Δεν απάντησες...emeissaspsirizoume4 έγραψε:οκ δεν σας ξαναλεω τιποτα![]()
απλα θα ενηνερωνω για το θεμα οταν χρειαζεται

Δεν απάντησες...emeissaspsirizoume4 έγραψε:οκ δεν σας ξαναλεω τιποτα![]()
ολοι μα ολοι εχουν δικαιωμα να πουν την αποψη τους μεσα στα ορια του επιτρεπτου και συμφωνα με τους κανονες λειτουργιας του φορουμ...emeissaspsirizoume4 έγραψε:δικαστη dimisk μας ζαλισες ρε φιλε,δεν ειναι αναγκη να ποσταρεις συνεχεια σε ολα τα τοπικ και να εχεις για ολα γνωμη
αμα γνωριζεις τα παιδια και γνωριζεις τι εχουνε ή τι δεν εχουνε κανει πηγαινε για μαρτυρας κατηγοριας
για 6-7 τυπους σαν και εσενα θα εχει προβλημα το σαιτ,αλλα εγω ο μλκς φταιω που προσπαθω να σας ξυπνησω
Με ολη μου την καλη διαθεση,θελω να σου πω πως εαν εχεις ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ για καποια ζητηματα,οι θεσεις σου πανω σε αυτα δεν πρεπει να ειναι καθετες!Το αν ειναι ενοχοι ή οχι θα το καθορισουν οι "κυριοι"της αστυνομιας?Εαν η απαντηση σου ειναι ναι,θα σε πληροφορησω οτι εχουν μπει ΠΟΛΛΟΙ ΑΘΩΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ φυλακη.gika έγραψε:Σόρυ ρε μαν αλλά που διαφωνείς σε αυτά που είπε;
Λέει αν είναι αθώοι μακάρι να ξεμπλέξουν εύκολα και γρήγορα. Αν είναι ένοιχοι να πληρώσουν (για αυτό που έχουν κάνει, όχι για όλα).
Εγώ ειλικρινά δεν βρίσκω κάτι το λάθος σε αυτό...
Θέλω να μου πεις με τι διαφωνείς εσύ...
Μιλας δυο μερες με υπονοουμενα για να μας πεις οτι θα μας ενημερωσεις οταν χρειζεται?.........Ωραιος.........emeissaspsirizoume4 έγραψε:οκ δεν σας ξαναλεω τιποτα![]()
Όσο τυχαίο είναι το ότι έχεις αναλάβει (όπως έγραψες) το δικαστικό ρεπορτάζ, την στιγμή που πουθενά δεν αναφέρεται ο ΠΑΟΚ.emeissaspsirizoume4 έγραψε: ειναι τυχαιο που το Αρης το γραφουνε με κεφαλαια?
οπαδος των ρουφιανων βγαζει τις ανακοινωσεις της ε λ α ς?
καρθωθηκανε?
Κι αν δεν είναι αθώοι, με την έννοια που περνάτε, εύχομαι πάλι να είναι σύντομα σπίτια τους..DimisK έγραψε:ΑΝ είναι αθώοι το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου γιατί θα είναι αδικία μεγάλη.
Αν όμως δεν είναι...
Milliyet: Οι σκανδαλώδεις τίτλοι δεν μένουν ατιμώρητοι
Αυτός είναι ο τίτλος της τουρκικής ιστοσελίδας, για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Metrosport» και τη σύλληψη του διευθυντή της
Οι μεγάλες διαστάσεις που πήρε η είδηση με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Metrosport» καθώς και η σύλληψη του Διευθυντή της εφημερίδας, Νίκου Πετρουλάκη, δεν ήταν δυνατόν να μην περάσουν τα σύνορα της χώρας. Για την ακρίβεια στη γειτονική Τουρκία, η είδηση για τη σύλληψη του Διευθυντή της Μetrosport φιλοξενείται στην iστοσελίδα «milliyet.com», μιας και το ενδιαφέρον από τουρκικής πλευράς είναι έντονο, τόσο γιατί η Φενέρμπαχτσε αποτέλεσε αντίπαλο του ΠΑΟΚ, όσο και για την επιβράβευση της εφημερίδας σε παραβατικές συμπεριφορές από την πλευρά των οπαδών του δικέφαλου του Βορρά κατά των Τούρκων, όπως και αναφέρει το τουρκικό δημοσίευμα (σχολιάζεται μεταξύ άλλων και η φωτογραφία με τον οπαδό του ΠΑΟΚ που εκσφενδονίζει την πέτρα σε οπαδό της Φενέρ). Όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις οι Τούρκοι δεν άφησαν να πέσει τίποτα κάτω και εκμεταλλευόμενοι το γεγονός κάνουν εκτενή αναφορά με λεπτομέρειες στο ιστορικό της σύλληψης, αλλά και στις αντιδράσεις της φίλαθλης γνώμης στην Ελλάδα που καυτηρίασε το γεγονός, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αθωώσουν οτιδήποτε μεμπτό από πλευράς των οπαδών της Φενερ, αλλά και να δώσουν διαστάσεις σε ένα θέμα που και πολιτικό χαρακτήρα απέκτησε, αλλά και που θα απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμη.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.athlitika nea.gr/index.php/%CE%A0%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF/Milliyet-%CE%9F%CE%B9-%CF%83%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CF%8E%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%AF%CF%84%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BC%CF%8E%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%BF%CE%B9.html
++++++++ άπειρο... αυτό προσπαθώ να πω εδώ και δυο μέρες... Όχι στην βία...8emis4 έγραψε:Να πω κι εγώ μια γνώμη, έστω κι αν δε με ρώτησε ούτε μου έδωσε άδεια κανεις![]()
Κι απευθύνομαι κυρίως στα αδέρφια που είναι a priori αλληλέγγυοι με τους συλληφθέντες.
Σε ο,τι αφορά συλλήψεις ανθρώπων από την αστυνομία, προσωπικά και σε πρώτο χρόνο, καθαρά από αντανακλαστική αντίδραση (κάτι σαν αλλεργία ρε παιδί μου απέναντι στα όργανα καταστολής!), τάσσομαι αλληλέγγυος με τον οποιοδήποτε συλληφθέντα! Εξάλλου, όλοι είναι/είμαστε αθώοι μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετο. Κι επειδή γνωρίζουμε ή έστω έχουμε βάσιμες υποψίες ότι πολλές φορες συνάνθρωποι μας αντιμετωπίζονται ως αποδιοπομπαίοι τράγοι και πέφτουν θύματα σκευωρίας από τα όργανα της τάξεως, θεωρώ πως οφείλουμε να είμαστε το λιγότερο προσεκτικοί στις (κατά)κρίσεις μας.
Ναι, ναι, κι όμως, μπαίνουν κι αθώοι στη φυλακή, όπως λέει κι ompafos πιο πάνω, κι όχι μονο Παοκτσήδες!
ΑΛΛΑ (σας ξενέρωσα τώρα έτσι?), έχοντας το παραπάνω ως βάση εργασίας, ας μιλήσουμε για τα του οίκου μας!
