Ούτε στον ύπνο τους
Re: Ούτε στον ύπνο τους
Ρε παιδιά μια διευκρίνιση ....... Είναι αλήθεια οτι κάποτες ο Γιδόπουλος θα μας έφερνε τον Ζαλαγέτα ;;;;;; Κάτι είχα ακούσει για συνοπαδούς μας που ξενυχτούσαν 4 τα χαράματα για να δουν Κόπα Αμέρικα στην τελεβιζιόν. Μα είναι δυνατόν να μην έγινε αυτή η μεταγραφή ;;;;;;;;; Πωτς γένεν αυτό ;;;;;;;;;

oxi μονο αυτό αδερφε....είχε τυπωθεί και ΠΑΟΚ Magazine με πρωτοσέλιδο τον Μαρσέλο Ζαλαγιέτα με τίτλο αν θυμάμαι "γέμισε αστέρια η Τούμπα"...Δυστυχώς δεν το βρίσκω να το ανεβάσω φωτό... 

Τον θυμαστε τον πειρατή της Κρήτης?

Nαι, τον Μπαρκαουάν λέω!!
Ο Κοσμίν Μπαρκαουάν, που λέτε, συμφώνησε για να αγωνιστεί στη μεγάλη ομάδα του.......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ΑΣΤΗΡ ΝΕΩΝ ΣΥΛΛΑΤΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δε με πιστεύετε?
http://delta-ethniki.gr/genika-nea/%CE% ... %BE%CE%B7/

Nαι, τον Μπαρκαουάν λέω!!
Ο Κοσμίν Μπαρκαουάν, που λέτε, συμφώνησε για να αγωνιστεί στη μεγάλη ομάδα του.......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ΑΣΤΗΡ ΝΕΩΝ ΣΥΛΛΑΤΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δε με πιστεύετε?
http://delta-ethniki.gr/genika-nea/%CE% ... %BE%CE%B7/

- PRAKTORINOS
paok87 έγραψε:oxi μονο αυτό αδερφε....είχε τυπωθεί και ΠΑΟΚ Magazine με πρωτοσέλιδο τον Μαρσέλο Ζαλαγιέτα με τίτλο αν θυμάμαι "γέμισε αστέρια η Τούμπα"...Δυστυχώς δεν το βρίσκω να το ανεβάσω φωτό...

Επικές εκπομπές στο ράδιο με Πλάτωνα Φορόπουλο και όνειρα για δίδυμο επιθετικό Ζαλαγιέτα- Φονσέκα και από πίσω να κινείται ο Ζαμοράνο έπειτα από πληροφορίες του Πλάτων για τα μεγάλα μπαμ......
Ε ρε γούστα...

Ε ρε γούστα...

Το πρωτοσελιδο των Σπορ ελεγε με τεραστια γραμματα: Φονσεκα- Ζαλαγετα! Υποτιθεται θα τους παιρναμε πακετο...
- nyxteridas
Ωραία ερώτηση για το paok retro game, την οποία και θα έχανα, καθώς τους μόνους που κατάλαβα είναι ο Γουχου, ο Φρούσος κι ο Βενετίδης... κι ίσως πάνω στην γωνία ο Καραδήμος; (τεράστιος αστέρας)
ΥΓ1 Μιας και το έφερε η κουβέντα ίσως θα έπρεπε να φτιαχτεί κι ένα τόπικ , με τα θεϊκά πρωτοσέλιδα σε μετεγγραφικές περιόδους. Εγώ θυμάμαι το Σαβίσεβιτς και Κοστακούρτα του Μπούζα
ΥΓ2 Συγκινήθηκα που βρήκα κατά λάθος ομολογώ, το πνευματικό μου αυτό τέκνο(το τόπικ) νόμιζα είχε εξαφανιστεί
Αλησμονητες εποχες . Εμενα ειδικα μου εχει μεινει εντυπωμενο στην μνημη και το πρωτοσελιδο με την μεταγγραφη-βομβα του Νουνιες ... Εκει να δεις μεγαλεια ...

- PRAKTORINOS
- nyxteridas
- Federacion
^^ Η αγαπημένη μου ριγέ φανέλα.
Αν δεν κάνω σημαντικό λάθος,
Μαραγκός, Ζαλαγιέτα, Σάμπρι, Καραδήμος
Γ.Χ., Φρούσος, Βενετίδης, Βοσκαρίδης.
nyxteridas έγραψε:
Ωραία ερώτηση για το paok retro game, την οποία και θα έχανα, καθώς τους μόνους που κατάλαβα είναι ο Γουχου, ο Φρούσος κι ο Βενετίδης... κι ίσως πάνω στην γωνία ο Καραδήμος; (τεράστιος αστέρας)
ΥΓ1 Μιας και το έφερε η κουβέντα ίσως θα έπρεπε να φτιαχτεί κι ένα τόπικ , με τα θεϊκά πρωτοσέλιδα σε μετεγγραφικές περιόδους. Εγώ θυμάμαι το Σαβίσεβιτς και Κοστακούρτα του Μπούζα
ΥΓ2 Συγκινήθηκα που βρήκα κατά λάθος ομολογώ, το πνευματικό μου αυτό τέκνο(το τόπικ) νόμιζα είχε εξαφανιστεί
Αν δεν κάνω σημαντικό λάθος,
Μαραγκός, Ζαλαγιέτα, Σάμπρι, Καραδήμος
Γ.Χ., Φρούσος, Βενετίδης, Βοσκαρίδης.
Federacion έγραψε:Αλήθεια ο Χααν τί έκανε αργότερα στη καριέρα του ως προπονητής;
Εγω πάντως τον θυμάμαι σαν ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής.. Κίνας!!
- Federacion