Ρούχα το λέμε τώρα ρε φίλε?Θα τρελαθούμε τελείως???Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά εμάς μας έμαθαν πολλά πάνω στην αλληλεγγύη των συνοπαδών μας...από εκεί και πέρα κάποιοι εδώ μέσα παρακαλάνε να κερδίσουμε για να πάρουμε περισσότερα λεφτά...όταν μπήκε ο Ζαγοράκης έλεγα ότι από εδώ και πέρα ο κόσμος θα αλλάξει την νοοτροπία που ήταν λογιστής,δικηγόρος,προπονητής,φροντιστής,γυμναστής κτλπ και θα ασχολείται μόνο με το κομμάτι του το οποίο είναι η κερκίδα και όταν λέω κερκίδα εννοώ ότι υπάρχει γύρω από αυτό...ο κόσμος όχι μόνο δεν άλλαξε αλλά κάποιοι δεν ξέρουν τι εστι ο λαός του ΠΑΟΚ...πήγες πούλησες τρέλα μέσα στους τούρκους πήρες πρόκριση οι εκδρομείς ήταν λες και πήγαν στον πόλεμο και βγαίνουν μετά από μία εβδομάδα και μου λένε ότι θα δώσουμε τόσο πρόστιμο...ε στα @@ρια μου κιολας το τι θα δώσει...η ιστορία δεν θα λέει ότι έδωσες 100,000 ευρώ πρόστιμο αλλά θα λέει ότι πήγες και τους πούλησες την μεγαλύτερη τρέλα που έχουν φάει...μην σκέφτεστε μόνο τα λεφτά και τις χορηγίες,έτσι κι αλλιώς ένα κομμάτι ίδιο με το σκουλήκι παίρνεις και το θεωρώ απαράδεκτο αυτό το πράγμα...
Γκικα αν δεν πάρεις τα λεφτά λόγω επεισοδίων εκτός γηπέδου για εμένα θα είσαι ανύπαρκτος διοικητικά...το ρεβολουσιον που λέγαμε,θα είναι νά είχαμε να λέγαμε!
Αυτό είναι το δάσος. Ας το προσέξουμε. Διαφορετικά θα αποπροσανατολισθούμε...
Είσαι τελείως λάθος φιλαράκι...φυλάκιση μπορεί να έρθει και σε εσένα ανά πάσα στιγμή αυτό πρέπει να προσέξεις,δεν παύεις να στηρίζεις με την παρουσία σου σε κάθε γήπεδο που παίζει όμως ο δικέφαλος!
όπως όλοι έχουν δώσει λεφτά στον κοντό???όλοι αυτοί αν έδιναν από 2 ευρώ θα είχε μηδενίσει το χρέος του ΠΑΟΚ!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