Παντελής Κωνσταντινίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Παντελής Κωνσταντινίδης

Δημοσίευση από navigator11 »

ronaldo έγραψε:
ronaldo έγραψε:θετική κίνηση την βλέπω

τον έχω για ξύπνιο άνθρωπο και νομίζω ότι θα έχει λόγο και στις μεταγραφές

σας τα λεγα!!
ρε ειναι ξυπνιος ο κωνσταντινιδης και έλεγα ότι τον προτιμω απο τον ζηκο
και τα χαρακτηριστικά του σαν παιχτης(γρηγορος στα νιατα του και καλη τεχνικη) σημαινει ότι θα κινείτε σε τέτοιο στυλ παιχτων
συνήθως εκτιμας κατι που έχεις και εσυ γιατι ειναι θεμα εγωισμου

ο βρυζας πηγαινε σε επιλογες παιχτων που ειχαν πολυ καλη τεχνικη αλλά όχι ταχύτητα και νομιζω αυτο θα έκανε και ζηκος

φιλε μου πώς ακριβως κατεληξες στη συναγωγη του "συμπερασματος" αυτου; :opaokara:
Άβαταρ μέλους
navigator11

DamoN έγραψε:με τρομαζεις.....οπως εφερνε ο ζησης παλιους του συμπαιχτες (κοντρερας κλπ) θα φερνει τωρα και ο σβουρας!
χαραλαμπους ερχομαι στο αεροδρομιο να σε υποδεχτω!με πετρες 8-) 8-) 8-)
:nairepaok: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8-)
Άβαταρ μέλους
navigator11

Bono έγραψε:Σε όλους τους τόνους έχει ειπωθεί πως ο σβούρας ΔΕΝ έρχεται ως τεχνικός διευθυντής ΑΛΛΑ σαν σύνδεσμος διοίκησης-παικτών όμως ο navigator αρνείται να το κατανοήσει και συνεχίζει απτόητος τη μίρλα επί δικαίων και αδίκων....
Ο ένας είναι κολλητός,ο άλλος αυτοκόλλητος,ο Δερμιτζάκης του βρωμάει γιατί επίσης επικαλείται και την Παναγία, ο σβούρας δεν ξέρει ακριβώς αλλά για να τον διάλεξε ο Ζαγοράκης ε δεν μπορεί κάποια μαλακία θα κουβαλάει και αυτός από πίσω του....άιντε πες μας ποιόν ακριβώς θα γούσταρες να πάμε να τον φέρουμε και να ησυχάσουμε επιτέλους.

ψιτ.ε,ψιτ.τα'μαθες τα νεα;;
paulst έγραψε:Τελικά θα πρέπει να τον λέμε από εδώ και πέρα Τεχνικό Διευθυντή, μιας και τέτοιον ρόλο ανάλαβε σύμφωνα με την ΠΑΕ...!!!

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode= ... 0&extLang=
καλοριζικος παντελο.ειμαι αισιοδοξος μετα τους χθεσινους χειρισμους στην υποθεση του ελ ζαρ :!: :nairepaok: :pano:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Τετ 01 Σεπ 2010, 17:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ειπα και εγω ,πρωι πρωι τοσο γλυψιμο οι αρδ...!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

το ειπα και εγω στις προηγουμενες σελιδες για το φουσκωμα...

ΑΛΛΑ

δεν πρεπει να λησμονουμε οτι τα ιδια ειχαν γινει και με τον ζησαρο οταν σταματησε τη μπαλα το δεκεμβρη για να γινει τεχνικος διευθυντης...μπορει οχι με τον ιδιο τροπο αλλα το γλειψιμο γλειψιμο...απο εκει και περα να μη ξεχναμε επισης οτι οι πρωτες μεταγραφες του ζηση ηταν ο βερον ο φρουντζα και ο γκαβρανσιτς αν θυμαμαι καλα...αλλα στο τελος η παρουσια του κριθηκε ως πολυ πετυχημενη....

καλα ολα αυτα για τους αρδ αλλα οι αρδ ειναι αρδ και ο παντελος δε φταιει σε κατι γι αυτο...ας του δωσουμε και εμεις απο την πλευρα μας την πιστωση χρονου για να δουμε τι μπορει να μας δειξει...σιγουρα δεν βγαζει το πρεστιζ του ζηση εξωτερικα κλπ αλλα ας μην προτρεχουμε και ας περιμενουμε να δουμε το εργο του...

η κριση ειναι σωστη οταν γινεται στην ωρα της...

οπως προειπα περιμενω πλεον πιο ενεργο ρολο του ζαγορακη στα μεταγραφικα μαζι με τον παυλο ενω ο παντελος ειναι σιγουρα ο ανθρωπος εμπιστοσυνης που στις συζητησεις με τους μανατζερ δεν θα κοιταξει να βγαλει και κανενα φραγκο στην πλατη του ΠΑΟΚ..ας ελπισουμε οτι ο ζαγορακης εκανε παλι μια πολυ καλη επιλογη...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Καλή αρχή συμπαθητικέ σβούρα...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Μία φορά κι έναν καιρό παραλίγο να σε πατήσω με το αμάξι καταλάθος :lol: :lol: :lol: (αλήθεια όμως μάγκες)
...ευτυχώς δε το' κανα γιατί θα πήγαινα φυλακή... ;)
Ελπίζω να είσαι το ίδιο τυχερός κι τώρα...

α ναι και ικανός...

τα λαίμαι ρε και μακριά από ΑΡΔ....
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

εσυ εφταιγες ή αυτος εφερε καμια σβουρα περιεργη?? :twisted: :D
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Περνούσε το δρόμο ρε...που να τον δω εκεί κάτω...
:lol: :lol: :lol: :lol:

Σοβαρά όμως λέω Κ@λόπαιδο πρόσεχε πως περνάς το δρόμο...και μετά βλέπω από τον καθρέφτη το Σβούρα...
:D
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Navigator λάθος λοιπόν η εκτίμησή μου πως ο σβούρας δεν θα είναι Τεχν.Διευθυντής...και αν κρίνω απ' τα τεράστια γράμματα τα οποία επιλέγεις και συχνά τελευταία μάλλον για σένα θα ήταν και τεράστιο,για να πανηγυρίζεις έτσι,όπως νομίζεις...

Αυτό όμως που είναι σίγουρο είναι πως όποιος και να ερχόταν σ' αυτή τη θέση και πριν ακόμα καθήσει στην καρέκλα εσύ τα ίδια θα έλεγες,όπως άλλωστε κάνεις με όλα όσα γίνονται στον ΠΑΟΚ τελευταία, που ξύπνησες απ' το λήθαργο....να ξέρεις πάντως πως αν διεκδικείς τη θέση του Νικόλα πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο καθώς ο ανταγωνιστής είναι άξιος αντίπαλος,εκτός και αν σ΄αρέσει απλώς να είσαι γραφικός πράγμα που επάξια το έχεις κερδίσει.
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

Η αντιπαραθεση σας δεν μου αρεσει παρόλαυτα πιστευω οτι για αυτη τη θεση δεν θα έπρεπε να είναι ενας χωρις παραστασεις αλα Βρύζα ανθρωπος. Τα περι ελζαρ κλεισιμο τ'ακουω βερεσε. Το πολυ πολυ να του κλεισε το ματι...

υγ η αλήθεια είναι οτι δεν έιναι απο τις συμπαθειες μου ο σβούρας, τον θυμαμαι ακόμη με τα πρασινα..

δεν πειράζει ομως θα του ευχηθω κι εγω τυχη και δεξιοτεχνία. μακάρι να πετυχει!
Άβαταρ μέλους
aggmet

Δημοσίευση από aggmet »

καλως ηρθες και σου ευχομαι ηρεμια και επιτυχιες στην νεα σου θεση
thief

Δημοσίευση από thief »

Καλώς ήρθες Παντελή και καλή επιτυχία.
Είμαι σίγουρος ότι θα δικαιώσεις τις προσδοκίες μας. Την στήριξη από εμάς θεώρησε την δεδομένη. :pano:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Sera4 έγραψε:το ειπα και εγω στις προηγουμενες σελιδες για το φουσκωμα...

ΑΛΛΑ

δεν πρεπει να λησμονουμε οτι τα ιδια ειχαν γινει και με τον ζησαρο οταν σταματησε τη μπαλα το δεκεμβρη για να γινει τεχνικος διευθυντης...μπορει οχι με τον ιδιο τροπο αλλα το γλειψιμο γλειψιμο...απο εκει και περα να μη ξεχναμε επισης οτι οι πρωτες μεταγραφες του ζηση ηταν ο βερον ο φρουντζα και ο γκαβρανσιτς αν θυμαμαι καλα...αλλα στο τελος η παρουσια του κριθηκε ως πολυ πετυχημενη....

καλα ολα αυτα για τους αρδ αλλα οι αρδ ειναι αρδ και ο παντελος δε φταιει σε κατι γι αυτο...ας του δωσουμε και εμεις απο την πλευρα μας την πιστωση χρονου για να δουμε τι μπορει να μας δειξει...σιγουρα δεν βγαζει το πρεστιζ του ζηση εξωτερικα κλπ αλλα ας μην προτρεχουμε και ας περιμενουμε να δουμε το εργο του...

η κριση ειναι σωστη οταν γινεται στην ωρα της...

οπως προειπα περιμενω πλεον πιο ενεργο ρολο του ζαγορακη στα μεταγραφικα μαζι με τον παυλο ενω ο παντελος ειναι σιγουρα ο ανθρωπος εμπιστοσυνης που στις συζητησεις με τους μανατζερ δεν θα κοιταξει να βγαλει και κανενα φραγκο στην πλατη του ΠΑΟΚ..ας ελπισουμε οτι ο ζαγορακης εκανε παλι μια πολυ καλη επιλογη...

κατ'ουσιαν να διαφωνησω μαζι σου δεν μπορω :!: απλα τονιζουμε το ποσο προκλητικα καποιοι μας περνουν για ηλιθιους (προφανως οχι ο παντελος) :!: οσο για κατι ξερολες,που μαλλον εχοντας "πηγες" μεσα απο τα γραφεια της παε πουλανε τρελιτσα εξινασταμενοι για την "αδυναμια" μας να ... κατανοησουμε, ...

το ρεζουμε λοιπον ειναι οτι απο το γεναρη θα παρουμε την πρωτη γευση του τι εστι ΤΔ παντελος :!:
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Ας μην ξεχνάμε ότι δεν χρειαζόμαστε μόνο ξένους παίχτες, χρειαζόμαστε περισσότερο έλληνες λόγω του κανονισμού της UEFA. Σε αυτό σίγουρα μπορεί να βοηθήσει πολύ, στο να βρει δηλαδή νέα ταλέντα δεξιά αριστερά.
Όσο για ξένους μέχρι το καλοκαίρι δεν θα χρειαστούμε τίποτα ιδιαίτερο, ίσως μια προσθήκη το Δεκέμβρη. Μέχρι το καλοκαίρι το ξαναβλέπουμε το θέμα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”