+++++++++++++++++++++++Kolokotronis_4 έγραψε:μία ερώτηση μην απαντήσεις....
ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΒΡΥΖΑΣ?
γιατί τα μακαρόνια είναι κορόνα
Θεόδωρος Ζαγοράκης
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
- navigator11
ειναι δεδομενο οτι περι βρυζα θα'ναι ...συντομος και περιεκτικοςKolokotronis_4 έγραψε:μία ερώτηση μην απαντήσεις....
ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΒΡΥΖΑΣ?
γιατί τα μακαρόνια είναι κορόνα

Oι ερωτήσεις που θα του γίνουν πρέπει να αποσκοπούν μόνο σε ένα πράμα. ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. Oι δημοσιογράφοι που θα βρεθούν σττην αίθουσα ξέρουν πάρα πολύ καλά ποια θέματα καίνε .
-
εμεις απο τη δουλεια μας ακομα και αμα τη γουσταρουμε πολυ δεν πληρονομαστε?εγω εχω ακουσει και τισ δυο εκδοχες κατα τη γνωμη μου καλα θα κανει να πληρωνεται....κανεις δε δουλευει γαι την ψυχη της μανας του εχει οικογενεια ο ανθρωπος σωστος θα ειναι να μην τρωει τα ετοιμα....
τωρα για τις ερωτησεις το στυλ που απανταει ειναι λιγο πολυ γνωστο σε ολους για το ζηση δεν πιστευω πως θα μιλησει και κατα τη γνωμη μου καλα θα κανει αφου ο ιδιος αποφασισε να μην πει τιποτα....εξηγησεις δινει αυτος που φευγει και αν ετσι αισθανθηκε καλα εκανε...για τα οικονομικα θα ειναι καθαρος οπως παντα .
τωρα για τις ερωτησεις το στυλ που απανταει ειναι λιγο πολυ γνωστο σε ολους για το ζηση δεν πιστευω πως θα μιλησει και κατα τη γνωμη μου καλα θα κανει αφου ο ιδιος αποφασισε να μην πει τιποτα....εξηγησεις δινει αυτος που φευγει και αν ετσι αισθανθηκε καλα εκανε...για τα οικονομικα θα ειναι καθαρος οπως παντα .
για ζαγορ δεν θα θελα να πληρωνεται για ηθικους λογους.....αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου μονο.....γιατι μετα το ποσο πληρωνεται κλπ πως οριζεται ειναι παραξενο...
- navigator11
τα ξερουν δασκαλε αλλά ξερουν κιολας οτι πιο ευκολα θα λησμονησει ο κοσμος του ΠΑΟΚ την αοσμη επαγγελματικα παρουσια τους σημερα παρα ο ζαγορακης τυχον καλως εννοουμενη "επιθετικη πολιτικη" τους προς το προσωπο του ...teacher έγραψε:Oι ερωτήσεις που θα του γίνουν πρέπει να αποσκοπούν μόνο σε ένα πράμα. ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. Oι δημοσιογράφοι που θα βρεθούν σττην αίθουσα ξέρουν πάρα πολύ καλά ποια θέματα καίνε .
ουδεποτε (για περιοδο ζαγορακη μιλω) μας επεισαν οτι εχουν τη "δυναμη" να γινουν ... "δυσαρεστοι".ουτε τα προηγουμενα χρονια την ειχαν,ουτε σημερα θα την εχουν.οποτε μικρο καλαθι,πιο μικρο δε γινεται.στις συνεντευξεις αυτες πλεον προσωπικα ζυγιζω τους ρεπορτερ του ΠΑΟΚ κι οχι τοσο το ζαγορακη ...
-
MANIAKOS έγραψε:για ζαγορ δεν θα θελα να πληρωνεται για ηθικους λογους.....αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου μονο.....γιατι μετα το ποσο πληρωνεται κλπ πως οριζεται ειναι παραξενο...
ολοι παοκτσηδες ειμαστε οπως ο ζαγορακης και θα θελαμε αν ειχαμε το ταλεντο να κανουμε αυτη τη δουλεια....αλλα ολοι θα πηρονομασταν. παιδια μαυρο αιμα εχουμε στις φλεβες μας αλλα και αναγκη να ζουμε απο τη δουλεια μας...το ιδιο πιστευω οτι ισχυει και με το ζαγορ εχουν οι ανθρωποι υποθετω μια καποια οικονομικη ανεση αλλ δεν ειναι και αμπραμοβιτς....υπαρχει εκτος απο την ατομικη ηθικη και μια γενικη ηθικη που λεει πως το σωστο και το δικαιο ειναι να αμοιβεσαι για τις υπηρεσιες σου...τωρα το ποσο? αν και για παραδειγμα ο θεωρητικα νουμερο δυο βρυζας επαιρνε 10Ε ο ζαγορακης θα παρει 17Ε 18 η ακομα και 20...ειναι και λιγο "μαρκιζα"το πραγμα

Μόνο για τις ασπιρίνες και τα αντιόξινα για το στομάχι θα έπρεπε να παίρνει και κάποια λεφτά σε σχέση με ότι ακούει...

Ο Ζαγοράκης παίζει να είναι ο μόνος πρόεδρος του οποίου το δικαίωμα να αμοίβεται αμφισβητείται. Δεδομένου μάλιστα ότι ηγείται σε μια διοίκηση πρωτοδικείου που βαρύνεται η ίδια για όποια νέα χρέη δημιουργήσει άρα δεν τον παίρνει να βάλει στην τσέπη περισσότερα απ' όσα είναι μια κανονική αμοιβή, καταλαβαίνει κανείς γιατί το όλο θέμα είναι αστείο.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία: