω" ??
Είναι μεγάλη απαίτηση?
To να λέμε-και να αθωώνουμε ουσιαστικά τον Κούτσια- ότι και κανένας άλλος δεν έκανε τίποτε προχθές οπότε αυτός μου φταίει λιγότερο,μου φαίνεται-και sorry για τον χαρακτηρισμό-αφελέστατο....
Ο Βιειρίνια στα 6 επίσημα παιχνίδια έχει παίξει μπαλάρα σε όλα,ο Σάλπι μπορεί να μην τα παστελώνει αλλά έχει δώσει 3 ασσίστ,ο Μούσλι έχει βάλει το γκολ της πρόκρισης κ.ο.κ.
Αυτός απ' την μέρα που ήρθε τι στον πέουλα έχει προσφέρει στην ομάδα??
Γιατί στην δεύτερη χρονιά του αντιμετωπίζεται ως ο τελευταίος που θα έπρεπε να έχουμε απαιτήσεις?
Μέχρι πότε θα θεωρείται ταλέντο??
Πότε επιτέλους θα μπει μέσα και όχι θα βγάλει μάτια αλλά απλώς δεν θα τρακάρει ηλιθιωδώς πάνω σε αντιπάλους??
Πότε θα δείξει πως έχει μάθει πέντε-όχι παραπάνω-βασικά πράγματα??
Πότε θα μάθει τουλάχιστον πως όταν ανοίγει το στοματάκι του δεν πρέπει να λέει καραμπινάτες μαλακίες για τον βαθμό που και πολύ μας ήταν??
Στοργή και προδέρμ σε μεγάλες ομάδες δεν υπάρχουν....τα είχε για ένα ολόκληρο χρόνο και πολύ ήταν.
Και όποιος πει ότι με αυτόν τον τρόπο θα τον χάσουμε,θα πω πως ούτως ή άλλως καμένο χαρτί είναι για τον ΠΑΟΚ.
Οσο πιό γρήγορα το συνειδητοποιήσουμε,τόσο καλύτερα θα δούμε την αλήθεια.
Αιντε αγόρι μου,η παιδική χαρά ώρα να τελειώνει....
Ο Βιειρίνια στα 6 επίσημα παιχνίδια έχει παίξει μπαλάρα σε όλα,ο Σάλπι μπορεί να μην τα παστελώνει αλλά έχει δώσει 3 ασσίστ,ο Μούσλι έχει βάλει το γκολ της πρόκρισης κ.ο.κ.
Αυτός απ' την μέρα που ήρθε τι στον πέουλα έχει προσφέρει στην ομάδα??
Γιατί στην δεύτερη χρονιά του αντιμετωπίζεται ως ο τελευταίος που θα έπρεπε να έχουμε απαιτήσεις?
Μέχρι πότε θα θεωρείται ταλέντο??
Πότε επιτέλους θα μπει μέσα και όχι θα βγάλει μάτια αλλά απλώς δεν θα τρακάρει ηλιθιωδώς πάνω σε αντιπάλους??
Πότε θα δείξει πως έχει μάθει πέντε-όχι παραπάνω-βασικά πράγματα??
Πότε θα μάθει τουλάχιστον πως όταν ανοίγει το στοματάκι του δεν πρέπει να λέει καραμπινάτες μαλακίες για τον βαθμό που και πολύ μας ήταν??
Στοργή και προδέρμ σε μεγάλες ομάδες δεν υπάρχουν....τα είχε για ένα ολόκληρο χρόνο και πολύ ήταν.
Και όποιος πει ότι με αυτόν τον τρόπο θα τον χάσουμε,θα πω πως ούτως ή άλλως καμένο χαρτί είναι για τον ΠΑΟΚ.
Οσο πιό γρήγορα το συνειδητοποιήσουμε,τόσο καλύτερα θα δούμε την αλήθεια.
Αιντε αγόρι μου,η παιδική χαρά ώρα να τελειώνει....
Επιμενω οτι θεωρω αστειο το να περιμενει καποιος απο τον Κουτσια να αλλαξει την εικονα της ομαδας σε ενα τετοιο ματς.......Στα υπολοιπα που αναφερει ο Μπονο για τη συνολικη εικονα του Κουτσιανικουλη στον ΠΑΟΚ συμφωνω απολυτα......Προσωπικα,μιλησα μονο για το συγκεκριμενο παιχνιδι.......Ειναι δεδομενο οτι η συνολικη προσφορα του συγκεκριμενου ποδοσφαιριστη ειναι απογοητευτικη.......
Μάκη δεν είπαμε να αλλάξει το παιχνίδι. Εννοείται πως δε μπορούμε να έχουμε τέτοιες απαιτήσεις.Makis4444 έγραψε:Γενικα,δεν ειναι μεγαλη απαιτηση......Αλλα στο συγκεκριμενο παιχνιδι ποιος εκανε εστω και μια σωστη ενεργεια?????Μεχρι κι ο Βιειρινια ηταν πολυ χειροτερος απο τον Μπιλυ.......giapas έγραψε:Μήπως να έκανε καμία σωστή πάσα ? Έστω κάτι αυτονόητο και διαφορετικό απο το σύστημα "κουτουλάω όπου βρω" ??
Είναι μεγάλη απαίτηση?
Οι υπόλοιποι που αναφέρουμε ήταν απλά ΜΕΤΡΙΟΙ.
Με εξαίρεση τον Ιβιτς του 1ου ημιχρόνου δε ήταν κάποιος πάικτης κακός. Απλά δεν έκαναν το κάτι παραπάνω.
Ο Βιέρι δεν ηταν χειρότερος απο το Μπιλυ. Έτρεξε , πάλεψε. Απλά δεν έκανε τις γνωστές προσωπικές ενέργειες...και χάθηκε στη συνεχή εναλλαγή θέσεων και ρόλων.
Αλλά ρε συ ο Μπιλάρας ... σημαδέυει τους αντιπάλους για να δώσει πάσα κ να κουτουλήσει.
Εγώ προσωπικά δε το έχω ξαναδεί αυτό στο ΠΑΟΚ. Ούτε από Μπαλάφα που λένε κάποιοι , ούτε από Σάκη ( που έχει βελτιωθεί κιόλας) .
Πραγματικά αμφιβάλλω αν έχει θέση ακόμα και στη β' ομάδα. Δυστυχώς.
Μακάρι να ξεπατωθώ στη κολοτουμπα σε 4, 6 , 12 μήνες.
Αλλά δε το βλέπω. Καθόλου όμως
- ΑποστόληςΑ
Θεωρώ πως ο προχθεσινός αγώνας δεν προσφέρεται για να αξιολογήσουμε τις ικανότητες ΚΑΝΕΝΟΣ παίκτη. Ας κάνουμε υπομονή μέχρι την Πέμπτη.
Κάθε φορά που παίρνει ο Κούτσια την μπάλα, κάθε φορά, είτε τη χάνουμε από λάθος πάσα είτε από κόψιμο πάνω στον Κούτσια!!!
Και δεν είναι μόνο από αυτό το παιχνίδι η κριτική...
Δεν έχει δείξει τίποτα 1,5 χρόνο τώρα. Και είχε και απαιτήσεις που δεν έπαιζε βασικός πέρσυ.
Και δεν είναι μόνο από αυτό το παιχνίδι η κριτική...
Δεν έχει δείξει τίποτα 1,5 χρόνο τώρα. Και είχε και απαιτήσεις που δεν έπαιζε βασικός πέρσυ.
Έχουν καταγραφεί οι δηλώσεις μου για τον παίκτη στα πρακτικά????Δεν πρόκειται να τις ξανακάνω...ότι είπα αυτό πιστεύω και βλέπω...

Μα ρε παιδια γιατι το λετε αυτο???Ο παικτης ειναι ΜΟΝΟ 22 χρονων...Αν ειναι δυνατον...Ας περιμενουμε καμια 5 6 7 8 9++++ χρονια ακομα και που ξερετε μπορει να γινει ο επομενος μεσσι!!!!!!
Έχουμε παίκτες στο ρόστερ 23 χρονών και τους λέμε ταλέντα!!
Στο εξωτερικό τάλέντο είσαι μέχρι τα 18, βαριά βαριά 19... Μετά ή παίζεις ή δεν παίζεις!!!
Στο εξωτερικό τάλέντο είσαι μέχρι τα 18, βαριά βαριά 19... Μετά ή παίζεις ή δεν παίζεις!!!
- sourmenetes
- Moderator
Τι συγκρινεις τωρα ρε γκικα???Την Ελλαδα με το εξωτερικο στο ποδοσφαιρο???Εχουμε επιπεδο ως φιλαθλοι,ως κοινωνια,ως ανθρωποι για να εχουμε και στην μπαλα???
Αποτελουν εξαιρεση 5 παιχτες στους 10.000.Αν και ο μπιλης θεωρω πως θα δικαιωσει τον ΠΑΟΚ...
Εδω βλεπεις κατι πηγε στραβα προχθες και τους μισους τους εχουμε σταυρωσει...
Ο ΠΑΟΚ εχει επιπεδο το οποιο αποκτησε χαρη στο ζαγορακη...
Και οι φιλαθλοι μαζευτηκαμε παρα πολυ αλλα και παλι με την πρωτη στραβη επικρατει πανικος...
Απο προχθες εχει γινει χαμος..
