19. Βασίλης Κουτσιανικούλης

Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: 19. Βασίλης Κουτσιανικούλης

Δημοσίευση από navigator11 »

Kolokotronis_4 έγραψε:α στα διάλα ρε! μας τα έχεις κάνεις μπαλόνια.
Ολο στουκάρεις πάνω στους αντιπάλους και γυρίζεις σαν την σβούρα χωρίς νόημα!
έτσι, πας τρένο για δανεικός, από τα χριστούγεννα κιόλας!

:lol: :lol: :lol:

ουδεμια βελτιωση,ΝΟΗΤΙΚΗ τε και ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ.τεινω να καταληξω στο σκληρο συμπερασμα πως το μεγαλυτερο του προβλημα ειναι η ελλειψη ΟΧΙ απλα καθαρου μυαλου,αλλά μυαλου γενικα...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

ειναι αδικο να κρινετε απο χθες..τον εχω κρινει αρνητικα τελευταια αλλα για το ματσ στην Τριπολη αυτος και ο Παπαζογλου ειναι οι τελευταιοι που πρεπει να ακουσουν κριτικη
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

δεν περιμενω προσωπικα "θαυματα" απο μερους του μιας και δεν τον πιστευω,αλλά τουλαχιστον αυτην την ΑΝΟΗΣΙΑ "πεταω τη μπαλα μπροστα και βουρ για τρακα πανω στον πρωτο αντιπαλο" να την περιορισει.αλλά που ...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ευτυχως που βρεθηκε και αυτος ο καλος ανθρωπος ο γκαγκατσης και τον πηραμε κοψιοχρονια απο τους "υπολοιπους" διεκδικητες ( :lol: :lol: :lol: ) με μολις 2 μυρια..!! :twisted: :twisted: :twisted:

ΥΓ. Το καμπριο να ναι καλα...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

gash04 έγραψε:Εικόνα

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Gash έχεις πιάσει ανώτερα επίπεδα νόησης, καθώς πλέον εκφράζεσαι α-λεκτικά. Ούτε καν λακωνικά ή μονολεκτικά. Και οχι τπτ άλλο, αλλά μιλάς και έυστοχα.. Εύγε! :opaokara:

Moican με αναγκάζεις να ξαναδιαφωνήσω μαζί σου. Δεν κατάλαβα ποτέ απο που κι ώς που ευθύνεται ο Γκαγκάτσης για τον Κουτσιανικούλη;; Δεν είναι μάνατζερ ο Γκαγκάτσης. Εμείς θέλαμε τον παίκτη, εμείς στραφήκαμε στον Γκαγκάτση για να μεσοβλαβήσει να τον πάρουμε επειδή έχει κουμπαριά με τους κρητίκαρους. Το τελευταίο ζήτημα είναι αν δεν μας βοήθησε στην οικονομική διαπραγμάτευση.Στην περίπτωση του Κούτσια δεν είδα κανέναν να κράζει το Ζήση , που ειδικά εκείνο το καλοκαίρι έκανε απ οσο θυμάμαι ΜΟΝΟ αποτυχημένες επιλογές..και όλες απο 300 χιλιάρικα και πάνω..Εκτός κι αν και για το Σαβίνι, τον Τσιρίλο και το Φωτάκη, φταίει και πάλι ο Γκαγκάτσης..
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Καλα δεν ξερεις οτι μεσολαβησε λογω της κουμπαριας με τον παπουτσακη και λογω του κινδυνου να χαθει απο γαυρο βαζελο.?

Αυτα ειναι γνωστα φιλε...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

?? Δεν καταλαβαίνω την ειρωνία..

ΝΑΙ μεσολάβησε λόγω κουμπαριάς.
ΟΧΙ δεν μεσολάβησε λόγω κινδύνου να χαθεί, καθώς αυτά τα σενάρια τα παράγει μόνο του το κοινό της Θεσσαλονίκης, γιατί ως επί το πλείστον, είναι νοητικά ανάπηρο. Και μετά όλοι βαυκαλίζονται οτι "ααα δεν φταίμε εμείς, οι κακοί δημοσιογράφοι τα πέρασαν".. Μόνοι τους τα βλέπουν τα φαντάσματα απ την αρχή ως το τέλος. Και ακόμα κι αν ίσχυε πως κάποιοι πήγαν να περάσουν αυτό το παραμύθι, ο ίδιος ο Γκαγκα ως προς τι ευθύνεται που στραφήκαμε σ αυτόν για βοήθεια, όπως και σε άλλες περιπτώσεις για άλλα ζητήματα;

Εμείς κάναμε την επιλογή του παίκτη, εμείς ευθυνόμαστε ΚΑΙ για τα καλά ΚΑΙ για τα άσχημα. Τα άλλα είναι ελεεινές δικαιολογίες και αποπροσανατολισμοί.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Αν το αντιλαμαβανεσαι σαν ειρωνεια , κακως...

Αλλα αφου δεν μεσολαβησε για να μην "χαθει¨τοτε γιατι.?
Για να μας κανουν "καλυτερη τιμη"..?

Το να κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας δεν καταλαβαινω που βοηθαει..
Τους αρδ εγω δεν τους ανεφερα , αλλα εσυ ..

Ερωτηση..
Ποιος σου ειπε οτι δεν επεισε ο γκαγκατσης τους ζαγορ και βρυζα τοτε να στραφουν προς τον παικτη ..?

Σαν αποψη ,σαν γνωμη ,σαν ειδικο στα θεματα του ποδοσφαιρου που ειναι τοσα χρονια... :twisted:
kos

Δημοσίευση από kos »

ο βασιλακης εχει τα προβληματα του. αφηστε τον γκαγκατση εξω απο την συζητηση.
οποιος απο τους δυο και να εχει δικαιο (με μοικανο ειμαι) δεν ειναι κατι που εχει σχεση με το παιδι.
αλλωστε ο γκαγκα πλεον προσφερει τις τεχνοκρατικες υπηρεσιες του σε αλλο συλλογο.
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Αν ο Γκαγκάτσης έπεισε Ζαγοράκη και Βρύζα να πάρουν τον παίκτη τότε το φταίξιμο σίγουρα δεν είναι του κυρ-Βασίλη.
Ευθύνη έχουν αυτοί που πείστηκαν απ' αυτόν σε ένα καθαρώς ποδοσφαιρικό ζήτημα.
Θυμίζει το "βρήκαμε έναν παπά,ας θάψουμε 5-6".
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ευθυνη εχουν αυτοι που παιρνουν τις αποφασεις .
Το οτι δεν εχει φυγει δανεικος (και αγυριστος) τον κανει το οτι δωσαμε ενα πολυ μεγαλο ποσο για τα δικα μας δεδομενα και επενδυσαμε σε ενα παικτη που δεν εχει πεισει ουτε στο ελαχιστο..

Τον "ξεπερασαν" ακομα και οι τελευταιοι..
Κανονικα θα επρεπε οσες ευκαιρες πηρε να τις αξιοποιησει και να μιλανε ολοι γι αυτον και οχι για τον "αγνωστο" φετφτατζιδη που με το μπαινει ξεχωριζει και εχει να αντιμετωπισει κατι ρομενταλ κτι ριερα κατι μεγαθηρια...!!
Ο βασιλακης περα του Κονσεισαο δεν ειχε αλλον να ανταγωνιστει και παρεμεινε στασιμος...

Αν ειχε δειξει ετοιμοτητα θα ηταν βασικος στην θεση του και δεν θα ψαχναμε παικτη για εκει..

Αυτη ειναι η αληθεια κατα την προσωπικη μου αποψη..

Κατα τα αλλα ,ειπαμε....υπομονη...!! :twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

moican4 έγραψε:
Αλλα αφου δεν μεσολαβησε για να μην "χαθει¨τοτε γιατι.?
Για να μας κανουν "καλυτερη τιμη"..?

Το να κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας δεν καταλαβαινω που βοηθαει..
Τους αρδ εγω δεν τους ανεφερα , αλλα εσυ ..

Ερωτηση..
Ποιος σου ειπε οτι δεν επεισε ο γκαγκατσης τους ζαγορ και βρυζα τοτε να στραφουν προς τον παικτη ..?

Σαν αποψη ,σαν γνωμη ,σαν ειδικο στα θεματα του ποδοσφαιρου που ειναι τοσα χρονια... :twisted:
Μεσολάβησε γιατί υπό άλλες συνθήκες -αυτές που είχαν διαμορφωθεί τόσα χρόνια απο τους άχρηστους που διοικούσαν τον ΠΑΟΚ- δεν θα μπορούσαμε επ ουδενί να μιλάμε για μπασιμο του ΠΑΟΚ σε ένα μεταγραφικό παζάρι για ένα ταλέντο του ελληνικού ποδοσφαίρου. ( Υπήρξαν πολλά τέτοια ταλέντα και απ οσο θυμάμαι το Ελληνικό ποδόσφαιρο ακόμα δεν έχει παράγει τον Σούπερ σταρ. Και κανένα απο τα παλιότερα ταλέντα δεν ήρθε στον ΠΑΟΚ. Και όλες τις άλλες ομάδες λοιπόν, τις κορόιδευε ο Γκαγκάτσης;; ) Το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έφτιαξε τα εσωτερικά του πριν δύο χρόνια σε ικανοποιητικό βαθμό, δεν σημαίνει και πως όλες οι άλλες ομάδες κρέμονταν απο τα χείλια του Τέο, ειδικά περσι που απλά είχαμε κάνει μια καλή χρονιά μετά απο δέκα χάλια. Άρα, και για να πειστεί το σωματείο που είχε τον παίκτη, αλλά και ο ίδιος ο παίκτης, να παραχωρηθεί άμεσα πριν καλά καλά μπεί ο Ιούνιος και αρχίσουν τα παζάρια και τα ζυμώματα, έπρεπε να βγάλουμε έναν ασο απ το μανίκι. ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΟΜΙΖΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΝΟΜΙΖΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ. ΑΝ ατύχησαν και δεν έκριναν ορθά, φταίνει οι ίδιοι. Πόσο δυσνόητο είναι αυτό;;
Επιπλέον, στη διοίκηση του ΠΑΟΚ ήθελαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, τονίζοντας σε όλους οτι ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στην ελίτ και οτι έκανε και κάτι που μέχρι τώρα ΠΟΤΕ δεν είχε τη δύναμη να κάνει. Να πάρει ταλεντάρα με το στανιό, χωρίς παρακάλια και ευχολόγια. ΜΠΑΜ και κάτω ήρθαμε τον πήραμε. Ήταν δηλαδή ΚΑΙ επικοινωνιακές οι βλεψεις που είχαμε. Αυτό πάλι πόσο δυσνόητο είναι;

Τους αρδ τους ανέφερα ως μετάφραση των όσων είχες αναφέρει νωρίτερα, και δεν έχω καμιά όρεξη να ανατρέχω πάλι να διευκρινίζω.

Σε οτι αφορά την ερώτηση για το ποιός προσέγγισε ποιόν, αν θεωρείς οτι ισχύει, οτι πήρε δηλαδή ο Γκαγκα μια μέρα τον Τεο τηλέφωνο, και του είπε, έλα τρελιάρη σου έχω τεφαρίκι πράμα που να στα λέω, και του τρέξαν του Τέο τα σάλια και χωρίς να συμβουλευτεί ούτε Ζήση ούτε Σάντος πήγε και υπέγραψε 1,5 μύριο επιταγές γιατί γκάβλωσε, τότε σε ΠΑΡΑΚΑΛΩ πήγαινε αύριο κιόλας να αναλάβεις τη διοίκηση του ΠΑΟΚ να διδάξεις λίγο, γιατί αυτά τα παιδαρέλια όλο επηρεάζονται και δεν μας ακούν.

Ο Κουτσια μπορεί ακόμη να βελτιωθεί και να παίξει μπάλα. Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να φάει χαστούκια και να πάψει να συμπεριφέρεται σα κότα εντός αγωνιστικού χώρου, να βελτιώσει την τρίπλα του και να μάθει οτι υπάρχει κάτι που ονομάζεται σέντρα και οχι μόνο σταμάτημα και απότομη αλλαγή κατεύθυνσης.
kos

Δημοσίευση από kos »

φιλε rainmaker βλεπω οτι εχει μεγαλυτερη διαθεση να υπερασπιστεις τον γκαγκα απ'οτι εχω εγω να τον κραξω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kos την Δευ 13 Σεπ 2010, 07:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

rainmaker έγραψε: :::έπρεπε να βγάλουμε έναν ασο απ το μανίκι. ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΟΜΙΖΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΝΟΜΙΖΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ. ΑΝ ατύχησαν και δεν έκριναν ορθά, φταίνει οι ίδιοι. Πόσο δυσνόητο είναι αυτό;;
Έχω διάθεση να σταματήσω να βλέπω για οτι παπαριά γίνεται να κράζουμε τους ίδιους και τους ίδιους. Το ίδιο γίνεται και στην πολιτική και ευρύτερα στην κοινωνία. Για οτι στραβό γίνεται ΔΕΝ φταίνε πάντα κάποιοι άλλοι, και σίγουρα ΔΕΝ φταίνε πάντα συγκεκριμένα πρόσωπα. Τον Γκαγκάτση δεν έχω κανένα νταλκά να τον υπερασπιστώ, και δεν θα κάνουμε κουβέντα στο τοπικ του κούτσια για το αν ειναι καλός ή κακός. Το γεγονός πως ανέφερα το όνομα του στα σχόλια μου, δεν σημαίνει οτι το θέμα του κειμένου μου είναι αυτός. Ισα ισα, είπα πως ήταν λάθος της διοίκησης και μόνο που ασχολήθηκε με τη μεταγραφή, πριν ο μικρός αποδείξει οτι αξίζει. Αλλά το δέχομαι ως οπαδός, γιατί νομίζω πως υπήρχαν κάποιοι λόγοι που βιάστηκαν και έπεσαν έξω, οι οποίοι λόγοι μειώνουν τον αξιόποινο που τους βαρύνει.

Και το γεγονός πως για οτι λάθη κάνουν οι διοικήσεις στην Ελλάδα, οχι μόνο στο ποδόσφαιρο, απευθείας βγαίνουν ΜΟΝΟ φήμες για μαύρα λεφτά και λαδώματα, ΠΑΛΙ σιχαμένο το βρίσκω. Αν είχαμε αρκίντια και άποψη, θα είχαμε δημιουργήσει τους απαραίτητους μηχανισμούς και ευρύτερα στην κοινωνία και ειδικότερα στον ΠΑΟΚ, που θα αποτρέπουν και θα προλαμβάνουν τέτοιες καταστάσεις, και δεν θα περιμέναμε τί θα γράψουν οι φυλλάδες, για να έχουμε μετά να κλαψουρίζουμε για το αν μας πουλάνε παραμύθι ή οχι. Αλλά επειδή στην πραγματικότητα είμαστε ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ, κι εγώ δεν επιλέγω την εύκολη οδό να κράζω για όλα τα δεινά του ποδοσφαίρου τον Γκαγκάτση, και για όλα τα δεινά της Ελλάδας την Τουρκοκρατία και τον Βενιζέλο που δεν πήρε τη Σμύρνη. Νταξ;
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ο βασιλακης ειναι παιχταρας αλλα μονο για πισω απο τον φορ ή διπλα..οσο παιζει στα ακρα δεν προκειται να παιξει..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”