7. Nabil El Zhar

Άβαταρ μέλους
Olorin

Re: 7. Nabil El Zhar

Δημοσίευση από Olorin »

Συμφωνω Σερα, και εγω θα περιμενω να τον δω στο γηπεδο για να σχηματισω τη ΔΙΚΗ ΜΟΥ γνωμη, αλλα μεχρι να συμβει αυτο εχω να διαλεξω μεταξυ δυο αποψεων, αυτων που τον εχουν δει και αυτων που δεν τον εχουν δει. Ειναι μια προσωρινη κατασταση, μεχρι μπει να παιξει και εχουμε αντιπροσωπευτικο δειγμα για να βγαλουμε και εμεις οι αδαεις συμπερασμα για την αξια του παικτη. Ως τοτε εγω εμπιστευομαι αυτους που τον εχουν δει να παιζει.

Υ.Γ.1. Βγει δε βγει ο παικτης, το ντιλ ειναι οντως εξαιρετικο!

Υ.Γ.2. Οσο για τις συγκρισεις με τον Βιειρινια, οι ιστοριες τους πριν ερθουν στον ΠΑΟΚ σιγουρα μοιαζουν αρκετα, αν και η Πορτο πιστευε τον Βιειρινια πολυθ περισσοτερο απο οτι η Λιβερπουλ πιστευε τον Ελ Ζαρ. Μην ξεχναμε οτι αν ο Βιειρινια δεν τραυματιζοταν για τοσους μηνες πιθανον τωρα να επαιζε στην Πορτο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Olorin την Πέμ 02 Σεπ 2010, 23:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Λοιπόν για να μην τρελαθούμε....σεβαστές απόλυτα οι απόψεις του Σπυρόπουλου(ο οποίος παρεπιπτόντως στο χθεσινό του άρθρο χαρακτήρισε μέσες άκρες παλτό και τον Μπουσαιντί λέγοντάς τον ατσούμπαλο και άτεχνο) αλλά όλοι αυτοί που κρίνουν ένα παίκτη 24 χρονών που δεν έχει παίξει ουσιαστικά μπάλα,κινδυνεύουν να εκτεθούν ανεπανόρθωτα.

Δεν ξέρω αν ο Μαροκινός παίξει μπάλα στον ΠΑΟΚ ή όχι...πιθανόν και να μην....άλλωστε υπάρχουν πάρα πολλές παράμετροι για έναν οποιονδήποτε παίκτη για το αν θα πιάσει σε μία ομάδα πόσο μάλλον σε μία ξένη χώρα.
Δεν ξέρω αν ξεχνούν πως ο Ελ Ζαρ ουσιαστικά δεν έχει παίξει ποδόσφαιρο...4 χρόνια στη Λίβερπουλ,έχει παίξει ελάχιστα και σχεδόν πάντα σαν αλλαγή....το πόσο σημαντικό και ιδιαίτερα σ' αυτήν την ηλικία είναι να πάρει ο πιτσιρικάς λεπτά συμμετοχής και ρυθμό αγώνων είναι εκ των ων ουκ ανευ...τι να συζητάμε τώρα,τα αυτονόητα?
Ποιός ξεχνάει τον Βιέρι της πρώτης του χρονιάς στην Ελλάδα ακόμα και πριν τραυματιστεί??
Ακόμα και ο περυσινός Βιέρι έχει κάποια σχέση με τον φετινό??

Αυτό που φαίνεται εκ πρώτης όψεως και μόνο τυφλός πρέπει να είσαι για να μην το βλέπεις είναι πως ο παίκτης έχει μία αξιοπρόσεκτη τουλάχιστον τεχνική και ικανότητα στο ένας με ένα...από κει και πέρα τελειώματα,σουτ,τακτική κ.λ.π.χρειάζονται ρυθμό αγώνων και όχι τα 10λεπτα που έπαιρνε στη Λίβερπουλ όταν ο αγώνας είχε κριθεί.
Ελεος δλδ,έλεος.....
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Περισσότερο θα ανησυχούσα ρε Αλέξη για τον Ριέρα,για ένα παίκτη που και άσχετα με το πόσο στοίχισε,η καμπύλη της προόδου του φαίνεται να έχει πτωτική πορεία....αυτόν που ξεκίνησε από Ισπανία και φτάνοντας στο ανώτατο επίπεδο,έδειξε πως είναι λίγος σε ικανό αριθμό παιχνιδιών και όχι σε 10λεπτα και τώρα ξέπεσε εδώ.
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Σωστος! +1
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Ψάχνω τόση ώρα το link που έδωσαν κάτι αδέρφια στον hotbird για τον αγώνα του Μαρόκου αλλά τζίφος! Υπάρχει πουθενά αλλού το ματσάκιον με τον νέο παικτούρα μας;
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