Αποτελουν εξαιρεση 5 παιχτες στους 10.000.Αν και ο μπιλης θεωρω πως θα δικαιωσει τον ΠΑΟΚ...
Εδω βλεπεις κατι πηγε στραβα προχθες και τους μισους τους εχουμε σταυρωσει...
Ο ΠΑΟΚ εχει επιπεδο το οποιο αποκτησε χαρη στο ζαγορακη...
Και οι φιλαθλοι μαζευτηκαμε παρα πολυ αλλα και παλι με την πρωτη στραβη επικρατει πανικος...
Απο προχθες εχει γινει χαμος..
Ο Κουτσια παρουσιαζει σημαδια βελτιωσης σημαντικα σε σχεση με περσι.
Καταρχας εχει πολυ καλυτερη κινηση χωρις τη μπαλα στα ποδια.ΚΑΙ στην Τριπολη φανηκε αυτο.
Εχει μεγαλυτερο τσαμπουκα.Η μπαλα εκαιγε και ηθελε να την εχει στα ποδια του τοσο με Φενερ οσο και με Αστερα.
Στα αρνητικα το γεγονος οτι τρακαρει ακομα σε αντιπαλους.
Παντως εμενα με χαροποιει οτι ειναι λιγο πιο κοντρολαρισμενος σε σχεση με περσι.Τον βλεπω στις επιλογες του εχει αρχισει και εμπεριεχει το σπασιμο της μπαλας με τη μια για παραδειγμα.
Γεγονος ειναι οτι οντως βελτιωνεται.Το προβλημα ειναι οτι εχει πολλα να βελτιωσει και το κυριοτερο οτι ΚΟΣΤΙΣΕ ΠΟΛΛΑ η μεταγραφη του.Αν ηταν ελευθερος ολοι θα ημαστε πιο διαλλακτικοι απεναντι του.
Για εμενα παραμενει μεγαλο κεφαλαιο για την ομαδα και οχι εν δυναμει ατου.Πιστευω οτι και τωρα σημερα αμεσως οταν παιξει ενα γεματο 90λεπτο ΔΕ θα μας απογοητευσει, θα βοηθησει,θα προσφερει.
Και εν τελει πολυ ευλογα (με τις μεχρι τωρα εμφανισεις των κατωθι δυο) μπορω να πω οτι δε δικαιωνει τον Δερμιτζακη η χρησιμοποιηση του Φιλομενο στο βασικο σχημα αντι του Κουτσιανικουλη.Εγω σαν ξαδελφος του Κουτσιανικουλη ( ετσι μονο δικαιολογειται η τοσο μεγαλη πιστη μου στο προσωπο του...
) θελω να μπορεσω να τον δω απο την αρχη σε ενα παιχνιδι φετος. Να μπορεσω να τον κρινω τοσο απο αποψη προσφορας αλλα και βελτιωσης πολυ πιο ολοκληρωμενα.Αυτα.
Σημ. Δεν εχω καμια συγγενεια μαζι του (για να μην παρεξηγηθω απο τον αυτοσαρκασμο μου)
Καταρχας εχει πολυ καλυτερη κινηση χωρις τη μπαλα στα ποδια.ΚΑΙ στην Τριπολη φανηκε αυτο.
Εχει μεγαλυτερο τσαμπουκα.Η μπαλα εκαιγε και ηθελε να την εχει στα ποδια του τοσο με Φενερ οσο και με Αστερα.
Στα αρνητικα το γεγονος οτι τρακαρει ακομα σε αντιπαλους.
Παντως εμενα με χαροποιει οτι ειναι λιγο πιο κοντρολαρισμενος σε σχεση με περσι.Τον βλεπω στις επιλογες του εχει αρχισει και εμπεριεχει το σπασιμο της μπαλας με τη μια για παραδειγμα.
Γεγονος ειναι οτι οντως βελτιωνεται.Το προβλημα ειναι οτι εχει πολλα να βελτιωσει και το κυριοτερο οτι ΚΟΣΤΙΣΕ ΠΟΛΛΑ η μεταγραφη του.Αν ηταν ελευθερος ολοι θα ημαστε πιο διαλλακτικοι απεναντι του.
Για εμενα παραμενει μεγαλο κεφαλαιο για την ομαδα και οχι εν δυναμει ατου.Πιστευω οτι και τωρα σημερα αμεσως οταν παιξει ενα γεματο 90λεπτο ΔΕ θα μας απογοητευσει, θα βοηθησει,θα προσφερει.
Και εν τελει πολυ ευλογα (με τις μεχρι τωρα εμφανισεις των κατωθι δυο) μπορω να πω οτι δε δικαιωνει τον Δερμιτζακη η χρησιμοποιηση του Φιλομενο στο βασικο σχημα αντι του Κουτσιανικουλη.Εγω σαν ξαδελφος του Κουτσιανικουλη ( ετσι μονο δικαιολογειται η τοσο μεγαλη πιστη μου στο προσωπο του...

Σημ. Δεν εχω καμια συγγενεια μαζι του (για να μην παρεξηγηθω απο τον αυτοσαρκασμο μου)
Στενεύουν τα περιθώρια
13 Σεπ 2010 16:36, Από Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Ανά τακτά χρονικά διαστήματα στον ΠΑΟΚ γίνεται λόγος για την απόδοση του Βασίλη Κουτσιανικούλη… Τα περιθώρια στενεύουν πλέον για τον Λαρισαίο διεθνή, αφού και ο εσωτερικός ανταγωνισμός κορυφώνεται.
Ο Κουτσιανικούλης παίρνει χρόνο συμμετοχής επί Δερμιτζάκη. Όπως έπαιρνε και επί Σάντος. Παρολ’ αυτά δεν έχει καθιερωθεί, δεν έχει πείσει τον οποιονδήποτε προπονητή του ότι μπορεί να προσφέρει αφού μονιμοποιηθεί ως βασικός.
Θυμίζουμε ότι ο διεθνής άσος με την ελπίδων, είχε κατά την διάρκεια της περσινής σεζόν 35 συμμετοχές! Οι έντεκα ως βασικός και οι υπόλοιπες ως αναπληρωματικός σε χρονικά διαστήματα από 5-8 λεπτά μέχρι και 45΄. Έπαιξε σε 29 αγώνες πρωταθλήματος, τρεις κυπέλλου και τρεις Ευρώπης.
Φέτος ο Κουτσιανικούλης δεν ξεκίνησε καλά με την έννοια ότι ο Μπερέτα δεν τον υπολόγιζε. Επί Δερμιτζάκη αυτό αλλάζει ως ένα βαθμό. Λίγες ευκαιρίες πήρε με αποκορύφωμα τον αγώνα στην Λιβαδειά, όπου δεν είχε καλή παρουσία.
Ο καθένας καταλαβαίνει ότι από την στιγμή που στην ομάδα επιστρέφει ο Κριστιάνο, ενώ μπαίνει και ο Ελ Ζαρ, αυτές οι ευκαιρίες του Κουτσιανικούλη θα μειωθούν. Εκτός και αν στην προπόνηση δείξει κάτι άλλο στον προπονητή του. Το μήνυμα πάντως για το πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα από εδώ και πέρα πρέπει να το έχει πάρει…
13 Σεπ 2010 16:36, Από Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Ανά τακτά χρονικά διαστήματα στον ΠΑΟΚ γίνεται λόγος για την απόδοση του Βασίλη Κουτσιανικούλη… Τα περιθώρια στενεύουν πλέον για τον Λαρισαίο διεθνή, αφού και ο εσωτερικός ανταγωνισμός κορυφώνεται.
Ο Κουτσιανικούλης παίρνει χρόνο συμμετοχής επί Δερμιτζάκη. Όπως έπαιρνε και επί Σάντος. Παρολ’ αυτά δεν έχει καθιερωθεί, δεν έχει πείσει τον οποιονδήποτε προπονητή του ότι μπορεί να προσφέρει αφού μονιμοποιηθεί ως βασικός.
Θυμίζουμε ότι ο διεθνής άσος με την ελπίδων, είχε κατά την διάρκεια της περσινής σεζόν 35 συμμετοχές! Οι έντεκα ως βασικός και οι υπόλοιπες ως αναπληρωματικός σε χρονικά διαστήματα από 5-8 λεπτά μέχρι και 45΄. Έπαιξε σε 29 αγώνες πρωταθλήματος, τρεις κυπέλλου και τρεις Ευρώπης.
Φέτος ο Κουτσιανικούλης δεν ξεκίνησε καλά με την έννοια ότι ο Μπερέτα δεν τον υπολόγιζε. Επί Δερμιτζάκη αυτό αλλάζει ως ένα βαθμό. Λίγες ευκαιρίες πήρε με αποκορύφωμα τον αγώνα στην Λιβαδειά, όπου δεν είχε καλή παρουσία.
Ο καθένας καταλαβαίνει ότι από την στιγμή που στην ομάδα επιστρέφει ο Κριστιάνο, ενώ μπαίνει και ο Ελ Ζαρ, αυτές οι ευκαιρίες του Κουτσιανικούλη θα μειωθούν. Εκτός και αν στην προπόνηση δείξει κάτι άλλο στον προπονητή του. Το μήνυμα πάντως για το πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα από εδώ και πέρα πρέπει να το έχει πάρει…
- PaOkArAsIrAkLiO