80. Cristiano Moraes Oliveira
Re: 80. Cristiano Moraes Oliveira
αρκετά καλός σήμερα αν τον κρίνεις αντικειμενικά
αν τον κρίνεις με βάση και το ότι επέστρεψε μετά από χιαστούς έκανε εντυπωσιακή επιστροφή
εμένα μου φάνηκε σαν να μην τον επηρέασε καθόλου ο τραυματισμός του
έγινε μάλλον πολύ καλή δουλειά στην αποθεραπεία του
έχει καλή τεχνική και αυτό δεν αμφισβητείται
ίσως διεκδικήσει την θέση του ίβιτς αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και βελτιωθεί
αν τον κρίνεις με βάση και το ότι επέστρεψε μετά από χιαστούς έκανε εντυπωσιακή επιστροφή
εμένα μου φάνηκε σαν να μην τον επηρέασε καθόλου ο τραυματισμός του
έγινε μάλλον πολύ καλή δουλειά στην αποθεραπεία του
έχει καλή τεχνική και αυτό δεν αμφισβητείται
ίσως διεκδικήσει την θέση του ίβιτς αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και βελτιωθεί
Ο παίκτης δεν είναι γρήγορος αλλά έχει επιτελικές ικανότητες πολύ καλές....

Ναι έτσι νομίζειDoomlord4 έγραψε:Άρα, φτωχός χαζός πάει παράδεισο?
Photis έγραψε:Ο παίκτης δεν είναι γρήγορος αλλά έχει επιτελικές ικανότητες πολύ καλές....
ναι δεν είναι γρήγορος για να παιξει στα άκρα αυτό έλεγα από πέρυσι
αλλά για δεκάρι καλή είναι η ταχύτητά του
από τον ίβιτς είναι αρκετά πιο γρήγορος
Με βάση την σημερινή του εμφάνιση και σύμφωνα με τα γραφόμενα σε προγενέστερες σελίδες στο συγκεκριμένο νήμα... αρκεί κάποιος να κατανοήσει ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και να βάλει φυσικά τα γέλια...

ΥΓ. Νομίζω οτι λόγω αποθεραπείας, και αποχής κυρίως έχασε κάποια ταχύτητα... τον θυμάμαι πιο γρηγορο...
ΥΓ. Νομίζω οτι λόγω αποθεραπείας, και αποχής κυρίως έχασε κάποια ταχύτητα... τον θυμάμαι πιο γρηγορο...
εγω στα ακρα τον προτιμω δε μπορω να τον δω σαν χαφ....παροτι οχι πολυ γρηγορος...θα δουμε ομως...
eliask έγραψε:
Ίσως αλλά γενικά αργός μου φαινόταν έτσι κι αλλιώς. Είναι λίγο ντελικάτος με την κακή έννοια. Παίζει χαλαρά. Είναι το στυλ του έτσι. Ελπίζω να βάλει λίγο τσαγανό στο παιχνίδι του. Τεχνική έχει μπόλικη πάντως όπως και σέντρα και σουτ.
Υ.Γ: Ακόμα και ο τραυματισμός του κατά τη γνώμη μου προήρθε από χαλαρότητα. Μου είχε κάνει εντύπωση με τί ρυθμό επέστρεφε στην άμυνα σε εκείνη τη φάση και είχα πει "πώς πάει έτσι αυτός;". Δευτερόλεπτα μετά σωριαζόταν κάτω και πατούσα γέλια. Που να ξερα....
MANIAKOS έγραψε:εγω στα ακρα τον προτιμω δε μπορω να τον δω σαν χαφ....παροτι οχι πολυ γρηγορος...θα δουμε ομως...
Και εγώ πιστεύω ότι μπορεί να παίξει μόνον αριστερό χαφ - εξτρεμ και όχι κεντρικός χαφ... υπάρχει κάποιος λόγος που δεν τον δηλώσαμε για τα ματς των ομίλων του europa league;
μαλλον ο δερμιτζακης θελει να δει την κατασταση του...οπως διαβασα(χωρις να ειμαι και απολυτα σιγουρος) εχουμε δικαιωμα να κανουμε μια αλλαγη στους δηλωμενους παιχτες...μπορει να γινει και αυτο...
παντως μετα απο 7 μηνες αποχης να κανει τετοια εμφανιση...πραγματικα μπραβο του...
παντως μετα απο 7 μηνες αποχης να κανει τετοια εμφανιση...πραγματικα μπραβο του...
- Aureliano Buendia
Μπήκε με αυτοπεποίθηση δεδομένης της πολύ μακράς απουσίας, παστέλωσε και το γκολάκι, μια χαρά δηλαδή.
Δεν έχω σαφή γνώμη ακόμη για το σε ποια θέση μπορέι να βοηθήσει, το σίγουρο είναι πως δεν περισσεύει κανείς.
Δεν έχω σαφή γνώμη ακόμη για το σε ποια θέση μπορέι να βοηθήσει, το σίγουρο είναι πως δεν περισσεύει κανείς.
Πέρσυ πάντως ο Santos τον έβαλε σε ένα παιχνίδι σαν επιτελικό μέσο αλλά δεν πήγε καλά. Στην τούμπα ήταν αλλά δεν θυμάμαι πιο ματς. Δεν φαινόταν να ξέρει πως να κινηθεί. Ίσως να έχει τα χαρακτηριστικά αλλά η θέση απαιτεί να δέσεις με την ομάδα. Δεν αρκεί η ποιότητά σου για να παίξεις. Στα πλάγια λιγότερο μετράει το δέσιμο...
- Aureliano Buendia