Ακουσα οτι τα χριστουγεννα ληγει το συμβολαιο με την πουμα.Ισχυει?
δε σε τρελαινω παγωτατζη δηλωσεις του υπευθυνου τμηματος μαρκετινγκ σε παραθετω... :ugeek:pagotatzis έγραψε:sera σε παρακαλώ μην με τρελαίνειςSera4 έγραψε:παγωτατζη αυτο εχει διευκρινιστει και στο παρελθον...σε αντιθεση με οτι ακουγοταν οι δικοι μας δεν μπορουν να προτεινουν δικο τους σχεδιο φανελας...τα σχεδια τα επιμελειται η φουμαρα...απο εκει και περα μονο σε ειδικες περιπτωσεις μπορουμε να παρεμβουμε οπως ηταν η ημερομηνια πισω στο γιακα...
ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ η puma να έβαλε αυτό το αίσχος στον ωμο!
δικοί μας το σχεδίασαν σχεδίασαν και το δώσαν στην puma!
καμια μα καμια ομάδα δεν έχει σήμα τέτοιο.
όλοι σαν σκιά το έχουν αν έχουν γαμώ την τρελα μου!
εγώ λέω να αρχίσουμε να στέλνουμε mail στην παε για να βγάλουν την στάμπα από τον ωμο!
Αδερφέ αυτή δεν είναι φετινή κατάσταση. Στην μπουτίκ πρωτομπήκα πριν τρία χρόνια κι από τότε παίζω κάθε μέρα τζόκερ μπας και πάω να κάνω τα ψώνια μου ποτέ εκείmemts έγραψε:αν δε θελουν να κλαιγονται τα φερεφωνα -ρεπορτερ της παε για το οικονομικο ανοιγμα, ας κανουν κατι το εκλπηκτικο σε θεμα μαρκετινκ για να βγαλουν λεφτα. με φανελες-μπιτζαμες σε τιμες la coste δεν πας πουθενα. εκτος κ αν τα παρατησαν γι φετος και περιμενουν να τελειωσει το συμβολαιο με τον χρωκοπημενο γλου. Ναι φιλαρακι μ ενδιαφερει κ η φανελα οπως κ Ο,ΤΙ εχει σχεση με τον ΠΑΟΚ. και τα καλα και τα κακα. και δυστυχως η μπουτικ παραμενει στα επιπεδα γουμενου....
και ετσι θα παραμεινει μεχρι να τελειωσει το συμβολαιο...memts έγραψε:αν δε θελουν να κλαιγονται τα φερεφωνα -ρεπορτερ της παε για το οικονομικο ανοιγμα, ας κανουν κατι το εκλπηκτικο σε θεμα μαρκετινκ για να βγαλουν λεφτα. με φανελες-μπιτζαμες σε τιμες la coste δεν πας πουθενα. εκτος κ αν τα παρατησαν γι φετος και περιμενουν να τελειωσει το συμβολαιο με τον χρωκοπημενο γλου. Ναι φιλαρακι μ ενδιαφερει κ η φανελα οπως κ Ο,ΤΙ εχει σχεση με τον ΠΑΟΚ. και τα καλα και τα κακα. και δυστυχως η μπουτικ παραμενει στα επιπεδα γουμενου....
Brainiac4 έγραψε:Αμαν πιά ... Εχω σκάσει με την μίρλα που βγάζουν ορισμένοι οποτε βρουν ευκαιρία.... Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα γκρινιάζουν γιατι δεν τουσ αρέσει κατι στην ομάδα .....Η φανέλα σας μάρανε τώρα?? Δηλαδή αν πάρουμε το πρωτάθλημα με αυτην την λευκή φανέλα θα λέτε " ωωωω φανελάρα ... με αυτη πηραμε το πρωτάθλημα κτλ.."???
Εμενα μου αρεσαν πολύ οι φετινές φανέλες . Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει το γούστο της Διοικησης της ΠΑΕ και ούτε θέλω να επεμβάινω στα όσα κάνει ... εγώ γουστάρω να βλέπω μπάλα , να βλέπω την ΠΑΟΚΑΡΑ να τα δίνει όλα για την νίκη ... όλα τα άλλα ειναι μικρές λεπτομέρειες ........γι'αυτό κόψτε την μίρλα κι αφήστε την ΠΑΕ να κάνει την δουλειά της!!!!!
Μην δίνεις ιδέες, ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΙΔΕΕΣ.brigate4 έγραψε:Eίναι ''φαεινή'' ιδέα και έγκριση των δικών μας. Δηλ. αν ο Ζαγοράκης σου πει να φοράμε ροζ φανέλες με μωβ ελεφαντάκια θα πεις ε,δεν πειράζει ας βάζει γκολ ο Σάλπι και δεν με νοιάζει?