Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
mcavalera4

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από mcavalera4 »

Φιλε μου την ασημι μονο σε κανενα e-bay αν την βρεις...Κατα τα αλλα κομματακι δυσκολο να την πουλαει κανενα μαγαζι...
w.s
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από w.s »

Βρε συ Θοδωρη.. Γυναικα μοντελο εχεις, τοσους μοδιστρους ξερει. Δε τη βαζεις να κανει καναδυο τηλεφωνα να δουμε και μεις ασπρη μερα?
kos

Δημοσίευση από kos »

το πραγμα εχει ξεφυγει πλεον.
δεν ειναι απλα οτι δεν σου κανει αισθηση για να την αγορασεις αλλα πλεον δεν μπορεις ουτε να την βλεπεις στους αγωνες. καμια σχεση με ΠΑΟΚ η φανελα
Άβαταρ μέλους
johnnie78

Δημοσίευση από johnnie78 »

Kαι η λευκη και η μαυρη εμφανιση ειναι επιεικως για τον π....ο καβαλα. Ειδικα η λευκη με το δικεφαλο δκην ...κουτσουλιας (οχι τιποτε αλλο ρεζιλευει και το εμβλημα μας) ειναι εντελως καρακατσουλιο. Γαμω το γουστο μου γαμω...ελεος, πιο χαλια δεν μπορουσαν να τις κανουν. Οι περσινες ειναι μια κλαση πανω.
Άβαταρ μέλους
GeorgT

Δημοσίευση από GeorgT »

H ιδεα να μπει ο το έμβλημα μας στην φανέλα ήταν καλό αλλα στην υλοποίηση το μ@μησ@νε!
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

έχω δει apo κοντά τις φανέλες τις ghanas και τις ακτής και μου είχαν αρέσει αρκετά.
το ύφασμα είναι κάπως σε τρυπητό καμια σχέση με την μούρη μας.

στην ghana αν θυμάμαι καλά είχαν ένα αστέρι μεγάλο αλλα το σχέδιο αυτό ήταν απαλό σαν σκιά !

δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό προέρχεται από την puma !

θα ήταν καμια ιδέα δικού μας!
σίγουρα
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

παγωτατζη αυτο εχει διευκρινιστει και στο παρελθον...σε αντιθεση με οτι ακουγοταν οι δικοι μας δεν μπορουν να προτεινουν δικο τους σχεδιο φανελας...τα σχεδια τα επιμελειται η φουμαρα...απο εκει και περα μονο σε ειδικες περιπτωσεις μπορουμε να παρεμβουμε οπως ηταν η ημερομηνια πισω στο γιακα...
thief

Δημοσίευση από thief »

Πάντως η χθεσινή φανέλα (με κάτι σαν δικέφαλο στον ...ώμο) είναι επιεικώς απαράδεκτη.
Απαιτώ να μην την ξαναδώ στο γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Sera4 έγραψε:παγωτατζη αυτο εχει διευκρινιστει και στο παρελθον...σε αντιθεση με οτι ακουγοταν οι δικοι μας δεν μπορουν να προτεινουν δικο τους σχεδιο φανελας...τα σχεδια τα επιμελειται η φουμαρα...απο εκει και περα μονο σε ειδικες περιπτωσεις μπορουμε να παρεμβουμε οπως ηταν η ημερομηνια πισω στο γιακα...
sera σε παρακαλώ μην με τρελαίνεις

ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ η puma να έβαλε αυτό το αίσχος στον ωμο!

δικοί μας το σχεδίασαν σχεδίασαν και το δώσαν στην puma!
καμια μα καμια ομάδα δεν έχει σήμα τέτοιο.
όλοι σαν σκιά το έχουν αν έχουν γαμώ την τρελα μου!

εγώ λέω να αρχίσουμε να στέλνουμε mail στην παε για να βγάλουν την στάμπα από τον ωμο!
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

http://paokfanatico.blogspot.com/2010/0 ... st_24.html

αυτες υποτειθεται προοριζονταν
Άβαταρ μέλους
GeorgT

Δημοσίευση από GeorgT »

ετσι της φαντάστηκε το παλικάρι βάση της ράδιο αρβύλας απο τα ΣτΒ!
Άβαταρ μέλους
dizar

Δημοσίευση από dizar »

Άντε να δούμε καμια φανελα της προκοπής!
Άβαταρ μέλους
Brainiac4

Δημοσίευση από Brainiac4 »

Αμαν πιά ... Εχω σκάσει με την μίρλα που βγάζουν ορισμένοι οποτε βρουν ευκαιρία.... Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα γκρινιάζουν γιατι δεν τουσ αρέσει κατι στην ομάδα .....Η φανέλα σας μάρανε τώρα?? Δηλαδή αν πάρουμε το πρωτάθλημα με αυτην την λευκή φανέλα θα λέτε " ωωωω φανελάρα ... με αυτη πηραμε το πρωτάθλημα κτλ.."???

Εμενα μου αρεσαν πολύ οι φετινές φανέλες . Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει το γούστο της Διοικησης της ΠΑΕ και ούτε θέλω να επεμβάινω στα όσα κάνει ... εγώ γουστάρω να βλέπω μπάλα , να βλέπω την ΠΑΟΚΑΡΑ να τα δίνει όλα για την νίκη ... όλα τα άλλα ειναι μικρές λεπτομέρειες ........γι'αυτό κόψτε την μίρλα κι αφήστε την ΠΑΕ να κάνει την δουλειά της!!!!! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Ουτε εμενα με πολυνοιαζει η φανελα, το πρωτο που πρεπει να σκεφτομαστε ειναι η ομαδα να παιζει καλη μπαλα και να παιρνει τα αποτελεσματα που θελει.Ολες οι φανελες φετος δεν ειναι πολυ ωραιαες αλλα πολυ λιγο με ενδιαφερει, το πολυ πολυ να μην τιμησω φετος πολυ την μπουτικ!!
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

Brainiac4 έγραψε:Αμαν πιά ... Εχω σκάσει με την μίρλα που βγάζουν ορισμένοι οποτε βρουν ευκαιρία.... Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα γκρινιάζουν γιατι δεν τουσ αρέσει κατι στην ομάδα .....Η φανέλα σας μάρανε τώρα?? Δηλαδή αν πάρουμε το πρωτάθλημα με αυτην την λευκή φανέλα θα λέτε " ωωωω φανελάρα ... με αυτη πηραμε το πρωτάθλημα κτλ.."???

Εμενα μου αρεσαν πολύ οι φετινές φανέλες . Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει το γούστο της Διοικησης της ΠΑΕ και ούτε θέλω να επεμβάινω στα όσα κάνει ... εγώ γουστάρω να βλέπω μπάλα , να βλέπω την ΠΑΟΚΑΡΑ να τα δίνει όλα για την νίκη ... όλα τα άλλα ειναι μικρές λεπτομέρειες ........γι'αυτό κόψτε την μίρλα κι αφήστε την ΠΑΕ να κάνει την δουλειά της!!!!! :nairepaok:
Με αυτή τη λογική κλείστε το PAOKmania, κλείστε τα οπαδικά site και μην εκφρέρετε άποψη για τίποτα σε σχέση με τον ΠΑΟΚ.
Απλά βλέπετε ΜΠΑΛΑ, και σκασμός.

Ρε μεγάλε μην τρελαίνεσαι, συζήτηση κάνουμε για αυτό που αγαπάμε( ΠΑΟΚ ) και ανταλάσσουμε απόψεις.
Δεν προτείναμε να παραιτηθεί η Διοίκηση, ούτε να λιθοβολίσουμε την ΠΑΕ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”