Σύλληψη και παράνομη κράτηση οπαδών του ΠΑΟΚ
Re: Σύλληψη και παράνομη κράτηση οπαδών του ΠΑΟΚ
Κάποιοι σε αυτή τη ζωή πρέπει να πληρώσουν κάποια πράγματα..
Υπάρχει ένα τίμημα για όσα λέγονται και γράφονται!
Εύχομαι κάποια στιγμή κάποιο άγιος άνθρωπος να επιβάλει τις ποινές που τους αξίζουν..
Η αλήθεια είναι ότι μπορούμε να πούμε πάρα πολλά όμως το κακό είναι ότι δε γίνεται..
Δεν πειράζει, θα έρθει η ώρα να μιλήσουμε όταν πρέπει!
Υπάρχει ένα τίμημα για όσα λέγονται και γράφονται!
Εύχομαι κάποια στιγμή κάποιο άγιος άνθρωπος να επιβάλει τις ποινές που τους αξίζουν..
Η αλήθεια είναι ότι μπορούμε να πούμε πάρα πολλά όμως το κακό είναι ότι δε γίνεται..
Δεν πειράζει, θα έρθει η ώρα να μιλήσουμε όταν πρέπει!
To θέμα είναι να μην τα ισοπεδώσουν όλα και φορτώσουν σε όσους πιάσανε ακόμα και το "προπατορικό αμάρτημα".
Περιμένω να μάθω περισσότερα...
Όπως και να' χει, την αντιμετώπιση της αστυνομίας την ξέρουμε. Το ζήτημα είναι μια καλή αφορμή - ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα. Η αστυνομία δε σέβεται τους φιλάθλους γενικά.
Όσο για το πρωτοσέλιδο, τι να πω... Πρέπει να είναι κατεστραμμένος κάποιος για να χαίρεται σε τέτοιες περιστάσεις. Προφανώς το θεωρούν επικοινωνιακή τους νίκη. Βάζοντας λάσπη στον ανεμιστήρα όλο και κάτι μένει. Από τη διοίκηση ως τους φιλάθλους επικοινωνιακά είμαστε τελείως απροστάτευτοι.
Το Άρης το γράφουν με κεφαλαία και σε εισαγωγικά γιατί είναι η επίσημη ονομασία συλλόγου πχ χασαποταβέρνα "Ο ΒΑΣΙΛΗΣ". Κανονικά θα έπρεπε να γράφει "ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ" αλλά δεν περιμένω κάτι καλύτερο από ΔΥ...
Όπως και να' χει, την αντιμετώπιση της αστυνομίας την ξέρουμε. Το ζήτημα είναι μια καλή αφορμή - ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα. Η αστυνομία δε σέβεται τους φιλάθλους γενικά.
Όσο για το πρωτοσέλιδο, τι να πω... Πρέπει να είναι κατεστραμμένος κάποιος για να χαίρεται σε τέτοιες περιστάσεις. Προφανώς το θεωρούν επικοινωνιακή τους νίκη. Βάζοντας λάσπη στον ανεμιστήρα όλο και κάτι μένει. Από τη διοίκηση ως τους φιλάθλους επικοινωνιακά είμαστε τελείως απροστάτευτοι.
Το Άρης το γράφουν με κεφαλαία και σε εισαγωγικά γιατί είναι η επίσημη ονομασία συλλόγου πχ χασαποταβέρνα "Ο ΒΑΣΙΛΗΣ". Κανονικά θα έπρεπε να γράφει "ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ" αλλά δεν περιμένω κάτι καλύτερο από ΔΥ...
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
καρφωθήκανε!emeissaspsirizoume4 έγραψε:ειναι τυχαιο που το Αρης το γραφουνε με κεφαλαια?Kolokotronis_4 έγραψε:του συνδέσμου φιλάθλων του «ΑΡΗ».
οπαδος των ρουφιανων βγαζει τις ανακοινωσεις της ε λ α ς?
καρθωθηκανε?
teacher έγραψε:To θέμα είναι να μην τα ισοπεδώσουν όλα και φορτώσουν σε όσους πιάσανε ακόμα και το "προπατορικό αμάρτημα".
ΒΙΑ πρόβλημα και ΟΧΙ λύση όπως λέει ο Σατανάς φίλος μου όταν παίζουμε τάβλι...
Μπεκρουλάκης πάρει συνέντευξη απο 6 οπαδούς κάνει Θεό ΠΑΟΚ υπερήφανο?
Πλέον ο διάβολος τρώει και τα Σκόρδα.
Και πιστοί ΠΑΟΚ φωνάζουν λευτεριά στους οπαδούς μας?
Εκεί στον Άγιο Αθανάσιο τον Μέγα μάλλον πιστοί της Καλαμαριάς ήτανε που είναι και κοντά... :ugeek:
Πιστές γριές αποκλείεται έχουνε αλτσχάιμερ... :ugeek:
Ακριβως αυτο ειναι το θεμα......Βρισκουν 6 και τους φορτωνουν τα παντα....teacher έγραψε:To θέμα είναι να μην τα ισοπεδώσουν όλα και φορτώσουν σε όσους πιάσανε ακόμα και το "προπατορικό αμάρτημα".
Πάντως στους συγκεκριμένους έχουν φορτώσει πάρα πολλά.
Ελπίζω τα παιδιά , αν είναι αθώοι , να βρούνε τρόπο να ξεμπλέξουνε κ να γυρίσουν σπίτια τους.
Ελπίζω τα παιδιά , αν είναι αθώοι , να βρούνε τρόπο να ξεμπλέξουνε κ να γυρίσουν σπίτια τους.
- DimisK
- Επικοινωνία:
ΑΝ είναι αθώοι το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου γιατί θα είναι αδικία μεγάλη.
Αν όμως δεν είναι...
Αν όμως δεν είναι...
Έτσι. Να τιμωρούνται όλοι και να τιμωρούνται για ό,τι έκαναν. Όχι μόνο ΠΑΟΚτσήδες και όχι για ο,τιδήποτε έχει γίνει τον τελευταίο χρόνο στο νομό.Makis4444 έγραψε:Ακριβως αυτο ειναι το θεμα......Βρισκουν 6 και τους φορτωνουν τα παντα....teacher έγραψε:To θέμα είναι να μην τα ισοπεδώσουν όλα και φορτώσουν σε όσους πιάσανε ακόμα και το "προπατορικό αμάρτημα".
- emeissaspsirizoume4
δικαστη dimisk μας ζαλισες ρε φιλε,δεν ειναι αναγκη να ποσταρεις συνεχεια σε ολα τα τοπικ και να εχεις για ολα γνωμη
αμα γνωριζεις τα παιδια και γνωριζεις τι εχουνε ή τι δεν εχουνε κανει πηγαινε για μαρτυρας κατηγοριας
για 6-7 τυπους σαν και εσενα θα εχει προβλημα το σαιτ,αλλα εγω ο μλκς φταιω που προσπαθω να σας ξυπνησω
αμα γνωριζεις τα παιδια και γνωριζεις τι εχουνε ή τι δεν εχουνε κανει πηγαινε για μαρτυρας κατηγοριας
για 6-7 τυπους σαν και εσενα θα εχει προβλημα το σαιτ,αλλα εγω ο μλκς φταιω που προσπαθω να σας ξυπνησω
-
Eίναι πολύ υποτιμητικό να λες "εγώ ο μ@λ@κ@ς φταίω που προσπαθω να σας ξυπνησω", λες κι εμείς είμαστε πρόβατα ή ξέρω γω τι άλλο. Κατά τον ίδιο τρόπο, μπορεί κάποιος να πει "συνείγορε psiristi μας ζάλισες".
Κρατάτε τους χαρακτηρισμούς για την πάρτη σας, εδώ δεν είναι λαϊκό δικαστήριο.
Κρατάτε τους χαρακτηρισμούς για την πάρτη σας, εδώ δεν είναι λαϊκό δικαστήριο.
Σόρυ ρε μαν αλλά που διαφωνείς σε αυτά που είπε;
Λέει αν είναι αθώοι μακάρι να ξεμπλέξουν εύκολα και γρήγορα. Αν είναι ένοιχοι να πληρώσουν (για αυτό που έχουν κάνει, όχι για όλα).
Εγώ ειλικρινά δεν βρίσκω κάτι το λάθος σε αυτό...
Θέλω να μου πεις με τι διαφωνείς εσύ...
Λέει αν είναι αθώοι μακάρι να ξεμπλέξουν εύκολα και γρήγορα. Αν είναι ένοιχοι να πληρώσουν (για αυτό που έχουν κάνει, όχι για όλα).
Εγώ ειλικρινά δεν βρίσκω κάτι το λάθος σε αυτό...
Θέλω να μου πεις με τι διαφωνείς εσύ...
- emeissaspsirizoume4
οκ δεν σας ξαναλεω τιποτα
απλα θα ενηνερωνω για το θεμα οταν χρειαζεται

απλα θα ενηνερωνω για το θεμα οταν χρειαζεται
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Για τα επεισόδια στα γιάννενα, στη καβάλα, στον ξυλοδαρμό του μπάγιεβιτς, και στο κλειστό του ειρήνης και φιλίας όπου παίζαν μπάσκετ μέχρι τα ξημερώματα θα επιληφθεί κανείς?
Για το χαμένο μάτι της σεκιουριτού στο οάκα και τα επεισόδια με ανταλλαγή-εκτόξευση πυρσών στον τελικό βάζελου-σκουληκιού θα ιδρώσει κανενός η μύτη?
Για το τραμπούκικο πέσιμο στον Γιασέρ στο καραϊσκάκη θα υπάρξει καμμία αντίδραση?
Για τα εμετικά πρωτοσέλιδα των αθλητικών νέων που προωθούν την βία θα ληφθούν μέτρα?
Για το χαμένο μάτι της σεκιουριτού στο οάκα και τα επεισόδια με ανταλλαγή-εκτόξευση πυρσών στον τελικό βάζελου-σκουληκιού θα ιδρώσει κανενός η μύτη?
Για το τραμπούκικο πέσιμο στον Γιασέρ στο καραϊσκάκη θα υπάρξει καμμία αντίδραση?
Για τα εμετικά πρωτοσέλιδα των αθλητικών νέων που προωθούν την βία θα ληφθούν μέτρα?
- PaOkArAsIrAkLiO
Προς Θεου δεν μπορει κανεις να κανει παρατηρηση σε καποιον επειδη εχει γνωμη για ολα. Ουτως η αλλως αυτα που ειπε ο DimisK μας βρισκουν τους περισσοτερους συμφωνους.