Bono έγραψε:Λοιπόν για να μην τρελαθούμε....σεβαστές απόλυτα οι απόψεις του Σπυρόπουλου(ο οποίος παρεπιπτόντως στο χθεσινό του άρθρο χαρακτήρισε μέσες άκρες παλτό και τον Μπουσαιντί λέγοντάς τον ατσούμπαλο και άτεχνο) αλλά όλοι αυτοί που κρίνουν ένα παίκτη 24 χρονών που δεν έχει παίξει ουσιαστικά μπάλα,κινδυνεύουν να εκτεθούν ανεπανόρθωτα.

Δεν ξέρω αν ο Μαροκινός παίξει μπάλα στον ΠΑΟΚ ή όχι...πιθανόν και να μην....άλλωστε υπάρχουν πάρα πολλές παράμετροι για έναν οποιονδήποτε παίκτη για το αν θα πιάσει σε μία ομάδα πόσο μάλλον σε μία ξένη χώρα.
Δεν ξέρω αν ξεχνούν πως ο Ελ Ζαρ ουσιαστικά δεν έχει παίξει ποδόσφαιρο...4 χρόνια στη Λίβερπουλ,έχει παίξει ελάχιστα και σχεδόν πάντα σαν αλλαγή....το πόσο σημαντικό και ιδιαίτερα σ' αυτήν την ηλικία είναι να πάρει ο πιτσιρικάς λεπτά συμμετοχής και ρυθμό αγώνων είναι εκ των ων ουκ ανευ...τι να συζητάμε τώρα,τα αυτονόητα?
Ποιός ξεχνάει τον Βιέρι της πρώτης του χρονιάς στην Ελλάδα ακόμα και πριν τραυματιστεί??
Ακόμα και ο περυσινός Βιέρι έχει κάποια σχέση με τον φετινό??

Αυτό που φαίνεται εκ πρώτης όψεως και μόνο τυφλός πρέπει να είσαι για να μην το βλέπεις είναι πως ο παίκτης έχει μία αξιοπρόσεκτη τουλάχιστον τεχνική και ικανότητα στο ένας με ένα...από κει και πέρα τελειώματα,σουτ,τακτική κ.λ.π.χρειάζονται ρυθμό αγώνων και όχι τα 10λεπτα που έπαιρνε στη Λίβερπουλ όταν ο αγώνας είχε κριθεί.
Ελεος δλδ,έλεος.....

πολύ σωστός bono..
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Ενα μικρό μνημείο τυφλαμάρας

Η θερινή περίπτωση-Γκουσταβίνιο 2010 θα μείνει, στο ελληνικό τοπίο, σαν ένα μικρό μνημείο. Για να θυμόμαστε την... τυφλαμάρα που φαίνεται πως, όχι απλώς υπάρχει, αλλά είναι και «μεταδοτική», συμπεραίνουμε, από ομάδα σε ομάδα. Ενας ελεύθερος συμβολαίου ποδοσφαιριστής, αυτός ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, που απολύτως φυσιολογικά η Κέρκυρα τον είχε ξεγράψει, υπό την έννοια ότι, παρά την πρόταση ανανέωσης, θα της ήταν αδύνατον να τον κρατήσει με καινούργιο κοντράτο από τη στιγμή που είχαν κάνει τη νορμάλ πρόβλεψη στον σχεδιασμό.

Πως, δεν μπορεί, με τέτοιους προνομιακούς όρους, κάποιος μεγαλύτερος θα βρεθεί στη Σούπερ Λίγκα να τον προσλάβει. Στη Σούπερ Λίγκα, στην οποία «μεγαλύτεροι» της Κέρκυρας είναι... όλοι. Και οι περίπου μισοί, από όλους, κοιτούσαν, άλλοι κατά προτεραιότητα, άλλοι δευτερευόντως, για δεξιό μπακ. Ο Γκουσταβίνιο είναι δεξιός μπακ-εγγύηση. Δεν τον «είδε» κανείς. Ή, για την ακρίβεια, τον είχε δει ο Βρύζας για τον ΠΑΟΚ, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν είχε να πληρώσει την προμήθεια του ατζέντη και την προκαταβολή του ίδιου του παίκτη.

