12. Λάζαρος Παπαδόπουλος

Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Re: 12. Λάζαρος Παπαδόπουλος

Δημοσίευση από DimisK »

Μακάρι ρε Κώστα....Έτσι όπως είναι τα πράγματα, ο Λάζαρος είναι για μας μια σημαντική...πολυτέλεια...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Που χάθηκες βρε ψυχή?
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Όχι και ψυχή με αυτά που γράφει στο τόπικ των συλλήψεων χαχαχαχαχαχαα
DimisK συμφωνώ απόλυτα μαζί σου (εκτός από το χοντρό δεν μπορώ να το φάω μου μυρίζει η υπερήλικας γίδα)
kk74

Δημοσίευση από kk74 »

διαβασα οτι ο σουλης θελει απο τον λαζο να παιξει και 4αρι φετος!!
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

kostasff έγραψε:Που χάθηκες βρε ψυχή?

Με φάγανε οι δουλειές Κώστα μου...Σας παρακολουθώ πάντως διαρκώς! Να γράφω δεν προλαβαίνω...
denis έγραψε:Όχι και ψυχή με αυτά που γράφει στο τόπικ των συλλήψεων χαχαχαχαχαχαα
DimisK συμφωνώ απόλυτα μαζί σου (εκτός από το χοντρό δεν μπορώ να το φάω μου μυρίζει η υπερήλικας γίδα)
:lol: :lol: :lol: Που δεν τρως το χοντρό είναι καλό. Ένα στόμα...λιγότερο!!! :lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Και σου'κανε ένα μαλλί...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Με ποσα εκλεισε τελικα???????
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

180
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

«Ευρωλίγκα με τον ΠΑΟΚ»

Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στην «Εξέδρα», ο Λάζαρος Παπαδόπουλος μίλησε μεταξύ άλλων για την παραμονή του στον ΠΑΟΚ, την απόφαση του Διαμαντίδη να αποχωρήσει από την Εθνική, αλλά και το πώς διαγράφεται το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ.

Αποσπάσματα από την συνέντευξη του Λ. Παπαδόπουλου στην «Εξέδρα»

- Οταν τελείωσε η περσινή χρονιά, φανταζόσουν ότι θα παρέμενες στον ΠΑΟΚ;

«Για να είμαι ειλικρινής, αρχικά όχι. Δεν είχε συγκροτηθεί διοίκηση, υπήρξε μια σχετική καθυστέρηση στο συγκεκριμένο θέμα και δεν μπορούσα να προβλέψω την εξέλιξη των πραγμάτων. Οταν, όμως, τακτοποιήθηκε το διοικητικό, τότε μπήκαμε σε διαδικασία συζητήσεων».

- Είχες πει ότι ο βασικός στόχος σου είναι η επιστροφή στην Ευρωλίγκα. Η παραμονή σημαίνει ότι δεν παρουσιάστηκε η προοπτική που περίμενες;

«Αυτό είναι μια πραγματικότητα. Είναι αλήθεια ότι δεν έτυχε μια ομάδα που θα μου ταίριαζε. Δεν έκατσε η καλή περίπτωση. Από την άλλη πλευρά, όμως, ύστερα από ένα σημείο ωρίμασε στο μυαλό μου η σκέψη 'Μείνε στον ΠΑΟΚ και βγάλε τον ΠΑΟΚ στην Ευρωλίγκα'. Κυρίως, όμως, μου αρέσει το κλίμα στην ομάδα».

- Πάντως, η ομάδα προχώρησε σε αρκετές αλλαγές. Πόσο χρονικό διάστημα θα χρειαστεί για να δέσει;

«Οχι, έτσι φαίνεται στον κόσμο, βάσει του ότι ήρθαν τρεις καινούργιοι Αμερικανοί. Κατ' αρχάς, διατηρήθηκαν όλοι οι νεαροί παίκτες. Γιαννακίδης, Καλλές, Αράπης... Παρέμεινε και το βασικό δίδυμο ψηλών, δηλαδή εγώ και ο Τέο (Γκετσέφσκι). Αποκτήθηκαν παίκτες που γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα και τον ΠΑΟΚ. Ο Γιώργος Αποστολίδης έπαιζε στον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Δέδας έχει πείρα στην Α1 και είναι φανταστικός σουτέρ. Αρα παρέμεινε ο βασικός κορμός, συν όλο το επιτελείο. Οι Αμερικανοί έρχονται και φεύγουν, όπως συμβαίνει στις περισσότερες ομάδες της Α1».

- Είναι αλήθεια ότι, προτού τελικά συμφωνήσεις και υπογράψεις στον ΠΑΟΚ, υπήρξε μια επαφή και με τον Αρη;

«Ναι, είχαμε μια συζήτηση, όχι πολλές επαφές. Θέλω να πω ότι δεν έγιναν ουσιαστικές συζητήσεις».

- Να υποθέσω ότι ο φετινός στόχος του ΠΑΟΚ είναι η εξασφάλιση μιας θέσης στην Ευρωλίγκα της επόμενης περιόδου;

«Οχι, δεν μπορώ να πω ότι είναι ο στόχος μας. Είναι ακόμη πολύ νωρίς για να μπούμε σε τέτοιου είδους σκέψεις. Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε καλύτερη πορεία από πέρυσι, αλλά και να αναδειχθεί το ταλέντο των πιτσιρικάδων. Συν τοις άλλοις, να μην ξεχνάμε τον στόχο της εξυγίανσης της ομάδας».

- Τα περσινά επεισόδια στους τελικούς μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ λειτουργούν προς την αντίθετη κατεύθυνση όμως...

«Καμία από τις μεγάλες ομάδες δεν είναι έτοιμη και δεν μπορεί να δώσει το καλό παράδειγμα. Δυστυχώς, αυτή είναι η νοοτροπία στον ελληνικό αθλητισμό. Οι αγώνες πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ένας τρόπος ξεκούρασης, αλλά και διαφυγής από την καθημερινότητα. Δεν είναι δυνατόν να βρισκόμαστε στο 2010 και ο ένας να προσπαθεί να σπάσει το κεφάλι του άλλου».

«Τους διώχνει η ομοσπονδία»

- Σου προκάλεσε έκπληξη η απόφαση του Διαμαντίδη;

«Καθόλου. Κατ' αρχάς, γνώριζα από πριν ότι ο Δημήτρης θα έφευγε. Κυρίως, όμως, δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη η αποχώρηση οποιουδήποτε παίκτη από την εθνική ομάδα».

- Από τον τελικό του Μουντομπάσκετ το 2006, όσοι παίκτες είτε πλησιάζουν είτε πατούν το 30ό έτος της ηλικίας τους αποχωρούν. Δεν μπορεί να μην υπάρχει κάποιος λόγος...

«Δεν μπορώ να μιλήσω για τους υπόλοιπους. Ο καθένας είναι κύριος του εαυτού του. Είναι αλήθεια, όμως, ότι η ομοσπονδία δεν συμπεριφέρεται στους παίκτες έτσι όπως θα έπρεπε. Επαναλαμβάνω ότι δεν μπορώ να ξέρω τους λόγους της αποχώρησης του καθενός. Αυτό που ξέρω, όμως, είναι ότι η ομοσπονδία δεν σέβεται και δεν εκτιμάει τους παίκτες, όσο θα έπρεπε».

