Παύλος Δερμιτζάκης

Άβαταρ μέλους
gash04
Δημοσιεύσεις: 11048
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 17:15
Τοποθεσία: Fucking Athens

Re: Παύλος Δερμιτζάκης

Δημοσίευση από gash04 »

Εμείς προετοιμαστήκαμε για να έρθουμε εδώ να νικήσουμε, αλλά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα θέλαμε σαν ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένα παιχνίδι μοιρασμένο από άποψη κατοχής και ευκαιριών. Η ομάδα μου δεν ήταν αυτή που έδειξε στα περασμένα παιχνίδια. Μας έλειψε η φρεσκάδα και η μαχητικότητα. Στο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα και να προσπαθήσουμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Είχαμε νωρίς πλεονέκτημα. Παίζαμε με παίκτη παραπάνω, αλλά είχαμε μόνο την κατοχή. Κάναμε αλλαγές, αλλάξαμε πρόσωπα. Στο τέλος ο Αστέρας θα μπορούσε να πάρει το ματς. Συνεχίζουμε. Η ομάδα έχει δείξει καλά δείγματα γραφής. Θα προσπαθήσουμε να αντεπεξέλθουμε στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί. Δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο. Προετοιμαστήκαμε όσο γίνεται καλύτερα. Οι παίκτες του Αστέρα είχαν πάθος και διάθεση. Έπαιζαν με μία μεγάλη ομάδα και αυτό είναι κίνητρο. Καμιά φορά η αποβολή ενός παίκτη δεν λειτουργεί ως πλεονέκτημα. Αυτό αποδείχθηκε σήμερα."

Για το αν οι αλλαγές του "μπέρδεψαν" την ομάδα: "Με βάση το αποτέλεσμα του αγώνα, ναι, μπορούμε να το πούμε αυτό. Οι αλλαγές έγιναν για να βοηθήσουν την ομάδα. Όπως γίνεται σε κάθε παιχνίδι. Σήμερα δεν μας βγήκαν μερικά πράγματα και δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε."

Για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη : "Ο Δημήτρης και όλα τα παιδιά είναι κουρασμένα από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Πρέπει να έχεις έναν κορμό. Είναι νωρίς για αλλαγές. παίκτες όπως ο Σαλπιγγίδης μπορούν να σου κάνουν γκολ ανά πάσα στιγμή. Για τον Δημήτρη πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να βάλει γκολ και να βοηθήσει την ομάδα."

Για το αν το αποτέλεσμα αυτό επηρέασε τον συνολικό σχεδιασμό για τη φετινή σεζόν: "Όχι δεν αλλάζει. Μην ξεχνάτε ότι την πρώτη αγωνιστική στραβοπάτησαν μεγάλες ομάδες. Μας προβληματίζει η απόδοση και όχι το αποτέλεσμα. Κάναμε λάθη και μέσα από την προπόνηση θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε και να δείξουμε το πρόσωπο που δείξαμε στα πρώτα παιχνίδια.
kos
Δημοσιεύσεις: 5112
Εγγραφή: Τρί 08 Ιούλ 2008, 18:21

Re: Παύλος Δερμιτζάκης

Δημοσίευση από kos »

ειναι απιστευτο απο που συμβαινει με τον επιτελικο χαφ στον ΠΑΟΚ. η ομαδα ειναι η ιδια εδω και 2 χρονια και εμεις ακομη δεν εχουμε καταληξει πως θελουμε να παιζει η ομαδα οταν δεν παιζει ο ιβιτς.
- αλλοι θελουν τον φωτακη πισω απο το φορ
- αλλοι λενε οτι ο φωτακης ειναι για πιο πισω, οτι δεν εχει καθετη και οτι δεν μπορει να παιξει κρυφο φορ
- αλλοι λενε φιλομενο πισω απο το φορ
- αλλο λενε οτι ο φιλομενο δεν εχει την θεση. οτι παιζει μονο με πλατη, οτι δεν ειναι ταχυς, οτι οτι οτι.

δευτερο ιβιτς δεν εχουμε και πρεπει να το καταλαβουμε. δυστηχως οι υπευθυνοι της ομαδας εδω και δυο χρονια δεν εχουν παρει παικτη για εκεινη την θεση. προφανως θεωρουν οτι δεν υπαρχει λογος.....

και επειδη δεν υπαρχει παικτης για εκεινη την θεση θεωρω οτι οταν δεν παιζει ο ιβιτς ή οταν βγαινει απο το παιχνιδι η ομαδα πρεπει να αλλαζει σχημα. να παιζει 4-4-2 με δυο φορ μπροστα και γκαρσια-βιτολο στα χαφ. στη πορεια θα δουμε πως το βλεπει το θεμα και ο δερμιτζακης που ειναι και ο αρμοδιος για να κρινει και αυτος που θα αποφασισει. ολοι εμεις μουχαμπετια κανουμε.

παμε τωρα στον σαντος. σαντοσκυλο απο τα λιγα οπως αρκετοι αλλοι αλλα μαγκες ο σαντος εφυγε και δεν γυριζει.
το τι θα εκανε ο σαντος, το ποιον θα εβαζε ο σαντος, την φιλοσοφια και τις αλλαγες του σαντος δεν υπαρχει λογος να τις συζηταμε, ουτε να κανουμε συγκρισεις με τον δερμιτζακη.

δεν μας αρεσει κατι στον δερμιτζακη??? το λεμε και το γραφουμε αλλα μεχρι εκει. το τι θα εκανε ο σαντος ειναι ενα ασχετο θεμα. το δερμιτζακη θα τον κρινουμε για αυτα που κανει και για αυτα που δεν κανει και σε καμια περιπτωση σε σχεση με το τι θεωρουμε οτι θα εκανε ο σαντος. και στο κατω κατω ας εμενε ο χεστης να μας εδειχνε την μαγκια του.
Άβαταρ μέλους
aggmet
Δημοσιεύσεις: 142
Εγγραφή: Πέμ 22 Μάιος 2008, 18:32
Τοποθεσία: ΡΟΔΟΣ

Re: Παύλος Δερμιτζάκης

Δημοσίευση από aggmet »

παικτη για την θεση του ιβιτς πηραμε και ειναι ο ελ ζαρ
χθες ψιλο αγχωθηκε αλλα δεν πειραζει
δειχνει οτι τα λαθη στον αγωνιστικο χωρο τα αντιλαμβανεται
και προσπαθει να τα αλλαξει χθες δεν του βγηκε
δεν πειραζει
ειναι πολυ καλος κοουτς θα μας το αποδειξει
Άβαταρ μέλους
Bono
Δημοσιεύσεις: 1806
Εγγραφή: Κυρ 14 Μαρ 2010, 12:45

Re: Παύλος Δερμιτζάκης

Δημοσίευση από Bono »

Το ότι δεν υπάρχει δεύτερος Ιβιτς δε νομίζω πως υπάρχει κάποιος που να μην το έχει καταλάβει.
Οσον αφορά το 4-4-2 με μόνα χαφ Γκαρσία και Βιτόλο νομίζω πως δεν μπορεί να περπατήσει έτσι η ομάδα γιατί κόβεται στα δύο...με 2 τέτοια χαφ δεν μπορείς να το παίξεις αυτό...μόνο με 3 χαφ στον άξονα μπορείς να λειτουργήσεις και εκεί λέμε πως ο Φωτάκης δεν είναι αντι-Ιβιτς σε καμμιά περίπτωση αλλά είναι τουλάχιστον ο απαραίτητος 3ος χαφ που χρειάζεσαι για να μην χάσεις εντελώς το κέντρο, όπως χθες.
Άβαταρ μέλους
navigator11
Δημοσιεύσεις: 18975
Εγγραφή: Δευ 25 Μάιος 2009, 09:35

Re: Παύλος Δερμιτζάκης

Δημοσίευση από navigator11 »

θα ηθελα να σταθω σε 2-3 πραγματακια:

μην τρελαινομαστε με το δερμι.νομιζω οτι επροκειτο για μια κακιστη παρενθεση ΟΛΩΝ χθες στην τριπολη,παιχτων και προπονητη.αυτο που με ενοχλησε καπως ηταν η χαλαροτητα της ομαδας,με εξαιρεση στη μεγαλυτερη διαρκεια του αγωνα τον γκαρσια.την οποια χαλαροτητα εντοπισα και στο παιχνιδι με τις σερρες,οπου εν τουτοις υπηρχαν δικαιολογιες πολυ περισσοτερες και ικανοτερες να σταθουν σε σχεση με χθες.