Εκτοτε η ιστοριούλα είναι ότι ο Βραζιλιάνος, όταν είδε κι απόειδε, άκουσε ό,τι του έταξε ο ατζέντης του, ο Ρουμάνος Μαρινέσκου, παλαιός συμπαίκτης του στον Ακράτητο, και τα μάζεψε για το Βουκουρέστι. Η Ράπιντ πίστευε ότι απέκτησε, σε τιμή ευκαιρίας, έναν Μαϊκόν τσέπης. Και, το βασικό, είχε να πληρώσει. Και την προμήθεια και την προκαταβολή. Ο... Μαϊκόν, όμως, ήταν για τις εφημερίδες. Για κάποιον λόγο, ο προπονητής εκεί τον είδε όπως βλέπει ο Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ τον Αργυρίου που του φέρανε από τον Πανθρακικό.

Ενα αυτό, ένα δεύτερο ότι η οικογένεια, αλλιώς μαθημένη τόσα χρόνια στην Ελλάδα, «κλότσησε» με το ξέστρωμα της στρωμένης ζωής (η γυναίκα, το παιδί, το σχολείο κ.λπ.), να μια ωραία πρωία το τηλεφώνημα στους παλαιούς καλούς φίλους στο νησί. Η κατάληξη είναι ότι οι Κερκυραίοι έδωσαν καμιά εξηνταριά χιλιάρικα για την αποδέσμευση, και τον έφεραν πίσω με λιγότερα από όσα θα τον άμειβαν εάν ο Γκουσταβίνιο έλεγε από την πρώτη στιγμή, παρ’ ελπίδα, «ναι» τον Μάιο στην προοπτική της παραμονής του στην ομάδα.

Κάπως έτσι, για να πιάσουμε τους top μονάχα, ο ΠΑΟΚ «πήγε» σε εκείνον τον ατσούμπαλο, τον εντελώς ανεξέλεγκτο στην κίνησή του, Μπουσαϊντί... και πάλι καλά έπεσε, ο ΠΑΟΚ, σε σχέση με την περιπέτεια στην οποία, την ίδια εποχή, έπεφτε (λόγω Αραούχο) η ΑΕΚ. Δεν βαριέσαι, πήραμε Αργυρίου, έχουμε Γεωργέα, εν ανάγκη και Γιάχιτς, αλλά όταν ο Γιάχιτς «πλαγιοκοπεί» (πηγαίνει, πηγαίνει, πηγαίνει και στο τέλος γυρίζει την μπάλα έξω... στον Δέλλα!) ένα κατιτίς, βλέποντας, το παθαίνεις. Και τότε, στην τούρλα επάνω, με τη «βοήθεια» και του κακού αποτελέσματος, ο Πατσατζόγλου σού μοιάζει, για να επανέλθουμε, Μαϊκόν!

Ο γενικός κανόνας «των ημερών» είναι πως ό,τι απορρίπτεις ασυζητητί τον Ιούνιο, ό,τι ψειρίζεις τον Ιούλιο, ό,τι ζητάς χρόνο για να το σκεφτείς ώς τις 25 Αυγούστου, το ίδιο πράγμα στις 30 ή στις 31 Αυγούστου το παίρνεις και λες κι ευχαριστώ. Δεν είναι δύσκολο, κοιτάζοντας γύρω γύρω, να βρεις τα χαρακτηριστικά παραδείγματα της τούρλας. Λούις Γκαρσία, Πλεσίς και λοιπές δυνάμεις.

Οσο για τον ταπεινό Γκουσταβίνιο, είναι τέτοια η παράνοια τριγύρω που, να μου το θυμηθείτε, ένας από όσους θα μπορούσαν να τον έχουν... δωρεάν στη δούλεψή τους κάποια στιγμή θα πάει και θα προτείνει στην Κέρκυρα να την πληρώσει για να τον πάρει!

http://www.exedrasports.gr/default.aspx ... &aid=74672
ταδε εφει ο αλανθαστος λυριος σπυροπουλος. και για να μην παρεξηγηθω εχω σε μεγαλη εκτημηση τον εν λογω δημοσιογραφο αλλα σε κατι τοσο ρευστο οπως το ποδοσφαιρο ειναι αδυνατον να εχεις παντα δικαιο, απλα πιστευω οτι ο σπυροπουλος εκανε το λαθος να κρηνει τον παικτη σαν οπαδος και οχι σαν δημοσιογραφος απο εκει και περα ολα θα φανουν στο γηπεδο , και το γηπεδο της ΤΟΥΜΠΑ ξερει να αναστενει και νεκρους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Πέμ 02 Σεπ 2010, 23:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: βαζουμε ολοκληρη τη δημοσιευση οχι μονο λινκ λαιμαι :)
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ενταξει τον εχω σε μεγαλη εκτιμηση τον σπυροπουλο αλλα καπου τα παραγ@μαει... :evil:
professor v

