Σύλληψη και παράνομη κράτηση οπαδών του ΠΑΟΚ

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
mpafos4

Re: Σύλληψη και παράνομη κράτηση οπαδών του ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από mpafos4 »

DimisK έγραψε:Μήτσο μου σωστό ειναι αυτό. Με μια διαφορά: Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ (ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ...) ΕΊΝΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ...

ΞΥΛΟ ΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΓΚΑΣ: "Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο..." ;)
Συμφωνουμε απολυτα!Απο τα λεγομενα σου,λοιπον,καποιος που θα με επιτεθει με σκοπο να με τραυματισει ή να με σκοτωσει......μονο ανθρωπος δεν ειναι,σωστα?Ε,λοιπον,και γω θα του συμπεριφερθω οπως του αξιζει.ΣΑΝ ΖΩΟ!

Τον τυπο με τις φωτοβολιδες,και γενικα ολους αυτους τους ψευτομαγκες,δεν τους γουσταρω καθολου.Ελα,ομως,που ακουσα το ιδιο πραγμα απο ΟΛΟΥΣ οσους μιλησα και ηταν στο ματς......Ειπαν,λοιπον,πως οταν το σκηνικο πηγε να ξεφυγει,εριξε δυο-τρεις φωτοβολιδες και οι Τουρκοι οπισθοχωρισαν.

Οσο για τα σκηνικα που εγιναν εκτος γηπεδου,θελω να πω πως ειμαι πολυ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για ολους αυτους που βρεθηκαν στην Πολη!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Πραγματικα ητανε τραγικη η κατασταση και απορω (ευτυχως) πως δεν υπηρχαν θυματα...Ειναι εικονες τριτοκοσμικες..Λες και παμε στον πολεμο..Τι λες???Ητανε πολεμος...Και προφανως ειναι αλλο να το βλεπεις και να στο περιγραφουν και αλλο να εισαι εκει.

Απορω επισης και με τους δημοσιογραγους τους...Οι πετρες πεφτουνε διπλα τους,πιστολιδι και αυτοι εκει ρεπορταζ!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Γενικα,εχω "μαλωσει"πολλες φορες με πολλους εδω μεσα για λαθος-κατα την αποψη μου-συμπεριφορες απο οπαδους μας.Αλλα,οχι και λαθος η συμπεριφορα στην Πολη....ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ!!!!ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ!Κυριοι,ωραιοι και φωνακλαδες αλλα εαν προκληθουμε...ΑΓΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΦΡΟΙ!!!Αλλα ΜΟΝΟ αν προκληθουμε γιατι διαφορετικα γινομαστε μαλακες και ζημιωνουμε την ομαδα μας!
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Το πολύ το κυρελέησον το βαριέται κι ο παπάς, εγώ αυτό κατάλαβα, όπως επίσης και το ότι συζητάμε λες και είμαστε υποχρεωμένοι.. αν δεν έχουμε τι να πούμε, ας το κρατάμε κλειστό καλύτερα, απ'το να λέμε κουραφέξαλα..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

++++++++++

Ξεραηλα απο θεματα και πεσαμε στα πιο ελαφρια σπορ..Βεβαια καλα κανουν και ανφερονται και αυτα γιατι βλεπουμε περιπου τι γινεται...
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Δημοσίευση από bakunin4 »

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiannisPAOKitalia την Κυρ 05 Σεπ 2010, 22:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: img
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Η συζητηση δεν εβλαψε ποτε κανεναν.Ειτε το θελουμε ειτε οχι,υπαρχουν αναμεσα μας καποιοι που εχουν την ταση να ξεφευγουν.Καλο θα ειναι,συχνα-πυκνα,να διαβαζουν και αποψεις συνοπαδων τους,αντιθετες προς τις δικες τους....Καποια πραγματα που εσυ θεωρεις κουραφεξαλα,για καποιον αλλο μπορει να ειναι πολυ σημαντικα και το αντιστροφο.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Δε με κατάλαβες. Αν κάποιος έχει να γράψει κάτι που θα συνεισφέρει στη συζήτηση, να το κάνει, αλλά απ'το να μπω εγώ που ουδεμία σχέση έχω με το αντικείμενο και να γράφω μόνο για να γράφω... κουραφέξαλα θα πω.

Η συζήτηση που έχει ουσία δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, η συζήτηση που γίνεται μόνο για να γίνεται, πες μου εσύ σε τι οφελεί.

Το ότι γράφτηκε κάτω από τη δική σου δημοσίευση, δε σημαίνει ότι απευθύνεται σ'εσένα..
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

Ειχε επεισοδια σημερα στο Κιλκις!
...
ΜΑΤ ΚΑΚΟ!ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiannisPAOKitalia την Κυρ 05 Σεπ 2010, 23:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Άη Ποντ θυμάται μήνας Δεκέμβρης κάποτε με κρύο, σφαίρα εξοστρακίστηκε και νερό ασφάλτου έβαψε κόκκινο αυτό...
Άη Πόντ είδε πολύ καλά στράκαστρούκα εξοστρακίστηκε απο Μωάμεθ απο Ουρανό σε Σακαράκογλου...
:ugeek:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

MALEF έγραψε:Ειχε επεισοδια σημερα στο Κιλκις!
...
ΜΑΤ ΚΑΚΟ!ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ!
Ώραια τους εκδικηθήκαμε... :roll:

Τώρα εγώ θα φταίω αν κράξω πάλι; Αλλα όπως είπε και το στρουμφ εξ ιταλίας ( :D ) παραπάνω, αν δεν έχουμε να πούμε τίποτα καινούργιο, ας το κρατήσουμε κλειστό...

Απ' το να μαλώνουμε τζάμπα πίσω από μία οθόνη...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Κυρ 05 Σεπ 2010, 23:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

emeissaspsirizoume4 έγραψε: καλο ειναι μερικοι να τουμπεκιαστουνε γιατι το προβλημα θα το εχει το σαιτ ;)
Κάπου χάθκα. Εγώ μπορώ να μιλήσω;

DimK & gika, μαζί σας όσο δεν παίρνει.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

DC o χρήστης που παρέθεσες αναφέρεται σε κάποιους -που αν και συμφωνεί μαζί τους- τους προτρέπει να μη μιλάνε δημόσια, γιατί το σάιτ θα έχει προβλήματα νομικής φύσεως για βίαιο περιεχόμενο...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Ε ρε τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα... Δηλαδη τι πρεπει?? Την επομενη φορα που θα υπαρξει αντιστοιχη προκληση σε συνοπαδους μας, να στησουν και κωλο και να πουν και ευχαριστω?? Συγνωμη, αλλα (ΕΥΤΥΧΩΣ) αυτη δεν ειναι αντιδραση ΠΑΟΚτση... Τωρα αν μερικοι εχετε αντιθετη αποψη, να τη χαιρεστε. Προσωπικα δε μ απασχολει και ιδιαιτερα, οσο και να ακουγεται καπως αυτο. Προτιμω να ειμαι γραφικος και καφρος παρα να το παιζω πολιτισμενος εκ του ασφαλους...
DASKALOS4 έγραψε:
ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΩΡΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ....ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΑΥΤΟΙ...ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΙΣΩΣ ΕΜΕΙΣ-ΕΣΕΙΣ!!!!!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”