η ομαδα μου φανηκε ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ απροετοιμαστη.δεν εβγαλε σε κανενα σημειο του αγωνα αγωνιστικο τσαμπουκα,αυτοπεποιθηση "οτι ο αγωνας ειναι δικος μου ο,τι και να γινει",πολυ περισσοτερο,οταν η τριπολη εμεινε με 10 για σχεδον ενα ημιχρονο.χαμενες μονομαχιες συνεχεια,ελλειψη αυτοσυγκεντρωσης και πειθαρχιας απο την αρχη του αγωνα,που οδηγουσε με γεωμετρικη προοδο σε ολο και περισσοτερα ΛΑΘΗ,που με τη σειρα τους και σε συνδυασμο με το σωστο στησιμο του αστερα απο το βλαχο,εφερναν στους παιχτες μας σταδιακα εκνευρισμο και απογοητευση.αισθηση μου οτι πρεπει να ειμαστε ευχαριστημενοι με τον ποντο σε εκτος εδρας παιχνιδι ετσι οπως πηγαν τα πραγματα.ο αστερας μπορει να νιωθει και ψιλοαδικημενος απο το τελικο σκορ.

περι των συνεχων αλλαγων στη γραμμη της επιθεσης;δεν μπορω να κατανοησω το λογο που γινοταν το "ανακατεμα της τραπουλας" με τοσο μεγαλη βιαση.πριν προλαβουν οι παιχτες να βρουν καποια πατηματα στην "αρχικη" τους θεση,μετατοπιζονταν σχεδον αμεσα αλλού,δειγμα πρωτιστως αγχους και ελλειψης καθαρου μυαλου απο τον παγκο (με αποκορυφωμα την εξοδο του ιβιτς,του μετριοτατου χθες ιβιτς,για να μπει ο μπιλυ,κοινως λευκη πετσετα).εν ολιγοις,παρα τις οποιες προσπαθειες εν ωρα αγωνα του παυλου να βελτιωσει καπως την αθλια εικονα της ομαδας,η ομαδα μου εδωσε την εντυπωση οτι δεν ειχε συγκεκριμενο αγωνιστικο πλανο για το παιχνιδι χθες,κατι που φανηκε οτι ο αστερας ειχε.εμεις απο την αλλη ειχαμε κρεσιτς :!: ω γεγονε,γεγονε,παμε παρακατω.

υγ αυτου του ειδους οι μονοτονοι αγωνες με ομαδες στυλ τριπολης θα αποδειξουν σε βαθος χρονου,αν ο παυλος "εχει" τον πρωταθλητισμο :!: και προκειται για τους περισσοτερους τον αριθμο ...

υγ1 βαλε γκαζι δερμι σε καποιους.πρωτα η πειθαρχια,η ουσια και μετα τα τακουνακια και λοιπες φανφαρες :!: και κανε κατι με την αμυντικη συνοχη της ομαδας.χθες ειχαμε κρεσιτς σε καλη μερα και δεν το φαγαμε.την άλλη φορα ομως κανεις δεν μπορει να εγγυηθει...
Άβαταρ μέλους
desperando
Δημοσιεύσεις: 11915
Εγγραφή: Τρί 12 Μάιος 2009, 13:20
Τοποθεσία: κάπου εκεί έξω
Επικοινωνία:

Re: Παύλος Δερμιτζάκης

Δημοσίευση από desperando »

παυλο σφιξε τα λουρια φετος ο στωχος ειναι οι 70+ ποντοι και με τετοια χαλαρωτητα δεν παμε πουθενα. τα πρωτα συμπτωματα ηρθαν την προηγουμενη αγωνηστικη και αντι να καξεις την αποδωση των παικτων τους εκθειασες. στον ΠΑΟΚ δεν πρεπει να χαλαρωνει κανεις ουτε για μια μερα
Άβαταρ μέλους
Tolaros
Δημοσιεύσεις: 6322
Εγγραφή: Κυρ 23 Δεκ 2007, 22:16
Τοποθεσία: Ντεπώ

Re: Παύλος Δερμιτζάκης

Δημοσίευση από Tolaros »

Φίλε Bono σε φάνηκε κλεισμένος ο αστέρας χθες? Ούτε καν ζορίστηκε μετά το 70. Για μένα Βιερι-Λίνο και λίγο κοντός λίγο Μπους έίναι υπεραρκετοι σε ρόλο εξτρέμ για να βρουν τον Παπάζογλου. Και φυσικά ο Ίβιτς όχι μόνο για να ενώνει άμυνα-επίθεση αλλά κυρίως για σωστή κυκλοφορία της μπάλας από τη μια πλευρά στην άλλη ώστε να βρεθεί το πλεονέκτημα,ο ελεύθερος για μια καλή σέντρα στον ξανθό μας Απόλλωνα. Προσωπικά και μετά τη χαμένη ευκαιρία του Βλάντο πίστευα θα σκοράραμε εντός δεκαλέπτου,για αυτό μίλησα για ψυχραιμία. Ότι έγινε έγινε,τα λέμε αυτά επειδή πιστεύουμε πολύ σε αυτή την ομάδα,όχι για κανένα άλλο λόγο
Άβαταρ μέλους
Bono
Δημοσιεύσεις: 1806
Εγγραφή: Κυρ 14 Μαρ 2010, 12:45

Re: Παύλος Δερμιτζάκης

Δημοσίευση από Bono »

Δεν διαφωνώ φίλε μου,τα ίδια λέω και πιό πάνω...η μόνη μου ένσταση αφορούσε αυτό που είπες πως δεν βάζεις εξτρέμ για να ανοίξεις κλειστές άμυνες....βάζεις, όμως θα ήταν καλύτερα να βγεί κάποιος απ' την άμυνα και όχι επ. χαφ.
Ενα 4-4-2 χωρίς Βιτόλο(όπως έκανε με Αγιαξ) θα ήταν ίσως καλύτερο και όπως φάνηκε εκ των υστέρων βέβαια.
Θα ρίσκαρε βέβαια υπερβολικά αλλά οι συν 2 βαθμοί θα άξιζαν τον κόπο για αυτό το ρίσκο.
Τέσπα πάμε γι' άλλα.
Άβαταρ μέλους
navigator11
Δημοσιεύσεις: 18975
Εγγραφή: Δευ 25 Μάιος 2009, 09:35

Re: Παύλος Δερμιτζάκης

Δημοσίευση από navigator11 »

αν χανοταν ομως και ο ενας,που τελικα πηραμε,θα ηταν πολυ χειροτερα.νομιζω πως προχθες η παρουσια του ιβιτς ηταν επιβεβλημενη.η αντικατασταση του δε με κουτσιανικουλη,τονιζω το προσωπο,ηταν εκ των προτερων αστοχη.παραδοξως δεν προχωρησε σε τριτη αλλαγη.ηταν σε κακη μερα,οπως κι οι παιχτες.
Άβαταρ μέλους
teod1980
Δημοσιεύσεις: 8110
Εγγραφή: Παρ 01 Φεβ 2008, 19:27
Τοποθεσία: Τούμπα, Θεσσαλονίκη

Re: Παύλος Δερμιτζάκης

Δημοσίευση από teod1980 »

Η ομάδα κάνει συνολικά μία νέα αρχή...οι παίκτες είναι ίδιοι αλλά ο τρόπος προσέγγισης των παιχνιδιών αλλά και τα πολλά παιχνίδια που ακολουθούν ως το τέλος του 2010, μας φέρνουν σε μία πρωτόγνωρη για εμάς κατάσταση. Γκέλες θα υπάρξουν, όπως και ήττες, εκτός από τις νίκες. Ο προπονητής πρέπει να κάνει ότι μπορεί για να αξιοποιήσει το υλικό. Θυμίζω ότι δεν έχει κάνει προετοιμασία για να ξέρει τι μπορεί ο κάθε παίκτης να αποδώσει στη θέση που αυτός, ο προπονητής, θέλει να τον χρησιμοποιήσει. Οπότε λίγο χρόνο θα του πάρει και για να κάνει τις σωστές αλλαγές και για να βάλει τους σωστούς παίκτες. Και αναφέρομαι σε καταστάσεις που πρέπει να ανακατέψει την τράπουλα και να γύρισε μία άσχημη εμφάνιση της ομάδας ή κάποιων παικτώς. Γιατί την κατάρτιση της ενδεκάδας εύκολα την κάνει, το θέμα είναι πως θα αντιδράσει σε δύσκολη κατάσταση, όπου πρέπει να ξέρει ακριβώς τι δίνει ο κάθε παίκτης σε κάθε θέση.....

υγ. Υπομονή
Άβαταρ μέλους
gash04
Δημοσιεύσεις: 11048
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 17:15
Τοποθεσία: Fucking Athens

Re: Παύλος Δερμιτζάκης

Δημοσίευση από gash04 »

Δερμιτσάκι Τσαν σοφό πνεύμα.
Δερμιτσάκι Τσαν προσπάθησε ανατρέψει αποτέλεσμα αλλά δε έκατσε.
Πρωτάθλημα φέτο είπαμε πολύ δύσκολο για όλες ομάδες.
Αγ Ποντ αγαπά ΠΑΟΞάκι και στηρίξει με δύναμη Του.
:ugeek:
giapas
Δημοσιεύσεις: 10505
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

Re: Παύλος Δερμιτζάκης

Δημοσίευση από giapas »

Επέλεξα τη τοποθέτηση με την οποία συμφωνό παραπάνω...για να μην επαναλαμβάνομαι...
navigator11 έγραψε:
η ομαδα μου φανηκε ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ απροετοιμαστη.δεν εβγαλε σε κανενα σημειο του αγωνα αγωνιστικο τσαμπουκα,αυτοπεποιθηση "οτι ο αγωνας ειναι δικος μου ο,τι και να γινει",πολυ περισσοτερο,οταν η τριπολη εμεινε με 10 για σχεδον ενα ημιχρονο.χαμενες μονομαχιες συνεχεια,ελλειψη αυτοσυγκεντρωσης και πειθαρχιας απο την αρχη του αγωνα,που οδηγουσε με γεωμετρικη προοδο σε ολο και περισσοτερα ΛΑΘΗ,που με τη σειρα τους και σε συνδυασμο με το σωστο στησιμο του αστερα απο το βλαχο,εφερναν στους παιχτες μας σταδιακα εκνευρισμο και απογοητευση.αισθηση μου οτι πρεπει να ειμαστε ευχαριστημενοι με τον ποντο σε εκτος εδρας παιχνιδι ετσι οπως πηγαν τα πραγματα.ο αστερας μπορει να νιωθει και ψιλοαδικημενος απο το τελικο σκορ.

περι των συνεχων αλλαγων στη γραμμη της επιθεσης;δεν μπορω να κατανοησω το λογο που γινοταν το "ανακατεμα της τραπουλας" με τοσο μεγαλη βιαση.πριν προλαβουν οι παιχτες να βρουν καποια πατηματα στην "αρχικη" τους θεση,μετατοπιζονταν σχεδον αμεσα αλλού,δειγμα πρωτιστως αγχους και ελλειψης καθαρου μυαλου απο τον παγκο (με αποκορυφωμα την εξοδο του ιβιτς,του μετριοτατου χθες ιβιτς,για να μπει ο μπιλυ,κοινως λευκη πετσετα).εν ολιγοις,παρα τις οποιες προσπαθειες εν ωρα αγωνα του παυλου να βελτιωσει καπως την αθλια εικονα της ομαδας,η ομαδα μου εδωσε την εντυπωση οτι δεν ειχε συγκεκριμενο αγωνιστικο πλανο για το παιχνιδι χθες,κατι που φανηκε οτι ο αστερας ειχε.εμεις απο την αλλη ειχαμε κρεσιτς :!: ω γεγονε,γεγονε,παμε παρακατω.

υγ αυτου του ειδους οι μονοτονοι αγωνες με ομαδες στυλ τριπολης θα αποδειξουν σε βαθος χρονου,αν ο παυλος "εχει" τον πρωταθλητισμο :!: και προκειται για τους περισσοτερους τον αριθμο ...

υγ1 βαλε γκαζι δερμι σε καποιους.πρωτα η πειθαρχια,η ουσια και μετα τα τακουνακια και λοιπες φανφαρες :!: και κανε κατι με την αμυντικη συνοχη της ομαδας.χθες ειχαμε κρεσιτς σε καλη μερα και δεν το φαγαμε.την άλλη φορα ομως κανεις δεν μπορει να εγγυηθει...
++++ για ψυχολογία...Μπήκε ο Αστέρας κ είχε 3 τελικές στα 4 πρώτα λεπτά. ΠΑΟΚ είσαι? Η μήπως ΜΟΝΟ στη Τούμπα???

++++ για Δέρμι. Δυστυχώς έκανε τραγικά λάθη. Ιδίως αν ήσουν στο γήπεδο , τρελαινόσουν. Δε γίνεται να βάζεις τον Φιλομένο αριστερό εξτρέμ...τον ακυρώνεις...κ το κοντό κορυφή...ο Βιέρι ??? Που έπαιζε? Αντί να ακροβολιστούν βιέρι+σάλπι , παίζαμε ένα γύρω-γύρω όλοι. Τραγική αντιμετώπιση του παιχνιδιού. Η αλλαγή του Κούτσια ηταν όντως ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ. Κ άμα δε πάει καλά το ματς , φώναξε , κάνε κάτι . Δείξε ρε παιδί μου ότι τρελαίνεσαι μπας κ ξυπνήσουν. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.

+++++ για την άμυνα. Είμαστε τραγικοί και ο μόνος λόγος που δε το πληρώνουμε είναι η ΤΥΧΗ. Δυστυχώς δεν υπάρχει ΟΥΤΕ Κοντρέρας. Καλό κοντρολ και μυαλό , αλλά στην άμυνα δεν καθάριζε. Κάθε κατεβασιά του Αστέρα μύριζε γκολ. Η άμυνα θυμίζει τη περσυνή του βάζελου. ΤΡΑΓΙΚΟ.

----- για πειθαρχία. Εκτός κ αν μου ξέφυγε κάτι. Δεν είδα κάτι το σοβαρό που υποδηλώνει έλλεψη αγωνιστικής πειθαρχίας.

Πάμε καλύτερα στο μέλλον .... Μάλλον το ψηλά η μπάλα...ΔΕ ΜΑΣ ΠΑΕΙ.
Ζαγορ βγες και κάνε διορθωτική δήλωση!!!!!
Άβαταρ μέλους
moican4
Δημοσιεύσεις: 8340
Εγγραφή: Παρ 28 Αύγ 2009, 05:46
Επικοινωνία:

Re: Παύλος Δερμιτζάκης

Δημοσίευση από moican4 »

+++++ στον giapas και την παραθεση του..!!
giapas
Δημοσιεύσεις: 10505
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

Re: Παύλος Δερμιτζάκης

Δημοσίευση από giapas »

Θα συνεχίσω λίγο για την άμυνα γιατί αυτό είναι το πιο ανησυχητικό.

Δε γίνεται να κάνεις πρωταθλητισμό με τέτοια άμυνα. Δυστυχώς τα ως τώρα σημάδια , δείχνουν σημαντικό ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ της ομάδας σε έναν τομέα που ήταν το ΔΥΝΑΤΟ της όπλο.

Έλεγα άντε μήπως είναι τυχαίο. Αλλά ο ανύπαρκτος Αστέρας είχε 4-5 φάσεις για γκολ. Και η αίσθηση μέσα στο γήπεδο ήταν... κάνω το σταυρό μου κάθε φορά που η μπάλα περνάει τη σέντρα.

Δε μπορώ να το εξηγήσω. Ο Κοντρέρας είχε το γνωστό αρχοντικό στυλ. Σουπερ κοντρόλ κ ωραίο μοίρασμα του παιχνιδιού από πίσω. Και ο Μαλεζάς , δεν ήταν κακός. Αλλά το αμυντικό αποτέλεσμα τραγικό.

