Πανθρακικός - Π.Α.Ο.Κ. 4/9 18:30 novasports2
- PaOkArAsIrAkLiO
Re: ΠΑΟΚ-Πανθρακικός 4/9/2010 1-0 Christiano
Δεν παιζει να ηταν οφ-σαιντ ο Βιειρινια!! Τι διαιτησια ειναι αυτη;
- nianiaroukos
- PAOKfanAthens
Re: Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 4/9/2010 0-1 Christiano
Βασικα εμενα και μονο το αβαταρ σου αρκουσε για να με φτιαξει... 

Τραγική.Είχαμε και πέναλτι στο 2ο λεπτό πάνω στον Φιλομένο...Καθαρό!PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Δεν παιζει να ηταν οφ-σαιντ ο Βιειρινια!! Τι διαιτησια ειναι αυτη;
καλη η ομαδα πρεπει να παιρνουν παιχνιδια οι παιχτες για να εχουν ρυθμο...πολυ κλωτσια ο πανθραξ...μπραβο ρε κριστιανο τελικα εισαι πολυ αμπαλος αργος δεν κανεις κλπ....το παιδι το μιλαει ασχημα το τοπι και να φανταστειτε ειναι το πρωτο ματς μετα απο 6 μηνες +...πωπω ελ ζαρ κριστιανο βιερινια επαγγελματιας ζαλιζομαι...
στον αντιποδα κακος ο λινο μετριος ο φιλομενο ο ιβιτς σιγα σιγα παει να βρει ρυθμο...καλος ο φωτακης τον παυλαρα τον ξηγηθηκαν κατι περιποιημενες οπως και το βιερινια...καλος και ο μπρουνο με μια σωτηρια επεμβαση...
πεναλτυ στην αρχη και ανυπρκτο οφσαιντ τετ α τετ η απομιμιση του κακου...

στον αντιποδα κακος ο λινο μετριος ο φιλομενο ο ιβιτς σιγα σιγα παει να βρει ρυθμο...καλος ο φωτακης τον παυλαρα τον ξηγηθηκαν κατι περιποιημενες οπως και το βιερινια...καλος και ο μπρουνο με μια σωτηρια επεμβαση...
πεναλτυ στην αρχη και ανυπρκτο οφσαιντ τετ α τετ η απομιμιση του κακου...
- nianiaroukos

[dailymotion]xeoz4l_goal-cristiano-me-panthrakiko_sport?start=0#from=embed[/dailymotion]
- paok kerkyra
αδερφέ έχεις που έχεις το άβαταρ βάζεις και τους παιχταράδες γιατί μας γκ^υλώνεις απογευματιάτικα φέτος μεσοεπιθετικά θα πετάμε φωτιές και μην ξεχνάμε και τον Κούτσια τουλάχιστων θέλω να ελπίζωnianiaroukos έγραψε:Ρε σείς... 1.
2.
3.
4.
Είμαι ο μόνος που φτιάχνεται;;
27 χρονια βλεπω ΠΑΟΚ, τετοια μεσοεπιθετικη γραμμη δεν επαιζε ποτε ξανα!nianiaroukos έγραψε:Ρε σείς... 1.
2.
3.
4.
Είμαι ο μόνος που φτιάχνεται;;
Και διπλα υπαρχουν Μουσλι (μακαρι γερός) Παπαζογλου (Ταλενταρα) Φιλομενο (ενα κλικ στην ψυχολογια θελει να δειξει κι αυτος οτι αξιζει πολλα) Ιβιτς. (+ Κουτσιανικουλη - Αθανασιαδη απο πισω)
παρα την αισιοδοξια μου απο φυσεως αν μου λεγες πριν 3 χρονια που αρχισαμε την προσπαθεια οτι θα χτιζαμε τετοια ομαδα, θα σ' ελεγα τρελο!
- nianiaroukos
Συγχωρεστε με αν προκαλεσα οποιαδηποτε ανορθωση και τόνοση της... ψυχολογίας σας!