Να βάλω και εγώ όσα + θέλετε, αλλά τελείως άλλο θέμα συζητούσαμε και ως συνήθως, εκτρεπόμαστε.thief έγραψε:Η κύρια διαφορά της ομάδας μας με τις υπόλοιπες ΠΑΕ νομίζω είναι ότι η δικιά μας είναι Πρωτοδικείου. Αυτό σημαίνει ότι αν προκύψουν χρέη στην χρήση ευθύνονται προσωπικά οι ίδιοι οι διοικούντες. Ενώ στις υπόλοιπες
ΠΑΕ και να προκύψουν χρέη, και να συσωρευθούν ζημιές δεν τρέχει τίποτα για τους διοικούντες τους γιατί οι εταιρίες αυτές είναι ανώνυμες, συνεπώς και να μπούνε μέσα δεν τρέχει τίποτα για τα πρόσωπα αλλά μόνο για την εταιρία.
Αν με ρωτάτε προτιμώ χίλιες φορές αυτό που γίνετε στον ΠΑΟΚ και όχι στις άλλες ομάδες. Χίλιες φορές να γίνετε διαχείρηση των χρημάτων του κόσμου παρά να έχω ένα "νταβατζή-επενδυτή" που να εξαρτιέμαι από τις ορέξεις του και το πως πάνε οι δουλειές του.
Σίγουρα διαλέγουμε το δύσκολο δρόμο αλλά τον προτιμώ αυτόν, παρά να έχω αλεξιπτωτιστές σωτήρες και ξαφνικά να βρίσκομαι με 10άδες εκ.ευρώ χρέη.
Και εγώ προσωπικά 3 χρόνια μιλάω κατά κύριο λόγο για μπάλα και για κερκίδα. Και πρώτη φορά νιώθω ήσυχος και ήρεμος για τα οικονομικά. Λογιστές γίναμε επί Γούμενου και Μπατατούδη και όχι τώρα.
Φυσικά και είμαστε καλύτερα, μου φαίνεται τρομακτικά βαρετό να λέμε συνεχώς τα αυτονόητα και να συμφωνούμε επί του ίδιου πράγματος συνεχώς.
Επί Γούμενου, Μπατατούδη και λοιπών δεν είμασταν λογιστές, είμασταν ζήτουλες και απελπισμένοι.
Η μόνη βεβαιότητά μας ήταν πως υπήρχε αδιαφάνεια και πως ποτέ δεν θα μαθαίναμε τίποτα.
Η μόνη βεβαιότητά μας τώρα είναι το ακριβώς αντίθετο. Τιμιότητα υπάρχει και δεν υπάρχουν σκόπιμες ατασθαλίες.
Άλλο λέγαμε όμως.
Το θέμα που προέκυψε, με αφορμή τα posts του fuzztone, ήταν αν πρέπει ο κόσμος να ζητά εξονυχιστικές λογιστικές και οικονομικές λεπτομέρειες από την ΠΑΕ και κατά πόσο μας έχει επηρεάσει αυτή η τάση.
Αυτό που πιστέυω είναι πως η ΠΑΕ με τη στάση της, με όσα άφηνε να διαρρέουν στον τύπο και με το όλο κλίμα που καλλιεργούσε στους οπαδούς μας, τους ωθούσε να πράττουν και να σκέφτονται με τιμάριθμους και ισολογισμούς.
Αν και αυτό το καλοκαίρι αδεφέ thief σκεφτόσουν αποκλειστικά αγωνιστικά και όχι οικονομικά, τότε ειλικρινά συγχαρητήρια γιατί έκλεινες τα αυτιά σου και δεν επηρεαζόσουν από το κλίμα που δημιούργησε η ΠΑΕ.
Εγώ δεν πέρασα πολύ ευχάριστα πάντως με τις συνεχείς φήμες για πωλήσεις - σωσίβια, για αγώνες - σωτηρία και με άρθρα που αποτιμούσαν την καύλα μίας πρόκρισης σε Ευρώ.