5. Pablo Gabriel García Pérez
Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez
απο τωρα πρεπει να ψαξουμε τον αντικαταστατη του για του χρονου.....
-
για το μπερετα μας τα μασησε λιγο.....ουτε αυτος καταλαβε τι ειπε στη συνεντευξη
Sera4 έγραψε:«Δεν φανταζόμουν τι θα ζήσω...»
05 Σεπ 2010 10:44, Από PAOK24
Για όλους και για όλα μίλησε ο Πάμπλο Γκαρσία, σε συνέντευξη, που παραχώρησε στο σημερινό «Βήμα της Κυριακής».
- Επειτα από μια σημαντική καριέρα σε Ισπανία και Ιταλία πώς πήρες την απόφαση να έρθεις στην Ελλάδα;
«Εγώ ζούσα δέκα χρόνια στην Ισπανία. Πέρασα και από την Ιταλία για δύο χρόνια και είχα κουραστεί. Ηθελα να αλλάξω τον αέρα μου. Τότε ήρθε η πρόταση του ΠΑΟΚ. Μίλησα με τον φίλο μου Χόρχε Μπάριος που έπαιζε παλαιότερα στον Ολυμπιακό, μου τηλεφώνησε και ο Πάμπλο Κοντρέρας που ήταν στην ομάδα και μου εξήγησαν πώς ήταν η ζωή στην Ελλάδα. Το συζήτησα με την οικογένεια και δεν το σκεφτήκαμε ούτε λεπτό. Φτιάξαμε τις βαλίτσες και ήρθαμε».
Πολλαπλά τα οφέλη από της μεγάλες προσωπικότητες σε μία ομάδα...
Παμπλο την Πενιαφελ ξεχασε την...
Στον ΠΑΟΚ θα κρεμασεις τα πα(πουτσα) σου...για να μην το επεκτεινω...

Στον ΠΑΟΚ θα κρεμασεις τα πα(πουτσα) σου...για να μην το επεκτεινω...

Και όχι μόνο...μετά τον θέλω γενικό αρχηγό στην ομάδα...να μπαίνει στα αποδυτήρια και να κάθονται ΟΛΟΙ σούζα....
Πάμπλο ΠΑΟΚάρα για πάντα στην Ελλαδάρα !!!
Πάμπλο ΠΑΟΚάρα για πάντα στην Ελλαδάρα !!!
Παντως καμια σχεση η εικονα του στο γηπεδο απο αυτην της προσωπικης του ζωης! Ουτε του ταιριαζουν οι γραβατες, ουτε νομιζω θα ηθελε να ασχοληθει με κατι "παραγοντιστικο"... Και η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω θα ηθελα να τον δω να φθειρετε με αυτον τον τροπο και να απομυθοποιειται!
Γιατι ομως αυτη η συζητηση? Στην Πολη ετρεχε πιο λυσσασμενα απο ολους μεχρι το 120'. Εχει πολυ μελλον σαν ποδοσφαιριστης ακομα!
Γιατι ομως αυτη η συζητηση? Στην Πολη ετρεχε πιο λυσσασμενα απο ολους μεχρι το 120'. Εχει πολυ μελλον σαν ποδοσφαιριστης ακομα!
Αρκει να τον ξεκουρασουμε σε καιρια σημεια...
Ειναι σημαντικο για την συνεχεια..
Ειναι σημαντικο για την συνεχεια..
Παυλάραααααααααααα
δες το "φιλαράκι" σου να γελάσεις....
Αυτός νομίζει ότι παίζει ακόμα στο ελλαδιστάν... και θα πάρει μπέναλτυ με το πέσιμο ή το ρέψιμο
Θαυμάστε τον φιόγκο στο 1΄17΄΄
Δεν μπορώ να κρατηθώ από τα γέλιαααααααααααααα
[youtube]1ulfEpgFUAg&feature=player_embedded[/youtube]
Αυτός νομίζει ότι παίζει ακόμα στο ελλαδιστάν... και θα πάρει μπέναλτυ με το πέσιμο ή το ρέψιμο

Στη χωρα του τις παιρνει τις καρτουλες, εδω οι πισωγλεντηδες εκαναν οτι δεν εβλεπαν.
Αυτοι εδωσαν τον αντριανο και τον αντικατεστησαν με τον μεγα ντιογκο ε ρε κλαμα που θα ριξουν φετος οι οπαδοι της φλα
Αυτοι εδωσαν τον αντριανο και τον αντικατεστησαν με τον μεγα ντιογκο ε ρε κλαμα που θα ριξουν φετος οι οπαδοι της φλα

Εχει ακομη ενα-δυο χρονια.....MANIAKOS έγραψε:απο τωρα πρεπει να ψαξουμε τον αντικαταστατη του για του χρονου.....
και γω το πιατευω οτι αν εχει ορεξη κυριως μπορει αλλα πρεπει να μαστε ετοιμοι....Κανεις που εχει δει μιλιεβιτς με β ομαδα μπορει να παιξει κεν χαφ...? ειναι ο δευτερος αριστεροποδαρος χαφ μας...
Παει για Οσκαρ!!!!!!!pilotos έγραψε:Παυλάραααααααααααα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()