MundoBasket 2010
Re: MundoBasket 2010
για τον τσαρτσαρη συμφωνω και εγω...εκνευριστικα χθες που τον εβλεπα στον παγκο και το εγραψα και εδω αμα δεις...τους αλλους δεν τους εχω σε μεγαλη εκτιμηση...οχι σαν παιχτες..αλλα για αυτο το επιπεδο.....το μονο που μπορω να φανταστω οτι σκεφτηκε ο γιονας ειναι οτι ειχε συνεχεια τον φωτση μεσα για τα ριμπαουντ...επειδη ο γκασολ και ο βασκεθ ειναι πιο ψηλοι απο σοφο...ενω ο φωτσης εχει πολυ καλο αλμα.....(αν και ακομη και εδω παλι τον τσαρτσαρη εμπιστευομαι περισσοτερο γιατι κανει καλα μπλοκ αουτ) παντως μιλαω για τωρα ναι...χωρις καλντερον...με αυτον και με γκασολ οι ισπανοι ειναι απιαστοι....απλα φετος ηταν η ευκαιρια μας....ισως αμα ηταν και ο παπαλουκας....για να μοιραζοταν λιγο ο χρονος....να απελευθερωνοταν και ο σπανουλης.....τεσπα μεγαλη ομαδα η ισπανια εχει και μια ψιλοπροστασια απο τα κορακια και μονο που τους κοντραρουμε εγω ειμαι ευχαριστημενος......
Το πρόβλημα ξεκινάει από το ότι ο Λιθουανός δεν εμπιστευόταν τους παίκτες του πάγκου και τους χρησιμοποιούσε (όποιους τέλος πάντων χρησιμοποίησε) λίγο πριν κλατάρουν οι βασικοί. Όσον αφορά τα προβλήματά μας σε οργανωμένο παιχνίδι, πιστεύω πως χθες δεν είχαμε ιδιαίτερο πρόβλημα μιας και βρέθηκαν τα ελεύθερα σουτ (αυτό είναι το ζητούμενο) Αν αυτά χάθηκαν δεν ευθύνεται η λειτουργία της ομάδας. Το σίγουρο είναι πως σε αυτό το Μουντομπάσκετ ήταν επιτακτική η παρουσία του Βασιλειάδη.
Μένει τώρα να δούμε ποια θα είναι η διάδοχη κατάσταση αλλά και ποιοι παίκτες θα συνεχίσουν.
Υ.Γ. Ο Σόφο πάντα έτσι έπαιζε. Ποτέ δεν πάσαρε στα ντουπλαρίσματα. Δεν το "έπαθε" χθες αυτό...
Μένει τώρα να δούμε ποια θα είναι η διάδοχη κατάσταση αλλά και ποιοι παίκτες θα συνεχίσουν.
Υ.Γ. Ο Σόφο πάντα έτσι έπαιζε. Ποτέ δεν πάσαρε στα ντουπλαρίσματα. Δεν το "έπαθε" χθες αυτό...
Ο Κ@ριόλο μας έπαιξε άνετα την αρχή ξεκίνησε χαλαρά με μαν του μαν και στο τέλος της πρώτης δοκίμασε την ζώνη που μας αποδιοργάνωσε και το κράτησε για το τέλος για να μας αποτελειώσει μαζί με αυτό κράτησε και όλους τους 5δάτους ξεκούραστους για το τέλος ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.....
Ο Γιόνας απλά τραγικός για γέλια δεν διάβασε τπτ από το παιχνίδι και άφησε κάποιους παίκτες στον πάγκο έχασε κατα κράτος σε όλους τους τομείς
Υ.Γ. 1 Μην γράφεται μεγάλα κείμενα κουράζουν δεν τα διάβασα όλα τα παραπάνω ποστ μπορεί να τα έχει αναφέρει κ κάποιος άλλος αυτά που λέω.
Υ.Γ. 2 Κώσταφφ ακόμα δεν ήρθαν τα χιόνια τι ανεβάζεις?????? Και όσο αφορά τον Παπαλουκά ο Γιόνας δεν τον άφησε να έρθει γιατί ο theo τον πήρε τηλ με το που τελείωσε η προετοιμασία στο Καρπενήσι για να ενσωματωθεί στην ομάδα και ο Γιόνας του είπε όχι γιατί φοβήθηκε για ανταρσία στις προπονήσεις.
Υ.Γ. 3 Ο Βασιλειάδης θα ήταν πολύ χρήσιμος
Υ.Γ. 4 Μήπως πληρώνουμε τα χρόνια του Βασιλακόπολου στην προεδρία (συμπεριφορά-δηλώσεις Τάνιεβιτς Μπλάτ διαιτησία στα ματς με Τουρκία Ισπανία). Ήδη στείλαμε στην Fiba έγγραφο για την διαιτησία.
Στις Α(θ)λητικές εφημερίδες που σήμερα θυμήθηκαν το μπάσκετ για να κράξουν και το έκαναν ποδοσφαιρικοί αρδ έλεος εσείς την Ελλάδα της παράγκας, των γηπέδων που χαρακτηρίζεται χωραφια,του διάτρητου πρωταθλήματος και της φάπας όποτε περνούν τα σύνορα δεν έχετε δικαίωμα να μιλάτε για 23 χρόνια τέτοιας πορείας
Ο Γιόνας απλά τραγικός για γέλια δεν διάβασε τπτ από το παιχνίδι και άφησε κάποιους παίκτες στον πάγκο έχασε κατα κράτος σε όλους τους τομείς
Υ.Γ. 1 Μην γράφεται μεγάλα κείμενα κουράζουν δεν τα διάβασα όλα τα παραπάνω ποστ μπορεί να τα έχει αναφέρει κ κάποιος άλλος αυτά που λέω.
Υ.Γ. 2 Κώσταφφ ακόμα δεν ήρθαν τα χιόνια τι ανεβάζεις?????? Και όσο αφορά τον Παπαλουκά ο Γιόνας δεν τον άφησε να έρθει γιατί ο theo τον πήρε τηλ με το που τελείωσε η προετοιμασία στο Καρπενήσι για να ενσωματωθεί στην ομάδα και ο Γιόνας του είπε όχι γιατί φοβήθηκε για ανταρσία στις προπονήσεις.
Υ.Γ. 3 Ο Βασιλειάδης θα ήταν πολύ χρήσιμος
Υ.Γ. 4 Μήπως πληρώνουμε τα χρόνια του Βασιλακόπολου στην προεδρία (συμπεριφορά-δηλώσεις Τάνιεβιτς Μπλάτ διαιτησία στα ματς με Τουρκία Ισπανία). Ήδη στείλαμε στην Fiba έγγραφο για την διαιτησία.

Έρχονται κατά πάνω μας με δρασκελιές.....denis έγραψε:Κώσταφφ ακόμα δεν ήρθαν τα χιόνια τι ανεβάζεις??????
Αυτό με τα μεγάλα κείμενα είναι όντως πρόβλημα. Κουράζουν και πολλές φορές δεν διαβάζονται, με αποτέλεσμα να χάνονται σωστές απόψεις.
Πως σου πέρασε τέτοια ιδέα?
Για όλους μας είναι. Το είχαμε σχολιάσει και παλιότερα με τον Τρικαλιώτη (ακόμα διακοπές είναι αυτός???)

Για όλους μας είναι. Το είχαμε σχολιάσει και παλιότερα με τον Τρικαλιώτη (ακόμα διακοπές είναι αυτός???)
sorry μαγκες που γραφω πολλα.στοπ
ειμαι πολυλογας το ξερω.στοπ
δεν θα ξαναγινει.στοπ
γαλλακια γ@μιστε τους διοργανωτες.στοπ

ειμαι πολυλογας το ξερω.στοπ
δεν θα ξαναγινει.στοπ
γαλλακια γ@μιστε τους διοργανωτες.στοπ

για μένα καλά έκανε ο καζλάσκας και κράτησε την πεντάδα μέσα και νομίζω για αυτό μείναμε και κοντά στο σκορ
από την ισπανία πάντα χάναμε περίπατο
από εκεί και πέρα ίσως όντως ο βασιλειάδης να χρειαζόταν για τα τρίποντά του
από την ισπανία πάντα χάναμε περίπατο
από εκεί και πέρα ίσως όντως ο βασιλειάδης να χρειαζόταν για τα τρίποντά του
Δεν χάναμε πάντα περίπατο, στο ευρομπάσκετ της Μαδρίτης μόνο περίπατο δεν χάσαμε, τότε τους το έδωσε η FIBA στο πιάτο, ήταν φως φανάρι. Χτες δεν ξέρω τι θα γινόταν αν δεν έπαιρναν 5-6 κρίσιμα και κραυγαλέα σφυρίγματα. Αν όμως αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πούμε μετά ότι ήταν πετυχημένη η παρουσία μας στο μουντονπάσκετ και να κρυφτούν τα προβλήματα κάτω απ το χαλί, τότε καλύτερα που χάσαμε.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
όποιος δεν είδε τη ματσάρα έχασε!!! εκπληκτικό ματς από τα παλιά, μάχες σώμα με σώμα, αντρίκειο μπάσκετ, φοβερή ευστοχία, πολλή Pick@roll offence και από τους 2. delfino, huertas από άλλον πλανήτη, prigioni πασάρει πιο γρήγορα και από τον λούκυ λουκ. όσο για τον scola, ακούγεται οτι από δω και πέρα σε όλα τα αργεντίνικα εστιατόρια του κόσμου θα σερβίρονται κομμάτια από τα @@του. είναι τόσο τεράστια που δεν θα εκλείψει κανά κρεας ποτέ!!!! respect ρε μάγκα.
Τα έκαψε τα λαμπάκια ο Luis στο μορφονιούτσικο το δι-εσ-ελ φιλτράκι που σου αρέσει. Στο ΝΒΑ που έχουν οπτικές ίνες και Τ3 εδώ και χρόνια αν δεν πάρει δύναμη ο δικός σου δεν το βλέπω να φτουράει στα ποσταρίσματα. Κατά τα λοιπά ο μοναδικός πορτογαλομαθής που άξιζε ήταν (αναμενόμενο) ο σεσημασμένα γρήγορος Huertas ενώ ο Barbosa ήταν και θα παραμείνει για πάντα σουξέ του Καλατζή. Θεωρώ ότι παρά το ότι μας λείπουν πολύ και ο Ginobili και ο Nocioni θα περάσουμε τους Λιθουανούς, θα σταθούμε αξιοπρεπώς στον ημιτελικό με τα αμερικανάκια και θα πάρουμε το χάλκινο στο μικρό τελικό από τους Τούρκους που θα εμφανιστούν κουρασμένοι μετά τον ημιτελικό με τους Ισπανούς.
Νο no por dios...
[youtube]EfPDmSqklcQ[/youtube]
Νο no por dios...
[youtube]EfPDmSqklcQ[/youtube]
ο tiago είναι παιχτούρα και να μη σου βάζει λόγια o πάνος!!!
δεν κατάλαβα πάντως καθόλου μα καθόλου γιατί έπαιζε σήμερα το ρόλο του καιμακόγλου παίρνοντας 5 σουτ σε 25 μόλις λεπτά αγώνα... machado ξύπνα ρεεεε, δεν κοουτσάρεις την αργεντινή.
δεν έχω δει την αργεντινή πολλές φορές θα έλεγα, αλλά θέλω να βγάλω το καπέλο μου στον προπονηταρά της όπου με τις αλλαγές handball που κάνει (πάντοτε σε όσα τουρνουά θυμάμαι) κρατάει ζεστούς τους παίκτες του όπως η εθνική ιταλίας με την αλλαγή αίματος στο Μundial του 82.
PS: μία άλλη απογοήτευση (και σε θυμήθηκα όταν το συζητούσαμε ) ήταν η εμφάνιση του (άλλου αγαπημένου μου - μη μασάς θα γίνει gasol αγόρι μου) ante tomic. τον οποίο το σάββατο κατάπιε στην κυριολεξία (σικ) ο καρεκλάς kristic ...
PS2: φέρτε στην ΠΑΟΚΑΡΑ rasic-banic (τώρα που το θυμήθηκα)

δεν έχω δει την αργεντινή πολλές φορές θα έλεγα, αλλά θέλω να βγάλω το καπέλο μου στον προπονηταρά της όπου με τις αλλαγές handball που κάνει (πάντοτε σε όσα τουρνουά θυμάμαι) κρατάει ζεστούς τους παίκτες του όπως η εθνική ιταλίας με την αλλαγή αίματος στο Μundial του 82.
PS: μία άλλη απογοήτευση (και σε θυμήθηκα όταν το συζητούσαμε ) ήταν η εμφάνιση του (άλλου αγαπημένου μου - μη μασάς θα γίνει gasol αγόρι μου) ante tomic. τον οποίο το σάββατο κατάπιε στην κυριολεξία (σικ) ο καρεκλάς kristic ...
PS2: φέρτε στην ΠΑΟΚΑΡΑ rasic-banic (τώρα που το θυμήθηκα)
- Aureliano Buendia