Συμφωνούμε ότι το ζήτημα της "κόντρας" μέσα στην πόλη έχει ξεφύγει εδώ και πολύ καιρό? Συμφωνούμε ότι η βία έχει περάσει σε άλλο, πολύ πιο ακραίο, επίπεδο, όπου κινδυνεύουν (συνειδητά) κι ανθρώπινες ζωές? Γίνονται πλέον οργανωμένα χτυπήματα ή όχι? Έχει τίποτα κοινό αυτή η κατάσταση με εικόνες από άλλες δεκαετίες (έβλεπα την εικόνα με την κατάληψη της θύρας 3 σε άλλο topic και συγκινήθηκα. Τι απέμεινε σήμερα από τέτοιου είδους "οπαδική μαγκιά"?). Το αντιλαμβάνεστε ότι σιγά σιγά τα παιδιά μας, τα πιτσιρίκια αυτής της πόλης θα φοβούνται να κυκλοφορήσουν, γιατί η κατάσταση έχει εκτραχυνθεί? Ποίες είναι οι δικες μας ευθύνες σε αυτήν την εξέλιξη? Αντρίκεια, έχουμε ευθύνη ναι ή όχι? Και μη μου απαντήσει κανεις, με επιχειρήματα του τύπου "τα ίδια κάνουν και στην Αθηνα", "κι οι αρειανοί είναι ρουφιάνοι" και "μας κόψαν τη χορηγία του ΟΠΑΠ" και τα σχετικά. Υπάρχει τυφλή οπαδική ακραία βία ναι ή όχι? Είναι αυτή η βία απεχθής και καταδικαστέα ναι ή όχι? Εφόσον "ναι", μπορούμε τουλάχιστον να την καταδικάσουμε, ανεξάρτητα από ποιον προέρχεται? Το αυτονόητο μπορούμε να το κάνουμε? Εάν "όχι", τότε αδίκως κουβεντιάζουμε...
Αλληλέγγυος με τους συλληφθέντες χίλιες φορες, οι κάθε είδους τραμπούκοι όμως θα με βρούν απέναντι τους, κι ας μην έχω ούτε γλκόμπ , ούτε μολότοφ στο χέρι μου...
free4 έγραψε:DimisK έγραψε:
Milliyet: Οι σκανδαλώδεις τίτλοι δεν μένουν ατιμώρητοι
Αυτός είναι ο τίτλος της τουρκικής ιστοσελίδας, για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Metrosport» και τη σύλληψη του διευθυντή της
Οι μεγάλες διαστάσεις που πήρε η είδηση με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Metrosport» καθώς και η σύλληψη του Διευθυντή της εφημερίδας, Νίκου Πετρουλάκη, δεν ήταν δυνατόν να μην περάσουν τα σύνορα της χώρας. Για την ακρίβεια στη γειτονική Τουρκία, η είδηση για τη σύλληψη του Διευθυντή της Μetrosport φιλοξενείται στην iστοσελίδα «milliyet.com», μιας και το ενδιαφέρον από τουρκικής πλευράς είναι έντονο, τόσο γιατί η Φενέρμπαχτσε αποτέλεσε αντίπαλο του ΠΑΟΚ, όσο και για την επιβράβευση της εφημερίδας σε παραβατικές συμπεριφορές από την πλευρά των οπαδών του δικέφαλου του Βορρά κατά των Τούρκων, όπως και αναφέρει το τουρκικό δημοσίευμα (σχολιάζεται μεταξύ άλλων και η φωτογραφία με τον οπαδό του ΠΑΟΚ που εκσφενδονίζει την πέτρα σε οπαδό της Φενέρ). Όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις οι Τούρκοι δεν άφησαν να πέσει τίποτα κάτω και εκμεταλλευόμενοι το γεγονός κάνουν εκτενή αναφορά με λεπτομέρειες στο ιστορικό της σύλληψης, αλλά και στις αντιδράσεις της φίλαθλης γνώμης στην Ελλάδα που καυτηρίασε το γεγονός, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αθωώσουν οτιδήποτε μεμπτό από πλευράς των οπαδών της Φενερ, αλλά και να δώσουν διαστάσεις σε ένα θέμα που και πολιτικό χαρακτήρα απέκτησε, αλλά και που θα απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμη.Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.athlitika nea.gr/index.php/%CE%A0%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF/Milliyet-%CE%9F%CE%B9-%CF%83%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CF%8E%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%AF%CF%84%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BC%CF%8E%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%BF%CE%B9.html