Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Μερικές κάθετες πάσες θέλουμε κι εμείς,αλλά μόνο ο Ίβιτς μπορεί να τις βγάλει και αυτός είναι ντεφορμέ.. 

Ίσως ο Ελ Ζαρ, τουλάχιστον μέχρι να επανέλθει ο Ίβιτς.
Ο Τζιμπούρ το γκολ. Όλη η ΑΕΚ μέχρι στιγμής αυτός είναι σε όλες τις διοργανώσεις.
Η Ριζούπολη μια χαρά είναι για τους ΑΕΚτσήδες.
Ο Τζιμπούρ το γκολ. Όλη η ΑΕΚ μέχρι στιγμής αυτός είναι σε όλες τις διοργανώσεις.
Η Ριζούπολη μια χαρά είναι για τους ΑΕΚτσήδες.
οντως...καθετες θελουμε
και ο δελλας πολυ καλος...που δεν τον πιστευα....με λυμπε δελλα αλλη αεκ..καλα μου πε ενας αεκτσης φιλος..
και ο δελλας πολυ καλος...που δεν τον πιστευα....με λυμπε δελλα αλλη αεκ..καλα μου πε ενας αεκτσης φιλος..
Θα ήθελα να δω και τον Κριστιάνο σε ένα παιχνίδι σε αυτή τη θέση να δούμε πώς ανταποκρίνονται..Pegasus έγραψε:Ίσως ο Ελ Ζαρ, τουλάχιστον μέχρι να επανέλθει ο Ίβιτς.
Τον Ελ Ζαρ ελπίζω να τον δω να μπαίνει την Κυριακή στο ματς με τον Βόλο..

MANIAKOS έγραψε:οντως...καθετες θελουμε

σοβαρα το λεω αυτα τα ματς ειδικα ο λυμπε τα χει.....για πλακα... ο κοκο με 2 10ραοειδη παιζει λεοζιν σουμπινιο κια χωρις αμπουμπακα....γι αυτο κανουν τοσες ευλαιριες οι αλλοι..
2-0 τελικό. Είμαστε πρώτοι πάντως. Όλοι έκαναν από ένα στραβοπάτημα. Όλα στο τέλος θα παιχτούν στο ποιος έκανε τα λιγότερα στραβοπατήματα...
Τωρα αυτο το αρθρο της Realnews για τον Ναφτι το σχολιαζουμε εδω ή στο τοπικ της Β' ομαδας??
Κοιτα Εκτορα μην τον αφηνεις πολυ παγκο το παιδι. Τον θελουμε ετοιμοπολεμο τον Γεναρη. Και αν μεγαλωσουν οι δουλειες και χρειαστουμε προπονητες για το προπαιδικο δε θα σε ξεχασουμε...

Κοιτα Εκτορα μην τον αφηνεις πολυ παγκο το παιδι. Τον θελουμε ετοιμοπολεμο τον Γεναρη. Και αν μεγαλωσουν οι δουλειες και χρειαστουμε προπονητες για το προπαιδικο δε θα σε ξεχασουμε...

- Caballo Viejo
Ώστε κινδυνεύει η Ελλάς (sic) από το μουσαντένιο πέναλτι του Δαλούκα. Τι λε ρε παιδί μου; Τσσσσ! 

Ορθόν.Makis4444 έγραψε:Αντε ρε....Γυρω στα 30 δεν ηταν οταν ηρθε σε εμας??????
Σήμερα 32.
:ugeek: