Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
ετοιμαστε χαρτια μολυβια κλπ. για την τριτη....σταματηστε να διαβαζετε τον εναν και τον αλλο σε 3 μερες θα εχουμε
επισημη ενημερωση και καθεστε και ασχολειστε με υποθεσεις τον δημοσιογραφων......
επισημη ενημερωση και καθεστε και ασχολειστε με υποθεσεις τον δημοσιογραφων......
Στους ομίλους 2,2 εκατομμύρια υπολογίζονται τα έσοδα ΜΕ τα εισητήρια ΜΕ τα τηλεοπτικά ΜΕ τα μπόνους της ΟΥΕΦΑ.
Τελικά 1εκ. είναι το μπόνους της Uefa.
Aν είχαμε 500.000 καθαρά με την Fener,με τα μίνι διαρκείας πάμε 1,0-1,2?
Για τα τηλεοπτικά δεν ξέρω...
Aν είχαμε 500.000 καθαρά με την Fener,με τα μίνι διαρκείας πάμε 1,0-1,2?
Για τα τηλεοπτικά δεν ξέρω...
2,5 το άνοιγμα και 1,5 τα έργα στη Τούμπα =4... 2 οι όμιλοι και 600.000 η Φενέρ= 2,6. Άρα και το άνοιγμα πάει στο 1,4.... Αυτό λέει το παραπάνω άρθρο... Δεν ξέρω αν είναι η αλήθεια...
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Τελικά 2500000 € - 1400000 € άρα 1100000 € είμαστε + από πέρυσι, τουτέστιν 91667 € ανά μήνα έπεσε το άνοιγμα, κοντά δηλαδή στις 100000 €. Με τα δεδομένα των ομίλων του EL θα μηδενίσουμε σίγουρα το άνοιγμα.
Χαρτιά, μολύβια, στυλό, κομπιουτεράκια όλα έτοιμα για την Τρίτη.
Χαρτιά, μολύβια, στυλό, κομπιουτεράκια όλα έτοιμα για την Τρίτη.
ετσι μας γουσταρω....ειπαμε ο παοκτσης ξεφευγει απτα ορια του νορμαλ οπαδου....ειναι και προπονητης,διαιτητης,οικονομολογος,παραγοντας,δημοσιογραφος,πολιτικος και μανταμ ζαιρα

Ο ΟΠΑΠ είναι όσο ήταν πέρσυ η ΔΕΠΑ. Δεν είναι κάποιο επιπλέον έσοδο.
Πρώτα πληρώνονται οι ποδοσφαιριστές και όλα τα έξοδα και μετά αν περισέψουν χρήματα, αυτά πάνε για το άνοιγμα...
Πρώτα πληρώνονται οι ποδοσφαιριστές και όλα τα έξοδα και μετά αν περισέψουν χρήματα, αυτά πάνε για το άνοιγμα...
Μετά από πολύπλοκους υπολογισμούς βλέπω να βγαίνει σαν αποτέλεσμα κανένα... 11888 και να αναρωτιόμαστε αν είναι τυχαίο.... 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Παρ 03 Σεπ 2010, 23:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξεχνάς ότι πρέπει να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές οι λογιστές, τα κολόχαρτα για τις τουαλέτες και όλα τα σχετικά... 
o οπαπ αντικαθιστα την δεπα δεν ειναι κατι συν απλα δεν εχεις απο εκει απωλειες ... απο την φυγη της δεπα .....
εχουμε και τα εργα της τουμπας ....αντε ρε μπηκα και εγω στο λουκι ο ζαγορ θα μας τα πει την τριτη
αλλα βασικα με ενδιαφερει το αγωνιστικο πλανο και ΤΑ ΧΡΕΗ στα οικονομικα θελω μεν να ακουσω αλλα του εχω πληρη εμπιστοσυνη ναι ξερω ειμαι προβατο .....
)))))))) αλλα δεν εχω γουμενο μπροστα μου και βλεπω φοβερο
εργο 3 χρονια τωρα ......
εχουμε και τα εργα της τουμπας ....αντε ρε μπηκα και εγω στο λουκι ο ζαγορ θα μας τα πει την τριτη
αλλα βασικα με ενδιαφερει το αγωνιστικο πλανο και ΤΑ ΧΡΕΗ στα οικονομικα θελω μεν να ακουσω αλλα του εχω πληρη εμπιστοσυνη ναι ξερω ειμαι προβατο .....
εργο 3 χρονια τωρα ......
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Κοιτάξτε αν έχουμε 1400000 € άνοιγμα, τότε μέχρι τον Μάϊο που θα είμαστε καλά θα έχουμε να δίνουμε ούτε
155555,56 € το μήνα!!! μιλάμε για ξεφτίλα ποσό.
ή αλλιώς 311111,12 € το δίμηνο. Βάλε και κάτι χορηγίες που θα σκάσουν μύτη, κάτι οπάπ, κάτι τηλεοπτικά την τελευταία στιγμή, εισιτηρια τσουκου μούκου και ξέρω γω,
τέλη Μαϊου μας βλέπω πολύ θετικούς +++++++
Θα μπούμε στη φάση του πλεονάσματος από εκείνη του ελλείματος.
155555,56 € το μήνα!!! μιλάμε για ξεφτίλα ποσό.
ή αλλιώς 311111,12 € το δίμηνο. Βάλε και κάτι χορηγίες που θα σκάσουν μύτη, κάτι οπάπ, κάτι τηλεοπτικά την τελευταία στιγμή, εισιτηρια τσουκου μούκου και ξέρω γω,
τέλη Μαϊου μας βλέπω πολύ θετικούς +++++++
Θα μπούμε στη φάση του πλεονάσματος από εκείνη του ελλείματος.
Δεν μπορώ να βρω ένα άρθρο(νομίζω στο ola ήταν)που έλεγε πως η χρονιά είναι ισοσκελισμένη από τώρα(έχοντας καλύψει τα περσινά).Τη μια βδομάδα έτσι,την άλλη αλλιώς....
Εδώ για την τούμπα το ένα site λέει μπήκαμε ξανά στους κακούς και το άλλο το ακριβώς αντίθετο...άντε βγάλε άκρη
Το μόνο σίγουρο είναι πως τα Ευρωπαϊκά έσοδα είναι πάνω από 2,5 εκ.
Εδώ για την τούμπα το ένα site λέει μπήκαμε ξανά στους κακούς και το άλλο το ακριβώς αντίθετο...άντε βγάλε άκρη
Το μόνο σίγουρο είναι πως τα Ευρωπαϊκά έσοδα είναι πάνω από 2,5 εκ.