- Εκτιμάς ότι ο κύκλος αυτής της ομάδας έκλεισε;

«Μα, δεν έκλεισε τώρα. Από τη στιγμή που η ομοσπονδία άρχισε να βάζει μαχαίρι στον λαιμό των παικτών και να αντιδρά σε όλες τις αποφάσεις τους, αλλά και στα συνδικαλιστικά αιτήματα, άρχισαν τα προβλήματα. Γιατί αντέδρασε με τρόπο ότι 'όποιος δεν ακούει, θα σηκώνεται και θα φεύγει από την ομάδα'. Αυτό το έκανε τόσο με παίκτες όσο και με προπονητές. Δεν επιτρεπόταν τέτοια αντίδραση».

- Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης των συνθηκών του ελληνικού μπάσκετ;

«Είναι πολύ δύσκολο. Οσο η ομοσπονδία θα διατηρεί αυτή τη στάση και ο ΕΣΑΚΕ θα είναι αδιάφορος, δεν θα αλλάξει το παραμικρό. Εως ότου αναλάβουν άνθρωποι που πραγματικά θα νοιάζονται για το άθλημα και δεν θα επιδίδονται σε συμμαχίες και ίντριγκες μην περιμένετε να αλλάξει κάτι».

http://www.exedrasports.gr/basket/%CE%911%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CF%8E%CE%BD/article/?aid=76238&cid=29
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

εγώ ως μανιατόγαμπρος :mrgreen: θα πω ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Είπε πως στόχος δεν είναι η Ευρωλίγκα αλλά να πάμε καλύτερα από πέρυσι. Δηλαδή 4οι??? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Διαφορετικός ρόλος στον Παπαδόπουλο

Με αυτόν και γύρω από αυτόν αρχίζει και τελειώνει το πλάνο των "ασπρόμαυρων", με τον Σούλη Μαρκόπουλο να βάζει στο προσκήνιο και τη διαφοροποίηση του ρόλου του διεθνή σέντερ στο παρκέ, τραβώντας τον λίγο πιο έξω από τη ρακέτα, επιδιώκοντας "..να του δώσουμε ποικιλία, να μην είναι μονόχνοτος σε μια θέση", όπως τόνισε προ εβδομάδων ο Έλληνας τεχνικός, στη διάρκεια του μονταρίσματος στο Λιτόχωρο.
http://olapaok.gr/basket/me_ton_lazo_kai_ta_alla_paidia.538294.html

πολύ ενδιαφέρον μπασκετικά σενάριο (το είχε ξαναπει ο σούλης οτι φέτος θα δούμε τον λάζο και σε θέση 4). φαντάζομαι οτι έχει να κάνει περισσότερο με το άνοιγμα της ρακέτας (παρά με κάποιο επιθετικό τρικ το οποίο θα εκμεταλλεύεται ο λάζος, ούτε φυσικά για pick@roll κάτι που θα το ήθελα πολύ...) καθώς φέτος έχουμε 3 (αντί 2 πέρυσι) αμερικανούς που είναι πολύ διεισδυτικοί (+ οτι ο ένας εκ των 3 είναι ένα καθαρό μοντέρνο 4αρι).
Άβαταρ μέλους
Makis4444

4 ο Παπαδοπουλος :? ?????????
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Γιατι ρε μακη την εχει τη κινηση ο λαζος δεν ειναι ο παιχτης που μπορει να παιξει μονο με πλατη, ξερει πολυ μπασκετ αυτο ειναι ξεκαθαρο, οκ το σουτακι δεν το εχει με τιποτα πισω απο τα 5 μετρα ειναι ακινδυνος αλλα σιγουρα εχει κινηση με προσωπο στο καλαθι και νομιζω οτι μπορει να παιξει στο 4 σε καποια παιχνιδια που το απαιτουν.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Ναι ρε Ομπανεμπανε......Πραγματικα τελειες ειναι οι κινησεις του Παπαδοπουλου επιθετικα......Αλλα δεν εχει το σουτακι ενω και αμυντικα δεν ξερω αν μπορει να ανταπεξελθει στη θεση......Αν μπορει να μαρκαρει για παραδειγμα ενα ελαφρι 4 που θα βγαινει για να σουταρει.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”