Έναν αγώνα με την εθνική ομάδα της χώρας του θα δώσει ο Ελ Ζαρ και
από Δευτέρα θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη
Ο Ελ Ζαρ μίλησε στην SportDay και όσον αφορά για τον ΠΑΟΚ και τι γνωρίζει γι’ αυτόν ανέφερε:
«Έχω μάθει πλέον πολλά για τον ΠΑΟΚ. Για το «κλαμπ» που έχει μεγάλους στόχους για την ομάδα που έχει φιλοδοξίες πρωταθλητισμού. Κάτι που εγώ ξέρω καλά και από την Λίβερπουλ. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που θα αποτελέσω μέλος αυτού του κλαμπ».
Ο Μαροκινός έδειξε να ξέρει πολλά και για τον κόσμο της ομάδας:
«Ξέρω το κοινό του ΠΑΟΚ. Έχω μία εικόνα από το γήπεδο της ομάδας. Πραγματικά δεν βλέπω την ώρα να παίξω και εγώ σε αυτό το γήπεδο. Να τους γνωρίσω και να με γνωρίσουν».
Σε ερώτηση για τους στόχους που βάζει στην σεζόν, τόνισε:
«Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να δώσω πολλά ακόμη. Πιστεύω στον εαυτό μου και πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να κατακτήσει ότι ακριβώς ονειρεύονται οι οπαδοί του».
Κλείνοντας και αφού έδωσε ραντεβού για την Δευτέρα, ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει κάποιους ανθρώπους:
«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την επιμονή που έδειξαν αυτές τις τελευταίες ημέρες στην ολοκλήρωση της μεταγραφής μου. Με εμπιστεύονται και αυτό είναι σημαντικό. Γνωρίζω καλά τις δυσκολίες της διαπραγμάτευσης. Ευχαριστώ επίσης και τους ατζέντες μου που συνέβαλλαν σε αυτή την διαδικασία».
PAOK24