Αυτη την απορία έχω και εγω...gika έγραψε: Το θέμα μου είναι άλλο!!
Πέρσυ είχαμε διαρκείας+χορηγούς+εισητήρια απλά+τηλεοπτικά και έγινε το άνοιγμα. Επίσης λέγεται ότι αν είχαμε μπει Ευρώπη δεν θα υπήρχε.
Αν τα έξοδα μας φέτος μείνανε τα ίδια, και έχουμε + την Ευρώπη στα έσοδα, το λογικό είναι να κλείσει η χρονιά χωρίς περαιτέρο άνοιγμα. Ναι αλλά από που θα βρεθεί το πλεόνασμα φέτος για να καλυφθεί η περσυνή τρύπα;;;
Φανταζομαι ομως οτι το μπατζετ φετος μειωθηκε (απο αυτα που ακουω-μειωσεις συμβολαιων), οπως επίσης και οτι πιθανως θα εχουμε και έσοδα παραπάνω απο το κύπελλο... Οπως και να΄χει ομως, αυτο δεν σημαίνει οτι θα καλυφθει η τρυπα, απλα οτι θα γινει μικροτερη...
Στην παρουσα φαση ομως, το τελευταιο που με ενδιαφερει ειναι τα οικονομικα... Εχω αρχισει και γουσταρω με την αγωνιστικη εικόνα της ομαδας και περιμενω πως και πως τα ματς και να δω μπαλιτσα, γκολακια και κομποσχοινια! Τα οικονομικα ας περιμενουν μεχρι την συνεντευξη του Ζαγορ και εκει η φαια ουσια που θα καταναλωσω ειναι η ελαχιστη... 2 ωρες πριν και 2 ωρες μετα την συνεντευξη, οχι παραπανω... Θα βγαλουμε γουστα φετος, ας μην χαλιομαστε για τα λογιστικα...