Δημοσίευση από professor v »

Μαλιστα, σεβαστη η αποψη του κ. Σπυροπουλου που σε γενικες γραμμες δεν εχει δωσει δικαιωματα ασκησης αρνητικης κριτικης εις βαρος του και εν γενως δε μεροληπτει (πολυ) κατα του ΠΑΟΚ. Το αν ο Ζαρατουστρα (Ελ Ζαρ) του ΠΑΟΚ θα παιξει απομενει να φανει στην τελικη και ολιστικη σκηνη, το χορταρι. Αναφορικα με το Μπουσαιντι, νομιζω οτι στα 5 παιχνιδια τα οποια 4 υψηλου επιπεδου απεδειξε την αξια του πολλακις και νομιζω πως ειναι το λιγοτερο αστειο να το συγκρινουμε το Γκουσταβο ο οποιος εχει και μια δεκαετια στην Ελλαδα με καριερα σε ακρατητο και Κερκυρα.... τα σχολια δικα σας.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Από: Από Μάκης Παπασημακόπουλος , http://www.gazzetta.gr

Από όλες τις μεταγραφές της τελευταίας στιγμής εδώθε στην Ελλάδα, μόνον αυτήνα του Ναμπίλ του Ελ Ζαρ, κρατάω στην καρδούλα μου, όπωσαν ο σκίουρος βαστάει το φυστίκι.
Προσωπικά τον έχω δει δύο φορές στην ζωή μου κι αυτές φευγαλές, καθότι δεν λες ότι το παιδί έπαιξε και καμιά φοβερή μπάλα από άποψη συμμετοχών στην Λίβερπουλ.
Στην ΔΙΚΙΑ μου Λίβερπουλ όμως, ή πιο σωστά στην Λίβερπουλ εμού και του φίλου μου του Θόδωρα, ο Ναμπίλ είχε περίοπτη θέση. Γιατί κι εμείς ας πούμε δεν θα πω ψέματα, δεν τον είχαμε βασικάτζα όταν παίζαμε διπλό συνεταιρικό στο Φίφα, αλλά να μα την παναγίτσα ο Ναμπίλ ήταν πάντα η πρώτη αλλαγή μας.
Στάβωνε το ματς; Έμπαινε ο Ναμπίλ; Κερδάγαμε το ματς. Μέσα και πάλι ο Ναμπίλ. Και δεν τον είχαμε για γούρι όπως αυτός ο κουραμπιές ο Μπενίτεθ. Άπαξ και έμπαινε ο Ναμπίλ, τόνε ψάχναμε όπως ο Τάσος Κωστής την Έλντα Πανοπούλου στο Ρετιρέ. Μπάλα από τα πίσω και όξω δεξά στον Ναμπίλ να κάνει κούρσα γραμμή στην κιμωλία και σέντρα Όλγα Φαρμάκη στο καρδέτο της αντίπαλης άμυνας, για πιθανή συγκοπή και γκολζ.

Ως εκ τούτου, είναι βαθιά η συγκίνα, έστω και αν διαβάσαμε ότι παίζει κι αριστερά και πολύ γελάσαμε με τον Θόδωρα. Που αριστερά πρέπει να έχει παίξει μόνο μια φορά στο πλεστέσιο που καθότανε ο Μπεναγιούνης στην δεξιά πλευρά του καναπέ και αναγκαστικά άλλαξε κόζα, για τέτοια μονοπατιά σας μιλάω.

Και θα μου πείτε, μα τι λες ρε φίλε, αφού είπες πιο πάνω ότι δύο φορές σκάρτες τον έχεις δει. Ε ναι, δύο φορές σκάρτες –που σημειωτέον το αριστερό το είχε για να γιομίζει το παπούτσι- και άλλα πόσα παιχνίδια που τον είχαμε υπό την εποπτεία μας με τον Θόδωρα. Λέτε να μην ξέρω το πουλέν μου; Το καμάρι μου; Λέτε να μην ξέρω τα θέλω και τα μπορώ του; Σας παρακαλώ.

Ακούσε εμένα και τον Θόδωρα, Πάολο Δερμιτζάκη και δεν θα χάσεις. Θα ρούξεις τον Βγερίνιο από τα αριστερά να μπαίνει ώπατις προς τα μέσα και θα κρατήσεις δεξά τον Ναμπίλ τον Ελ Ζαρ να κάνει παπαδιλίκα στο απλό και το εύκολο.

