πλάκα κάνω αδερφέ...
Συνθήματα
-
staurostoumpa
Re: Συνθήματα
xxxxxxxxxxx
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος staurostoumpa την Πέμ 18 Αύγ 2011, 19:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
gate4mitsos
Σημερα εγω
αυριο εσυ
θα μπουμε ολοι φυλακη
θα τραγουδαμε στο κελι
ΠΑΟΚ μαζι σου μια ζωη
ΠΑΟΚ μαζι σου μια ζωη
Σε ρυθμο ΠΑΟΚ εδω,ΠΑΟΚ εκει...Ακουστηκε χθες στη τριπολη και λογικα και στις πορειες που εγιναν για τα αδερφια μας οπου λογω 500 χλμ δεν μπορεσα να παρεβρεθω

αυριο εσυ
θα μπουμε ολοι φυλακη
θα τραγουδαμε στο κελι
ΠΑΟΚ μαζι σου μια ζωη
ΠΑΟΚ μαζι σου μια ζωη
Σε ρυθμο ΠΑΟΚ εδω,ΠΑΟΚ εκει...Ακουστηκε χθες στη τριπολη και λογικα και στις πορειες που εγιναν για τα αδερφια μας οπου λογω 500 χλμ δεν μπορεσα να παρεβρεθω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gate4mitsos την Κυρ 12 Σεπ 2010, 15:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
gate4mitsos
Λαλαλα λαλαλα
παπανδρεου πουστ@ρ@
θα σου καψουμε τη χωρα
αν δεν βγουνε τα παιδια
Ο ρυθμος μου ψιλοειναι γνωστος αλλα δεν θυμαμαι καποιο συνθημα με αυτον...Ακουστηκε χθες στη τριπολη και λογικα και στις πορειες που εγιναν για τα αδερφια μας οπου λογω 500 χλμ δεν μπορεσα να παρεβρεθω

παπανδρεου πουστ@ρ@
θα σου καψουμε τη χωρα
αν δεν βγουνε τα παιδια
Ο ρυθμος μου ψιλοειναι γνωστος αλλα δεν θυμαμαι καποιο συνθημα με αυτον...Ακουστηκε χθες στη τριπολη και λογικα και στις πορειες που εγιναν για τα αδερφια μας οπου λογω 500 χλμ δεν μπορεσα να παρεβρεθω
τσου και για τα δυο...gate4mitsos έγραψε:... και λογικα και στις πορειες που εγιναν για τα αδερφια μας...
Από ένα πολύ παλιό τραγούδι. Το σύνθημα που λέγαμε παλιά έτσι σχέδιο ήταν το εξής:gate4mitsos έγραψε:Λαλαλα λαλαλα
παπανδρεου πουστ@ρ@
θα σου καψουμε τη χωρα
αν δεν βγουνε τα παιδια
Ο ρυθμος μου ψιλοειναι γνωστος αλλα δεν θυμαμαι καποιο συνθημα με αυτον...Ακουστηκε χθες στη τριπολη και λογικα και στις πορειες που εγιναν για τα αδερφια μας οπου λογω 500 χλμ δεν μπορεσα να παρεβρεθω![]()
Λαλαλα λαλαλα
Μπατατούδη φουσταρά
άντε πάρε τα σκυλιά σου
και ξανά στον Πειραιά
O Λαος του ΠΑΟΚ διδασκει...
Αν βλεπετε τον αγωνα Αγιαξ - Μιλαν θα ακουσε τους οπαδους του αγιαξ να τραγουδαει το δικο μας συνθημα
ΟΟΟ ΟΟΟ ΟΟΟ ΟΟΟ ΠΑΟΚ
αντιστοιχα
ΟΟΟ ΟΟΟ ΟΟΟ ΟΟΟ Αγιαξ
Αν βλεπετε τον αγωνα Αγιαξ - Μιλαν θα ακουσε τους οπαδους του αγιαξ να τραγουδαει το δικο μας συνθημα
ΟΟΟ ΟΟΟ ΟΟΟ ΟΟΟ ΠΑΟΚ
αντιστοιχα
ΟΟΟ ΟΟΟ ΟΟΟ ΟΟΟ Αγιαξ
- evripidis4
[youtube]s7JBiMrhAmo&feature=player_embedded[/youtube]
http://img801.imageshack.us/img801/7295 ... giasen.jpg
Αν μπορείτε ας βάλει κάποιος το βίντεο στην κεντρική για τα αδικοχαμένα αδέρφια μας!
http://img801.imageshack.us/img801/7295 ... giasen.jpg
Αν μπορείτε ας βάλει κάποιος το βίντεο στην κεντρική για τα αδικοχαμένα αδέρφια μας!
- khaledfreepaok
Θέλεις αυτό που βγήκε για τα πρωινά επισόδεια ή αυτό για τα απογευματινά;
Για τα βραδυνά δεν έβγαλαν.
Για τα βραδυνά δεν έβγαλαν.