9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Dimg4

Re: 9. Δημήτριος Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Dimg4 »

Olorin έγραψε:Δηλαδη τα 16-17 γκολ τη χρονια που εβαζε πριν κατεβει κατω τα βλεπαμε στον υπνο μας?

εννοειται, αχρηστος ειναι δεν κανει αφου χανει ευκαιριες, τι χαζομαρες τωρα? Λες και κανει αλλες δουλειες εαν δε σκοραρει... ουτε ασιστ εχει βγαλει ετοιμα γκολ, ουτε πιεζει, ουτε τρεχει, ουτε απασχολει αμυντικους
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Ξεκολλατε μερικοι με τον Σαλπιγγιδη.. Δεν χρειαζεται ουτε να τον χαιδευουμε αλλα και ουτε να τον περιμενουμε στην γωνια.. Ο παικτης δεν ειναι κανενας τυχαρπαστος. Και ουτε ηρθε στον ΠΑΟΚ και ξεχασε την μπαλα που ηξερε. Δηλαδη τα 12-15 γκολ που εβαζε καθε σεζον απο τοτε που εφυγε απο μας μεχρι και περσι ηταν τυχαια? Απλα ισως απο την τρελα του να αποδειξει καποια πραγματα με το που ηρθε στον ΠΑΟΚ θολωσε και τον ακολουθει αυτη η γκινια.. Οσον αφορα το επιχειρημα με τα 800 χιλιαρικα που παιρνει ειναι το λιγοτερο αστειο............
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

gash04 έγραψε:Εικόνα
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

kos έγραψε:Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Κακές παρενθέσεις

Στην Τρίπολη χάσαμε δύο βαθμούς και κάναμε ένα κακό παιχνίδι, αλλά η κακή εμφάνιση δεν σημαίνει κάτι σε ότι αφορά τις δυνατότητες της ομάδας και τη συνέχεια.

Είναι νωρίς να πούμε ακόμη οτιδήποτε, το πρωτάθλημα είναι ένας Γολγοθάς, το γνωρίζουμε ότι θα υπάρχουν και κακές μέρες, υπάρχει αισιοδοξία για την ομάδα, άλλωστε δείξαμε στα προηγούμενα παιχνίδια ότι έχουμε δυνατότητες. Δεν μας μένει τίποτα άλλο, από το αφήσουμε αυτό το ματς πίσω μας και να κοιτάξουμε μπροστά. Ήταν μια κακή παρένθεση.

Μια κακή παρένθεση είναι κι αυτό, που μου συμβαίνει σ΄ αυτά τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Στα έξι πρώτα παιχνίδια, έχω χάσει 5-6 ευκαιρίες, στις οποίες θα έπρεπε να έχω πετύχει τουλάχιστο 2-3 γκολ. Είναι κάτι που με προβληματίζει, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έρθει… Με κυνηγάει μια ατυχία… Σ΄ αυτές τις φάσεις πολλά παίζουν ρόλο, άλλοτε η κακή εκτέλεση, άλλοτε η καλή αντίδραση του τερματοφύλακα… Επειδή το γκολ είναι και θέμα τύχης, εύχομαι στα επόμενα παιχνίδια να έχω λίγο παραπάνω τύχη και να σκοράρω.

Το γκολ δεν είναι ο αυτοσκοπός μου, δεν ήρθα στον ΠΑΟΚ για να βάζω 50 γκολ, ήρθα να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Παίζω, όμως, σε μία θέση, που έχω τη δυνατότητα και πρέπει να σκοράρω, σ΄ αυτό τον τομέα πρέπει να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα, πιστεύω ότι θα μου έρθει σύντομα.

Θέλω να σκοράρω, αλλά πρώτα απ΄ όλα να κερδίζει ο ΠΑΟΚ, γιατί για μένα στην καριέρα μου, πάντα το ζητούμενο ήταν να κερδίζει η ομάδα κι όχι ο εαυτός μου και τα στατιστικά μου. Ακόμη κι αν δεν βάλω γκολ, θα χαρώ πολύ να δώσω μια ασίστ, να το βάλει κάποιος άλλος και να κερδίσουμε.

Όσο θέλει ο κόσμος και περιμένει γκολ από μένα, άλλο τόσο το θέλω κι εγώ. Ένα γκολ έβαλα όλο κι όλο φέτος, αλλά κι αυτό δεν βοήθησε γιατί δεν περάσαμε τον Άγιαξ.

Αυτή την εβδομάδα ξεκινάει και η Ευρώπη, έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι. Σε κανέναν όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες, όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Και στα έξι παιχνίδια θα παίξουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα, θέλουμε να πάμε καλά στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι θα παίξουμε καλύτερα απ΄ ότι στην Τρίπολη και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο. Θετική σκέψη κι όλα θα πάνε καλά.

http://blog.paok24.com/?p=343

τουλ ο μοναδικος με σωστες δηλωσεις μεχρι τωρα..........και γω θα θελα να ρθει απο τον παγκο την πεμπτη..
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Retzi έγραψε:Ξεκολλατε μερικοι με τον Σαλπιγγιδη.. Δεν χρειαζεται ουτε να τον χαιδευουμε αλλα και ουτε να τον περιμενουμε στην γωνια.. Ο παικτης δεν ειναι κανενας τυχαρπαστος. Και ουτε ηρθε στον ΠΑΟΚ και ξεχασε την μπαλα που ηξερε. Δηλαδη τα 12-15 γκολ που εβαζε καθε σεζον απο τοτε που εφυγε απο μας μεχρι και περσι ηταν τυχαια? Απλα ισως απο την τρελα του να αποδειξει καποια πραγματα με το που ηρθε στον ΠΑΟΚ θολωσε και τον ακολουθει αυτη η γκινια.. Οσον αφορα το επιχειρημα με τα 800 χιλιαρικα που παιρνει ειναι το λιγοτερο αστειο............
Σωπα ρε φιλε που ειναι αστειο το επιχειρημα με τα 800.000......Για τον ΠΑΟΚ μιλαμε,οχι για τον Ολυμπιακο και για τον Παναθηναικο........Ο συγκεκριμενος παικτης χρυσοπληρωνεται για να βαζει γκολ......Τιποτα περισσοτερο,τιποτα λιγοτερο......
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Δύο μέτρα, δύο σταθμά στην ομάδα μας βλέπω και είναι γελοίο...
Αφού είναι εδώ, ας κάνει τη δουλειά του, αλλά κριτική θα γίνεται σωστή...και στο συγκεκριμένο σημείο είναι πάρα πολύ σωστή...Τι να κάνουμε; Για τη διαφορά μας είπαν ότι θα έρθει και προς το παρόν δε το 'χει.
Δηλαδή ότι είναι μονίμως offside να μην το πούμε; Ότι δεν έχει το γκολ ακόμα να μην το πούμε;
ότι πιο πολύ σκέφτεται πως θα πανυγηρίσει το γκολ και όχι πως θα το βάλει;
Καλές οι ασσίστ του αλλά και κάνα γκολ δε βλάπτει...Άλλωστε αν το υψηλότερο συμβόλαιο δε σου κάνει τη διαφορά ποιος θα την κάνει;
Ας ελπίσουμε να ξελαμπικάρει και να αρχίσει να κάνει τη δουλειά που χρειαζόμαστε...
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Makis4444 έγραψε:
Retzi έγραψε:Ξεκολλατε μερικοι με τον Σαλπιγγιδη.. Δεν χρειαζεται ουτε να τον χαιδευουμε αλλα και ουτε να τον περιμενουμε στην γωνια.. Ο παικτης δεν ειναι κανενας τυχαρπαστος. Και ουτε ηρθε στον ΠΑΟΚ και ξεχασε την μπαλα που ηξερε. Δηλαδη τα 12-15 γκολ που εβαζε καθε σεζον απο τοτε που εφυγε απο μας μεχρι και περσι ηταν τυχαια? Απλα ισως απο την τρελα του να αποδειξει καποια πραγματα με το που ηρθε στον ΠΑΟΚ θολωσε και τον ακολουθει αυτη η γκινια.. Οσον αφορα το επιχειρημα με τα 800 χιλιαρικα που παιρνει ειναι το λιγοτερο αστειο............
Σωπα ρε φιλε που ειναι αστειο το επιχειρημα με τα 800.000......Για τον ΠΑΟΚ μιλαμε,οχι για τον Ολυμπιακο και για τον Παναθηναικο........Ο συγκεκριμενος παικτης χρυσοπληρωνεται για να βαζει γκολ......Τιποτα περισσοτερο,τιποτα λιγοτερο......
Αυτα που λεω ειναι για να αποφευγουμε τις ακραιες αντιδρασεις και τις σιγουρες κωλοτουμπες.. Να σου θυμισω οτι τα ιδια λεγαμε και για τον Μουσλιμοβιτς που παιρνει 600-700 χιλιαρικα οταν δεν εβαζε γκολ (μαλιστα το καλοκαιρι πολλοι λεγαν να το πουλησουμε το ..παλτο) αλλα τωρα που το παστελωσε με την φενερ τσιμουδια! Και μετα τον τραυματισμο ακουμε τα "ποσο μας λειπεις μουσλι απο την επιθεση" και τετοια.. Η καλοπροαιρετη κριτικη επιβαλεται να γινετε για ΟΛΟΥΣ, αλλα παικτες προσωπικοτητες στην ομαδα καλο ειναι να μην θαβονται ευκολα με ενα δυο ασχημα παιχνιδια, οταν ξερεις οτι αργα η γρηγορα θα σου αποδωσουν τα μεγιστα!! Και σου λεω οτι ειναι αστειο το επιχειρημα του συμβολαιου γιατι με αυτη την λογικη πρεπει στην κριτικη του καθε παικτη ξεχωριστα να λεμε παιρνεις τοσα και δεν βαζεις γκολ κλπ. Αλλωστε ειτε 800 ειτε 500 παιρνει εξισου μεγαλα ειναι τα ποσα με βαση τον μισθο του απλου λαου..
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Διαφωνουμε τελειως.....Δεν εχεις τις ιδιες απαιτησεις απο εναν παικτη που παιρνει 400.000 οπως ο Φιλομενο και απο τον πιο ακριβοπληρωμενο σου παικτη που παιρνει 800.000......Φυσικα και εχει μεγαλη σημασια το ποσα παιρνει ενας παικτης για να κρινεις την αποδοση του......
Άβαταρ μέλους
paokakiG4

Δημοσίευση από paokakiG4 »

Retzi έγραψε:
Makis4444 έγραψε:
Αυτα που λεω ειναι για να αποφευγουμε τις ακραιες αντιδρασεις και τις σιγουρες κωλοτουμπες.. Να σου θυμισω οτι τα ιδια λεγαμε και για τον Μουσλιμοβιτς που παιρνει 600-700 χιλιαρικα οταν δεν εβαζε γκολ (μαλιστα το καλοκαιρι πολλοι λεγαν να το πουλησουμε το ..παλτο) αλλα τωρα που το παστελωσε με την φενερ τσιμουδια! Και μετα τον τραυματισμο ακουμε τα "ποσο μας λειπεις μουσλι απο την επιθεση" και τετοια.. Η καλοπροαιρετη κριτικη επιβαλεται να γινετε για ΟΛΟΥΣ, αλλα παικτες προσωπικοτητες στην ομαδα καλο ειναι να μην θαβονται ευκολα με ενα δυο ασχημα παιχνιδια, οταν ξερεις οτι αργα η γρηγορα θα σου αποδωσουν τα μεγιστα!! Και σου λεω οτι ειναι αστειο το επιχειρημα του συμβολαιου γιατι με αυτη την λογικη πρεπει στην κριτικη του καθε παικτη ξεχωριστα να λεμε παιρνεις τοσα και δεν βαζεις γκολ κλπ. Αλλωστε ειτε 800 ειτε 500 παιρνει εξισου μεγαλα ειναι τα ποσα με βαση τον μισθο του απλου λαου..
Αδερφε μου να σου θυμησω οτι ο Μουσλι εχει μεγιστο της καριερας του τα 15 γκολ στη Γ ιταλιας.Κανεις που γνωριζει απο μπαλα δε απαιτει να βαλει 20!Ο λογος που εγω ηθελα φυγει το πρωτο καλοκαιρι ηταν η πορεια του στο β' γυρο!!!Κανεις δεν τον εθαψε...τι θες να γινει να λεμε οτι δινει ασσιστ?να παει να παιξει play-maker αμα ειναι!!!Και μη βιαζεσαι για τα μεγιστα.Εγω κρινω αυτο που βλεπω τωρα!ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ 800 ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ!Και οπως λεει ο Μακης αλλα περιμενω απο τον Σαλπιγγιδη που παιρνει 800 χαρτια και αλλα απο τον Παπαζογλου που δεν παιρνει ουτε τα μισα!!!!Και εννοειται πως καθε παικτης κρινεται και με το συμβολαιο του...δλδ μ τη λογικη σου εσυ περιμενε απο τον Σακελλαριου(οχι οτι εχω τιποτα με παλικαρι)να κανει μια αξιοπρεπη πορεια και ο Λινο(ουτε με αυτον)να ξυνει τον π@παρο.Και δες το και αντιστροφα...Αν ο Παπαζογλου πεταξει φετος 10 γκολ(μακρι αλλα δεν το βλεπω)και ο Σαλπιγγιδης 6...δε θα θεωρησει οτι ειναι αδικια να παιρνει τα υποδιπλασια και βαλε απο τον Σαλπιγγιδη?? :pano:
ΥΓ Για το τελευταιο που λες...ελπιζω να μην ελεγες οταν ηταν να ερθει οτι απαρνιεται τα εκατομμυρια του βαζελου...γιατι θα ψιλοαντιφασκεις!!!φιλικα παντα
Άβαταρ μέλους
koulimpali

Δημοσίευση από koulimpali »

Προσωπική άποψη. Υπερτιμημένος παίκτης. Είναι δυνατός, γρήγορος και παίζει με πάθος, αλλά μέχρι εκεί. Δεν έχει τρίπλα, τελειώματα και αν βρεθεί στα άκρα, θα κατεβάσει κάτω το κεφάλι, θα φτάσει μέχρι το σημαιάκι του κόρνερ και θα προσπαθήσει να βγάλει σέντρα. Επίσης, τα πέναλτυ νομίζω ότι θα τα χτυπάει στο κέντρο και δυνατά. Για τον τρόπο που έφυγε από τον ΠΑΟΚ και το θέμα να ξαναγυρίσει ή όχι, πιστεύω ότι θα έπρεπε να παίρνει 300.000 με 400.000 €. Με τα 800.000 θα είχαμε παιχταρά στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

paokakiG4 έγραψε:Αν ο Παπαζογλου πεταξει φετος 10 γκολ(μακρι αλλα δεν το βλεπω)και ο Σαλπιγγιδης 6...δε θα θεωρησει οτι ειναι αδικια να παιρνει τα υποδιπλασια και βαλε απο τον Σαλπιγγιδη??
Όχι απαραίτητα! Αν ο Σάλπι με τις προωθήσεις του από δεξιά του μοιράζει assist, κάνει τη δουλειά του μια χαρά. Όλοι οι παίκτες περνούν περιόδους που δεν σκοράρουν. Ευτυχώς όμως ο Σάλπι, ακόμη και όταν δεν σκοράρει δίνει assist (τα 2 γκολ του Ίβιτς με Άγιαξ, τα δύο σκολ στις Σέρρες), σκοράρει έστω και αραιά (με Άγιαξ), δημιουργεί ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, ενώ καμιά φορά κόβεται και με ανύπαρκτα off-side.
Να μην ξεχνάμε πως με τον Αστέρα για μερικά εκατοστά του ακυρώθηκε το γκολ ως off-side.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Θερμοσίφωνα ξύπνα γιατί πονάνε τα μυαλά μας μαζί σου από το καλοκαίρι...και μην προσπαθείς να πλασάρεις αφου δεν το έχεις.....το κεφάλι κάτω και ''μπουμίδια''....ξέρεις εσυ....ρουνει των φτωχών!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

koulimpali έγραψε:Προσωπική άποψη. Υπερτιμημένος παίκτης. Είναι δυνατός, γρήγορος και παίζει με πάθος, αλλά μέχρι εκεί. Δεν έχει τρίπλα, τελειώματα και αν βρεθεί στα άκρα, θα κατεβάσει κάτω το κεφάλι, θα φτάσει μέχρι το σημαιάκι του κόρνερ και θα προσπαθήσει να βγάλει σέντρα. Επίσης, τα πέναλτυ νομίζω ότι θα τα χτυπάει στο κέντρο και δυνατά. Για τον τρόπο που έφυγε από τον ΠΑΟΚ και το θέμα να ξαναγυρίσει ή όχι, πιστεύω ότι θα έπρεπε να παίρνει 300.000 με 400.000 €. Με τα 800.000 θα είχαμε παιχταρά στην ομάδα.
Την ασσιστ φιλαρακι στον ιβιτς ποιος την εδωσε στον αγιαξ μεσα????Που λες οτι κατεβαζει το κεφαλι και πηγαινει στο κορνερ...Ποια ομαδα πηρε με 800000 παιχταρα στην επιθεση???Δειξε μας μια που να πηρε τετοιον..Πες μια του ελληνικου πρωταθληματος γιατι αμα παμε εξω θα χασουμε το μετρημα...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
paokakiG4 έγραψε:Αν ο Παπαζογλου πεταξει φετος 10 γκολ(μακρι αλλα δεν το βλεπω)και ο Σαλπιγγιδης 6...δε θα θεωρησει οτι ειναι αδικια να παιρνει τα υποδιπλασια και βαλε απο τον Σαλπιγγιδη??
Όχι απαραίτητα! Αν ο Σάλπι με τις προωθήσεις του από δεξιά του μοιράζει assist, κάνει τη δουλειά του μια χαρά. Όλοι οι παίκτες περνούν περιόδους που δεν σκοράρουν. Ευτυχώς όμως ο Σάλπι, ακόμη και όταν δεν σκοράρει δίνει assist (τα 2 γκολ του Ίβιτς με Άγιαξ, τα δύο σκολ στις Σέρρες), σκοράρει έστω και αραιά (με Άγιαξ), δημιουργεί ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, ενώ καμιά φορά κόβεται και με ανύπαρκτα off-side.
Να μην ξεχνάμε πως με τον Αστέρα για μερικά εκατοστά του ακυρώθηκε το γκολ ως off-side.
Που δεν ειμαστε σιγουροι οτι ειναι οφ σαιντ γιατι δεν το εδειξε στην ευθεια..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”