Το μόνο που θα θελήσουμε, είναι στο τέλος της σεζόν, να βγεις και να πεις ένα φχαρστώ για το καλό που σου κάναμε και μας άκουσες, δγιότι αλλέως θα ήσαντο πεπεισμέτος ότι θα μπουκώσει κάπως την τρούπα του Σορλέν και προκοπή δεν θα έβλεπες.

Εμείς κοτζάμι Κάουτ βγάναμε για να το χωρέσουμε κι εσύ θα σκέφτεσαι τον άστριφτο τον Σορλέν;
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Αν ο Ελ Ζαρ ερχόταν στον ΠΑΟΚ προ τριετίας εν μέσω Κνολ,Σάλμον,Ηλιάδη και άλλων σαρδελών πιθανόν θα ξεχώριζε ανάμεσα στο πλήθος όπως ο Βερόν όμως μάλλον δεν θα κατόρθωνε να σηκώσει εκείνη την ομάδα στις πλάτες του.
Σήμερα δεν έρχεται στον ΠΑΟΚ ως μεσίας και σωτήρας...έρχεται σε μιά ομάδα που έχει 6-7 πολύ καλούς και ποιοτικούς παίκτες και αυτό που περιμένουμε να κάνει είναι απλώς να βρεθεί κοντά στα standards των υπολοίπων και να αποτελέσει ένα ακόμα γρανάζι.
Αυτό που βλέπω εγώ εκ πρώτης όψεως είναι πως περισσότερο θέμα προσαρμογής του και θέλησής του για προσφορά και εξέλιξη είναι παρά θέμα ικανότητας.
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Πως γράφει έτσι ρε 'σεις αυτός ο Παπασημακόπουλος! Πωπω θα στραβώσει από την μαγκιά..
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

αυτος τωρα ειναι και καλα δημοσιογραφος? να παω και εγω να ουμε να βγαλω κανα ταλαρο να γραψω να ουμε πως βαζω στο προ αντριανο ιμπραιμοβιτς και κρουζ μαζι και κανω παπαδες ξερω γω!
αα ρε παρακμη!ο καθε πικραμενος σε αυτη την χωρα....
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Caballo Viejo έγραψε:Ψάχνω τόση ώρα το link που έδωσαν κάτι αδέρφια στον hotbird για τον αγώνα του Μαρόκου αλλά τζίφος! Υπάρχει πουθενά αλλού το ματσάκιον με τον νέο παικτούρα μας;
http://www.paokmania.gr/articles/footba ... adia-.html
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

navigator11 έγραψε:κοιταξε ΦΩΤΗ,η εξεδρα εχει καλο σχετικα μεριδιο και στον κοσμο του ΠΑΟΚ.πουλαει και σε μας αρκετα.αλλά το θεμα δεν ειναι αυτο :!: ο σπυροπουλος οτι ειναι ΕΜΠΑΘΗΣ με την ομαδα μας δεν μου το εχει δειξει ΠΟΤΕ.τί θα του κοστιζε δλδ να γραψει 2 αραδες με ... υποσχεσεις για τον παιχτη και την πιθανη του παρουσια στον ΠΑΟΚ :?: θα του την ελεγε κανεις :?: ή θα απογοητευονταν οι γαυροι που πηραν το νεμεθ κι οι βαζελοι τον άλλον και δε θα ξαναγοραζαν την εφημεριδα :?:εγραψε την αποψη του,της οποιας η ΟΥΣΙΑ εχει σημασια :!: οπως λεει κι ο ολοριν,εχει η γνωμη του μια καποια βαρυτητα - για μενα κυριοτατα λογω ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ του γραφοντος (του σπυροπουλου) - και σιγουρα μεγαλυτερη αναρθρων κραυγων του στυλ "μην ακουτε τπτ και κανεναν,πηραμε τεφαρικι,θα ραγισουν τα τσιμεντα,ψαχτε το δευτερο" :!:
Καλώς Νάβι απλά διαφωνώ.Θεωρώ πως το να συγκεκριμενοποιείς μια γνώμη αφήνοντας τους άλλους 3 τυχαία στο απυρόβλητο ενώ ουσιαστικά τάχα μου κράζεις τις επιλογές από μια....Λίβερπουλ που τυχαία είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλάμπ στον κόσμο και σίγουρα το μεγαλύτερο στην αγγλία είναι το λιγότερο ατυχές...Τέλοσπαντων ο παίκτης να βγεί και να παίξει όπως μπορεί και όλα τ'άλλα είναι λόγια να αγαπιόμαστε...
:pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”