Παύλος Δερμιτζάκης
Re: Παύλος Δερμιτζάκης
εβαλε τον βιερι κεντρ γι αυτο εβαλε κουτσι πλαγια αλλα εχεις δικιο σε αυτο, και γω ηθελα φωτακη για τα σουτ του.....
Όταν παίζει ο άλλος με 10 και θες να τον κλείσεις δε βγάζεις κεντρικό και βάζεις εξτρέμ. Νόμος.
Και ο Ίβιτς μια χαρά ήταν, σίγουρα καλύτερος όλων των άλλων που παίζαν μπροστά. Και με παίκτη λιγότερο θα είχε και τον απαραίτητο χώρο και χρόνο να κάνει κάτι καλό.
Τουλάχιστον βάζεις Φωτάκη. Ομάδα με παίκτη λιγότερο μας πήρε το κέντρο για πλάκα και δως του γιόμες εμείς να χάνουμε χρόνο
Όπως είπε ένας φίλος πιο ψύχραιμα την επόμενη φορά πλιζ
Και ο Ίβιτς μια χαρά ήταν, σίγουρα καλύτερος όλων των άλλων που παίζαν μπροστά. Και με παίκτη λιγότερο θα είχε και τον απαραίτητο χώρο και χρόνο να κάνει κάτι καλό.
Τουλάχιστον βάζεις Φωτάκη. Ομάδα με παίκτη λιγότερο μας πήρε το κέντρο για πλάκα και δως του γιόμες εμείς να χάνουμε χρόνο
Όπως είπε ένας φίλος πιο ψύχραιμα την επόμενη φορά πλιζ
Οταν ο άλλος παίζει με 10 κλείνεται μόνος του,οπότε δεν "θέλαμε να τον κλείσουμε" αλλά βρεθήκαμε μπροστά σε μία πραγματικότητα.
Και όταν μία ομάδα κλείνεται, ο νόμος λέει πως ανοίγει μόνο με εξτρέμ και με παιχνίδι από το πλάι...ο νόμος βέβαια που το λέει αυτό δεν είχε στο μυαλό του εξτρέμ τύπου Κουτσιανικούλη....
Και όταν μία ομάδα κλείνεται, ο νόμος λέει πως ανοίγει μόνο με εξτρέμ και με παιχνίδι από το πλάι...ο νόμος βέβαια που το λέει αυτό δεν είχε στο μυαλό του εξτρέμ τύπου Κουτσιανικούλη....
Ας έβγαζε Μπουσα..Όχι Ιβιτς.,.Bono έγραψε:Οταν ο άλλος παίζει με 10 κλείνεται μόνος του,οπότε δεν "θέλαμε να τον κλείσουμε" αλλά βρεθήκαμε μπροστά σε μία πραγματικότητα.
Πάντως παρατηρώ ότι γενικά δεν είμαστεσυγκεντρωμένοι αμυντικά φέτος..
Όπως και νάχει., Πάμε για διπλό στους κομπλεξικούς βέλγους!

Παντως εγω αυτο που θελω ειναι καποια στιγμη να σταματησει το παραμυθακι του στυλ μπορει να παιξει ο φιλομενο αντιιβιτς ο βιερινια αντιιβιτς ο ελζαρ ακομα και ο κριστιανο που σπανια επαιξε στην καριερα του εκει.Καλως η κακως οι λυσεις μας στον αξονα ειναι περιορισμενες και ειδικα του παγκου και μικρης αξιας.Αυτο το παραμυθιασμα κοστισε και εχτες με τις συνεχεις εναλλαγες των παικτων-πασπαρτου στην επιθεση.
Υ.Γ Μου αρεσει που καποιοι ελεγαν οτι ειναι καλη λυση ο Δερμιτζακης επειδη θα ακολουθησει την φιλοσοφια του Σαντος.Εμφραγμα θα παθαινε ο Σαντος αν εβλεπε ποσοι παικτες πλεον ανεβαινουν την σεντρα,να μην πω ποσα τακουνακια ειδα χτες και για να μην παρεξηγηθω εγω πιο πολυ φαν του στυλ Δερμι ειμαι απλα ο καιρος θα δειξει κυριως στα εκτος εδρας με τους μικρομεσαιους ποιο στυλ απο τα 2 θα ειναι πιο αποτελεσματικο.
Υ.Γ Μου αρεσει που καποιοι ελεγαν οτι ειναι καλη λυση ο Δερμιτζακης επειδη θα ακολουθησει την φιλοσοφια του Σαντος.Εμφραγμα θα παθαινε ο Σαντος αν εβλεπε ποσοι παικτες πλεον ανεβαινουν την σεντρα,να μην πω ποσα τακουνακια ειδα χτες και για να μην παρεξηγηθω εγω πιο πολυ φαν του στυλ Δερμι ειμαι απλα ο καιρος θα δειξει κυριως στα εκτος εδρας με τους μικρομεσαιους ποιο στυλ απο τα 2 θα ειναι πιο αποτελεσματικο.
τα τακουνακια απαραδεκτα οντως.....οπως ξαναπα ελπιζω να μην την εχουν δει ρεαλ(η οποια βεβαια τωρα με μουρινιο με ο 1 το παει)
Bono έγραψε:Οταν ο άλλος παίζει με 10 κλείνεται μόνος του,οπότε δεν "θέλαμε να τον κλείσουμε" αλλά βρεθήκαμε μπροστά σε μία πραγματικότητα.
όταν βέβαια σε περιμένει ότι το παιχνίδι σου θα πάει πλάγια και δε φοβάται τα σουτ των κεντρώων όλα γίνονται πιο εύκολα...Ξαναλέω ότι ίσως και για λίγο να προσπαθούσε με τον Φωτάκη ώστε να φοβηθούν και λίγο τον άξονα και κάνα σουτ..μπας και μπερδευτούν και ανοιχτούν να κόψουν κάνα σουτ του...αλλά υποθετικά το λέω και μετά το ματς...οπότε δε ξέρω τι αξία έχει...
πάμε για τους Βέλγους τώρα...χθες πόσες αλλαγές κάναμε;
Το θεμα ειναι οτι εμεις δεν προσπαθησαμε καν να βγουμε απο τα πλαγια........Ακομη κι ο εξαιρετικος ακραιος Βιειρινια βολοδερνε καπου στον αξονα......
Χθες η ομάδα ήταν χωρίς αρχή και τέλος μην το ψάχνετε...τίποτα δε λειτούργησε..ντεφορμέ ήταν όλοι..Ευτυχώς που δε χάσαμε...Ας είναι καλά ο Κρέσιτς..

Δεν διαφωνώ καθόλου σ' αυτό...από πέρυσι έχει φανεί πως όταν βγαίνει ο Ιβιτς η ομάδα κόβεται στα δύο όσο και αν σέρνεται ο Σέρβος και πως αντί για πιό επιθετική ομάδα χάνουμε και την κατοχή στο κέντρο.
Ισως έπρεπε να χρησιμοποιηθεί ο Φωτάκης αν έπρεπε σώνει και καλά να βγεί ο Ιβιτς.
Αυτό που λέω πάντως είναι ότι για να ανοίξεις μία κλειστή άμυνα δεν είναι καθόλου λάθος να βάλεις μέσα εξτρέμ σαν γενική ιδέα,το αντίθετο μάλιστα...προφανώς έπρεπε να ρισκάρει περισσότερο και να βγει αντί του Ιβιτς, κάποιος άλλος π.χ. Βιτόλο ή αμυντικός.
Ισως έπρεπε να χρησιμοποιηθεί ο Φωτάκης αν έπρεπε σώνει και καλά να βγεί ο Ιβιτς.
Αυτό που λέω πάντως είναι ότι για να ανοίξεις μία κλειστή άμυνα δεν είναι καθόλου λάθος να βάλεις μέσα εξτρέμ σαν γενική ιδέα,το αντίθετο μάλιστα...προφανώς έπρεπε να ρισκάρει περισσότερο και να βγει αντί του Ιβιτς, κάποιος άλλος π.χ. Βιτόλο ή αμυντικός.
εντελως λαθος παιζαμε ουτε συζητηση ..μονο στα τελη του α ημιχρονου κτ προσπαθησαμ κατα τα αλλα ΄.....και καταληγουμε παλι οτι οταν βγαινει ο ιβιτς η ομαδα κοβεται στη μεση...
Μα όχι σα σκεπτικό καλά έκανε κι έβαλε εξτρέμ και για ταχύτητα...
Ένστασή μου πως δε καλύπτηκε η θέση του Ίβιτς ίσως γιατί δε του βγήκε ο Βιερίνια στο ρόλο, που μάλλον αυτό σκεφτότανε...Ο ίβιτς πέρνει και κεφαλιές και ο Βιερίνια δεν κάνει σουτ από μακριά σε σχέση πχ με Φωτάκη ή ακόμα και μετέπειτα με Κριστιάνο....
Καλό θα ήταν να τελειώνει με τις αλλαγές πάντως και να δοκιμάζει έως τελευταίο λεπτό κάτι...
Ένστασή μου πως δε καλύπτηκε η θέση του Ίβιτς ίσως γιατί δε του βγήκε ο Βιερίνια στο ρόλο, που μάλλον αυτό σκεφτότανε...Ο ίβιτς πέρνει και κεφαλιές και ο Βιερίνια δεν κάνει σουτ από μακριά σε σχέση πχ με Φωτάκη ή ακόμα και μετέπειτα με Κριστιάνο....
Καλό θα ήταν να τελειώνει με τις αλλαγές πάντως και να δοκιμάζει έως τελευταίο λεπτό κάτι...
- sourmenetes
- Moderator
Ποτε ανεβηκαν????Οταν ανοιξε το παιχνιδι για να κανεις το γκολ...Οταν επαιξες φουλ επιθεση(με ανορθοδοξο τροπο) τοτε βγηκαν ολοι απανω...Ειναι νομος της μπαλας.Και ετσι θα ετρωγες και το γκολ...Κανεις οτι μπορεις μεσοεπιθετικα,εχεις ανοιξει μεχρι εκει που δεν παει και στην κοντρα τρως το παστελι.Απλα εμεις χθες δεν το φαγαμε..joshua έγραψε:Παντως εγω αυτο που θελω ειναι καποια στιγμη να σταματησει το παραμυθακι του στυλ μπορει να παιξει ο φιλομενο αντιιβιτς ο βιερινια αντιιβιτς ο ελζαρ ακομα και ο κριστιανο που σπανια επαιξε στην καριερα του εκει.Καλως η κακως οι λυσεις μας στον αξονα ειναι περιορισμενες και ειδικα του παγκου και μικρης αξιας.Αυτο το παραμυθιασμα κοστισε και εχτες με τις συνεχεις εναλλαγες των παικτων-πασπαρτου στην επιθεση.
Ετσι ειναι η μπαλα...
Απλα θεωρω πως ο δερμιτζακης το ηθελε τοσο πολυ το ματς προκειμενου να μεινουμε μονοι πρωτοι και να παμε με καλη ψυχολογια στο μπριζ...
Δεν του βγηκε και καλυτερα που δεν του βγηκε τωρα που ειναι νωρις..
Οσο και να μην το θελουμε ειναι ενας προπονητης που θα μαθει πολλα μεσα απο τετοια ματς..