Μεταγραφές 2010-2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Trikaliotis

Re: Μεταγραφές 2010-2011

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Όλα αυτά για Κοσέογλου, Όστοϊτς κτλ που τα διαβάζεις???
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ουτε για αστειο,τοσες μερες αναλωνομαστε για το αν μας κανει ο ντελι παικτης εθνικης και οχι για να κραταει πετσετες και θα καταληξουμε σε εναν τυχαιο τουρκο?
Trikaliotis

Joshua πίστεψε με μόνο τυχαίος δεν είναι ο Τούρκος...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

+1. και οι τούρκοι τυχαία παίζουν σήμερα τελικό μουντομπάσκετ...

PS: ο oli τον έχει προτείνει (μην παίρνω το copyright) εγώ ούτε ακουστά τον είχα. τα στατιστικά του (σχεδόν μόμιμα πρώτος σε ασσιστ στην τουρκία κάθε χρόνο) και το video Που είχα δει εμένα με έπειθαν. βέβαια εδώ είναι θέμα επιλογής: με 100 koseoglu ή με λίγα παραπάνω deli, blackney ή owens?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πραγματικα δεν σας καταλαβαινω σε καποια πραγματα.Πρωτον τι σχεση εχει το οτι η τουρκια παιζει τελικο, με τον κοσεογλου που δεν ειναι διεθνης και ολη του την καριερα την εχει περασει σε ομαδες μικρου επιπεδου της τουρκιας.Εχετε αναλυσει και ξαναναλυσει ολα τα συν και τα πλην του Ντελι και πολλοι τον βγαζετε και υπερτιμημενο στις 150.000 (ελεος).Τωρα αν καποιος απο εσας τον εχει δει και εχει συμπερανει οτι ειναι απο τους πιο υποτιμημενους τουρκους παικτες τι να πω, να μου πει μονο που τον ειδε απο περιεργεια.
Trikaliotis

Αν είναι να κόψουμε τον δεύτερο γκαρντ, να το κάνουμε μόνο για τον Μπλάκνεϊ..χαλάλι γιατί ο Μου-Μου κάνει για 2 γκαρντ! Για Ντέλι και Οουενς δε θα θυσίαζα παραπάνω λεφτά και μείον έναν παίχτη. Καλύτερα Κοσέογλου και Κυρίτση, παρά μόνο Ντέλι ή Όουενς..
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Να ζητήσω για πολλοστή φορά από τα νεότερα μέλη πριν ποστάρουν σε κάποιο θρεντ (και ειδικά σε εκείνα που συμπεριλαμβάνεται πολύ δουλειά για να βγουν προτάσεις οι οποίες μεταφέρονται στην ΚΑΕ) να διαβάζουν το νήμα από την αρχή του για να τηρούμε τους κανόνες σοβαρής επικοινωνίας του φόρουμ, να μην επαναλαμβανόμαστε και να μην αισθάνεται κάποιος που έχει μοχθήσει γράφοντας κάτι αναλυτικά ότι όλη του η προσπάθεια πηγαίνει στο βρόντο γιατί οι υπόλοιποι συνομιλητές δεν σέβονται καν τον κόπο του. Ο Koseoglou είναι η πρώτη πρόταση στην 1η σελίδα αυτού του θρεντ και έχει μεταφερθεί ως πρόταση σε άτομα της ΚΑΕ από τα τέλη Μαΐου.
kk74

Δημοσίευση από kk74 »

ειναι καταπληκτικος πλει μεικερ.μακαρι να τον παρουμε και μαζι με τον γκρει που μπορει να σκοραρει να κανουν ενα πολυ καλο διδυμο!!
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Trikaliotis έγραψε:Όλα αυτά για Κοσέογλου, Όστοϊτς κτλ που τα διαβάζεις???
Για Οστοιτς το διαβασα σε καποιο μπλογκ δε θυμαμαι που.
Για Κοσεογλου μου το ειπε ενας φιλος μου.
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Trikaliotis έγραψε:Αν είναι να κόψουμε τον δεύτερο γκαρντ, να το κάνουμε μόνο για τον Μπλάκνεϊ..χαλάλι γιατί ο Μου-Μου κάνει για 2 γκαρντ! Για Ντέλι και Οουενς δε θα θυσίαζα παραπάνω λεφτά και μείον έναν παίχτη. Καλύτερα Κοσέογλου και Κυρίτση, παρά μόνο Ντέλι ή Όουενς..
+1
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

παιδιά με την απομάκρυνση του τριπόντου στατιστικά τα ποσοστά των σουτέρ είναι αναπόφεκτο ότι θα πέσουν!
όλες οι ομάδες θα χρειαστούν έναν πολύ πολύ καλό σουτέρ στην περιφέρεια.
Τούτου δοθέντος εγώ θα ήθελα Μπλάκνευ.
Trikaliotis

joshua έγραψε:Εχετε αναλυσει και ξαναναλυσει ολα τα συν και τα πλην του Ντελι και πολλοι τον βγαζετε και υπερτιμημενο στις 150.000 (ελεος)
Δεν είπαμε ότι είναι πολλά 150.000 ευρώ για έναν παίχτη που ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές στην 3η στον κόσμο Εθνική Λιθουανίας..Το θέμα είναι αν είναι πολλά για τον ΠΑΟΚ αυτά τα λεφτά κι αν αξίζει να δώσει το δεύτερο μεγαλύτερο συμβόλαιο σε έναν παίχτη που το πιο πιθανό είναι να μη σου κάνει τη διαφορά. Γιατί αν το δείς έτσι και σκεφτείς ότι ο Γκράντι στην ΑΕΚ θα πάρει 120.000 και ο Μπλάκνεϊ μπορεί να είναι στα 140.000..ε, τότε ναί είναι πολλά!
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Περουβιανέ αέρινε αριστερέ μπακ πες μας κανα νέο. Που κινούμαστε? Πόσες θέσεις? Τι budget έμεινε?
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Επειδή έχω να δω κανονικό πλέι μέικερ πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ πάρτε τον Τούρκο με κλειστά μάτια ....

Λένε να μην κρίνεις από βίντεο αλλά έχω εμπιστοσύνη σε Oli ....

Οι κίνήσεις του στο ματς του βίντεο μου θύμισαν κάποιον παλιό παιχταρά μας ... μοιάζει απίστευτα ...

Ο Αμερικάνος μας από ότι κατάλαβα είναι 1-2 και όχι καθαρός άσσος ... έτσι και αλλιώς είναι δύσκολο να βρεθεί Μου-Μου κάθε ημέρα ...

Αυτά τα γατάκια που βλέπω τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα στον άσσο δεν κάνουν μία ... Όλοι ασόβαροι αμερικάνοι είναι ...

Από ότι καταλαβαίνω πάντως χρειαόμαστε ενίσχυση σοβαρή στην περιφέρεια ... Αφού έμεινε ο Λάζος και πήραμε παιχταρά στο 3 πρέπει να έχουμε πολύ καλό άσσο για να τους εκμεταλλευτούμε ...

Βαρέθηκα με τους άσσους που δεν είναι εγκεφαλικοί ...

Το άλφο και το ωμέγα στο σημερινό μπάσκετ είναι οι άσσοι ... έτσι όπως παίζουν όλοι άμυνα ... σκυλίσια

Και κάτι ακόμα ...

Με το απομάκρυνση του τριπόντου βλέπω να γίνεται της μόδας η ζώνη όπως είδαμε και στο μουντιάλ ...

Επομένως χρειάζεσαι μεγάλους σουτέρ που δεν υπάρχουν πολλοί ... Η άλλη λύση είναι να έχεις κορυφαία στην κυκλοφορία περιφέρεια η οποία να περνάει την μπάλα μέσα ...

Αυτό πιστεύω ότι είναι καλύτερη επιλογή ... ή αλλιώς πιο σίγουρη ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”