19. Βασίλης Κουτσιανικούλης

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: 19. Βασίλης Κουτσιανικούλης

Δημοσίευση από MANIAKOS »

στενευουν τα περιθωρια...
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Παμε Κουτσια, η ευκαιρια σου δοθηκε!! Αρπαξε την απο τα μαλλια και δικαιωσε με επιτελους!!!
Άβαταρ μέλους
phlegyas
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από phlegyas »

Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο στη μπούκα αυτό το παιδί. Από τα αδέρφια εννοώ που τον καταλογίζουν ως αποτυχημένη/ξεγραμμένη μεταγραφή. Ακόμα 22 δεν είναι το παιδί; Δε ξέρω... πέραν του ότι μου είναι πολύ συμπαθής φυσιογνωμία δε νομίζω πως δεν το κατέχει το τόπι (που έλεγε και η γιαγιά μου) :Ρ

Τέλος πάντων, μακάρι να το πιστέψουν λίγο περισσότερο το παιδί, μακάρι να δουλέψει κι αυτός λίγο περισσότερο (τι μανία κι αυτή δημοσιογραφική πως ο Παπάζογλου και ο Κουτσιανικούλης κινούνται αντίθετα γιατί ο ένας δουλεύει και πετυχαίνει ενώ ο άλλος δηλαδή τι κάνει; ...ξύνεται; ήμαρτον)

Τέλος πάντων :) καλή επιτυχία και στο παιδί και στον ΠΑΟΚ και βέβαια στην Εθνική που παίζει αυτή τη στιγμή.
crabsody

Δημοσίευση από crabsody »

O Παπάζογλου έχει κάποια προσόντα σωματικά παραπάνω. Επίσης στη θέση του έχουμε με αυτά τα χαρακτηριστικά αυτόν και τον Musli. Ο Μusli είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς άρα ο Παπάζογλου θα έχει αρκετές ευκαιρίες. Σε αντίθεση ο Κουτσιανικούλης έχει να ανταγωνιστεί Vierinha, El Zhar, Cristiano αλλά και Σαλπιγγίδη και Filomeno. Για μένα με αυτά τα δεδομένα θα έπρεπε να δοθεί δανεικός.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Δυσκολευουν τα πραγματα μετα την επιστροφη του Κριστιανο και την αποκτηση του Ελ Ζαρ.......Πρεπει πλεον να αρπαζει καθε ευκαιρια......
giapas

Δημοσίευση από giapas »

crabsody έγραψε:O Παπάζογλου έχει κάποια προσόντα σωματικά παραπάνω. Επίσης στη θέση του έχουμε με αυτά τα χαρακτηριστικά αυτόν και τον Musli. Ο Μusli είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς άρα ο Παπάζογλου θα έχει αρκετές ευκαιρίες. Σε αντίθεση ο Κουτσιανικούλης έχει να ανταγωνιστεί Vierinha, El Zhar, Cristiano αλλά και Σαλπιγγίδη και Filomeno. Για μένα με αυτά τα δεδομένα θα έπρεπε να δοθεί δανεικός.
++++
Άβαταρ μέλους
dizar

Δημοσίευση από dizar »

Προμηνύεται δύσκολη χρονια για τον Bill μακαρι να να του δωθουν οι ευκαιριες και να αποδείξει ότι αξίζει να παίζει στον ΠΑΟΚ.

:pano:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Του χρόνου θα φύγει...είμαί σίγουρος..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Θα ειναι η αποκαλυψη της χρονιας,ειδικα στην ευρωπη...Οταν θα κλειστεις πισω θα εχεις τη φωτοβολιδα μπροστα και θα εισαι αρχοντας..
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Όποιος νομίζει ότι η χρονιά είναι απλή και ότι κάποιοι παίκτες δε θα παίξουν καθόλου, κάνει λάθος.
Τα παιχνίδια είναι τόσα πολλά και αν κάνουμε κάτι παραπάνω στο κύπελλο φέτος τότε όλοι οι παίκτες θα είναι απαραίτητοι.

Το rotation δεν είναι βίτσιο του προπονητή αλλά θέμα της ομάδας απαραίτητο...
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Συμφωνω.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

και να δουμε και ελ ζαρ πρωτα μπορει ο κουτσι να ναι καλυτερος..
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Καλά εδώ θα είμαστε... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

:opaokara: :D :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

ο sourementes εχει απόλυτο δίκιο. ΕΙΔΙΚΑ στην Ευρώπη που όπως και να το κάνουμε στη φάση των 32 ( :opaokara: )
θα αναγκαστούμε κάποιες φορές να κλειστούμε πίσω, θα είναι οτι πρέπει η ταχύτητα του. Ακόμα και με τη Φενέρ, στο τέλος είχε την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ ή έστω να γράψει μια ασίστ. Ήδη βλέπω μπροστά μου την άψογη σέντρα - φλεγόμενο βέλος του Πάμπλο προς τον Κούτσια στην πλάτη της άμυνας των αντιπάλων. Λίγη ψυχολογία θέλει ακόμα. Και δεν ξεχνώ οτι πέρσι μας έδωσε μόνος του το ματς με τον Αστέρα τρίπολης στην Τούμπα, που τους είχε κάνει άνω κάτω όταν όλοι οι άλλοι δεν είχαν περάσει κάν τη σέντρα σε πολλές φάσεις.

Η συμβουλή μου όμως είναι να αρχίσει να μιλάει λιγότερο, γιατί όλο να μιλάει τον βλέπω, κι ακόμα τη σέντρα και το σουτ δεν τα έχει βελτιώσει. Ειδικά η σέντρα του είναι χειρότερη και απο του Μαλεζά. Γι αυτό κι αν ήταν στο χέρι μου, σε κάποια ματς θα τον δοκίμαζα ως κρυφό επιθετικό, πχ μαζί με Μούσλι, γιατί πετάγεται πολύ έξυπνα μες την περιοχή και είναι ανακατοσούρας. Επιπλέον, θεωρώ πως έχει πολύ καλή κάθετη μπαλιά. Νομίζω πως και ο Σάντος πέρσι στην προετοιμασία τον είχε δοκιμάσει σε ένα φιλικό ως δευτερο επιθετικό, στο ματς με τους Μεξικάνους όπου γενικά η ομάδα ήταν χώμα και όλα πήγαν στραβά..
Υπομονή ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ πάνω απ όλα..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”