Τα αμυντικά χαφ για κάποιο λόγο δεν είναι ο ΚΥΜΑΤΟΘΡΑΥΣΤΗΣ που ήταν πέρυσι. Παρόλο που τρέχει ο Βιτόλο.Παρόλο που ο Γκαρσία κάνει πολύ ΚΑΛΕΣ εμφανίσεις ως τώρα.

Ισως τα μπακ αφήνουν πλέον πολλούς χώρους. Αλλά και πάλι δε ξέρω, γιατί φαίνεται ότι ανεβοκατεβαίνουν τη πλευρά ΑΝΕΤΑ . Δε φαίνεται πρόβλημα φυσικής κατάστασης.


Ισως είναι θέμα οδηγιών.
Ίσως όλοι έχουν εντολές για επίθεση και γενικά δουλεύουμε μονο επίθεση στη προπόνηση.
Ίσως δε γίνεται η κατάλληλη "πλύση εγκεφάλου" στα αποδυτήρια σχετικά με τη συγκέντρωση στην άμυνα.
Ίσως έχει περαστεί η εντύπωση πως θα πάρω πρωτάθλημα και θα έχω 3 παίκτες με 15+ γκολ και αυτό να έχει οδηγήσει σε αμέλεια των αμυντικών καθηκόντων.

Κάποιος άλλος που να κόβει το μάτι του περισσότερο ας με διαφωτίσει.

Αλλά με κακή άμυνα έχουμε ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ τη 3η θέση. Αυτά τα ΠΑΟΚ είσαι και πάς παντού επιθετικά να βάλεις 3 γκολ , ΔΕ ΠΑΙΖΟΥΝΕ.
Ήθελα επιπλέον 1-2 Σισέ και κοντό φορμαρισμένο για να παίξω έτσι και να σηκώσω τόσο πολύ τη μπάλα.
Θέλει προσοχή μη γκρεμοτσακιστούμε και γυρίσουμε σε εποχές που σε ένα ματς είμαστε Ομαδάρα κ στο επόμενο γκελάρουμε με το Φωστήρα.

Και μη βγει κ πει κανείς πως μιλάω έτσι λόγω πικρίας .
Συγκεκριμένα επιχειρήματα παραθέτω και ελπίζω να ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
Δημοσιεύσεις: 28944
Εγγραφή: Δευ 21 Σεπ 2009, 21:39
Τοποθεσία: sourmena

Re: Παύλος Δερμιτζάκης

Δημοσίευση από sourmenetes »

Οταν πας να ανεβασεις την ομαδα ειναι επομενο να εχεις περισσοτερες ευκαιριες στην περιοχη σου...
Ας τα παρουμε απο περυσι...Επαιζες με τα ιδια σεντερ μπακ αλλα με σναουτσνερ δεξια που δεν ανεβαινε και ειναι κατι λιγο καλυτερος αμυντικα απο το μπουσαιντι...Επιπλεον ο μπουσαιντι μερικες φορες ξεχναει να γυρισει πισω και προχθες του βγηξε πολλες φορες το αριστερο χαφ σε κοντρα...
Πρωτη τρυπα...
Βασικος περυσι ηταν ο σορλεν ο οποιος βοηθουσε παρα πολυ αμυντικα.Τωρα εχεις σαλπι ο οποιος βοηθαει αμυντικα αλλα εχει περισσοτερο το μυαλο στην επιθεση και καλα κανει...
Δευτερη τρυπιτσα..
Περυσι ο γκαρσια δεν ανεβαινε τοσο ψηλα οσο φετος...Προχθες ηταν συνεχεια πανω απο το κεντρο...
Τριτη τρυπιτσα...
Αρα βλεπεις οτι ενα ενα μαζευονται...Πιστευω οτι θα το εντοπισει ο Δερμιτζακης και θα το διορθωσει...Θελουμε την ιδια αμυντικη λειτουργια με περυσι για να πουμε οτι χτυπαμε πρωταθλημα...
Αρχη με την μπριζ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”