31. Lucio Filomeno
Re: 31. Lucio Filomeno
αριστερό χαφ που έπαιζε τι περιμένατε ρε παιδιά να κάνει ? ο Φιλομένο γνώμη μου είναι ότι δεν μπορεί να παίξει στο σύστημα της ομάδας με ένα φορ.. αυτός είναι να παίζει δίπλα του ένα βαρύ φορ και αυτός να κυνηγάει την μπάλα γύρω από αυτόν .. μόνος του στην κορυφή δεν μπορεί να παίξει .
τελικα παλι στη θεση 9 και 10 εχουμε προβλημα...( ο ιβιτς πρς το παρων και ο μουσλι τραυματιας)
Γενικά στον ΠΑΟΚ δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα. Απορώ πως δεν εμπιστευόμαστε ΠΑΟΚτσακια σαν τον κλάους και δίνουμε ευκαιρίες σε τέτοιους περαστικούς!
τα ματια μας πονανε...
τα ματια μας πονανε...
- ΑποστόληςΑ
Σε μια ομάδα που ΣΥΝΟΛΙΚΆ ήταν χάλια σήμερα νομίζω ότι το να βάζαμε Αθανασιάδη για να δούμε κάτι καλό είναι αστείο.
Μηδενικο.
Και στην κορυφη (εκει ξεκινησε) και στα πλαγια. Για πλακετες καλος ειναι.
Και στην κορυφη (εκει ξεκινησε) και στα πλαγια. Για πλακετες καλος ειναι.
Μιλαω για την συνολικη παρουσια του λουσιο στην ομαδα και τις ευκαιριες που εχει παρει σε σχεση με αλλους παικτες

τις 2 κλασσικες ευκαιρες ( ενα σουτ και μαι κεφαλια) που ειχε με τις σερρες απο τις εκανε ρε παιδια απο το κεντρο του γηπεδου..?
Πολυ ευκολα αναθεματιζουμε...
Πολυ ευκολα αναθεματιζουμε...
- ilias4_koufalia
Αδικειται απο το συστημα... τι να λαιμαι???? δεν τον εχουμε δει ποτε στην θεση του!!! κριτικη αλλα με πολλα ελαφρυντικα!!!!
εμένα δεν μαρέσει αυτός ο παίχτης και το λέω από την μέρα που ήρθε στον ΠΑΟΚ
χωρίς να είναι κακός παίχτης δεν δίνει κάτι ιδιαίτερο
τον θεωρώ έναν παίχτη να συμπληρώνει το ρόστερ και νομίζω ότι ο παπάζογλου είναι αρκετά καλύτερος
χωρίς να είναι κακός παίχτης δεν δίνει κάτι ιδιαίτερο
τον θεωρώ έναν παίχτη να συμπληρώνει το ρόστερ και νομίζω ότι ο παπάζογλου είναι αρκετά καλύτερος
Μετριοτατος κι αυτος σημερα , αλλα ο Παπαζογλου δεν ειναι καλυτερος . Μακαρι να ηταν , αλλα δεν ...
- Aureliano Buendia
Δεν αρκεί όμως να είσαι μόνο σηκωμένος, πρέπει να το χώσεις κιόλας ενίοτε...
Πάντως όταν ξεκινάς κάποιον φορ και στο 15' τον βάζεις να παίξει αριστερό εξτρέμ (που αποδεδειγμένα κιόλας δεν είναι η θέση του) δεν περιμένεις και πολλά.
Πάντως όταν ξεκινάς κάποιον φορ και στο 15' τον βάζεις να παίξει αριστερό εξτρέμ (που αποδεδειγμένα κιόλας δεν είναι η θέση του) δεν περιμένεις και πολλά.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία: